Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 8:46:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Hvala za pohvale Blaža, tvoj Blaž je pa res že en pravi osnovnošolec izgleda itak že čisto odrasel Lilchy, danes se mi ja pa od tebe sanjalo da si Pina, vse najboljše in najlepše ti želim in lepo praznuj! Zdaj grem pa počasi kavico skuhat, princesa je že po zajtrku, meni mora pa še zadišat aja, še to - ali se je že kateri kaj podobnega zgodilo že včeraj ko sem jo dala spat ob 12h je po ene pol urce začela kričat kot da bi se nekaj ustrašila jo sploh nisem mogla pomirit... danes ponoči isto okrog polnoči - krik! In to tak, da naju je samo iz postelje vrglo sem prišla k njej, je planila v luft, sploh jo nisem mogla poležat, kar tresla se je... potem sem jo le lahko pomirila in je zaspala nazaj. Joj, da že taki malčki sanjajo kaj morastega bogica no, upam da se ne bo ponavljalo. Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 9:07:45
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Februarka jaz ti ne morem poslati Z.S. Mi napiše, da je neka napaka, daj probaj najprej ti meni poslati Z.S in tvojo telefonsko št.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 9:38:03
|
|
|
|
itata
|
jutro, služba danes na izi, pol par stvari na kup vržem in pičimo zvečer na morje. nismo še nikol šli zvečer... da vidimo kako bo to zgledal. danes ponoč je mulc spal najprej brez napake do 1.30 pol pa skoz neko jamranje in premetavanje pa spet koma od 6h do 8h zobki?? kr kej?? nimam pojma... februarka: naš tud tkole sanja včasih... pina: vse najboljše!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 10:04:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Hvala za pohvale Blaža, tvoj Blaž je pa res že en pravi osnovnošolec izgleda itak že čisto odrasel Lilchy, danes se mi ja pa od tebe sanjalo da si Pina, vse najboljše in najlepše ti želim in lepo praznuj! Zdaj grem pa počasi kavico skuhat, princesa je že po zajtrku, meni mora pa še zadišat aja, še to - ali se je že kateri kaj podobnega zgodilo že včeraj ko sem jo dala spat ob 12h je po ene pol urce začela kričat kot da bi se nekaj ustrašila jo sploh nisem mogla pomirit... danes ponoči isto okrog polnoči - krik! In to tak, da naju je samo iz postelje vrglo sem prišla k njej, je planila v luft, sploh jo nisem mogla poležat, kar tresla se je... potem sem jo le lahko pomirila in je zaspala nazaj. Joj, da že taki malčki sanjajo kaj morastega bogica no, upam da se ne bo ponavljalo. Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 10:06:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene! Februarka jaz ti ne morem poslati Z.S. Mi napiše, da je neka napaka, daj probaj najprej ti meni poslati Z.S in tvojo telefonsko št. saj jaz sem ti že tisti dan poslala zs eh, saj ni važno, ti pa tukaj povem tel. 040/270-157 pa mi pošlji sms da bom vedla da si ti pa je. ma sem jezna mi je os. zdr. zafurala bolniško bi mogli dat naprej na komisijo, pa so pozabili in zdaj sem jaz kriva da jih nisem spomnila in če mi ne odobrijo, morm dat dopust rjovet bom začela! So mi čist praznike uničili... bom probala pozabit do pondelka, potem se grem pa gor kregat... itak vem da bom jaz vsega kriva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 11:15:53
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sva ji ponudila čokolešnik pred vrtcem, pa ga je samo pol porcije (od 120 mlo mleka) pojedla Anaja toliko poje za celo porcijo s 4 žlicami čokolinota . IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeeeeeeeer.... Ce bomo tko cvekali na pickniku.... bo to precej religiozno - fajmostrski picknik , mogoć nam bodo pa ćevapi odvezal jezike.... Ja, res bo piknik blizu samostana ! pina, a pri vas že zobne miške hodijo naokoli ?? Pri nas jih še ni nič na vidiku. Kako je pa s sobico, ste novo pohištvo nakupovali? Kaj ste pa izbrali? Sprašujem zato, ker bomo tudi mi kmalu na tem, da bo treba pohištvo kupovat. Glede tatoojev: mene pa blazno zanima uni, ki ga je sodelavka od lilči vidla IZVIRNO SPOROČILO: blaža PINA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!! Tu spodaj se pa podpišem tudi jaz. Vse najboljše pina!!! Pri nas vse po starem. Dežuje še zmerom. Popoldne gre še v hišo delat, jaz pa z mularijo malo k mojim staršem na obisk. Na nocojšnji večer imajo pri nas, kjer sem doma navado, da na okna, balkone in zunaj prižgejo sveče (kot lučke v decembru). Na žalost ta navada počasi umira, ker je veliko priseljencev in ne držijo tradicije. To delajo predvsem "čistokrvni" prebivalci kraja . Je pa res lepo, lepo za sprehod skozi kraj zvečer, ko zagorijo tudi kresovi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 11:43:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
