|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
27.4.2009 20:05:41   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

hej

joj, kk vam je fajn ko že lahk kopate. pri nas pa je popek problemuser posted image user posted image user posted image . je bla patronažna ful šokirana, ko je zadnjič v petek malo bolj pogledla popek. je vidla, da je babica dala sponko na popek in še prevezala ga jeuser posted image user posted image . in sponka je odpadla, tam koa pa je prevezano, pa se še drži popkovina-zmeda v glavnem. je rekla, da če jutri ne bo kaj sprememb da bomo šli k P.

drugače smo pa ok

lp

o ti smola, našemu je pa kr naslednji dan ko sva domov prišla odpadel, popolnoma zacelil pa se je kak dan kasneje. Smo pa z kopanjem potem počakali še en teden za vsak slučaj.
Seveda ga je prvič skopala patronažna. Me je bilo kr malo strah kaj bo, ker je prvih 14 dni kar tulil ko smo ga le umivali. Se je pa potem počasi umiril in sedaj smo brez problemov.
Ga pa danes grozno krči mantrajo, tako da že čisto preč, ga še ni nikoli tako. Hvala bogu za kaplice, ga kr malo pomirijo, pa na trebušček mu dajem pogreto pleničko.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.4.2009 20:07:58   
tinaaja
hoj mamice,
klavdyk - meni so podvezali v poriodnisnici, pa se patronazka je 2x podvezala, da je pol po 10 dnek odpadu krn. se je do vceraj se cedila kri iz popka, pa smo 3,5tednov po porodu. kopamo se topcno na en mesec,ko pride patronazka z dopusta. pri popku je pomembno, da ni zelenega izcedka, da ne smrdi in da ni pretirane rdecice. ditin je bil  v P grdo podvezan in je imela ornk rdcino. sem ful pucala z alkholom in zdaj je ok user posted image

kaksni lustni pikci na fotkah user posted image

soncek - welcome user posted image

nasa pupa ima pa zabasan nosekuser posted image , se je od sestrice nalezla. na sreco gre z narhinelom dobro ven, ker zacuda babyvac ni nic ven potegnil user posted image

user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.4.2009 20:11:01   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

hej

joj, kk vam je fajn ko že lahk kopate. pri nas pa je popek problemuser posted image user posted image user posted image . je bla patronažna ful šokirana, ko je zadnjič v petek malo bolj pogledla popek. je vidla, da je babica dala sponko na popek in še prevezala ga jeuser posted image user posted image . in sponka je odpadla, tam koa pa je prevezano, pa se še drži popkovina-zmeda v glavnem. je rekla, da če jutri ne bo kaj sprememb da bomo šli k P.

drugače smo pa ok

lp

o ti smola, našemu je pa kr naslednji dan ko sva domov prišla odpadel, popolnoma zacelil pa se je kak dan kasneje. Smo pa z kopanjem potem počakali še en teden za vsak slučaj.
Seveda ga je prvič skopala patronažna. Me je bilo kr malo strah kaj bo, ker je prvih 14 dni kar tulil ko smo ga le umivali. Se je pa potem počasi umiril in sedaj smo brez problemov.
Ga pa danes grozno krči mantrajo, tako da že čisto preč, ga še ni nikoli tako. Hvala bogu za kaplice, ga kr malo pomirijo, pa na trebušček mu dajem pogreto pleničko.

Men se tut zdi, da našga krči matrajo. se naje, pa ga dam v zibko, pa začne jokat pa kr iskat-po pa mislim, da se ni najedel, pa mu dam zizo, pa mal potegne pa zaspi in spet jokuser posted image user posted image

je pa res, da ful težko kupčka podre, ga lahkl mam pol ure dvignjenega pa ne bo kupčka podrl pa bo spal, ko ga pa položim v zibko pa jok-kapljice pa gremo jutr nabavit-prvega sploh ni šravfalo in je blo ful fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.4.2009 20:13:29   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

hoj mamice,
klavdyk - meni so podvezali v poriodnisnici, pa se patronazka je 2x podvezala, da je pol po 10 dnek odpadu krn. se je do vceraj se cedila kri iz popka, pa smo 3,5tednov po porodu. kopamo se topcno na en mesec,ko pride patronazka z dopusta. pri popku je pomembno, da ni zelenega izcedka, da ne smrdi in da ni pretirane rdecice. ditin je bil  v P grdo podvezan in je imela ornk rdcino. sem ful pucala z alkholom in zdaj je ok user posted image

nasa pupa ima pa zabasan nosekuser posted image , se je od sestrice nalezla. na sreco gre z narhinelom dobro ven, ker zacuda babyvac ni nic ven potegnil user posted image

user posted image  

sej men je patronažna rekla, da drugje podvezujejo-ti pri nas v sgju pa bojde neuser posted image user posted image -no ona še ni mela takega primera-pa ena kolegica ko jo je klicala tut ne. spomnem se da pri prvem je bla sm sponkica in smo ga ful hitro kopali.
a ti sama pučeš z alkoholom? men ni nič rekla,je pa reas, da ona vsakič spuče ko pride. prišla je pa v torek, sredo in petek in sedaj pride jutri

