|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.4.2009 14:38:09   
tatly
oj
kako ste kaj?kako kaj gre locevalna dieta katere ste na njej?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 751
29.4.2009 15:27:10   
veveričica
kje ste vse  meni se čveka

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 752
29.4.2009 15:30:25   
tejkaz
Dan

Da se še jaz malo javim, ko Eva ravno malica, Jaša pa spi. Moj je pa seveda v službi. Sem z obema otrokoma doma, sama, in je kar pestro in zanimivo. No, jutri dobimo še Nejca in Jošta in Naty in bo pravi vrtec doma. Imamo se krasno, zdravi smo, pridni smo, nič nam ne manjka. No, samo ati bi lahko bil več doma.

Erin, še enkrat bom spraševala glede plazenja za seznam. Jaša se v rikverc plazi zdaj že dober mesec, tako da mislim da bi lahko napisala za plazenje marec, kobacati je pa začel nekaj dni nazaj in zdaj lepo kobaca. Ne vem pa kaj je treba vpisati.

In tista ki ima čez zobke. Imamo jih 5. Ne vem datumov, samo vem in čutim da so user posted image

Spimo dobro, tako čez noč kot čez dan. Čez dan dve rundi, vsaka okoli uro, ponoči pa 12 ur z enim vmesnim hranjenjem okoli 4 ure.

Veveričica, če mene spomin ne daje, je Lara že enkrat prej padla iz postelje. Po mojem drugi dan po tistem ko si se prvič javila. Imam prav? Torej, ne sme bruhat in ne sme preveč spat. Takoj po padcu je morala zajokat. Če ni in če bruha, jo pelji k zdravniku.

Carol, nimamo dude, zato ne vem. Jo je pa imela Eva. Ni bila preveč navezana na njo. Pač imela jo je, če smo jo pa kje pozabili, pa ni bilo nič hudega. Se mi zdi, da jo boste težko odvadili od dude. In lepe slike vaše princeske Hane.

Buhtlčk, pri nas imajo prednost tisti kjer sta oba starše zaposlena. Jaz mislim da je tako prav. Mah, tle se lahko spuščamo v debate in kreganje, sam bom raje tiho. Sicer je pa treba pogodbo podpisati v osmih dneh. Jaz sem jo naslednji dan. user posted image

Clara, a doma ste? Ja pol se pa kaj igrat pridite. Moj pa že komaj čaka košarko.

PaBLO user posted image te moram kar objeti. Zakaj se nam javiš na vsake kvatre enkrat. Ja saj vem, ni časa. Za naslednjič v Celju kar mene štejte zraven. Če ne pride kaj vmes. In lepotko Otmar. Pravi cukr je.

Sayuri, držim pesti v nedeljo. In luštne slikice z morja.

Ti ti, Nell ti. Hojica? Hecam se. Jah, včasih ne gre drugače. Pri nas je sicer nimamo, ampak če bi jo imeli bi ga že ziher dala kdaj not. Še dobro da je nimam.

Bella, čestitke za vrtec.

Krysia, kako ste?

Betty
, jaz mislim da količinsko zadosti spi, ampak ob nepravih urah. Pri nas spi od 19.00 do 7.00, potem od 10.00 do 11.00 in potem še od 15.00 do 16.00.

Anita user posted image , tudi moja dva sta živahna, tudi jaz zanemarjam opravila in ju pazim da se ne razbijeta, ampak ste moje kolegice in prijateljice zato se pač tu pa tam tudi malo javim. Ne se poslavljat, vsake toliko nam le pokaži svojo princesko in nam povej kako ste. Ni treba nekajkrat na dan, ampak mogoče enkrat na teden ali 14 dni in takrat napišeš več. Prav?

Daja, vse najboljše. Se mi je kar zaluštalo malibu kole. Mmmm, moja najljubša alkoholna pijača. Hm, me res zanima zakaj si si zadala da je 9. mesec skrajni čas da ukiniš dojenje?

Več kdaj drugič

Čao

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 753
29.4.2009 15:51:10   
clara23
karmar, ne vem točno kako se to izvedeuser posted image . To sem samo tako slišala, mimo grede..

