|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
28.4.2009 14:46:32   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Pri nas tudi že na odpustnico iz porodnišnice napišejo datum pregleda pri G.

No, jst imam mojga v bolnici, zato ni problema.

Če pa imaš v zdravstvenem domu, se itak moraš sama naročiti in to čimprej seveda.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 351
28.4.2009 16:59:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image Eno vprašanje!
Kdaj ste ve klicale svoje G za pregled po 6t  od poroda.Ker namreč ne vem al naj pokličem te dni ali še počakam malo in pokličem potem kake 2 tedna pre pregledom.

sem pa klicala  PATRONAŽNO in pride  še danes če bo čas čene pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem se kar z mojim zmenla, preden so me dopustili iz porodnišnice in sem dobila datum na točno 6 teden po porudu.

Pridna patronažnauser posted image user posted image

hvala,ne jaz moram pa sama poklicat in mislim da bom kar v čet k je pop ali pa jutri dop.

Pride pa patronažna jutri po 11h user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 352
28.4.2009 18:40:32   
detelja

Kdaj ste ve klicale svoje G za pregled po 6t  od poroda.Ker namreč ne vem al naj pokličem te dni ali še počakam malo in pokličem potem kake 2 tedna pre pregledom.

jaz sem klicala že prejšnji čet. rekla sem, da bi se naročila na pregled po porodu...in pol so me vpr. kdaj sem rodila...tako, da imam prvi pregled 2.6. ob 11...so pa super, mi je sestra rekla, da bo to uro zabeležila pridem pa naj ko se z user posted image zrihtamo...user posted image user posted image user posted image user posted image vodo pa kri pa bom šla dat kak dan dva prej tako, da potem tisti dan ne bom letala po lab. in čakala na izvide...

sem pa klicala  PATRONAŽNO in pride  še danes če bo čas čene pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

a ste kaj slabokrvne?...jaz sem zdaj po porodu ful postala slabokrvna...jemljem elevit...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 353
28.4.2009 21:01:56   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.4.2009 21:47:02   
jernejav
Mene pa zanima ali dajete svojim krofkom AD3 kaplice in ali imajo kaj krčev po njih. Jaz sem jih dobila ampak mojega srčka že par dni tako šravfa da mu jih še nisem začela dajati, ker naj bi po nJih imeli krče, oziroma po vitaminu A.

Sem mu pa danes skuhala janež in koper in je bil bolj kot ne mir s krči, pa kr dobro je prdel po njem...

Ali jim dajete čaj? Moj je vsak dan tako žejen in z veseljem spije kr nekaj čaja dvakrat na dan...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 355
29.4.2009 6:24:24   
Miška2006
user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.4.2009 7:52:15   
L & L
Lepo jutro.
Jaz sem mu včeraj ponudla čajček pa ga ni hotel, se je sam zapaču pa cucelj vn pljunu.
Joj mene pa spet full zob boli me je že med nosečnostjo pa mi ni hotla nč delat, sej zdej pa pomoje tut ne more al lahko ker dojim, zob imam pa odprt, tako da čvakam lekadole bljek.
No nam je tut končno popek odpadu zdej pa upam da se bomo jutri kopal, ko pride patronažna, aja včeraj ga je tehtala in ima fant že 3900, gor je dobil 400g v enem tednu user posted image user posted image user posted image

A ste že kej sadja probale jest, jaz sem včeraj banano pa je blo ok pa zadnjič jabolko pa je blo tut vse ok.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 357
29.4.2009 9:27:00   
tinaaja
krfjolca in l&l bravo za pridobljene g vajinih user posted image  user posted image user posted image user posted image

l&l - naceloma lahko zobozdravnik dela bp med nosecnostjo in dojenjem.. razen ce nimas kaksne specificne zadeve, ampak bolecine pa je ja treba nekako odpravit. moja mami je zobozdravnica in se je samo cudila, ko sem jo sprasevala, zakaj med nosecnostjo ne sme delat.. morda se enkrat vprasaj svojo dr..

caja ne dajem, ker ne rabi ob dojenju.

sadje - jaz jem kompot iz jabolk in sliv of zacetka. svezega bom zacela morda maja uvajat.. ornk pogresam solato in sadje, sam se kar ne upam sprobat zarad krcev. vcer je bila spet kriza..

