|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
28.4.2009 14:25:47   
elevitka
Matcar ... pridi k meni na kosilo no da neš tak podhranjena ..... HALOOOOOOOOOO jaz sem se že do sedaj zredila  + 10 kg pa sem v 28 tednu - do konca bom tak taka kot trodelna omara user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
28.4.2009 15:30:19   
matcar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če pa sem se celo nosečnost basala-z vsem mogočim. Elevitka,pridem. Samo povej,kdaj.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
28.4.2009 22:05:53   
matcar
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.4.2009 3:27:09   
elevitka
Pooooppppizzzzdddllaaa  bommmm - če me nebjo nehali zobi bolet si bom vse ven zbila (imam napad histerije od bolečin) zjutraj bom pa kot zombi user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.4.2009 7:29:00   
nebo
Elo, pa saj ne morem verjet, pa kaj tako te bolijo zobi vsi?? Kaj te trga v njih al kaj? Mislim to pa je res groza...user posted image  

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.4.2009 7:43:46   
elevitka
Nebo nena se meni kak me boli - celi gepist- prav trga me no pa še slabo mi je bilo nekaj ponoči spala sem za en drek. Taka sem ko strašilo dans - ko grem v mesto naj me noben ne gleda ker bo še koga kap!

Grem cmizdrit naprej user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.4.2009 8:12:30   
nebo
Res se mi prav smiliš....groza....user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.4.2009 8:15:55   
matcar
Jutro!
Elevitka,user posted image user posted image user posted image ! Se mi smiliš,revica. Jaz bi šla malo do šintarja na tvojem mestu. Sicer ti tak ne bo mogel kaj dosti delat,ker si noseča. Samo vseeno. Ni se za igrat z temi stvarmi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.4.2009 8:17:19   
matcar
Jaz sem tudi ko zombi danes. Ta naš falot si vzame cajt,ko je. te pa si mislite,kak to zgleda ponoči. Pol ure je rabo,da je 30 ml pojedo,pol pa ostalo v 10 min. Znorela bi lahko zraven. In to dvakrat na noč taka procedura.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.4.2009 8:42:35   
christiana21
Dobro jutro!

Elevitka, ti pa imaš resne težave z zobmi, res bi bilo malo fajn it k zobarju, ampak mislim, da če te bolijo vsi zobje, potem imaš mogoče vnete dlesni, tako, kot sem imela jaz. Spirala sem jih z eno tekočino, pa se je stanje malo umirilo.

matcar, kdaj te lahko zmotim za cotike?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.4.2009 9:07:16   
elevitka
Ma ni težava v dlesnih, mi ne krvavijo in nič, samo trga me po zobeh - sredi lepega in občutljivi so na vroče in mrzlo. Pa ne skoz - na vsake tolko (mam 3 različne zobne paste - vsaka ima kao svojo specifiko, uporabljam tudi tisto tekočino za izpiranje, požerem na tone jogurtov in mleka zarad kalcija - tud šumeče tablete) pa en drek pomaga. Pa nikol prej nisem mela težav z zobmi user posted image

Mah klinc gleda. Povejte mi raje kak ste ve kaj.

Nebo se pripravljaš jutri na zadnji delovni dan user posted image ?

Christiana ... si že psihično pripravljena na porod... nič straha pa to?

Matcar ... ti bi lahko toto tvojo malo žabo meni dala.... jaz tak ne spim ponoči... ti pa bi mela mir user posted image

Kje pa je Tasa? jo Lija jezi kaj?

Biba ... ti že tud pereš cotike ?

Ly kak pa kaj vam gre je Lukec priden?

Krneki tole vreme ... ko kisla kumara  user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.4.2009 9:23:59   
nebo
Jaz delam s polno paro...predajam delo....upam, da bo!!!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.4.2009 9:50:01   
elevitka
Torej jutri fiksno zadnjič do prihodnjega leta???? sem ti fauš veš user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.4.2009 9:59:15   
nebo
ne ne bo fiksno, potem odpotujem za en teden, potem pa še en teden samo 4 ure... da se v miru poslovim in zjočem!!!!!

< Sporočilo je popravil nebo -- 29.4.2009 10:00:21 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.4.2009 10:07:54   
biba14
Jutrčekuser posted image
Boga Elevitkauser posted image ...ma v user posted image  je z zobmi še večji user posted image  kot drugače....sam vseeno se pejdi zobarju pokazat..saj najverjetneje so le občutljivi zaradi user posted image in podivjanih hormonov...sam vseeno,kaj če imaš granulom,no saj te ne strašim,ampak vse je možnouser posted image . Meni je tudi začela pred 2 tednoma med 2 zobema dlenen navzdol pritiskat,tako da mi nonstop kri teče..in to konkretno, ko pa je tako user posted image  vreme, pa me tudi bolijo...ampak ne vem, če tako močno kot tebeuser posted image .

