Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 9:42:30
|
|
|
|
ursa30
|
aqui, naša ella je včeraj rodila zdravega fantka po imenu oskar iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 9:47:07
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqui, naša ella je včeraj rodila zdravega fantka po imenu oskar iskrene čestitke še tukaj čestitke za našo ellico
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 9:53:21
|
|
|
|
Tiki55
|
Dečve pozdravček, kako ste kaj? BEBIII zdaj gre pa zares! Juhuhu za super rezultat aquica vidim, da ste tud konkretno zastavili projekt... Morda pa uspe še preden ata Reš pride zraven Navijam urši kuku kako kaj? si na dopustu?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 9:56:20
|
|
|
|
ursa30
|
tikica, kuku tudi tebi sm na dopustu ja ti pridno delaš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 10:08:51
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 tikica, kuku tudi tebi sm na dopustu ja ti pridno delaš? ah kje, ta teden sem še na bolniški... se počasi sestavljam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 10:34:14
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 tikica, kuku tudi tebi sm na dopustu ja ti pridno delaš? ah kje, ta teden sem še na bolniški... se počasi sestavljam ajoj, sj res sory...mam tok stvari u glavi, pa mi je ta čist ušla upam da se dobr počutiš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 10:37:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqui, naša ella je včeraj rodila zdravega fantka po imenu oskar iskrene čestitke Čestitke mamici in malemu Oskarju!!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 10:38:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Dečve pozdravček, kako ste kaj? BEBIII zdaj gre pa zares! Juhuhu za super rezultat aquica vidim, da ste tud konkretno zastavili projekt... Morda pa uspe še preden ata Reš pride zraven Navijam urši kuku kako kaj? si na dopustu? hvala tikec!!!! upam, da bo že kemija uspešna!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 13:05:30
|
|
|
|
miklarom
|
evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 13:23:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009 pa še tukaj.... JEEEESSS!!!! MIKLAROMČEK, SUPER DUPER TANARTABOLŠE NOVICE!!!! Zdaj pa pridno grej svojo pikico, pa upajmo da pigvinčkov ne boš rabla!!!! Pa še životinjsko carstvo za srečo, da bo beta viskoka do neba!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 13:29:29
|
|
|
|
Jada82
|
Miklarom, bravo, držimo pesti in jih stiskamo tako močno, da bo sigurno uspelo! Bravoooo,jej! Hm, mene pa že ornk zvija. Tako me je prejšnji mesec, in potem sem tečko dobila naslednji dan ... tako, da zgleda tudi maja ne bo nič in bomo jutri dobili ... no, ko jo dobim, bom zračunala novi krog .. pomoje bo še vseeno v maju, ampak bolj na koncu .... ja no, mal sem razočarana, pa ni hujšega!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 14:04:49
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009 super
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 14:17:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Miklarom, bravo, držimo pesti in jih stiskamo tako močno, da bo sigurno uspelo! Bravoooo,jej! Hm, mene pa že ornk zvija. Tako me je prejšnji mesec, in potem sem tečko dobila naslednji dan ... tako, da zgleda tudi maja ne bo nič in bomo jutri dobili ... no, ko jo dobim, bom zračunala novi krog .. pomoje bo še vseeno v maju, ampak bolj na koncu .... ja no, mal sem razočarana, pa ni hujšega! Jada, dokler se ne ulije kot se za gre, je še vedno upanje!
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 14:28:09
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009 miklaromček pa to je noro Kar 6?! Stiskam pesti, da boš čez 2 tedna vriskala od veselja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 19:17:09
|
|
|
|
majčyca
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009 ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!! držim pesti, da bo HCG ful vikos
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 19:22:48
|
|
|
|
majčyca
|
Jaz pa sem danes zjutraj delala O test in je bila testna črtica celo malo močnejša od kontrolne, tako da res upam, da se zdaj kaj prime (ker sma včeraj zjutraj še ) Kako noro vreme je danes že cel dan pri nas, malo dežuje, malo sončka, sploh ne vem kaj si naj oblečem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 29.4.2009 19:58:57
|
|
|
|
sarar
|
miklarom, ful ful ful čestitke! upam da se ti dobro izteče in boš čez dva tedna sporočila najveselejšo novico! tle maš tolk navijačic, da bo ziher ratal jada, tko kot je napisala aqua,dokler ni je še upanje. pa sej vidiš da je tolk dobrih novic tu gor da nekej bo pa že majči, tudi zate ful močno držimo pesti da se prime. komaj čakam vse te rezultate. mi kar upanje vlivate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 7:14:43
|
|
|
|
majčyca
|
Dobro jutro punce! Glede na to, da je po vsej Sloveniji tako čudno vreme (vsaj zdi se mi da je povsod tako), vam vsem pošiljam malo za lepši dan in lep začetek podaljšanega vikenda Maj se počasi začenja in naj bo to res naš mesec močno močno držim pesti za vse nas Jaz sem danes ponoči sanjala, da sem delala test in da je bil plusek joj kako mi že psiha dela Lep dan vsem!!