vetrovne kapljice - a jih katera daje vsak dan? so rekli v lekarni po potrebi, sam pri nas je potreba vsak dan user posted image

uspavanje - a vase uspavate na rokah, zizi al sami zaspijo v postelji?

slabokrvnost - nimam problemov. ful je pa priporocljivo zrebickovo meso jest po porodu v takem primeru.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.4.2009 9:52:14   
detelja
kako ste kaj? pri nas je danes tak turoben dan...mi smo pa tako nenaspani...naša čbelca se je ob 4 zbudila, smo jo nahranli pol pa ni pa ni htela zaspat...šele zdaj je zaspala...pa tudi včeraj jo je neki matral pa ni htela spat več kot pol ure...ponavadi pa prespi cele dneve...zvečer je tudi kar tako fajn v loku bruhnila...prebava ne vem, če je kriva, prdka pa kaka normalno, skoz najdemo kakija v plenici...če zdaj ne bi čakali patronažne sestre bi malo skup spokala pa bi šli en krog z vozičkom...danes je v planu kopanje upam, da ji bo pomagalo in da bo pol fajn pančkala...jedla pa bi tudi vsakih pet min čist malo...ne vem kaj ji je...vročine nima...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 359
29.4.2009 9:55:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

krfjolca in l&l bravo za pridobljene g vajinih user posted image  user posted image user posted image user posted image

l&l - naceloma lahko zobozdravnik dela bp med nosecnostjo in dojenjem.. razen ce nimas kaksne specificne zadeve, ampak bolecine pa je ja treba nekako odpravit. moja mami je zobozdravnica in se je samo cudila, ko sem jo sprasevala, zakaj med nosecnostjo ne sme delat.. morda se enkrat vprasaj svojo dr..

caja ne dajem, ker ne rabi ob dojenju.

sadje - jaz jem kompot iz jabolk in sliv of zacetka. svezega bom zacela morda maja uvajat.. ornk pogresam solato in sadje, sam se kar ne upam sprobat zarad krcev. vcer je bila spet kriza..

vetrovne kapljice - a jih katera daje vsak dan? so rekli v lekarni po potrebi, sam pri nas je potreba vsak dan user posted image mislim, da ne bi smelo bit nič narobe, če imate skoz te probleme, če boš skoz dajala...moja prijateljica je rekla, da ful pomagajo kapljice LAEVOLAC...kupiti pa se dajo v avstriji...no, možno, da so pri nas že tudi...

uspavanje - a vase uspavate na rokah, zizi al sami zaspijo v postelji? maja ponavadi zaspi, ko je ali pa pri podiranju kupčka...

slabokrvnost - nimam problemov. ful je pa priporocljivo zrebickovo meso jest po porodu v takem primeru. joj, to meso pa ne vem, če bi spravila doluser posted image saj vem, da jemo prašiče itd...ampak saj veste v glavi je pač tako urejenouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 360
29.4.2009 9:57:02   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Lepo jutro.
Jaz sem mu včeraj ponudla čajček pa ga ni hotel, se je sam zapaču pa cucelj vn pljunu.  a to si dala komarčkov čaj? naša se tudi take čudne face dela, ko dobi čaj, da me kar vse streseuser posted image user posted image user posted image user posted image tko 10-20 ml ji mogoče uspe, da spije, ampak res se drži tako kislouser posted image user posted image user posted image

Joj mene pa spet full zob boli me je že med nosečnostjo pa mi ni hotla nč delat, sej zdej pa pomoje tut ne more al lahko ker dojim, zob imam pa odprt, tako da čvakam lekadole bljek.
No nam je tut končno popek odpadu zdej pa upam da se bomo jutri kopal, ko pride patronažna, aja včeraj ga je tehtala in ima fant že 3900, gor je dobil 400g v enem tednu user posted image user posted image user posted image