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.4.2009 20:24:23   
tinaaja

hej

drugače smo pa ok

lp

Men se tut zdi, da našga krči matrajo. se naje, pa ga dam v zibko, pa začne jokat pa kr iskat-po pa mislim, da se ni najedel, pa mu dam zizo, pa mal potegne pa zaspi in spet jokuser posted image user posted image

je pa res, da ful težko kupčka podre, ga lahkl mam pol ure dvignjenega pa ne bo kupčka podrl pa bo spal, ko ga pa položim v zibko pa jok-kapljice pa gremo jutr nabavit-prvega sploh ni šravfalo in je blo ful fajnuser posted image user posted image

jazsem tud na kupcek pomislila.. a poskusis razlicne poze za podiranje kupcka? pri prvi ga nismo nikol podiral, pri diti pa nujno. so pa nam naredile cudez vetrovne kapljice koroskih lekarn.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.4.2009 20:28:27   
tinaaja

hoj mamice,

user posted image  

sej men je patronažna rekla, da drugje podvezujejo-ti pri nas v sgju pa bojde neuser posted image user posted image -no ona še ni mela takega primera-pa ena kolegica ko jo je klicala tut ne. spomnem se da pri prvem je bla sm sponkica in smo ga ful hitro kopali.
a ti sama pučeš z alkoholom? men ni nič rekla,je pa reas, da ona vsakič spuče ko pride. prišla je pa v torek, sredo in petek in sedaj pride jutri

ja sama ob vsakem previjanju. tudi v lj p tako ucijo,samo da tam s fiziolosko. tale tvoja patronazka je pa kar ornk posebna oz ima zelo specificen pristop. sem ze marsikaj slisala od kolegic,a tega se nikoli.. sii po pravici ne predstavljam kok svinjarije bi se nabralo v 48 urah- je to v bistvu odprta rana z dokaj delikatno povezavo - zilo, kokr je men bilo receno user posted image  

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.4.2009 20:55:45   
klavdyk

hoj mamice,

user posted image  

ja sama ob vsakem previjanju. tudi v lj p tako ucijo,samo da tam s fiziolosko. tale tvoja patronazka je pa kar ornk posebna oz ima zelo specificen pristop. sem ze marsikaj slisala od kolegic,a tega se nikoli.. sii po pravici ne predstavljam kok svinjarije bi se nabralo v 48 urah- je to v bistvu odprta rana z dokaj delikatno povezavo - zilo, kokr je men bilo receno user posted image  

no ne vem-sej mogoče mi je pa reklauser posted image user posted image user posted image ka pa js vem?zdaj sm pa že čist mimi?!?sm če bi mi rekla, bi pa ja menda si zapomnala. bom jutr vprašala. vem pa da mi je rekla, da če bi smrdelo kaj vn po gnoju, da ji mrem sporočituser posted image user posted image

no sej je hudič, ker pr prvem mu je itak v bolnici odpadlo tk da ni blo problemov-zdaj sm pa že čist tercuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.4.2009 21:10:45   
krfjolca
Popek je tudi pri nas malce problemov delal. Že v porodnišnici sem opozorila, da malce smrdi tisti krn, pa so ga malo skrajšali in razkužili, vendar je potem tako grdo zaroženel, da jo je ful praskal po koži okrog. Sem potem prosila, naj ji z gazo podložijo, da se ni ribalo ob kožo. Nato je postal še fino rdeč popek, da so še bris vzeli. Doma sem pa potem še večkrat očistila z alkoholom, pa patronažna je še enkrat podvezala. Odpadel je po 10 dneh, krvavkast je bilo pa še do par dni nazaj. Pri Anžetu sem imela tudi problemčke, le da so takrat predpisovali še en tak prašek - dermatol al kaj je že, da se je zadeva bolje sušila. Aja, kopali bomo pa tudi mi šele pri treh tednih, pa še za to nisem ziher, ker nosek še kar ni OK.

