|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
30.4.2009 13:58:21   
Anonimen
Punce, želim vam lep podaljšan vikend. Jaz sem žal zbolela in se bojim, da bova zamudila bejbija ta mesec, ampak se zdravim sto na uro in upam, da bi vseeno uspela ... :)

Miklarom bravo user posted image , držim pesti, da bo vse tako, kot je treba. :)

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
30.4.2009 14:41:15   
miklarom
Žaži - lepo, da nam se javiš. ti,ti, kar na dopustu uživaš, packa nas pa doma pustišuser posted image user posted image user posted image , kje pa si? a daleč? lepo se imej še naprej in uživaj

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 427
30.4.2009 15:27:03   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Živjo!
Jaz sem danes pričakovala M, glede na včerajšnje zvijanje in bolečine v trebuhu. Ker je ni bilo, sem šla delat test (če jih imam pa ravno doma). Seveda je bil -. user posted image user posted image user posted image
Ja no, potem pa naj se ta user posted image  že enkrat vlije, da grem lahko v naslednji krog ... sej ne vem, a sem razočarana al ne ... itak sem se že včer sprijaznila, tako da danes ni bilo tako hudo .... user posted image
Bomo šli pa v 7. krog!

Sicer pa vam vsem želim lepe praznike in seveda .... jutri je že maj! Naš mesec! Čim včeč ++++++++ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam dokler se ne vlije je še upanje.

Navijam da tvoje tečke user posted image  ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kako kaj kaže z user posted image  v mesecu maju?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 428
30.4.2009 16:36:37   
Jada82
Kliki, hvala user posted image user posted image
Sem se ravno v temi Znaki razpisala o svojih občutkih ... po eni strani si dajem upanje, po drugi si ga ne želim dajati ... bolj kot se datum user posted image  približuje, bolj razmišljam o vsem skupaj, čeprav sem si rekla, da ne smem ... uf, težka je tale borba user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.4.2009 16:39:40   
barvar
Živjo punce. Jaz lahko samo upam, da bom v maju z vami čakala user posted image . Moje user posted image po abraziji še kar ni. Pa je že 8.tednov user posted image . Ko si jo želimo je ni, ko pa je ni treba pa zagotovo pride. Ja kaj hočemo user posted image . Lepe praznike vam želim vsem skupaj.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 430
30.4.2009 20:28:36   
katrin30
Prosila bi vas, če me daste na seznam 2.5.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.4.2009 20:37:42   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

XX.05 - BEBIII
xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9 krog)
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita
xx.05 - DOaisy
xx.05 - Dolydoly 
01.05 - JanaB 
02.05 - Tinkarčica (5 krog)
02.05 - katrin30

03.05 - CJ 
05.05 - Maisha (4 krog)
06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka
06.05 - Amii
06.05 - Žaži
07.05 - MAŠKA (3 krog po 2 ss) 
09.05 - Jada82 (6 krog)
10.05 - SISI4
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca
16.05 - Buska 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 
20.05 - Pikica-2
20.05 - Mausikaa
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina
27.05 - LUNA83
31.05 - Barvar  

MAJA NAS JE 41, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK 

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................?
MAJ..........................................................?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 432
30.4.2009 22:47:12   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Živjo!
Jaz sem danes pričakovala M, glede na včerajšnje zvijanje in bolečine v trebuhu. Ker je ni bilo, sem šla delat test (če jih imam pa ravno doma). Seveda je bil -. user posted image user posted image user posted image
Ja no, potem pa naj se ta user posted image  že enkrat vlije, da grem lahko v naslednji krog ... sej ne vem, a sem razočarana al ne ... itak sem se že včer sprijaznila, tako da danes ni bilo tako hudo .... user posted image
Bomo šli pa v 7. krog!

Sicer pa vam vsem želim lepe praznike in seveda .... jutri je že maj! Naš mesec! Čim včeč ++++++++ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam dokler se ne vlije je še upanje.

Navijam da tvoje tečke user posted image  ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam in navijam, da user posted image ne bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.5.2009 7:40:10   
S*
user posted image

Dobro jutro!

Naš mesec se je začel, tako da punce gremo!

user posted image  
user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.5.2009 7:43:42   
LUNA83
Dobro jutro,..naš mesec je tukaj,...juhuhu držim pesti, da nam vsem uspe,...

Jaz sem kar mao slabe volje ker grem delat danes za cel dan,.. 10 let že delam v gostinstvu pa še vseeno ni lahko delat takrat ko so vsi vsi doma,... Ah nimam kaj,..grem,..

Čakamo +

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.5.2009 8:17:47   
aqua77
Jutro!!! user posted image user posted image

Maaaaaaj je tukajjjjjjjjj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vam tudi pošiljam en deloven pozdravček iz službe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem začela z arcnijami, tako da me pomoje že hormoni mečejo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj bom še bolj čudna kot po navadi, sam se splača... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.5.2009 8:18:53   
S*
LUNA tudi jaz grem delat in tudi že 15 let delam čez vikende v gostinstvu. Začela sem kot dijakinja, potem kot študentka... Sedaj pa kljub svoji službi nadaljujem, kaj pa vem sem se že čisto navadila in mi ni tako težko.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 437
1.5.2009 8:20:32   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Maaaaaaj je tukajjjjjjjjj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz vam tudi pošiljam en deloven pozdravček iz službe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem začela z arcnijami, tako da me pomoje že hormoni mečejo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj bom še bolj čudna kot po navadi, sam se splača... user posted image user posted image user posted image

Aqui sem že pogrešala tvoj delavski pozdrav, Ja živel 1.maj, praznik dela.

