majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Zdaj me pa že skrbi, ko tolk perete pa likate...Dajte mi povedat, koliko oblek ste nabavle za novorojenčka, ker jaz bom po mojem vse oblekce od dojenčka spravila v en stroj Lsica, ne se sekirat, jaz nimam skoraj nič oblekic. Kot prvo, ker ne vem koliko bo velik, kot drugo bodo pa v začetku julija razprodaje in bo šel moj v nabavo. Jeb***, ker bova kupovala vse sama, rajši na začetku kupim manj, kot pa da kupim premajhno ipd. Jaz imam po 5 bodijev s kratkimi, 5 z dolgimi rokavi, 3 žabice, nogavičke, tetra plenice, 2 posteljnini, 4 rjuhe, slinčke, tetra krpice, 2 spalna pajacka in eno majčko. Evo, to je to. Še za en stroj ni. Nekaj mi je sicer dala sodelavka, ampak so bolj za jeseni stvari, tako da ne bodo še uporabne. Kupila sem še en kompletek na ebayu, tako da bo imel kaj iz porodnišnice za oblečt, pa še kako stvar bom vzela, ampak kaj veliko ne. Reby, hvala za sporočilo. Javi nam prosim, ko se bo kaj začelo dogajat. Upam da čim kasneje! Držimo pesti da bosta še nekaj časa 2v1, Goldy in njen
< Sporočilo je popravil majana79 -- 29.4.2009 15:04:56 >
|