|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
28.4.2009 8:20:10   
elevitka
matcar... zimske še malo šparaj mogoče bom jaz kaj rabla user posted image  

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.4.2009 8:49:53   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

matcar... zimske še malo šparaj mogoče bom jaz kaj rabla user posted image  

Ja,ni problema,samo vprašanje,če mu bo kaj še prav,ker so po večini do 3 meseca.Imam pa še zraven tri zimske pajace za ven. Aja,če rabiš nosečniške hlače,imam dvojne-ene kavbojke in ene bolj športne. Meni pa so bile fuuulll predolge,tak da bi mogoče tebi ble ok.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.4.2009 8:51:22   
matcar
Pa da vam veselo novico povem? Da sem s porodom izgubila še več kg,kot sem jih imela ob zanositvi. Tak,da sem si kavbojke z lahkoto oblekla na rit!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.4.2009 9:00:26   
elevitka
matcar ... ja za zimske bo do 3 mesecev premalo mu ... te bomo že  VELIKI user posted image - za hlače pa odvisno kolk je konfekcijska št. jaz sem tud ogromna ratala user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
28.4.2009 9:01:08   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa da vam veselo novico povem? Da sem s porodom izgubila še več kg,kot sem jih imela ob zanositvi. Tak,da sem si kavbojke z lahkoto oblekla na rit!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam - upam da bo pri meni tud tak - da nem taki slon ostala potem user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
28.4.2009 9:01:52   
ly117
Dobro jutro.

Mi smo že tudi gor. Sma se najedla zdaj pa podirama kupčke. Ati pa je šel delat za te tri dni. Aja pa da ne pozabim popkovina nam je že tudi včeraj že odpadla user posted image user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
28.4.2009 9:06:04   
matcar
Dobila sem jih od žlahtnice,ki je rodila otroka velikega 56 cm in težkega 5240 g. Je pa velika tak kot ti. Tak,da mislim,da bi ti ble prav. Saj pravim,da so na meni plapolale.Predolge pa so mi ble ziher 15 cm,če ne 20 cm.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
28.4.2009 9:06:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dobro jutro.

Mi smo že tudi gor. Sma se najedla zdaj pa podirama kupčke. Ati pa je šel delat za te tri dni. Aja pa da ne pozabim popkovina nam je že tudi včeraj že odpadla user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super. Kolko je zdaj bil star? Našemu je po 4-ih dneh v P odpadla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
28.4.2009 9:07:34   
matcar
Nič,šibam na občino in banko. Se pol tipkamo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
28.4.2009 9:11:42   
ly117
Star je bil teden pa pol.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
28.4.2009 9:13:20   
elevitka
Mogoče matcar. Te pa tak hitro odpade popkovina? po kolkem času pa se lahko kopate potem (ker tisto umivanje - brisanje z krpico je tak-tak, sploh če je pokakan do vratu user posted image )

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
28.4.2009 9:37:05   
biba14
jutrček...kak je turobno zunajuser posted image

Ti kar zavidam....jaz sem računala, če sem že zaj na+10, pa imam do konca še 7 tednov...hmmmm, mali mora dobit še 1.5kg, jaz bom sama dobila še kake 2 kg....ma,zihr mi ostanje kake 8 viška...joj joj...se že kar vidim kako bom bogauser posted image  ko bo treba dat to dol...samo stradanjeuser posted image .
Včeraj me je skoraj kap,ležim zvečer na kavču pred tv in zagledam celulit pri kolenu...user posted image , popizdlabom, povsod se mi ta špeh nabira, le tam ko bi bilo vsaj 1x za spemembo dobro, pa se noče...ma dans sm taka vremenska...sitna

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
28.4.2009 10:11:56   
cecax
Dobro jutro,tudi jaz se malo oglašam, da se zahvalim Bibi in Iy za pomoč.
Glede vozička, če pa ve tudi katera kaj , mi prosim naj odpiše.

Iy 117- zasledila sem, da si novopečena mamica. Lepo! Kolko je staro dete?
Biba ti pa še samo 7tednov- verjetno komaj čakaš ta dan, a ne?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
28.4.2009 10:21:15   
ly117
Cecax moje user posted image je staro 8 dni .

Elevitka sej taki mali noso tako fejst pokakani pa umažejo se tudi ne. Tak da umivanje ni tak hudo je pa butasto oz. bol nerodno.

