Pšemek
|
Dobro jutro! Pridne ste, pridne, nočne čveke. Ste nam dale kar precej dela. IZVIRNO SPOROČILO: valla. A si tole prav mislila - Senovo? A je ta hiška še brez fasade? Ker, če mislimo isto, ti lahko povem zanimivo zgodbico okoli tega Ja, v Senovem je. Le da ni brez fasade, je bojda ful zrihtana. Mogoče so je pa pred kratkim zrihtal, pa še vedno misliva isto hišo. Kakšna pa je zgodbica? IZVIRNO SPOROČILO: irma78 V glavnem v torek greva z Nikom v boj za vrtec, tako da naju ne bo v Areno. Go Irma, go Niki, me smo z vama gogabojan, medtem ko sem brala tvoj post o BABA, sem za sabo zaslišala iste besede . Kar pa se tiče rdečih pikic po hrbtu, so pa mogoče res od švicanja. Pa ne zaradi tega, ker bi bil preveč oblečen, ampak zaradi lupinice. Ponavadi so podloge od lupinic iz umetnih materialov in ni nič čudnega, da zašvicajo. Dream, a si predstavljaš, kako sva bila midva razočarana, ko so nama odpovedali poročno potovanje. Sva hotela iti čez novo leto 08 v Rim, pa so nama 14 dni pred odhodom sporočili, da je odpovedano zaradi premalo prijav. 14 dni pred novim letom pa veš, da drugje ni več možno dobiti nič pametnega. Tako sva potem tisto novo leto preživela v najinem bodočem stanovanju (takrat še samo podstrešje) in sva skozi okno sedanje spalnice gledala na ljubljanski grad, da bi videla ognjemet. Žal ga nisva videla, ga zaradi megle tudi tisti, ki so bili pod gradom niso videli. Ampak veš kaj šteje, da sva bila skupaj in imam to novo leto še vedno v zelo lepem spominu. Tako pa verjamem, da boste tudi vi vaš skupni dopustek imeli, ne glede na to, kje boste bili. Sicer pa vam želim, da bi maksimalno uživali. Irma, Dream, če najdeta prostovoljce za pospravljanje, sih pošlita še k meni. Imam tako stanovanje, kot da bi bomba vanj treščila.