|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
30.4.2009 8:46:10   
Februarka08
Jutro.

Hvala za pohvaleuser posted image
Blaža, tvoj Blaž je pa res že en pravi osnovnošolecuser posted image izgleda itak že čisto odraseluser posted image
Lilchy, danes se mi ja pa od tebe sanjalouser posted image da si user posted image user posted image user posted image
Pina, vse najboljše in najlepše ti želim in lepo praznuj! user posted image

Zdaj grem pa počasi kavico skuhat, princesa je že po zajtrku, meni mora pa še zadišatuser posted image aja, še to - ali se je že kateri kaj podobnega zgodilouser posted image že včeraj ko sem jo dala spat ob 12h je po ene pol urce začela kričatuser posted image kot da bi se nekaj ustrašilauser posted image jo sploh nisem mogla pomirit... danes ponoči istouser posted image okrog polnoči - krik! In to tak, da naju je samo iz postelje vrglouser posted image sem prišla k njej, je planila v luft, sploh jo nisem mogla poležat, kar tresla se je... potem sem jo le lahko pomirila in je zaspala nazaj. Joj, da že taki malčki sanjajo kaj morastegauser posted image user posted image bogicauser posted image no, upam da se ne bo ponavljalo.

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
30.4.2009 9:07:45   
mala_pikica
Pozdravljene!

Februarka jaz ti ne morem poslati Z.S. Mi napiše, da je neka napaka, daj probaj najprej ti meni poslati Z.S in tvojo telefonsko št.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
30.4.2009 9:38:03   
itata
jutro,
služba danes na izi, pol par stvari na kup vržem in pičimo zvečer na morje. nismo še nikol šli zvečer... da vidimo kako bo to zgledal. danes ponoč je mulc spal najprej brez napake do 1.30 pol pa skoz neko jamranje in premetavanje pa spet koma od 6h do 8huser posted image user posted image user posted image  zobki?? kr kej?? nimam pojma...

februarka: naš tud tkole sanja včasih...
pina: vse najboljše!!! user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
30.4.2009 10:04:39   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Hvala za pohvaleuser posted image
Blaža, tvoj Blaž je pa res že en pravi osnovnošolecuser posted image izgleda itak že čisto odraseluser posted image Lilchy, danes se mi ja pa od tebe sanjalouser posted image da si user posted image user posted image user posted image
Pina, vse najboljše in najlepše ti želim in lepo praznuj! user posted image

Zdaj grem pa počasi kavico skuhat, princesa je že po zajtrku, meni mora pa še zadišatuser posted image aja, še to - ali se je že kateri kaj podobnega zgodilouser posted image že včeraj ko sem jo dala spat ob 12h je po ene pol urce začela kričatuser posted image kot da bi se nekaj ustrašilauser posted image jo sploh nisem mogla pomirit... danes ponoči istouser posted image okrog polnoči - krik! In to tak, da naju je samo iz postelje vrglouser posted image sem prišla k njej, je planila v luft, sploh jo nisem mogla poležat, kar tresla se je... potem sem jo le lahko pomirila in je zaspala nazaj. Joj, da že taki malčki sanjajo kaj morastegauser posted image user posted image bogicauser posted image no, upam da se ne bo ponavljalo.

Lep dan!

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
30.4.2009 10:06:56   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Pozdravljene!

Februarka jaz ti ne morem poslati Z.S. Mi napiše, da je neka napaka, daj probaj najprej ti meni poslati Z.S in tvojo telefonsko št.

saj jaz sem ti že tisti dan poslala zsuser posted image
eh, saj ni važno, ti pa tukaj povem tel. 040/270-157 pa mi pošlji sms da bom vedla da si ti pa je.user posted image

ma sem jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image mi je os. zdr. zafurala bolniškouser posted image bi mogli dat naprej na komisijo, pa so pozabili in zdaj sem jaz kriva da jih nisem spomnilauser posted image user posted image in če mi ne odobrijo, morm dat dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rjovet bom začela! So mi čist praznike uničili... bom probala pozabit do pondelka, potem se grem pa gor kregat... itak vem da bom jaz vsega krivauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
30.4.2009 11:15:53   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sva ji ponudila čokolešnik pred vrtcem, pa ga je samo pol porcije (od 120 mlo mleka) pojedla user posted image   

Anaja toliko poje za celo porcijo s 4 žlicami čokolinota user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ceeeeeeeeeeeeeeeer.... user posted image

Ce bomo tko cvekali na pickniku.... bo to precej religiozno - fajmostrski picknik user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ,
mogoć nam bodo pa ćevapi odvezal jezike.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, res bo piknik blizu samostana user posted image user posted image user posted image !

pina, a pri vas že zobne miške hodijo naokoli ?? Pri nas jih še ni nič na vidiku. Kako je pa s sobico, ste novo pohištvo nakupovali? Kaj ste pa izbrali? Sprašujem zato, ker bomo tudi mi kmalu na tem, da bo treba pohištvo kupovat.
Glede tatoojev: mene pa blazno zanima uni, ki ga je sodelavka od lilči vidla user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

PINA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tu spodaj se pa podpišem tudi jaz. Vse najboljše pina!!!