Vse najboljse PIIIIIINNNNNNAAAAAAA za rojstni dan ... uz pjesmu: DOĐI DA OSTARIMO ZAJEDNO.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 11:59:03
|
|
|
|
itata
|
stipe: dober komad za k čestitki za rojstni dan je Korado in Brendi: "A se ti ne zdi, da si že malo odcvetela"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 11:59:34
|
|
|
|
itata
|
pina: šala, da ne boš užaljena
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:00:15
|
|
|
|
itata
|
evo jaz še par uric oddelam, pol pa domov mal spakirat in piči dalje na morje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:06:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata pina: šala, da ne boš užaljena ....ma ne bo.... mi k smo v ZRELIH letih se tezko uzalimo....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:29:26
|
|
|
|
buči
|
Jutro, pina, vse najboljše. težko tipkam, ker se mi ful vrti v glavi, spet prenizek pritik (122/57)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:32:25
|
|
|
|
buči
|
Ne morem verjet, mi je en tip poslal mail, da kupi posteljo! Staremu mlekarnarju bo zagustilo, bo spal na tleh, če ne pohiti!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:36:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ne morem verjet, mi je en tip poslal mail, da kupi posteljo! Staremu mlekarnarju bo zagustilo, bo spal na tleh, če ne pohiti! .... ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:36:35
|
|
|
|
blaža
|
Buči, pol pa moraš malo v šolo k svojim mulcem, da ti malo pristisk dvignejo. evo ravnokar sem spekla eno fulll dobro pecivo. Bom ob priliki prilimala slikico. je pa črn in rumen biskvit, eno plast črnega, pa rumenega, pa spet črnega in rumenega, v mes je namazano z marmelado in polito z čokolado. Mmmmmm, ful je dobro ratalo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:42:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, spet delas sladke dobrote.... a bo kaksna na pickniku? Vsaj mal....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:45:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, spet delas sladke dobrote.... a bo kaksna na pickniku? Vsaj mal.... mogoć
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:45:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, spet delas sladke dobrote.... a bo kaksna na pickniku? Vsaj mal.... mogoć yeeeeeee !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:46:32
|
|
|
|
Volga
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:49:42
|
|
|
|
jencili
|
dan, evo sem vas malo prebrala, pa sem rekla, da se vam še javim malo Zdej bom šla počasi na malico, ko se pa vrnem, bo pa že skor ura za domov (beri ob 16.30 ). Itak dons nčč kej ne dogaja, tko da ni panike. Jutri zjutraj pa šibamo na morčka Pina, vse najboljše tudi od family Jencili
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 12:52:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga volga, a ti tudi prideš?
< Sporočilo je popravil blaža -- 30.4.2009 12:53:25 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 13:01:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 13:45:35
|
|
|
|
lillchy123
|
dan pinči, tudi z našga hribčka ti pošiljamo iskrene čestitke in pesem; "..svitlo nek joj ljubi lice, lipo ko cesarice, kad je ja ne mogu ljubiti..." vse najboljše! februarka, saj veš iz tvojih ust v božja ušesa in v moj trebušček! men se tud Luka že neki časa tko prestrašeno prebuja in zvečer ne more zaspat, če se me ne dotika? jst upam, da je samo neko prehodno obdobje pa dobr zrihti bolniško bamby, jst bi tud rada vidla tist tatu . ženska je rekla, da če ne bi sama vidla, ne bi verjela so men tud ful dobre kakšne take stare tradicije itata, jst grem ful rada recimo od moje mami domov zvečer, Lukca že prej naštimam v pižamo, v avtu zaspi in pol ga doma samo prestavim v posteljo. sem vam kar mal fouš vsem, k greste na morje. jst sem že pozabla, kako zgleda ampak letos pa res gremo nekam na dopust! zdele čez praznike bo pa tko luštn, k bo dogajal! sam upam, da res ne bo čist preveč folka, da ne bo treba preveč delat! oz. da ga bo vmes cajt še kej žurat! zdej sem pa res že čist preveč pridna, ne? ma sem najdla eno mašinco za brusit, pa ni blo treba na roke, zdej mam pa višek cajta zdej grem pa barvat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 14:02:15
|
|
|
|
blaža
|
Evo to sem danes spekla za jutrišnji piknik.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 30.4.2009 14:03:31
|
|
|
|
blaža
|
uf mamlčič so motne slikice, ma ni važno. Evo Blaž je šel malo počivat, pa se grem še jaz do treje malo fliknit na kavč.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?