go_ta
|
Hej, pupike!! Flora, upam na vse najbolše, da tvoja bebica nima luknje na srčku! Sicer se pa to baje lahko do konca nosečnosti tudi zaraste. Samo pozitivno razmišljaj! Vem, da smo mamice občutljive na vsako stvar, k ibi šla lahko narobe, ampak treba razmišljat pozitivno!! Aprilčica, mislim tud nate!! Vreme je dons res , še dobro, da od doma delam. Sem se pa naspala, sem 9 ur spala al celo več. Sicer sem se mal zbujala, ampak nič pretresljivga. Arwen, jst se na splošno dobro počutim, ampak ti zavidam, da te nič ne boli Mene takrat zagrab, če preveč sedim - to je pa itak v službi, pol še hodit ne morem oziroma sem ko račka Včer me je sicer ves dan nekaj špikalo v spodnjem delu, sem imela krče al ne vem kaj ... Dons je hvalabogu bolje! Me je pa včer dragi peljal na tortico - saharco in je bla tok dobra, da bi še eno naročila, če mi ne bi blo nerodno Drugač sem pa jst tud nekam zoprna. V bistvu se pri meni razpoloženje spreminja iz žalostnega do živčnega. Ampak za zdaj se zadržujem in ne napadam dragega ali kogarkoli, ker se poskušam prepričat, da ni on nič kriv Reby, jst sm bla v Ikei in se mi zdi, da pohištvo ni nekvalitetno, tud ful ljudi iz Slovenije kupuje v Ikei ... Najbolš, da sama vidiš, kakšno je.