christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Halo! Mi pa smo se po EP potepali,pol pa smo še v City-ja zavili na kafe. Christiana,kak bom luft mela,ti javim,pa se boma doble. Za napotnice pa je tak. Ti jih G sama napiše,ko si tik pred koncem. Jih ne rabiš extra pojn hodit. Vse dobiš na pregledu,pa za sprejem tudi. Matcar, težava je v tem, da jaz k osebni ginekologinji ne hodim, zaradi vseh nesporazumov, ki so bili v preteklosti (saj se spomniš verjetno), zato sem šla k dr. Miglarju - privat. Preglede tam imam na 10 dni, je enako, kot bi šla k svoji ginekologinji, samo on ne more napisat napotnic, ker je pač samoplačniški in je za napotnice zadolžen osebni zdravnik. Poslal me je po napotnice, ženska pa mi jih ne da, očitno je to njeno maščevanje, ker hodim privat in, ker grem na Ptuj rodit. Že takrat, ko sem osebni g. povedala, da bi rada šla , po drugo mnenje nekam in najn mi da napotnico za drugo mnenje, ker me ona pošlje v P, tam njene ugotovitve ovržejo, pridem nazaj k njej, pa me spet pošlje nazaj v P, kao, da so se zmotili in ima ona prav, mi napotnice ni hotela dat.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|