Krči - žal, tudi pri nas. Čez cel dan, tako kot je bilo pri Anžetu. K sreči ne tako grozno močni, oziroma je bolje v tem, da se dojiva, ker se potem potolaži na dojki in je vsaj tišina. Anže je bil pri teh tednih že kompletno na flaški, pa je bilo potem huje, ker ga j bilo treba nosit naokrog in poslušat, dokler ni bil čas za naslednji obrok. Kapljice so bolj blažev žegen, kombiniram pa BioGaia in vetrovne kapljice. Sem pa Sari zdaj tri večere dala dodatek. Očitno proti večeru malo primanjkuje mleka, oziroma je bolj problem v tem, da tamala takoj zaspi na joški. Tako jo imam čez dan skoraj ves čas priklopljeno. Zdaj malo bolj pazim, da ne menjam nonstop strani, da pride tudi do zadnjega mleka. Upam, da bo v sredo vaga kaj bolj optimistično pokazala, ker bi res rada, da nama zalaufa tole dojenje. Če zvečer popije 40 ml umetnega mleka, pomojem še ne bo take krize. Ko bo malo na moči dobila in jaz ne bom več tako panična, ali se redi ali ne, bom pa poskusila še ta dodatek ukiniti.
Če pa ne bo šlo, pa pač ne bo, sekirat se ne mislim. Važno, da je otrok sit.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.4.2009 21:31:33   
tinaaja
Popek - no moja potronazka je ful carica. Se ji vidi, da ima ful izkusnje in zelo dobre nasvete da. In ravno to, kar omenjas krfjolca - da se nekako zasciti koza in krn - mi je svetovala. Da se prereze do polovice zlozenec in se se tem prerezanim delom "objame" popek. Pa seveda, da sem morala plenicko zavihat navzdol, ko je popek odpadel, da je bila rana bolj na zraku in ni prisla v stik z urinom.

Krfjolca - jaz uporabljam tud te dvoje kapljice. Vetrovne Diti ful pomagajo prdkat in se ornk pokakat. Ko zacne prdkat jo razvijem in jo masiram in ene 5 min razmigavam nogice - gor na trebuh in kar drzim ene pol minute. Ogromnokrat ful kaka zraven. Glede dodatka zvecer pa tkole - brina se je odlocila v nekem trenutku, da se zvecer ne bo dojila in je hotla flaso, ki sem ji jo dala parkrat iz strahu, da nimam dovolj mleka. No mleka je bilo dovolj, samo pac se ji ni dalo vlect zvecer. Jaz sem se veliko presekirala, da mi bo zarad tega zmanjkalo mleka.. No ni mi ga. Sem si sicer velikokrat zvecer crpala in pol dala to mleko, ampak kmalu odnehala s crpanjem. dojili sva se 18mesecev.No taka je moja izkusnja. Pa tudi diti sem dala parkrat zvecer dodatek. Da sem jaz mirna in ziher, da je sita.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.4.2009 5:33:44   
Miška2006
user posted image

user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.4.2009 5:33:50   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Miska - a je rdeca kri al bi lahko bila se cisca? Meni se je podobno zgodilo po prvem porodu, cisco sem imela 7 tednov user posted image Vmes pavza, pa spet...

Jaz cakam, da mozek pripelje domov Brino, da pojemo kosilo, pol pa upam, da ne bo dezevalo in sibamo na kak sprehod.

Za praznike zaenkrat tud ni neke lepe napovedi, tko da ne vem, ce bo kaj od nasega morja user posted image

Pa nimam pojma kaj je ta rdeča kriuser posted image ...lahko bi tudi čišča še bila...booooooooo. Mogoče mi bo ju3 G povedaluser posted image .

Pr nas je tako user posted image vreme, da sploh ne grem s tamalo ven. Oblačno, piha, mogoče se bo tudi usulo....pa še jst sem prav zaničuser posted image .

Ma do praznikov je še daleč, tako da boste mogoče še imeli prekrasno vreme na morju in mi tleuser posted image

ce imas se cisco ali ce imas ze M, pol je morda bolj smiselno prestavit pregled. Kolikor vem naj bi ti vzeli bris in ce se krvavis, tega ne morejo narest.

