|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
29.4.2009 17:10:51   
gigi1
Punsha ne vem kaj naj ti rečem... Res se ne spomnim primera, da bi katera krvavela toliko časa user posted image . Suprefakt ima nešteto stranskih učinkov in vsaka med nami ima nekoliko drugačne.
Zaupaj G. Sigurno se bodo prav odločili. Držim pesti, da dobiš municijo za naprej in da se krvavitev ustavi user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.4.2009 17:36:47   
lana70
Puncha, kot jaz vem, je krvavitev dobra, ker mora priti endometrij na nulo.....meni so zaradi tega podaljšali - ker nisem nič krvavela in ker se ni hotel E tanjšati...tako da, po mojem vedo kaj delajo.....

BEBIII vas vse lepo pozdravlja....pravi pa, da bo umrla od lakote...pol sem jo pa še jaz kurla, ker pečem skutin zavitek..njami....haha, kot kaže, bo jutri že doma, ker je z izvidi vse ok, čaka samo še eno preiskavo....alora, šibam, ker me tudi mene daje lakota...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.4.2009 17:38:20   
gloria
helouuser posted image ...pridem kasneje....se pizza peče...oziroma je že na mizi...pa 1dcl. unionkota si bom privoščlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.4.2009 18:05:23   
sonček33
gloria dober tek in na zdravje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.4.2009 18:14:02   
punsha
O, očitno smo vse lačne user posted image . Jst grem pa na kruhke, njamiiii. Pa dober tekuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.4.2009 18:23:00   
sonček33
kaj bi pa jaz jedla? popečene bučke? tunin namaz? Zdej pijem redbul...za nekej časa bo...pol kopanje malega, pa uspavanje, zvečer pa čips in bandidios....sej mam samo še pol kilce  do prednosečniške teže... 

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.4.2009 18:26:51   
Anonimen
ha, ha.. js tud jem zdle k vas berem in pišem. user posted image   user posted image  2 jajčki na oko in že drugo pivo.user posted image  

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.4.2009 18:28:52   
sonček33
ss - naz zdravje tut teb

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.4.2009 18:35:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

ha, ha.. js tud jem zdle k vas berem in pišem. user posted image   user posted image  2 jajčki na oko in že drugo pivo.user posted image  
vse za to, da folikli rastejo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.4.2009 18:41:09   
Bumo
joj, punce komaj vam uspem sledit....saj ne vem, kaj sem vse zamudila.....
lepe se mejte, lepe praznike, če ste doma ali kje na dopustu, debele pluseke tisti, ki čakate na test,
pa veliko jajčk in nebolečih punkcij pa uspešnih ETjev......
zdaj pa grem brat za nazaj ,da malo vidim,kaj se dogaja....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.4.2009 18:42:56   
Anonimen
ledenka, res samo za folikle. Piva drugače ne pijem, jajčka mam pa tud dost parkrat na mesec. user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.4.2009 19:46:37   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kaj bi pa jaz jedla? popečene bučke? tunin namaz? Zdej pijem redbul...za nekej časa bo...pol kopanje malega, pa uspavanje, zvečer pa čips in bandidios....sej mam samo še pol kilce  do prednosečniške teže... 

Ohoho, jaz si lahko svojo prednosečniško samo namalam...
Smo pridelali trdožive f.u.k ročke...Sramota... Nočjo zgint...user posted image
Je pa res da je moja prednosečniška teža verjetn utopija...57 na 175

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.4.2009 19:57:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ohoho, jaz si lahko svojo prednosečniško samo namalam...
Smo pridelali trdožive f.u.k ročke...Sramota... Nočjo zgint...user posted image
Je pa res da je moja prednosečniška teža verjetn utopija...57 na 175