Racnije pa,  naj ti naredijo kaj dobrega, pa brez stranskih učinkov.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 438
1.5.2009 8:24:08   
miklarom
jutro!!!!!!!

S* - hvala za kavico, full je dobrauser posted image , res je danes se je začel mesec Maj - naš mesec je tukaj, go,go,go, punce gremo barvat vse v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua77 in LUNA83 - ti uboge revice k morete danes delat, ja kje pa delate, da imate delovni dan. tudi jaz vsako leto delam za 1.maj, no letos pa končno ne delam, ker sem sedaj na bolniški, sem prav vesela. user posted image user posted image vsaj enkrat sem lahko s svojimuser posted image  skupaj.

ampak danes je še posebno lep sončen danuser posted image ,.

Želim vam vesele praznike in veliko user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 439
1.5.2009 8:27:02   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Aqui sem že pogrešala tvoj delavski pozdrav, Ja živel 1.maj, praznik dela.

Racnije pa,  naj ti naredijo kaj dobrega, pa brez stranskih učinkov.

user posted image user posted image user posted image user posted image  S* midve sva petke in svetke ponavadi na šihtu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 440
1.5.2009 8:28:07   
miklarom
S* - ja kaj ti tudi danes delaš, revica, s kom se bom pa menla popoldanuser posted image
saj res tistim ki delamo v gostinstvu smo najbolj bogi, k moremo delati vse vikende in praznike, kar ni pošteno. res pa je da se navadiš po tolikih letih in že sploh potem ne veš kaj je za en dan. ker tudi jaz delam v gostinstvu - Mcdonald's - vodja izmene in delam celo na tri izmeneuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 441
1.5.2009 8:36:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

S* - ja kaj ti tudi danes delaš, revica, s kom se bom pa menla popoldanuser posted image
saj res tistim ki delamo v gostinstvu smo najbolj bogi, k moremo delati vse vikende in praznike, kar ni pošteno. res pa je da se navadiš po tolikih letih in že sploh potem ne veš kaj je za en dan. ker tudi jaz delam v gostinstvu - Mcdonald's - vodja izmene in delam celo na tri izmeneuser posted image

gostinstvo in turizem sta hudič.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 442
1.5.2009 8:42:24   
S*

gostinstvo in turizem sta hudič.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklarom, ti si šele boga 3 smene ajoj. Pa kaj se sekiraš, zdaj zdaj boš  zagledala + in boš lepo doma user posted image   user posted image   user posted image

ti pa tudi aqua, pa ni vrag da te te arcnije ne prinesejo user posted image oz. user posted image

ja in potem sem še jaz na vrsti user posted image   user posted image   user posted image in bomo lepo čvekale na drugi temi, saj bomo mele časa na pretek user posted image   user posted image   user posted image

Sicer pa smo lahko v teh časih hvaležne, da sploh imamo službo, pa čeprav je treba čez vikende in praznike delat.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 443
1.5.2009 8:50:06   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

miklarom, ti si šele boga 3 smene ajoj. Pa kaj se sekiraš, zdaj zdaj boš  zagledala + in boš lepo doma user posted image   user posted image   user posted image

ti pa tudi aqua, pa ni vrag da te te arcnije ne prinesejo user posted image oz. user posted image

ja in potem sem še jaz na vrsti user posted image   user posted image   user posted image in bomo lepo čvekale na drugi temi, saj bomo mele časa na pretek user posted image   user posted image   user posted image

Sicer pa smo lahko v teh časih hvaležne, da sploh imamo službo, pa čeprav je treba čez vikende in praznike delat.

jaz se s tem scenarijem čisto strinjam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 444
1.5.2009 8:57:08   
miklarom
tudi jaz se s tem strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 445
1.5.2009 9:30:37   
Rakica_80
Jutrooooooouser posted image  Vesel praznik želim vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce moje smo Maaaaaaaj user posted image in iz srca želim, da nam bo uspešen mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ogromno ogromno pluskov+++++++++++++++++++++++user posted image
Miklarom, jaz sem prebrala tvojo zgodbo in me je tako ganila, resnično mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maj mesec ti bo spet povrnil veselje v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S* hvala za seznamček, ker skrbiš ko me niuser posted image  
JanaB, želim ti da zagledaš lep plusek danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aqua77, jutrooouser posted image  ja res ni kej, nekateri so res pridni in delavni, tudi čo so praznikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taki so pohvale vredniuser posted image
Aqua77, kje delaš, če smem vprašat?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.5.2009 10:47:28   
tinncyka
zdravo!!! en lep 1. majski sončen pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image  in začel se je naš mesec!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da vse zagledamo user posted image  ali pa +!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam še naprej lep dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.5.2009 11:12:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jutrooooooouser posted image  Vesel praznik želim vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce moje smo Maaaaaaaj user posted image in iz srca želim, da nam bo uspešen mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ogromno ogromno pluskov+++++++++++++++++++++++user posted image
Miklarom, jaz sem prebrala tvojo zgodbo in me je tako ganila, resnično mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maj mesec ti bo spet povrnil veselje v življenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S* hvala za seznamček, ker skrbiš ko me niuser posted image  
JanaB, želim ti da zagledaš lep plusek danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aqua77, jutrooouser posted image  ja res ni kej, nekateri so res pridni in delavni, tudi čo so praznikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taki so pohvale vredniuser posted image
Aqua77, kje delaš, če smem vprašat?

PORTOROŽKI TURIZEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 448
1.5.2009 11:19:41   
Rakica_80
Ja če ni skrivnost, kje pa? Tudi jaz sem delala v gostinjstvuuser posted image
V Portorož hodim dosti jest, lahko da se poznamouser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 449
1.5.2009 11:40:24   
dini
Ojla, lep sončen prvi maj vsemuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.