|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
28.4.2009 9:46:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Drage moje
naj vam spročim, da nisem nehala navijat za vsako posebej user posted image user posted image user posted image in prosim, da me nalimate med navijačiceuser posted image

Ker pa imamo v službi že več kot en mesec dobesedno izredno stanje, se na žalost pozna to tudi na komunikaciji z mojimi virtualnimi prijateljicami. Upam, da se v maju to umiri in da bom lahko primerno navijala in skakala tule po ciberspace-u za vsako posebej...

Do takrat pa vam pošiljam poln koš sreče, da že v maju zagledate tiste čudežne črtice, ki ti popolnoma spremenijo življenje.

Rada vas imam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kje si ti zgubljena duša moja???? Pa a ti veš, da te že mučo, mučo misamo tuki!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si mami??? Počutje??? Pikica raste??? Novičke s pregledov??? NS že bla??? Vse nam povej!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.4.2009 10:59:50   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pa kje si ti zgubljena duša moja???? Pa a ti veš, da te že mučo, mučo misamo tuki!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si mami??? Počutje??? Pikica raste??? Novičke s pregledov??? NS že bla??? Vse nam povej!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image hej, nič novega ni za povedat. Za mano je pregled v 6. tednu, ko je bila pikica velika 5 mm, od takrat pa še nisem bila na novem pregledu. Grem v ponedeljek, na NS pa še ne vem če grem.
Počutje: utrujenost in neapetit.
In ti, kaj zdaj štrajkaš? Najprej je zajc štrajkal, zdaj štorklja ... user posted image Če ne bo nič, bo treba tole zastavit kot projekt kot sva morala midva user posted image
Grem lovit rok 4. maj tule v službi ...
Vsem user posted image
ter user posted image za user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.4.2009 11:12:29   
aqua77
Oj, user posted image

projekt je že zastavljen... user posted image user posted image user posted image user posted image  
02.06. mamo posvet pri ata Rešu, če ta mesec pride user posted image , začnemo naslednji mesec s klomifenom in prometrijem... Stvari se premikajo, O merimo, tako da.... Upajmo na najboljše... user posted image user posted image user posted image  

Pobožaj trebuščka še za teto aquico in uživaj pa še kaj uleti, a prav!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.4.2009 13:15:29   
Jada82
Punce, mene pa že zvija malo, pa vse me dol tišči, kot da se bo user posted image  zdaj zdaj vlila .. samo še vprašanje časa .. danes ali jutri. Danes je 28. dan, cikli totalno neredni, tako da ... user posted image user posted image user posted image  ta tečka!!!!
Očitno tudi maja ne bo user posted image  user posted image
No ja, seveda upanje še ostaja, ampak se ne slepim preveč! Drug mesec pa resnično začnem z O testi.
Vam seveda sporočim, če bo kaj novega ....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.4.2009 14:42:33   
Rakica_80
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

XX.05 - BEBIII
xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9 krog)
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita
xx.05 - DOaisy
xx.05 - Dolydoly 
01.05 - JanaB 
02.05 - Tinkarčica (5 krog)
03.05 - CJ 
05.05 - Maisha (4 krog)
06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka
06.05 - Amii
06.05 - Žaži
07.05 - MAŠKA (3 krog po 2 ss) 
09.05 - Jada82 (6 krog)
10.05 - SISI4
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca
16.05 - Buska 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 
20.05 - Pikica-2
20.05 - Mausikaa
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina
27.05 - LUNA83
31.05 - Barvar  

MAJA NAS JE 38, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK 

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Hana76*
*Giotti*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................?
MAJ..........................................................?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 28.4.2009 14:44:04 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.4.2009 15:25:10   
ency
Lep pozdravcek punce, imam eno vprasnje...ta mesec delam te ovul. teste in danes so se mi pokazale 2crtici, samo ena je ful svetlejsa in tam pise, da naj to ne bi bila ovulacija...a to pomeni, da lahko se pride do ovuacije, ali pa sem ta mesec brez? Pa lep dan vam zelim, pri nas se kaze soncek user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.4.2009 15:33:17   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ency

Lep pozdravcek punce, imam eno vprasnje...ta mesec delam te ovul. teste in danes so se mi pokazale 2crtici, samo ena je ful svetlejsa in tam pise, da naj to ne bi bila ovulacija...a to pomeni, da lahko se pride do ovuacije, ali pa sem ta mesec brez? Pa lep dan vam zelim, pri nas se kaze soncek user posted image

Testna črtica mora biti močnejše od kontrolne, drugače O ni.

P.P.Njegoš

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.4.2009 15:44:52   
Rakica_80
Punce moje, da se še tu pohvalim, pridelala sem 18 celic in 3.5 grem na ETuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Šibam počivatuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.4.2009 15:47:46   
miklarom
BEBIII - še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image , kokoška naša . zdaj pa le počivaj v nedeljo pa ti želim da te pričakajo vse oplojeneuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 384
28.4.2009 18:03:47   
pikica36
bravouser posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.4.2009 19:26:21   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce moje, da se še tu pohvalim, pridelala sem 18 celic in 3.5 grem na ETuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Šibam počivatuser posted image

čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

Neposredna povezava do sporočila: 386
28.4.2009 19:58:39   
sarar
ojla punce! kako ste? jaz sem user posted image  že prebolela, pa tut skor konc je že, tko da bomo hmal začel elat pri nas. bo spet veselouser posted image
ency, kolikor sem razumela navodila si jaz razlagam, da ovulacija pride čez kak dan, bo pa takrat ko bosta črtici enako vidni ali ta ki napoveduje celo bolj. zato pa tudi je 5 testkov notri. ti jih kar delaj pet dni zapored pa boš videla kdaj imaš Ouser posted image user posted image user posted image  
čestitke tudi tebi bebiii, in ti želim da boš hmalu tudi ti pobožala user posted image  v trebuščku. kakor tudi želim ostalim! ne vem zakaj, ampak imam za maj dober filinguser posted image
lep večer želim še naprej pa pridne bodite