Tole sem se pa kr mogla zlogirat. Ja, res sramota, ti moja posušena soseda user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.4.2009 19:58:30   
sonček33
Hedi pa ti se nimaš kej sekirat, maš dva škrata. Pa za mano si. Pa res je, da sem se jaz zredila samop 13 kg. Uf 57/175 to je pa manekensko. Jaz sem jih imela pred zanositvijo 57/165, amapk je res, da sem v času postopkov oziroma še v času klomifena začela pridobivat, tako da bi v bistvu mogla pridt na mojih večletnih 53.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.4.2009 20:09:49   
ledenka
ah, do kopalk se bosta spravli na svojo manekensko težo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.4.2009 20:13:45   
lana70
Punce, pijem prvi dan ta Ustrogestan in moram rečt, da mi ni vlih ok, počutim se kot zafiksana in želodec se mi dviguje...kot sem prebrala, nisem edina, ki imam te težave.... a te težave zginejo, ko si začneš zadevo dajati vaginalno in še em kveščen: a res ne smem vozit avta, dokler žerem te "kroglice"??? user posted image  ja kdo pr user posted image  me bo pa na šiht vozil!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.4.2009 20:16:34   
mismis
Ženske, jutri smo zadnji dan aprila, potem gremo pa v maj...mesec ljubezni

Miklarom, čestitke za 6 celic, držim pestke, da te tvoja pikica pripelje do srečnega konca user posted image user posted image

Žiži, a si dobila?

BarbiG, pri meni so se glavoboli nehali takrat, ko sem začela z Menopurjem, mogoče boš ti enako reagirala. Tale hajni pa tudi meni diši user posted image

Reby, me veseli, da je dal danes mali razbojnik mir in da si bolje spala user posted image user posted image

BEBIII, kaj pa je z njo, a jo je hiperca čisto dotolkla? Upam, da čimprej mine.

S.Suzi, za potrdilo, da si imela UZ, ti kar reči na oddelku SIII, ti ga bodo prijazne sestre napisale, meni so vedno one pisale, kdaj sem bila tam.

anonimen, nekaterim res prometrium zavira prihod user posted image , v vsakem primeru počakaj do dneva za test, do takrat vedno obstaja upanje.

Sonček33, dober plan tole, redbuli in bandidosi, cela veselica bo pri vas. Saj ena prednost v nedojenju user posted image user posted image user posted image , si spet lahko občasno privoščiš malo alkota

Kiwi, izcedek lahko pomeni marsikaj, lahko da je vgnezditev, lahko da se je poslovila samo ena pikica, lahko pa samo kartako krvaviš, počakaj do testa. Še vse je možno.

Aljonka, za kri se ne sekiraj, po pravilih bi jo morale dati pred vsakim UZ-jem zaradi spremljanja rasti estradiola, vendar malo šparajo, zato tega ne delajo. Za cisto, ti bodo povedali, če bo potrebno jo bodo spunktirali, če ne jo bodo pa pustili notri in jo bo odplavila naslednja user posted image

Goldy, upam da ni nič hujšega, ti kar počivaj, pa naj strici zdravniki povejo kako naprej, da bo le najboljše zate in Aljo.

Hedi, ma ti si itak glista. 57 kg/175, še moj kužon jih ima več user posted image user posted image user posted image , tako da jih mora imeti gazdarica še več, da ga lahko obvlada

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.4.2009 20:16:56   
sonček33
ledenka kopalke...ojoj..mam kar nekaj strij okol popka...celo nosečnost sem se mazala, do 37. tedna  -brez, pol pa cel kup...Itak pa HB ne maram morja, tko da prov velik v kopalkah ne bom

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.4.2009 20:17:23   
mismis

AKTUALNO  

Četrtek, 30.04.
Punsha - UZ
Kimsy - ET

Petek, 01.05.
Skuštrana Suzi - UZ

Sobota, 02.05.
Aljonka - UZ

Nedelja, 03.05.
Andreja07 - UZ
Lana70 - ET
BEBIII - ET
anonimna2 - ET

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

Četrtek, 07.05.
citrončica - UZ

Petek, 08.05.
Lana08 - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza, Diana79, Womanpolice  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Kiwi  greje user posted image     test 04.05.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.
Miklarom  greje  user posted image   test 12.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
april                      10                               2+1                       30 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image          
    user posted image  Metulj (N)
    user posted image  Bit (PO)
    user posted image  mismis (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3069
    29.4.2009 20:21:55   
    lana70
    o mismis, lepo, da zaviješ še sem.....kako si?