A ste že kej sadja probale jest, jaz sem včeraj banano pa je blo ok pa zadnjič jabolko pa je blo tut vse ok.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 361
29.4.2009 10:46:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jaz sem klicala že prejšnji čet. rekla sem, da bi se naročila na pregled po porodu...in pol so me vpr. kdaj sem rodila...tako, da imam prvi pregled 2.6. ob 11...so pa super, mi je sestra rekla, da bo to uro zabeležila pridem pa naj ko se z user posted image zrihtamo...user posted image user posted image user posted image user posted image vodo pa kri pa bom šla dat kak dan dva prej tako, da potem tisti dan ne bom letala po lab. in čakala na izvide...

a ste kaj slabokrvne?...jaz sem zdaj po porodu ful postala slabokrvna...jemljem elevit...

super detelja

ne jaz nisem  slabokrvna  ,sem ok

zdaj ti bo boljš ko piješ elevit
sirena se je oglasla,pridem pol nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.4.2009 11:47:12   
detelja
"Danes ob 7.18 sem pokulala na svet, Sofija mi je ime in sem velika 52 cm, težka pa 3590g. Mamica je super, ati pa tudi!"

Štorkljica

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 363
29.4.2009 11:47:34   
sonček85

"Danes ob 7.18 sem pokulala na svet, Sofija mi je ime in sem velika 52 cm, težka pa 3590g. Mamica je super, ati pa tudi!"

Štorkljica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 364
29.4.2009 11:49:13   
sonček85
no jaz sem tudi danes v trg.gledala ta komarčkov čajček ali pa kamilico ,pa nisem vedela al bi al nebi kupila in na koncu nisem ,saj ne vem če bi mu dodajala še to k mam pa tolk mleka da se že tolk najed da pol kr že bruha zraven :)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 365
29.4.2009 12:20:28   
Miška2006

Štorkljica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.4.2009 13:05:14   
L & L

Štorkljica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja no evo zdele sem klicala svojo zobarco pa je rekla da me ne more sprejet dones ker je že zaključla pa dela do pol dveh, pol sem pa rekla za jutr je pa rekla da jutr majo pa obračun da tut ne more wtf, no in me je kljub bolečinam naročila v četrtek šele v četrtek, a do takrat nej pa crknem od bolečin halo sm jezna kot user posted image , no in pol mi še prjav da če je pa zelo boleče nej grem pa v dežurno, in bom tut šla sam pol ne vem zakaj mam svojo zobarco, pol vseen če hodim v dežurno pa je user posted image .
Zob mam pa oprt in bi bil za pozdravit nč tazga pa mi je rekla da on ne bo delala tega ko sem bla noseča halo, morm jo zamenat pa pika, najboljš da pridem k tvoji mami.

Detelj ja dala sem mu unga komarčka pa ostale rožce pa se je tko paču, sej pomoje res dost dobijo z dojenjem ker itak je tut tisto malo manj nasitno mleko vmes ki odžeja.

Zdele se bo mali kmal zbudu za papanje pol grem pa na juriš v dežurno.

Aja našega damo kar v posteljico da sam zaspi pa je tam po enih petih desetih minutah v deželi sanj, je kar priden zaenkrat, bomo vidli kaj nas še vse čaka user posted image

LP IN UŽIVAJTE, pri nas se nekaj vreme popravlja upam da bo kaj sončka ali pa vsaj da ne bi dež padal.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.4.2009 13:14:11   
tinaaja
L&L - primeri z bolecinami so urgence in bi te morala sprejet,ce klices v delovnem casu. Mislim je pa res freh baba user posted image Jah pojdi pol na dezurno (ampak a ni to odprto sele ob 19h zvecer, ker cez dan naj bi tud ZD sprejemali nujne primere), sam tam pa tud cakas.. user posted image   Upam, da dobr uredis.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.4.2009 13:49:36   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Jaz sem mu včeraj ponudla čajček pa ga ni hotel, se je sam zapaču pa cucelj vn pljunu.

tudi mi smo ga ponudili .... po priporočilu pediatrinje, ki zagovarja, da tudi dojenim otrokom ponudimo čaj ... pa naš mali ne zna vlečt na flaško oz. zgleda, da nima potrebe pa čaju.... (je pa rekla pediatrinja, da je možno, da ne bo želel piti čaja, ker je dojen .... pa potem naj ne silimo)

sem mu pa potem dala nekaj čaja po žlički pa mu tudi ni nekak pasal user posted image  ... zdaj ga pa nekaj dni več ne silim pit .... ko prosi hrano ga pač priklopim,..... user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.4.2009 13:50:58   
Nalini

vetrovne kapljice - a jih katera daje vsak dan? so rekli v lekarni po potrebi, sam pri nas je potreba vsak dan user posted image

midva dajeva vsak dan sab simplex ... ne vsak obrok, ampak vsak drugi ....
... imam občutek, da pomagajo ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.4.2009 13:51:28   
Miška2006
Tinaaja, a ti si že dobila tiste cotke, ki si jih naročila pri Next-u? Kakšne so? Si zadovoljna?