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.4.2009 19:59:23   
sarar
kje si majči, si že v slo? javi se kajuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.4.2009 20:54:56   
Hana76

user posted image

user posted image

user posted image

XX.05 - BEBIII
xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9 krog)
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita
xx.05 - DOaisy
xx.05 - Dolydoly 
01.05 - JanaB 
03.05 - CJ 
05.05 - Maisha (4 krog)
06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka
06.05 - Amii
06.05 - Žaži
09.05 - Jada82 (6 krog)
10.05 - SISI4
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca
16.05 - Buska 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 
20.05 - Pikica-2
20.05 - Mausikaa
21.05. - Hana76

23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina
27.05 - LUNA83
31.05 - Barvar  

MAJA NAS JE 38, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK 

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
28.4.2009 20:57:08   
Hana76
Seznamček sem popravila, iz navijačič sem se, kot že veste, preselila med borke...

Sem vam napisala celi spis o tem, v kakšni krizi sem bila, pa kako se ne damo, pa tako naprej... pa me nekaj zeza rr, tako da vas samo lepo pozdravljam, drage ženskice...

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.4.2009 21:34:04   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Majčyca, jaz sem jih prejšnji mesec naročila ... prišli so v cca. 8 dneh, ker so bili vmes še prazniki, bilo je 20 ovulacijskih testov in 5 nosečnostnih. Stali 17 €. Pomoje se splača!!!! Plačala pa sem kar s kreditno. Lahko tudi po povzetju.

Sicer pa čakam 9.5. - znaki taki kot vsak mesec ... špika, zvija, utrujena, včasih slabo ... glava na cajte boli ... skratka, bolj se nagibam, da bom dobila user posted image , čeprav pa .... upanje ostaja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam čim več user posted image !!!

Hvala za odgovor! Sem jih včeraj že kar naročila, ker se meni tudi zdi, da se cenovno res splača. Sem pa tudi jaz kar s kreditno plačala.
Pa držim pesti, da 9.5. zagledaš user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image prav tako pa za vse ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.4.2009 21:38:19   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: S*

jada, prek katere spletne strani pa si naročila O teste? A daš lahko lin prosim.

Ti kaj jaz javim to stran:    http://www.accuratepregnancytests.com/

Jaz sem jih ravno včeraj naročila, ker se mi zdijo cenovno res ugodnejši kot pri nas. Upam samo, da so tudi točni in učinkoviti...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.4.2009 21:41:49   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

kje si majči, si že v slo? javi se kajuser posted image

Evo mene nazaj v Sloveniji, je prav fajn občutek spet doma, čeprav sem res uživala v Nemčiji user posted image
Včeraj sem delala O test, pa je bila testna črtica komaj vidna, danes ga nisem delala (ker sem bila čez dan v avtu), bom pa ga naredila spet jutri zjutraj, da vidim pri čem sem in upam, da se vseeno kaj prime (če semenčice preživijo do 5 dni), ker sma danes zjutraj z lubijem imela še poslovilno user posted image   user posted image user posted image po izračunih pa bi naj imela O v četrtek... upanje ostaja...

Vsem nam želim, da čimprej zagledamo te magične +  user posted image user posted image

lepo večer vsem skupaj! user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 393
28.4.2009 22:00:40   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Seznamček sem popravila, iz navijačič sem se, kot že veste, preselila med borke...

Sem vam napisala celi spis o tem, v kakšni krizi sem bila, pa kako se ne damo, pa tako naprej... pa me nekaj zeza rr, tako da vas samo lepo pozdravljam, drage ženskice...

kar poumno naprej! user posted image user posted image user posted image  še malo pa boš tudi ti srečka user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 394
29.4.2009 8:27:00   
Rakica_80

user posted image

user posted image

user posted image

XX.05 - BEBIII
xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9 krog)
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita
xx.05 - DOaisy
xx.05 - Dolydoly 
01.05 - JanaB 
03.05 - CJ 
05.05 - Maisha (4 krog)
06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka
06.05 - Amii
06.05 - Žaži
09.05 - Jada82 (6 krog)
10.05 - SISI4
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca
16.05 - Buska 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 
20.05 - Pikica-2
20.05 - Mausikaa
21.05. - Hana76

23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina
27.05 - LUNA83
31.05 - Barvar  

MAJA NAS JE 39, OD TEGA 0 SREČK NOSEČK 

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,

Nakoncu bomo mame vse,

user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 395
29.4.2009 9:08:45   
aqua77
Jutro majčice, zmajčice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 396
29.4.2009 9:12:16   
BarbiG
Jutro še tukaj z moje strani. A imate dol na obali kej lepše vreme kokr tukaj v Ljubljani. Tako lije, pa še tako se mi prav nič ne ljubi počet.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 397
29.4.2009 9:17:34   
sarar
jutro! ja, ljubljana je prov bljak zdj. bom šla kr s čolnom do službeuser posted image
baje bo jutri bolje. kako se kaj počutite punce?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.4.2009 9:38:07   
aqua77
BEBIII, super rezultat !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 399
29.4.2009 9:38:46   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Jutro še tukaj z moje strani. A imate dol na obali kej lepše vreme kokr tukaj v Ljubljani. Tako lije, pa še tako se mi prav nič ne ljubi počet.

Pri nas je oblačno, tako da tud ni nevem kaj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.