Ja vreme je kar nekaj user posted image   Ce vsaj ne dezuje je ze nekaj, ker ce mora bit nasa ta velka cel dan not, je kriza, ker ma srsene v rituser posted image

No, tisto rdečkasto zgleda, da je bila le še čišča. Saj je trajalo samo en dan. Na G pregledu pa je bilo vse bp. Niti čišče ni bilo več....a brisa mi pa tudi ni naredu. Se bova pa kar kmalu vidla, ker bom šla na vstavitev mirene, čimprej ko bo mogoče.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.4.2009 11:29:04   
BrinaBA
popek - pri nas je odpadel že tretji dan v porodnišnici user posted image , drugače pa sem čistila s fiziološko, pa plenice zavihala...

patronažna - je prišla samo dvakrat , tretji dan po prihodu in po dveh tednih, ko je kopala... in to je to

prehlad - Zala malo smrka, pa ji dam fiziološko in Physiodose aspirator in je...

krči - tudi mi imamo BioGaia kapljice , vtrovne kapljice in vetrovno mazilo in je kar v redu... nabolj pa pomaga avtosedež in vključen sušilec, kuhinjska napa ali sesalec (takrat spi kot top in se lahko stuširam, pospravim, skuham...) - to je praksa že od prvih dveh user posted image

dojenje - non stop je priklopljena user posted image

jaz imam nek hud glavobol ... upam, da bo boljše, če ne grem k zdravniku user posted image

lp

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.4.2009 11:52:13   
klavdyk
morning,

mi smo danses končno dobili zeleno luč za sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image

sm pa mal žalostna, ker se popek še kr fejst drži in malo rdeč in zatekel je okoli, in mi je rekla, da če jutrio ne bo bolje, oz.če bo slabše, dajo mrem poklicat in me bo naročila na pregled k Puser posted image user posted image . res nimamo sreče s popkom. če bo pa ok, pa pride ona v čet ga pogledat. mi je rekla, da je izkoristila svoje obiske, ki jih ima na voljo in mre zdaj za čet napisati nov potni nalog-pri nas je bila 5x-očitno sm tolkrat dobijo plačanouser posted image user posted image user posted image

drugače ima mali 3080g-tk da fajn napredujemouser posted image user posted image
posvetovalnico mama pa 11.05-upam, da se bomo lahk prej kopali

lp

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 338
28.4.2009 12:01:06   
klavdyk
m..tina

iiii kk je luban vaš user posted image Jure. mrem it enkrat zdaj na obisk k sestrci, da ga vidim-tut v živouser posted image user posted image user posted image - a je B. že v službi? moj bo mel očetovski dopust "šele" od 15. maja naprej. je gužva zdaj na šihtu- sm rekla, da ni problem, sm da bo res domauser posted image user posted image user posted image

aja, to še moram povedati! dobi naš mali ta vikend pisanko-z malo zamude-je mal kriva mama-ker je bla za praznike v B, mal pa tamali, ker je bil ta vikend bolančkan-me prav zanima kaj dobiuser posted image user posted image user posted image mama bolj radovedna kot tamali

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 339
28.4.2009 12:01:53   
klavdyk
joj sm vidla da sm v prvem postu napisala morning-Haaaaallloooo. kot bi šele sedaj vstalqa-smo pa pokonci že od 6  user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.4.2009 12:14:13   
sonček85

In še utrinek z našega prvega samostojnega kopanja....Anže užival, mami pa ati pa tudi...

user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako se lepo kopa ,nič jokanja user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.4.2009 12:14:15   
sonček85

hej

drugače smo pa ok

lp

user posted image user posted image user posted image ujej ,zdaj pa mene skrbi ,komaj čakam patronažno da pride,kdaj še ne vem,upam ,da jutri ali že danes

upam ,da so naš popek lepo povezali user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.4.2009 12:14:17   
sonček85
tinaaja:hvala za dobrodošlico user posted image
popek.naš ima tko malo črno okoli ,popek pa lepo zgleda-ne smrdi in ni rdečine  ,kdaj bo pa odpadel krn pa ne vem,upam ,da čim prej pa da se bomo lahko kopali , k že zdaj tko uživa k se umivama zjutraj
Najprej je pa imel v P sponkico ,nato mu je pri prvi jutranji negi še z vrvico zvezala in naslednji dan vzela sponkico tko da ima sedaj samo to vrvico

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.4.2009 12:14:59   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

popek - pri nas je odpadel že tretji dan v porodnišnici user posted image , drugače pa sem čistila s fiziološko, pa plenice zavihala...

patronažna - je prišla samo dvakrat , tretji dan po prihodu in po dveh tednih, ko je kopala... in to je to

prehlad - Zala malo smrka, pa ji dam fiziološko in Physiodose aspirator in je...