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3070
    29.4.2009 20:26:26   
    kimsy
    punsha - jst sm tud mela dolgo krvavitev, cca 11 dni, pol punkcijo ciste in sm spet krvavela. Tok da bo zdaj ene 9 mesecev mir - upam... user posted image
    lana70 - po tem ustrogestanu je men tud skoz slabo. Morem skoz neki jest. Prej, ko sem ga pila, še bolj, ampak ni kaj dost spremembe. Je pa fora, da so punce govorile, da ga pol vn steče, pr men vs ostane notr!user posted image

Veste kok me je strah. Ena moja kolegica je pridelala 3 celice in je prišla v tor, na ET in ni blo nč. Zdaj je pa še mene full strah!

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 3071
    29.4.2009 20:27:12   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: lana70

saj moram, da vas malo uredim, ko ste tako neurejene user posted image user posted image user posted image . Sicer sem pa več tukaj kot na IVF nosečkah, me je zaenkrat še strah, da se mi vse to samo dozdeva oz. da sanjam.

Drugače sem super, mi nič ne fali, uživam doma na bolniški, pa še moj je doma na dopustu. Imam pa prvi nosečniški znak user posted image user posted image user posted image , so me včeraj zvečer tako pekle bradavice, da je bilo kar joj, ko sem se obrnila v postelji in podrajsala z njimi po rjuhi. Aja, pa danes me zgaga peče, mogoče se bo pa počasi tudi pri nas začelo.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 3072
    29.4.2009 21:10:50   
    lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

saj moram, da vas malo uredim, ko ste tako neurejene user posted image user posted image user posted image . Sicer sem pa več tukaj kot na IVF nosečkah, me je zaenkrat še strah, da se mi vse to samo dozdeva oz. da sanjam.

Drugače sem super, mi nič ne fali, uživam doma na bolniški, pa še moj je doma na dopustu. Imam pa prvi nosečniški znak user posted image user posted image user posted image , so me včeraj zvečer tako pekle bradavice, da je bilo kar joj, ko sem se obrnila v postelji in podrajsala z njimi po rjuhi. Aja, pa danes me zgaga peče, mogoče se bo pa počasi tudi pri nas začelo.user posted image

ja mismis, iz prve roke - to so nosečniški znaki user posted image .

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3073
    29.4.2009 22:08:53   
    hedviga
    Hehe, prosim, da vse ki me obmetavate z glisto to kar nehate. Ker mam še zmeri tolk kil in tak obseg okol vampa kot v cca 17 tednu. user posted image user posted image  Sploh takele tvigice kot je Reby.
    Reby je namreč bobi palčka s trebuhom.user posted image
    Mišmiš se pa zdej itak redi, bajsa bajsasta user posted image user posted image user posted image Jo joški bolijo od tega user posted image user posted image
    Ma, Miška, jaz še kar vedno mal vriskam zate. Kar se tiče verjeti ali ne, to še mensezdi ko rodiš ne moreš verjet da so tvoji. No vsaj meni je tko. Ju gledam in ne morem verjet da sta onadva moji blastocistiki, da sta me onadva žokala popd rebra...
    Huh ja. Vsem nosečkam polagam na srce:užiiivajte svojo nosečnost, od prvega dne, ker tolk hitro mine da je joj. Saj je pol itak vse lepše in bolj doživeto, ampak to je edinstven čas. Jaz lahko zase rečem, da sem se imela super, sploh kadar me ni kaj skrbelo, predvsem pa sem se počutila...no, nekak blagoslovljeno, no. Ne najdem boljše besede.user posted image
    Predvsem ljuba Miškauser posted image ,bodi vesela da nimaš mojih znakov. Moj edin znak je bil, da sem spuščala kilerske vetrove user posted image

Sončica, jaz sem strijo (eno encato, HB) pridelala zadnji teden, sem mislila da mi bo popek razgnalo. Pupe, maaazaaat!!! Res! Skos in velik! Pa strija me ne moti, bolj teli novi celulitki, ki jih nisem vajena. user posted image
    Evo tkole, sem mal nablebetala, zdaj pa grem ajat, otroc že eno uro spijo, morm hitro še jaz, preden bo uzbuna, da se mal naspim, ker pol je skos neki, celo noč kaka akcija...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 3074
    29.4.2009 22:40:10   
    gloria

..pridna user posted image

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 3075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Prva dojenčica, rojena iz "mrtve" ...
    Brazilka, ki se je rodila brez maternice, je uspešno prestala transplantacijo maternice iz mrtve darovalke in normalno d...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?