Pri nas vse po starem. Dežuje še zmerom. Popoldne gre user posted image  še v hišo delat, jaz pa z mularijo malo k mojim staršem na obisk. Na nocojšnji večer imajo pri nas, kjer sem doma navado, da na okna, balkone in zunaj prižgejo sveče (kot lučke v decembru). Na žalost ta navada počasi umira, ker je veliko priseljencev in ne držijo tradicije. To delajo predvsem "čistokrvni" prebivalci kraja user posted image . Je pa res lepo, lepo za sprehod skozi kraj zvečer, ko zagorijo tudi kresovi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
30.4.2009 11:43:14   
Stipe air force
Vse najboljse PIIIIIINNNNNNAAAAAAA za rojstni dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

uz pjesmu: DOĐI DA OSTARIMO ZAJEDNO..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
30.4.2009 11:59:03   
itata
stipe: dober komad za k čestitki za rojstni dan je Korado in Brendi: "A se ti ne zdi, da si že malo odcvetela"user posted image user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
30.4.2009 11:59:34   
itata
pina: šala, da ne boš užaljenauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
30.4.2009 12:00:15   
itata
evo jaz še par uric oddelam, pol pa domov mal spakirat in piči dalje na morjeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
30.4.2009 12:06:39   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: itata

pina: šala, da ne boš užaljenauser posted image

....ma ne bo.... mi k smo v ZRELIH letih se tezko uzalimo.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
30.4.2009 12:29:26   
buči
Jutro, pina, vse najboljše. težko tipkam, ker se mi ful vrti v glavi, spet prenizek pritik (122/57)

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3662
30.4.2009 12:32:25   
buči
Ne morem verjet, mi je en tip poslal mail, da kupi posteljo! Staremu mlekarnarju bo zagustilo, bo spal na tleh, če ne pohiti! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
30.4.2009 12:36:16   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ne morem verjet, mi je en tip poslal mail, da kupi posteljo! Staremu mlekarnarju bo zagustilo, bo spal na tleh, če ne pohiti! user posted image

.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
30.4.2009 12:36:35   
blaža
Buči, pol pa moraš malo v šolo k svojim mulcem, da ti malo pristisk dvignejo.user posted image

evo ravnokar sem spekla eno fulll dobro pecivo. Bom ob priliki prilimala slikico. je pa črn in rumen biskvit, eno plast črnega, pa rumenega, pa spet črnega in rumenega, v mes je namazano z marmelado in polito z čokolado. Mmmmmm, ful je dobro ratalo.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
30.4.2009 12:42:44   
Stipe air force
Blaza, spet delas sladke dobrote.... a bo kaksna na pickniku? user posted image    

Vsaj mal.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
30.4.2009 12:45:06   
blaža

mogoćuser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3667
30.4.2009 12:45:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

mogoćuser posted image user posted image user posted image

yeeeeeee !!!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
30.4.2009 12:46:32   
Volga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
30.4.2009 12:49:42   
jencili
dan,

evo sem vas malo prebrala, pa sem rekla, da se vam še javim malouser posted image

Zdej bom šla počasi na malico, ko se pa vrnem, bo pa že skor ura za domov (beri ob 16.30user posted image ).
Itak dons nčč kej ne dogaja, tko da ni panike.

Jutri zjutraj pa šibamo na morčkauser posted image

Pina, vse najboljše tudi od family Jenciliuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
30.4.2009 12:52:42   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

volga, a ti tudi prideš?user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 30.4.2009 12:53:25 >

Steve Jobs

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
30.4.2009 13:01:18   
Stipe air force
Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Zurka na Gradiscu 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly

Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image  

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
30.4.2009 13:45:35   
lillchy123
dan user posted image

pinči,  tudi z našga hribčka ti pošiljamo iskrene čestitke in pesem; "..svitlo nek joj ljubi lice, lipo ko cesarice, kad je ja ne mogu ljubiti..." vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

februarka, user posted image user posted image user posted image  saj veš iz tvojih ust v božja ušesa in v moj trebušček! user posted image
men se tud Luka že neki časa tko prestrašeno prebuja in zvečer ne more zaspat, če se me ne dotika?user posted image  jst upam, da je samo neko prehodno obdobje user posted image
pa dobr zrihti bolniško

bamby, jst bi tud rada vidla tist tatu user posted image . ženska je rekla, da če ne bi sama vidla, ne bi verjela user posted image user posted image
so men tud ful dobre kakšne take stare tradicije user posted image

itata, jst grem ful rada recimo od moje mami domov zvečer, Lukca že prej naštimam v pižamo, v avtu zaspi in pol ga doma samo prestavim v posteljo.

sem vam kar mal fouš vsem, k greste na morje. jst sem že pozabla, kako zgleda user posted image  ampak letos pa res gremo nekam na dopust! zdele čez praznike bo pa tko luštn, k bo dogajal! sam upam, da res ne bo čist preveč folka, da ne bo treba preveč delat!user posted image  oz. da ga bo vmes cajt še kej žurat!user posted image

zdej sem pa res že čist preveč pridna, ne?user posted image  ma sem najdla eno mašinco za brusit, pa ni blo treba na roke, zdej mam pa višek cajta user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa barvat

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
30.4.2009 14:02:15   
blaža
Evo to sem danes spekla za jutrišnji piknik.user posted image

user posted image

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
30.4.2009 14:03:31   
blaža
uf mamlčič so motne slikice, ma ni važno.

Evo Blaž je šel malo počivat, pa se grem še jaz do treje malo fliknit na kavč.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?