![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.4.2009 14:25:47
|
|
|
|
elevitka
|
Matcar ... pridi k meni na kosilo no da neš tak podhranjena ..... HALOOOOOOOOOO jaz sem se že do sedaj zredila + 10 kg pa sem v 28 tednu - do konca bom tak taka kot trodelna omara
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.4.2009 15:30:19
|
|
|
|
matcar
|
Če pa sem se celo nosečnost basala-z vsem mogočim. Elevitka,pridem. Samo povej,kdaj.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 28.4.2009 22:05:53
|
|
|
|
matcar
|
Lahko noč!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 3:27:09
|
|
|
|
elevitka
|
Pooooppppizzzzdddllaaa bommmm - če me nebjo nehali zobi bolet si bom vse ven zbila (imam napad histerije od bolečin) zjutraj bom pa kot zombi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 7:29:00
|
|
|
|
nebo
|
Elo, pa saj ne morem verjet, pa kaj tako te bolijo zobi vsi?? Kaj te trga v njih al kaj? Mislim to pa je res groza...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 7:43:46
|
|
|
|
elevitka
|
Nebo nena se meni kak me boli - celi gepist- prav trga me no pa še slabo mi je bilo nekaj ponoči spala sem za en drek. Taka sem ko strašilo dans - ko grem v mesto naj me noben ne gleda ker bo še koga kap! Grem cmizdrit naprej
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 8:12:30
|
|
|
|
nebo
|
Res se mi prav smiliš....groza....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 8:15:55
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Elevitka, ! Se mi smiliš,revica. Jaz bi šla malo do šintarja na tvojem mestu. Sicer ti tak ne bo mogel kaj dosti delat,ker si noseča. Samo vseeno. Ni se za igrat z temi stvarmi.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 8:17:19
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi ko zombi danes. Ta naš falot si vzame cajt,ko je. te pa si mislite,kak to zgleda ponoči. Pol ure je rabo,da je 30 ml pojedo,pol pa ostalo v 10 min. Znorela bi lahko zraven. In to dvakrat na noč taka procedura.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 8:42:35
|
|
|
|
christiana21
|
Dobro jutro! Elevitka, ti pa imaš resne težave z zobmi, res bi bilo malo fajn it k zobarju, ampak mislim, da če te bolijo vsi zobje, potem imaš mogoče vnete dlesni, tako, kot sem imela jaz. Spirala sem jih z eno tekočino, pa se je stanje malo umirilo. matcar, kdaj te lahko zmotim za cotike?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 9:07:16
|
|
|
|
elevitka
|
Ma ni težava v dlesnih, mi ne krvavijo in nič, samo trga me po zobeh - sredi lepega in občutljivi so na vroče in mrzlo. Pa ne skoz - na vsake tolko (mam 3 različne zobne paste - vsaka ima kao svojo specifiko, uporabljam tudi tisto tekočino za izpiranje, požerem na tone jogurtov in mleka zarad kalcija - tud šumeče tablete) pa en drek pomaga. Pa nikol prej nisem mela težav z zobmi Mah klinc gleda. Povejte mi raje kak ste ve kaj. Nebo se pripravljaš jutri na zadnji delovni dan ? Christiana ... si že psihično pripravljena na porod... nič straha pa to? Matcar ... ti bi lahko toto tvojo malo žabo meni dala.... jaz tak ne spim ponoči... ti pa bi mela mir Kje pa je Tasa? jo Lija jezi kaj? Biba ... ti že tud pereš cotike ? Ly kak pa kaj vam gre je Lukec priden? Krneki tole vreme ... ko kisla kumara
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 9:23:59
|
|
|
|
nebo
|
Jaz delam s polno paro...predajam delo....upam, da bo!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 9:50:01
|
|
|
|
elevitka
|
Torej jutri fiksno zadnjič do prihodnjega leta???? sem ti fauš veš
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 9:59:15
|
|
|
|
nebo
|
ne ne bo fiksno, potem odpotujem za en teden, potem pa še en teden samo 4 ure... da se v miru poslovim in zjočem!!!!!