krči - tudi mi imamo BioGaia kapljice , vtrovne kapljice in vetrovno mazilo in je kar v redu... nabolj pa pomaga avtosedež in vključen sušilec, kuhinjska napa ali sesalec (takrat spi kot top in se lahko stuširam, pospravim, skuham...) - to je praksa že od prvih dveh user posted image

dojenje - non stop je priklopljena user posted image

jaz imam nek hud glavobol ... upam, da bo boljše, če ne grem k zdravniku user posted image

lp

mene tudi daje zadnje čase hud glavobol...probaj vzet 2 lekadola ali dalerona skup...pa ko boš imela čas si malo vleži...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.4.2009 12:41:15   
krfjolca
Tudi mene danes boli glava. Pa grlo me nekaj hoče praskat, tako da sem že vzela Lekadol C. Nič čudnega, ko pa ne jem nič pametnega. Prej sem vsak dan sveže sokove pila, pa cel kup svežega sadja, zelenjave, zdaj pa ne upam zaradi teh krčev. Danes sem spet začela mleko pit, bomo videli, če bo kaj huje s krči, čeprav pomojem ni to.

Je bila pa zdajle patronažna tukaj. Sva jo stehtali in sem pomirjena, ker je dobila 200g v manj kot 1 tednu user posted image . Očitno je nadoknadila tudi nazaj, tako da je zdaj končno prekoračila porodno težo. Kopali pa žal še ne bomo, ker se je očitno ponovil prehlad - je spet bolj smrkava, pa že skoraj je bilo OK. Očitno se nam ponavlja, ker sem tudi jaz spet slabša. Ni pa nobenega kašlja, ali težkega dihanja, tako da po njenem mnenju ni za k zdravniku. Še dobro, ker mi res ni do tega, da bi še kak drug virus domov privlekli.

Zdaj pa upam, da se bo vreme kaj popravilo, ker je prav grozno non stop noter čepet. Nič čudnega, da se nam vlečejo tile prehladi, ko ne gremo nič na zrak user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.4.2009 13:04:31   
m..tina

m..tina

iiii kk je luban vaš user posted image Jure. mrem it enkrat zdaj na obisk k sestrci, da ga vidim-tut v živouser posted image user posted image user posted image - a je B. že v službi? moj bo mel očetovski dopust "šele" od 15. maja naprej. je gužva zdaj na šihtu- sm rekla, da ni problem, sm da bo res domauser posted image user posted image user posted image

aja, to še moram povedati! dobi naš mali ta vikend pisanko-z malo zamude-je mal kriva mama-ker je bla za praznike v B, mal pa tamali, ker je bil ta vikend bolančkan-me prav zanima kaj dobiuser posted image user posted image user posted image mama bolj radovedna kot tamali

Alo, alo!

A vas še zmeri popek daje? Saj bo. Naš še malo rosi. Pride jutr patronažna, bomo vidli kaj bo rekla. Drugač pa zdej pridno papamo, spimo vse manj čez dan, ponoči je pa pridn, se 2x na noč zbudi, se najemo in že spimo naprej. Upam, da bo skoz tk.
B. je pa do 18. maja doma. Nekak smo skombinirali porodniško, pa mal dopusta pa proste ure, tk da ga bom mela res cel mesec doma. Sej kr paše, mi kr prav pride.

Jezi me sam to bedno vreme, ko ni ne dež ne sonce, tk da ne veš a bi šel kam al ne.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.4.2009 13:10:23   
sonček85
krfjolca.super,da je mala tko pridna in da je gramčke še za nazaj pridobila user posted image user posted image user posted image
m...tina.moj dragi bo tudo do 18 z nama doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.4.2009 13:32:11   
sonček85
user posted image Eno vprašanje!
Kdaj ste ve klicale svoje G za pregled po 6t  od poroda.Ker namreč ne vem al naj pokličem te dni ali še počakam malo in pokličem potem kake 2 tedna pre pregledom.

sem pa klicala  PATRONAŽNO in pride  še danes če bo čas čene pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.4.2009 13:57:03   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image Eno vprašanje!
Kdaj ste ve klicale svoje G za pregled po 6t  od poroda.Ker namreč ne vem al naj pokličem te dni ali še počakam malo in pokličem potem kake 2 tedna pre pregledom.

sem pa klicala  PATRONAŽNO in pride  še danes če bo čas čene pa jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem se kar z mojim zmenla, preden so me dopustili iz porodnišnice in sem dobila datum na točno 6 teden po porudu.

Pridna patronažnauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.4.2009 14:06:52   
krfjolca
Pri nas tudi že na odpustnico iz porodnišnice napišejo datum pregleda pri G.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?