Carol, mi imamo tudi dudo in je brez nje hudič..saj včasih se malo zamoti in pozabi nanjo, ko pa jo zagleda na tleh spusti vse in se zažene proti njejuser posted image . Ampak ga še  ne mislim odvajat od nje..naj še ima to veseljeuser posted image

tejkaz, ja, doma smouser posted image . Tole vreme je čisto smotano..sem te hotla danes poklicat za kak sprehod pa jo je vreme spet zagodlouser posted image . Vidim da za jutri imaš pa že druge plane, tako da se šele drug teden spet vidimo..pesmice imam že prištimane, samo še presneti ti jih moram. Košarka..bo, sigurnouser posted image , samo da pridemo z morja in da bo vreme naklonjeno. Kako pa tvojemu kaj leži fuzbal?user posted image

Mi smo pa danes dobili TRETJI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image . Končnouser posted image ! Je bil pa to noč res bogi..non stop je nekaj jokal, pa še zjutraj, ko se je zbudil, me ni pričakal z nasmehom kot običajno, ampak je jokaluser posted image . Sem vedela da al so zobki al pa so težave v prebavo. Že včeraj zvečer, ko je moj user posted image skušal preveriti stanje zobkov ga je user posted image ugriznil do krviuser posted image . No, zdaj vsaj vemo razloguser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 754
29.4.2009 15:51:13   
veveričica
TEJKAZ lara je prvič padla sedaj.za enkrat je vse ok samo strah je pa  prisoten.koliko časa moram  bit pozorna

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 755
29.4.2009 16:06:30   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Kako pa tvojemu kaj leži fuzbal?user posted image

Mi smo pa danes dobili TRETJI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image . Končnouser posted image !

Hehe, isto kot košarka. Bolj švoh, torej.

In čestitke za zobek.

Erin, še za seznam, Jaša se tudi sam vsede.

Veverička, če do sedaj ni bilo nič, potem ne bo nič.  Ampak še vseeno jo opazuj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 756
29.4.2009 16:11:18   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Mi smo pa danes dobili TRETJI ZOBEKuser posted image user posted image user posted image . Končnouser posted image !

In čestitke za zobek.

kaj ga podcenjuješuser posted image user posted image

Pa hvala za čestitke..je bilo pa res nekje 14 dni odkar sva se pogovarjali in si rekla da zna tudi 14 dni trajat da predre dlesenuser posted image ! Si že pravi ekspertuser posted image .

Seveda pa čestitke tudi tvojemu sineku za peti zobek!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.4.2009 16:15:23   
tejkaz

In čestitke za zobek.

Saj ga ne. Sam je rekel da mu gresta košarka in nogomet pa še kakšen drug šport bolj švoh. Sam pride pa z veseljem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 758
29.4.2009 16:22:39   
clara23

In čestitke za zobek.

Saj ga ne. Sam je rekel da mu gresta košarka in nogomet pa še kakšen drug šport bolj švoh. Sam pride pa z veseljem.

Ma važno da se malo rekreirauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 759
29.4.2009 20:53:01   
Zoja Miša
Vse prebrala, napisala pa je šlo v malorouser posted image
Bom zato kratka.

Tejkaz, lepo da ste fajn!

Buhtlček, kar v napad!

Carol, nimamše zobkov ampak nismo dobili vabila za zobarja. Res pa je, da sva stalno prebivališče zamenjali naknadnouser posted image . Bi morala kam poklicati? Dude nimamo. Pijemo iz flaške za 12m+ (ima trd ustnik in kar teče iz njega, ker drugače itak ne moremo, pa nam to dobro gre). Flaška je le še ponoči za mleko.  Pa cedna Hana. Kdaj se dobiva na kavici v Agropabu v Domžalah?user posted image

Karmar, si gledala Dobro jutro?user posted image  Vso srečo z turi, da se jih znebiš, seveda.