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.4.2009 13:55:41   
tinaaja

Tinaaja, a ti si že dobila tiste cotke, ki si jih naročila pri Next-u? Kakšne so? Si zadovoljna?

te runde se nisem dobila, ampak sem pa ze ene 2m nazaj dobila prvo rundo in je bilo vse super. kvaliteta, kroji, stevilke.. vse user posted image
jaz bom vecinoma kar tukaj narocala, ker pol vsaj nima vsak ta drug iste cunje.. pa cene so tud gut

storkljica - cestitke user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 29.4.2009 13:57:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 372
29.4.2009 14:29:38   
Miška2006

te runde se nisem dobila, ampak sem pa ze ene 2m nazaj dobila prvo rundo in je bilo vse super. kvaliteta, kroji, stevilke.. vse user posted image
jaz bom vecinoma kar tukaj narocala, ker pol vsaj nima vsak ta drug iste cunje.. pa cene so tud gut

storkljica - cestitke user posted image

Jap, cene niso slabe. Pa to maš tud prav da niso te cotke tolk v prometu.
A dostava 10 delovnih dni drži (no, tam nekje)? Si pa mogoče kaj mogla vrniti oz. zamenjati? Kako pa to gre?

Jst sem jih danes naročila...pa da vidmo kaj bouser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.4.2009 15:33:27   
tinaaja
Glede vracanja - mislim, da je ceneje novo narocit, kot placat postnino za nazaj poslat user posted image   Bi raje podarila zadevo kot se hecala z zamenjavo pri teh cenah. Drugo je ce je kaksen vec vreden predmet. Tko da nimam teh izkusenj. Milsim, da problema ne bi smelo bit, ce bi se odlocila tako - imajo napisano pogoje vracila. Prvic je pri meni trajalo malo dalj kot 10 delovnih dni. pri ostalih pa je bilo v roku 10ih dni.

Neposredna povezava do sporočila: 374
29.4.2009 15:56:59   
2soncek2

IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Mene pa zanima ali dajete svojim krofkom AD3 kaplice in ali imajo kaj krčev po njih. Jaz sem jih dobila ampak mojega srčka že par dni tako šravfa da mu jih še nisem začela dajati, ker naj bi po nJih imeli krče, oziroma po vitaminu A.

Sem mu pa danes skuhala janež in koper in je bil bolj kot ne mir s krči, pa kr dobro je prdel po njem...

Ali jim dajete čaj? Moj je vsak dan tako žejen in z veseljem spije kr nekaj čaja dvakrat na dan...

Meni so rekli, da je za dajanje kapljic AD3 se prehitro, pediatrinja mi je predpisala D3 od Plivita, a je malo tako zvijalo, da smo mislili "hin" bit, napenjala se je tako hudo, da je dobila popkovno kilo (sedaj cakava, da zgine)...ko sva bili zaradi necesa drugega na kontroli v bolnisnici, mi je zdravnica predpisala D3 OLEOVIT (avstrijske kapljice)...1000 in ena razlika, nic...pa nimajo niti okusa (vse, kar mora mala jest, sama prej sprobam)...sicer jih moras kupit(niso na recept), a so res fajn (no vsaj moja nima tezav)...

Za krce pa sem kupila Lefaxin (dajala nekaj dni pri vsakem obroku), Babynos (samo nekajkrat, ker so res mocne in imajo okus po Jaegermeistru, vsebujejo alkohol in sem malo skepticna)...

Jernejav..zanima me koliko das ti janeza in kopra v vodo(koliko vode), da je malemu tako pomagal, ker vem, da caj pa ne sme biti premocan...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?