lillchy123
|
čer jst sem mojga otroka poslala na počitnice k moji zlati mamici, pa sem bla ful vesela, ker me čaka ful dela, ko pa sem mu dala lupčka in šla, sem pa . sej vem. sem pač smotka bomo res ful delali, ker sem oblubla, da bom pomagala v gostilni, ker bo 2 dni noro. pa nekak upam, da se bomo mal naspali, ker tole nespanje pri nas je pa res že mal tri mač. se mi zdi, da grejo že trojke? pa odločla sem se, da grem delat a 6 ur, pa bom rajši čez vikende v gostilni pomagala, da ne bo tok minusa. se mi zdi, da bomo mel vsi več od tega, še posebej Luka. šefica valjda čist navdušena , tko da prosim, če mi lohk ktera napiše, kakšne papirje moram oddat, da ne bom povsod brskala. zdej pa šibam delat, ma naša ta velka frajla kmal rd, pa bi ji za darilo rada svojo sobico naštimala. tko da me spet čaka brušenje in barvanje pohištva, pa sam še drug teden mam časa. dolenjka, v Amsterdamu bo pa ta vikend kar neki slovencev, sta šla najina soseda tud mlavla, tudi jaz vam iskreno čestitam in vam želim veliko cartanja, smeha in mirnih noči, tvojmu malemu princu pa naj vedno sveti sonček, tudi ko nebo zakrijejo oblaki.