|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
29.4.2009 19:08:07   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeeeeeer.... user posted image

Ce bomo tko cvekali na pickniku.... bo to precej religiozno - fajmostrski picknik user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ,
mogoć nam bodo pa ćevapi odvezal jezike.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
29.4.2009 19:28:01   
lillchy123
čer user posted image

jst sem mojga otroka poslala na počitnice k moji zlati mamici, pa sem bla ful vesela, ker me čaka ful dela, ko pa sem mu dala lupčka in šla, sem pa user posted image . sej vem. sem pač smotka user posted image  bomo res ful delali, ker sem oblubla, da bom pomagala v gostilni, ker bo 2 dni noro. pa nekak upam, da se bomo mal naspali, ker tole nespanje pri nas je pa res že mal tri mač. se mi zdi, da grejo že trojke?

pa odločla sem se, da grem delat a 6 ur, pa bom rajši čez vikende v gostilni pomagala, da ne bo tok minusa. se mi zdi, da bomo mel vsi več od tega, še posebej Luka. šefica valjda čist navdušena user posted image , tko da prosim, če mi lohk ktera napiše, kakšne papirje moram oddat, da ne bom povsod brskala.

zdej pa šibam delat, ma naša ta velka frajla kmal rd, pa bi ji za darilo rada svojo sobico naštimala. tko da me spet čaka brušenje in barvanje pohištva, pa sam še drug teden mam časa.

dolenjka, v Amsterdamu bo pa ta vikend kar neki slovencev, sta šla najina soseda tud user posted image

mlavla, tudi jaz vam iskreno čestitam in vam želim veliko cartanja, smeha in mirnih noči, tvojmu malemu princu pa naj vedno sveti sonček, tudi ko nebo zakrijejo oblaki.user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
29.4.2009 19:28:50   
lillchy123
zdej sem pa tok napsala, da sem res frej do konca praznikov user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
29.4.2009 19:29:35   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Viče otac policajac na sina:
'Vidi kakav si! Kradeš od majke, psuješ, pušiš, a tek si peti razred!'
'Ali tata i ti si pušio u petom razredu', na to će sin.
'Ali sine meni je bilo 17 godina!'

Neposredna povezava do sporočila: 3629
29.4.2009 19:35:41   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

sej res ne vem kva ti je dons... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3630
29.4.2009 20:08:08   
Februarka08
Čer.

Evo, jaz sem stuškana, moj je šel spet dol nekaj še narest, da bo jutri manj (kaouser posted image ) no, mi je vsaj malo pomagal pri kopanju, pa še spat jo je dal, ker jaz samo še posteljo vidim. Cel dan notri, to ti je za zmešatuser posted image
Zdaj grem pa mal slike uredit, drugega dela itak nimam... no, kuhinja je v razsulu, ampak nimam energije za tako delouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3631
29.4.2009 20:35:32   
Februarka08
Ker sem ravno slikce neki urejela,  vam pokažem kako si naša bejba vzame trenutek za počitek user posted image (zdaj imam za previjat bolj nizko, da mi ni treba dvigovat in se ona lepo uleže in uživa, samo škoda ker ne za dlje časa user posted image )

user posted image

In še ena kako potem v predal zleze user posted image

user posted image

Zdaj bo pa zadost za danes, itak nikjer nobenega, vsem lep večer in mirno nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
29.4.2009 20:49:04   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ker sem ravno slikce neki urejela,  vam pokažem kako si naša bejba vzame trenutek za počitek user posted image (zdaj imam za previjat bolj nizko, da mi ni treba dvigovat in se ona lepo uleže in uživa, samo škoda ker ne za dlje časa user posted image )

user posted image

In še ena kako potem v predal zleze user posted image

user posted image

Zdaj bo pa zadost za danes, itak nikjer nobenega, vsem lep večer in mirno nočko!

.... ma je lepotica ta tvoja Larisa... user posted image , lepe fotke... user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
29.4.2009 21:02:03   
blaža
Čer!user posted image

jaz sem stuškana, depilirana in gladka kot ritka.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3634
29.4.2009 21:03:17   
blaža
februarka, luškana je ta tvoja pupika.user posted image user posted image user posted image

No drugače smo ok. Blaž spi že natanko tri ure, matija gleda še malo risanke, ki jutri smo mi trije doma. jaz sem fraj, pa bosta še otročka doma.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
29.4.2009 21:04:00   
blaža
Alo bom še jaz kakšno od Blaž prilimala, ki mam cajt.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
29.4.2009 21:12:04   
blaža
user posted image

Blaž knjižni moljuser posted image

user posted image

in Blaž zgodovinaruser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
29.4.2009 21:35:07   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

Blaž knjižni moljuser posted image

user posted image

in Blaž zgodovinaruser posted image

Se eno luskano dete... seveda... lipo na mamicu.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
29.4.2009 22:00:20   
blaža
Hvala Stipe.user posted image

No zdej pa grem. nočko vsem!user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3639
29.4.2009 22:00:28   
buči
Čer! Komaj čakam, da vas vidim na pikniku! Sploh tele tetovaže pinotov in stipetov ... user posted image  A ima od kere mož mogoče transibirsko železnico tetovirano? user posted image  Če ni veliko potnikov je malo vagonov, ob potrebi se zadeva poveča in je več vagonov ... Stipe, je mogoče to izziv zate?