Glede kg pa jih jaz zdaj imam 75. Tak da še ni tako hudo glede na to da sem jih imela na začetku user posted image 70. Pa še niti na sprehode nismo začeli hodit. Razen v soboto smo šli na čisto kratkega. Sicer pa baje bi še tak in tak mogla počivat ker sem šivana user posted image .

(odgovor članu cecax)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
28.4.2009 11:49:28   
elevitka
hehehe biba ... zato pa se jaz ne opazujem preveč ker me lahko kap ... samo ven iz cot pod tuš in spet hitro oblečt - ker nazadnje ko sem  se opazovala mi je blo slabo sama pomaranča povsod user posted image

Ly ... kaj te vem kak so pokakani (bom prvič mama pa še nimam prakse user posted image ) ...  vem da je zadnjič matcar rekla da je bil en  njen do vrata pokakan, pa mislim da je rekla za Saša. Je pa res bolj komot ko ga lahko kopaš (isto kot za nas vlke žabe - v lavoru se zmakat al pa stopit pod tuš).

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
28.4.2009 11:59:39   
biba14
Elevitka...bom jeseni,ko bomo že večinoma po porodu odprla novo temo : Mariborske ex-nosečke lupijo pomaranče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
28.4.2009 12:46:42   
elevitka
user posted image  bomo potem fajn telovadle user posted image   pa  user posted image     pol bomo pa spet lepe in fit    user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
28.4.2009 12:48:17   
nebo
Regle...jaz se z vami sploh ne bom pogovarjala o kg....hALOOO, kaj pa sploh je to kg gor in kg dol...user posted image user posted image  Jaz upam, da ne prestopim 75 kg, je pa res, da sem sedaj dosti manj obremenjena s temi kg in se tudi tehtam ne, razen pri svoji G....

Ampak če sem prvič spravila iz 82 kh na 58 kg, bom sedaj tudi....user posted image

Ravno sem pojedla kos pizze, ki sem si jo kupila...pri DAMJANU MURKUTU!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
28.4.2009 12:48:49   
biba14
user posted image  bomo potem fajn telovadle user posted image   pa  user posted image     pol bomo pa spet lepe in fit    user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
28.4.2009 12:52:29   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Regle...jaz se z vami sploh ne bom pogovarjala o kg....hALOOO, kaj pa sploh je to kg gor in kg dol...user posted image user posted image  Jaz upam, da ne prestopim 75 kg, je pa res, da sem sedaj dosti manj obremenjena s temi kg in se tudi tehtam ne, razen pri svoji G....

Saj jaz sem tudi tisto kiklo,ki je krivec za odkrito goro celulita, kar hitro pospravila nazaj v omarouser posted image user posted image , sam prej sem morala oprat obe noseč.trenirkiuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
28.4.2009 13:08:51   
matcar

Mogoče matcar. Te pa tak hitro odpade popkovina? po kolkem času pa se lahko kopate potem (ker tisto umivanje - brisanje z krpico je tak-tak, sploh če je pokakan do vratu user posted image )

Čisto različno je. Pri Lei in Maksu je trajalo dobra dva tedna,da je odpadla. Tak,da smo se pozno začeli kopat.Pri Saš-u pa  že po 4-ih dneh.Tak,da se že cel teden veselo kopamo. Mora pa bit popek čisto suh,preden se začnejo kopat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.4.2009 13:12:39   
matcar
Da vam malo skomine naredim.Zanosla sem z 68 kg,po porodu jih imam 65 kg. S tem,da sem se v celi nosečnosti zredila +7kg. Aja,pa nobenih strij nimam.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
28.4.2009 13:41:26   
nebo

Da vam malo skomine naredim.Zanosla sem z 68 kg,po porodu jih imam 65 kg. S tem,da sem se v celi nosečnosti zredila +7kg. Aja,pa nobenih strij nimam.user posted image

KDO JE ZA TO, DA NEKJE POČAKAMO MATCAR IN JO ZBAČKAMO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.4.2009 14:11:38   
biba14

Vsa čast user posted image ...jaz res ne vem kaj delamuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
28.4.2009 14:12:41   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
KDO JE ZA TO, DA NEKJE POČAKAMO MATCAR IN JO ZBAČKAMO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al pa jo na naslednjem srečanju filamo s user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 28.4.2009 14:13:00 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.