< Sporočilo je popravil nebo -- 29.4.2009 10:00:21 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 10:07:54
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček Boga Elevitka ...ma v je z zobmi še večji kot drugače....sam vseeno se pejdi zobarju pokazat..saj najverjetneje so le občutljivi zaradi in podivjanih hormonov...sam vseeno,kaj če imaš granulom,no saj te ne strašim,ampak vse je možno . Meni je tudi začela pred 2 tednoma med 2 zobema dlenen navzdol pritiskat,tako da mi nonstop kri teče..in to konkretno, ko pa je tako vreme, pa me tudi bolijo...ampak ne vem, če tako močno kot tebe . Smpa že včeraj celo pop.preležala,ker me je zopet fuuullll dol tiščaloin sem mela celi dan trdi trebuh...popizdla bom, kaj nemorem imet normalne ...skos neko sranje. Danes,ko sem šla sam do wc-ja pa meje2x ful močno špiknilo v nožnici,kot da bi me nekdo s pletilko prešpiknil....no comment,ne vem kaj bi to lahk bilo, najverjetneje je normalno... Nič,mejte se lepo papa
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 11:55:26
|
|
|
|
ly117
|
Ojla! Ja naš Lukec je priden. Sploh zdaj ko smo hrano menjali. Skoraj nevemo da ga mamo. Sma se ob 7-ih zjutraj najedla pa sma šla spat nazaj, in sma se zbudla malo pred enajsto. Jaz z glavobolom on pa z praznim trebuškom Matcar, ko bi vidla kak hranjenje poteka pri nas bi te tak kap. Prvo se malo zizama da dobi vsaj malo mojega mleka, pol se grema previt šele nato pa flaška.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 14:06:52
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Christiana ... si že psihično pripravljena na porod... nič straha pa to? Krneki tole vreme ... ko kisla kumara Nisem pishično pripravljena na porod, me je strah, ampak ven bo mala mogla it, vsekakor pa bo težje šla ven, kot je šla notri - ja, takrat, ko jo je dragi notri dal je blo zabavno, meni se zdi, da je itak celo Tezno slišalo da sem imava lepo , ko bo pa čas za rodit me bo pa slišal celi Ptuj . Vreme je pa res katastrofa ja, pa še celo dopoldne sem okoli laufala zaradi zavarovanja, pa na občino pa po zadnje stvari za v porodnišnico,...na koncu pa sem šla še k ginekologinji po napotnice, ki jih potrebujem za CTG, ampak mi jih krava ni dala. Noče, pa konec. Miglar mi jih pa tudi ne more dat, ker je samoplačniški.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 14:15:58
|
|
|
|
biba14
|
Joj...ful napišem potem pa error
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 14:17:43
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Nisem pishično pripravljena na porod, me je strah Sva že 2 ... Ej Elevitka...si že kaj bolje???
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 14:28:14
|
|
|
|
ly117
|
Babike pa sej ni tak hudo!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 14:35:44
|
|
|
|
christiana21
|
ly, kaj ni hudo, porod?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 14:50:53
|
|
|
|
ly117
|
Ja, kaj pa drugega. Moraš it tja tak kot jaz, brez vsakega pričakovanja. Že zdaj se bojiš, pa sploh ne veš kako bo potekalo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 14:54:48
|
|
|
|
christiana21
|
mah...sj me ni tolk strah poroda. Dojenčica je bolj mala, je v medenični vstavi, razširjen sečevod ima baje, jaz imam malo slabše pretoke (ampak še vseeno v mejah normale), pa me je strah kako bo vse potekalo in, če bo vse ok z tamalo. Zdaj pa še teh napotnic za CTG ne dobim. Vse gre narobe. Sploh ne vem kako naj grem na CTG okoli termina, brez napotnice.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 15:04:58
|
|
|
|
ly117
|
Christiana pa kje maš ti sploh svojo G?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 29.4.2009 15:23:48
|
|
|
|
matcar
|
Halo! Mi pa smo se po EP potepali,pol pa smo še v City-ja zavili na kafe. Christiana,kak bom luft mela,ti javim,pa se boma doble. Za napotnice pa je tak. Ti jih G sama napiše,ko si tik pred koncem. Jih ne rabiš extra pojn hodit. Vse dobiš na pregledu,pa za sprejem tudi. Elevitka,kdaj ti ga lahko dostavim?Saš-a mislim! Kaj zdaj babe? Kdaj bo kaka kava padla? Že dolgo ni blo nič.Pred kratkim smo se z Elevitko in Nebo kr tak na kafeju doble.Mimo grede. Kaj pa ostale? Nebo,malo še,pa rajšaž. Kaka asica! Me vzameš sabo v N?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.