pina, ste že preseljeni iz sobe v sobo? Pri nas še kar traja, si ga je mlekarnar to rundo vzel blazno na izi. Vsak dan čisto malo podela, tudi zašvica ne zraven. Ne vem, kaj mu je! S takim tempom bova ravno po dopustu preseljena! Samo sem ga zaj****, pa sem dala najino posteljno na bolho. Pa da vidimo, če mi rata, da jo kdo kupi, če bo spal na tleh, ali pa bo raje malo pohitel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3640
29.4.2009 22:08:08   
buči
No, moj je zaspal pred tv-jem. Potem naj pa še kdo reče, da je nogomet zanimiv! user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
29.4.2009 22:11:37   
ella79
čer user posted image
me je kdo pogrešal user posted image user posted image user posted image user posted image
smo zdravi in polni energije user posted image imava z Zojo ta teden učne ure ne trmariti user posted image pomoje ji v varstvu (beri tašči) čist preveč pustijo, doma je pa mami bolj huda, pa se jezi potem name user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
30.4.2009 0:13:53   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image
me je kdo pogrešal user posted image user posted image user posted image user posted image
smo zdravi in polni energije user posted image imava z Zojo ta teden učne ure ne trmariti user posted image pomoje ji v varstvu (beri tašči) čist preveč pustijo, doma je pa mami bolj huda, pa se jezi potem name user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

ja, še kolcalo se nam bo po časih, ko so samo jedli, spali in jokali user posted image user posted image
jst sem že zadnjič pomislila, da dober da moj mulček še ne govori, ker bi me nekam poslal, ko mu nisem pustila ene rože pojest user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
30.4.2009 0:17:44   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

sej res ne vem kva ti je dons... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

mislm, da je blo neki v kavi user posted image  user posted image user posted image user posted image

drugač pa sam opozorilo, moja bivša sodelavka jih je enkrat skor kasirala, ker je preveč bulila v tetovato, ki jo je mel tip na svojmu prjatlu. sam ona še ni nikol vidla tok velkiga prjatla.user posted image  in ker je blo to v nudl kampu, jo je peščica moških začela nadirat, kaj se gre. jo je k sreč mož rešu user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3644
30.4.2009 0:19:55   
lillchy123
aja, luštne fotke. user posted image

zdej pa res nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3645
30.4.2009 7:43:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer! Komaj čakam, da vas vidim na pikniku! Sploh tele tetovaže pinotov in stipetov ... user posted image  A ima od kere mož mogoče transibirsko železnico tetovirano? user posted image  Če ni veliko potnikov je malo vagonov, ob potrebi se zadeva poveča in je več vagonov ... Stipe, je mogoče to izziv zate?

pina, ste že preseljeni iz sobe v sobo? Pri nas še kar traja, si ga je mlekarnar to rundo vzel blazno na izi. Vsak dan čisto malo podela, tudi zašvica ne zraven. Ne vem, kaj mu je! S takim tempom bova ravno po dopustu preseljena! Samo sem ga zaj****, pa sem dala najino posteljno na bolho. Pa da vidimo, če mi rata, da jo kdo kupi, če bo spal na tleh, ali pa bo raje malo pohitel. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

buči, tile tatoo tudi mene zanimajouser posted image user posted image user posted image

sobe pa smo mi včeri končali. kar se pohištva tiče. cunje so pa v omeare smao zbasane in bom čez praznike še to uredila.
sem pa kar zadovoljna. predvsem z najini sobico. je taka mikina...bom poslikala ob priliki.
otroška je pa sestavljena iz nešteto kosov in ne zgleda...je pa zato noter prostora za igranje da boli glava...

Aja, pa dobro jutro.
No mene so punce vrgle auf že ob 4:45. Mia je pa vstala eno uro za Ano. Je spala na pogradu, pa miški je zobek nastavla.... skratka se ji je dogajalo. Sem jo vseeno prepričala, da je šla še malo k Pinotu se stisnit.

Tako pri nas dežuje in jaz grem sedaj na kafe. A lahko?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
30.4.2009 8:00:35   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

buči, tile tatoo tudi mene zanimajouser posted image user posted image user posted image

sobe pa smo mi včeri končali. kar se pohištva tiče. cunje so pa v omeare smao zbasane in bom čez praznike še to uredila.
sem pa kar zadovoljna. predvsem z najini sobico. je taka mikina...bom poslikala ob priliki.
otroška je pa sestavljena iz nešteto kosov in ne zgleda...je pa zato noter prostora za igranje da boli glava...

Aja, pa dobro jutro.
No mene so punce vrgle auf že ob 4:45. Mia je pa vstala eno uro za Ano. Je spala na pogradu, pa miški je zobek nastavla.... skratka se ji je dogajalo. Sem jo vseeno prepričala, da je šla še malo k Pinotu se stisnit.

ja kar pridi, te čakam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
30.4.2009 8:01:38   
blaža
Jutro!user posted image

Sem mislila, da bom 1.user posted image user posted image

No spali smo ok. Jupppi, danes sem fraj in sem z otročkoma doma. matija že spi, Bkaž je vstal ob šestih kot ponavadi,...

Moram it, Pina kliče.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
30.4.2009 8:01:53   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Aja, pa dobro jutro.

ja kar pridi, te čakam.user posted image

pridi ti raje dol. danes častim jazuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
30.4.2009 8:06:56   
blaža
PINA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?