Grem, jutri smo vsi doma. Lepo se cartajte jutri, ker druga itak ne bo šlo, vreme je za user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 760
29.4.2009 21:23:04   
karmar
zoja miša nisem gledala...kaj je pa blo? Predvidevam da kaj v zvezi z mojo lepoto na riti...user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 761
29.4.2009 22:16:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
gold fish joj, kaj ste imeli zdaj to zaeno zletanje po bolnici user posted image  Kako je pa danes? Je kaj boljši trebušček?

joj kak sem user posted image ..napišem cel roman...pol pa we are sorry

no, na kratko.....vročine ni, buši ne vem...ker ga boli samo ko ga pregledujejouser posted image , včeraj bili pri pedaiatru in je vse ok...tud ušesa, urin....edino buši je bil isto občutljiv...
Jutri imamo kontrolo pa pol poročam....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 762
29.4.2009 22:19:17   
Nejka23
Punce, dober vecer!
Zopet sem tu, da se zjokam pri vas...Meni je tako hdo, da se sploh ne morem umirit - pri Jakatu zadnjioh nekaj dni opazam neke tike, danes pa so bili zelo izraziti in tudi pogosti!!! Kar omahuje z glavo, bolj v levo,kot bi ga zategovalo!!!Pri vecerji so opazili vsi, moji in njegovi,kako je mahal...Mene kar srh spreletava,kaj je sedaj to...Tako me skrbi,da me kar dusi... Itak hodimo v ra, imamo julija zopet kontrolo. Vsak teden hodimo na nevro fizioter. DRugace je zivahen,ceblja,malo se plazi,samostojno sedi,vcasih se sam vsede.... In ne zgleda,da bi ga kaj motilo.Danes je tako zacel ze pri zajtrku,sem mislila da ga slincek kje nervira,ampak potem je se ponovil ko je jedel frutek za malico,in pa pri vecerji,je blo pa fejst izrazito,prav maha z glavico v levo,kot bi ga zategovalo...Men se rola od skrbi,res... Le kaj se bo se spravilo nad nas??? Zakaj se to meni dogaja??? Kaj sem komu naredila???
Hvala za prejsni teden,ko sem vas rabila,sem pojamrala...Ne zamerite ker se javim prakticno samo,ko imam tezave,ampak mi ne znese... Zalmi je, da ne vem kaj se kaj dogaja,malo ze pokomentiram, ampak ne zapomnem si vsega,ker nisem redno gor... Hvala ker me preberete, zlate ste...

Lp, Nejka

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 763
29.4.2009 22:21:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

gold fish - ja vi ste pa imeli dramo.. user posted image kako ste danes? Je presenetil kak zobek?

....ne duha ne sluha......še vedno je brezuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 764
29.4.2009 22:29:23   
gold fish
....hvala vsem za pestke in lepe želje.....

...nejka23.....kaj so to tiki?user posted image ...kak to zgleda... Hvala

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 765
29.4.2009 22:40:38   
Češnjica
Nejka23 - mi imamo nekaj podobnega, parkrat na dan se mi z glavico vrže nazaj in iztegne, največkrat pri hranjenju ali pa v sedežku. Sem tudi mislila, da jo nervira slinček, ali pasovi od sedežka, potem sem že mislila, da je epilepsija in sem bila že na koncu z živci.
Ali se ti zdi, da je pri tem odsoten? Našo Zalo se da včasih malo zamotiti in potem preneha, včasih pa ne. V glavnem, midve sva bili prejšnji teden dva dni na pediatrični (nevro oddelek) zaradi težav pri dihanju (naj bi imela stridor, ki pa je že skoraj izvenel) in sem jim omenila tudi to ''metanje'' (plus tega, da še non stop ''štrika'' z rokami, kot da bi bila živčna), pa so mi rekli, da to ni najverjetneje nič in da naj le-to malo ''odmislim'' in bom malo manj pozorna. Da je to samo prehodno vedenje.
Je pa res, da so nam opravili eeg, ultrazvok glavice in še eno snemanje med spanjem...v glavnem, ne sekiraj se preveč, poskušaj ga zamotiti, pa boš videla, kako bo reagiral. Mislim, da je to samo ena vedenjska faza. Da boš pomirjena, pa omeni pediatru, pa da vaju dajo na nevro preiskave, če bo potrebno.
Držim pesti, da bo vse v reduuser posted image .