< Sporočilo je popravil majčyca -- 30.4.2009 7:16:09 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 8:12:38
|
|
|
|
tatjana.d
|
jutro! se vam pridruzujem. ne pricakujem 27.5., grem pa v 8. krog. upamo, da nam bo sreca tokrat naklonjena...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 8:26:18
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce moje, da se še tu pohvalim, pridelala sem 18 celic in 3.5 grem na ET Šibam počivat to pa je rezultat
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 8:56:18
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo , da vam poročam z veseljem. oplodilo se mi jih je 6 najmočnejših zarodkov, je rekla zdravnica , da sem imela ta poskus nadpovprečno super dober in vsi zarodki so najkvalitetnejši in močni , da je prav vesela, da se mi je tako lepo izšlo. vstavili so mi 1 zarodek preostalih 5. malih pingvinčkov pa smo dali v skrinjo....., in to zaradi tega, ker sem v prejšnji nosečnost rodila mrtvega otroka pri 21. tednih, mi bodo sedaj če mi uspe delali cerklažo, in je rekla, da je zame in za otroka boljše, če je eden kot pa dva, DA CERKLAŽA LAŽJE ZDRŽI GLEDE ŽE NA MOJE STANJE PRETEKLOSTI. pa saj vseeno, če je eden, samo da bi ta uspel in bil potem tudi zdrav. test beta HCG imam 12.5.2009 Mi pa bomo pridno navijale vse do 12.5. in naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 9:16:30
|
|
|
|
Jada82
|
Živjo! Jaz sem danes pričakovala M, glede na včerajšnje zvijanje in bolečine v trebuhu. Ker je ni bilo, sem šla delat test (če jih imam pa ravno doma). Seveda je bil -. Ja no, potem pa naj se ta že enkrat vlije, da grem lahko v naslednji krog ... sej ne vem, a sem razočarana al ne ... itak sem se že včer sprijaznila, tako da danes ni bilo tako hudo .... Bomo šli pa v 7. krog! Sicer pa vam vsem želim lepe praznike in seveda .... jutri je že maj! Naš mesec! Čim včeč ++++++++
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 10:52:16
|
|
|
|
ziva1
|
miklarom, držim pesti. Prosim, če me date na seznam in sicer ne pričakujem je 21.5. , tokrat zares upam, da je ne bo. Lepe praznike
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 11:11:26
|
|
|
|
S*
|
ALI PRIČAKUJEMO MAJA 2009 XX.05 - BEBIII xx.05 - Kliki xx.05 - Aqua77 XX.05 - Miklarom xx.05 - BarbiG xx.05 - S* (9 krog) xx.05 - Tecnobica xx.05 - Ency xx.05 - Chi_Pita xx.05 - DOaisy xx.05 - Dolydoly 01.05 - JanaB 02.05 - Tinkarčica (5 krog) 03.05 - CJ 05.05 - Maisha (4 krog) 06.05 - BabyKitty 06.05 -Tinncyka 06.05 - Amii 06.05 - Žaži 07.05 - MAŠKA (3 krog po 2 ss) 09.05 - Jada82 (6 krog) 10.05 - SISI4 12.05 - Neodkrita 12.05 - Tweety83 13.05 - Jane77 13.05 - Bellissima 14.05 - Anneri 14.05 - Majčyca 16.05 - Buska 18.05 - Misk2 18.05 - SakuL 19.05 - MiniMiska 20.05 - Pikica-2 20.05 - Mausikaa 21.05. - Hana76 21.05. - Ziva1 23.05 - Sarar 24.05 - Pajcevina 27.05 - LUNA83 31.05 - Barvar MAJA NAS JE 40, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK NAVIJAČICE *Nončika* *Murkica* *Stella Rossa* *Among_the_clouds* *Pikica36* *Aqua77* *Spps* *Tiki55* *Sonček85* *Larilu* *Dysan* *Giotti* HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL......................................................? MAJ..........................................................? [/quote]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2009 30.4.2009 13:27:53
|
|
|
|
Žaži
|
Bravo Miklarom Jaz sem vam pa javljam iz dopusta, sem prišla samo malo pogledati kaj počnete .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.