Smpa že včeraj celo pop.preležala,ker me je zopet fuuullll dol tiščaloin sem mela celi dan trdi trebuh...popizdla bom, kaj nemorem imet normalne user posted image ...skos neko sranje. Danes,ko sem šla sam do wc-ja pa meje2x ful močno špiknilo v nožnici,kot da bi me nekdo s pletilko prešpiknil....no comment,ne vem kaj bi to lahk bilo, najverjetneje je normalno...

Nič,mejte se lepo

papa

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.4.2009 11:55:26   
ly117
Ojla!

Ja naš Lukec je priden. Sploh zdaj ko smo hrano menjali. Skoraj nevemo da ga mamo. Sma se ob 7-ih zjutraj najedla pa sma šla spat nazaj, in sma se zbudla malo pred enajsto. Jaz z glavobolom on pa z praznim trebuškom

Matcar, ko bi vidla kak hranjenje poteka pri nas bi te tak kap. Prvo se malo zizama da dobi vsaj malo mojega mleka, pol se grema previt šele nato pa flaška.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.4.2009 14:06:52   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Christiana ... si že psihično pripravljena na porod... nič straha pa to?

Krneki tole vreme ... ko kisla kumara  user posted image

Nisem pishično pripravljena na porod, me je strah, ampak ven bo mala mogla it, vsekakor pa bo težje šla ven, kot je šla notriuser posted image  - ja, takrat, ko jo je dragi notri dal je blo zabavno, meni se zdi, da je itak celo Tezno slišalo da sem imava lepouser posted image , ko bo pa čas za rodit me bo pa slišal celi Ptujuser posted image .

Vreme je pa res katastrofa ja, pa še celo dopoldne sem okoli laufala zaradi zavarovanja, pa na občino pa po zadnje stvari za v porodnišnico,...na koncu pa sem šla še k ginekologinji po napotnice, ki jih potrebujem za CTG, ampak mi jih krava ni dala. Noče, pa konec. Miglar mi jih pa tudi ne more dat, ker je samoplačniški.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
29.4.2009 14:15:58   
biba14
 Joj...ful napišem potem pa error   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.4.2009 14:17:43   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Nisem pishično pripravljena na porod, me je strah

Sva že 2 user posted image ...

Ej Elevitka...si že kaj bolje???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.4.2009 14:28:14   
ly117
Babike pa sej ni tak hudo!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
29.4.2009 14:35:44   
christiana21
ly, kaj ni hudo, porod?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.4.2009 14:50:53   
ly117
Ja, kaj pa drugega. Moraš it tja tak kot jaz, brez vsakega pričakovanja. Že zdaj se bojiš, pa sploh ne veš kako bo potekalo. 

Neposredna povezava do sporočila: 3222
29.4.2009 14:54:48   
christiana21
mah...sj me ni tolk strah poroda. Dojenčica je bolj mala, je v medenični vstavi, razširjen sečevod ima baje, jaz imam malo slabše pretoke (ampak še vseeno v mejah normale), pa me je strah kako bo vse potekalo in, če bo vse ok z tamalo. Zdaj pa še teh napotnic za CTG ne dobim. Vse gre narobe. Sploh ne vem kako naj grem na CTG okoli termina, brez napotnice.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.4.2009 15:04:58   
ly117
Christiana pa kje maš ti sploh svojo G?

Neposredna povezava do sporočila: 3224
29.4.2009 15:23:48   
matcar
Halo! Mi pa smo se po EP potepali,pol pa smo še v City-ja zavili na kafe.
Christiana,kak bom luft mela,ti javim,pa se boma doble. Za napotnice pa je tak. Ti jih G sama napiše,ko si tik pred koncem. Jih ne rabiš extra pojn hodit. Vse dobiš na pregledu,pa za sprejem tudi.
Elevitka,kdaj ti ga lahko dostavim?Saš-a mislim!user posted image
Kaj zdaj babe? Kdaj bo kaka kava padla? Že dolgo ni blo nič.Pred kratkim smo se z Elevitko in Nebo kr tak na kafeju doble.Mimo grede.
Kaj pa ostale?

Nebo,malo še,pa rajšaž. Kaka asica!user posted image Me vzameš sabo v N?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.