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 766
29.4.2009 22:53:38   
kaja02
nejka- user posted image  za vas, kaj pa če ma reflukse, tako kot Erinin Tilen???? me je mal spolmal nanj, ko si omenila, da se to opaža pri hranjenju?? upam, da kmalu ugotovite, kaj mu je, jst bi na tvojem mestu šla k P, pa naj ga dajo na preiskave! pa le obrni se na nas, kaj veliko ti ne moremo pomagati, lahko pa te poslušamo ter stojimo ob strani!tudi pogovor velikokrat pomaga! Bodi močna!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 767
29.4.2009 22:54:46   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Carol, nimamše zobkov ampak nismo dobili vabila za zobarja. Res pa je, da sva stalno prebivališče zamenjali naknadnouser posted image . Bi morala kam poklicati? Dude nimamo. Pijemo iz flaške za 12m+ (ima trd ustnik in kar teče iz njega, ker drugače itak ne moremo, pa nam to dobro gre). Flaška je le še ponoči za mleko.  Pa cedna Hana. Kdaj se dobiva na kavici v Agropabu v Domžalah?user posted image

Če so nam poslali vabilo iz ZD potem vam res niso morda zaradi spremembe podatkov. Ti  kar pokliči in se prijavi. Mi smo bili pri dr. Ana Marija Golja.

Lahko se dobiva ze naslednji tedenuser posted image , sicer ne vem kje je Agropab ampak bom ze nasla.

Zdaj pa hitro spat....lahko noč.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 768
29.4.2009 22:59:25   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj
kako ste kaj?kako kaj gre locevalna dieta katere ste na njej?

a si na ločevalni? kako gre? jst danes zaključujem 45 dan, tehtnica kaže 8kg manj, zadnji teden mi stojiuser posted image  upam, da ne bom zgubila volje, čeprav se se danes pregrešila, sem polizala sladoled, mnjami je bil dober, sam se tolažim, da je beljakovinski izdelekuser posted image  ( danes imam B dan)user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 769
29.4.2009 23:01:47   
kaja02
a vam dela shrani. siuser posted image  men nalaga , pa nalaga slike, tud po 10 minut, potem pa me ven vrže! grrrrrr, sploh ne morem slik naložit, jih bom v album.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 770
29.4.2009 23:01:59   
Erin
nejka - mislim da je tvoj sine pokasiral isto kot mi..vse se je dogajalo več ali manj le med jedjo, reflusk, možno pa tudi sandiferjev sindrom tako kot so nam dal diagnozo...

Bom poiskala kako je pri nas zgledalo... smao da najdem...

V kolikor te še kaj pokliči povej in se bova po telefonu pogovorili, velja...user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 771
29.4.2009 23:02:32   
matejchi
andrejaboris... tudi jaz sem na "odvajanju", zato ti ob jutrišnjem dnevu voščim vse lepo, ljubezni ti itak ne manjka ter ostani taki sonček...

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 29.4.2009 23:03:03 >

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 772
29.4.2009 23:05:16   
matejchi
kaja očitno mi dela shrani.si...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 773
29.4.2009 23:08:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

Nejka - Klikni na video, taka je bila situacija pri nas...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 774
29.4.2009 23:14:01   
Erin

Erin, še enkrat bom spraševala glede plazenja za seznam. Jaša se v rikverc plazi zdaj že dober mesec, tako da mislim da bi lahko napisala za plazenje marec, kobacati je pa začel nekaj dni nazaj in zdaj lepo kobaca. Ne vem pa kaj je treba vpisati.

Lahko napišem oba datuma, kar češ..user posted image Če se je rikverc premikal načrtno zato da je kam prišel je to že plazenje.. naš se je sicer tudi odrival nazaj ampak ne s tem namenom zato ga še nisem jemala to kot plazenje..

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?