Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 16:50:38
|
|
|
|
suzana73
|
Dan!!! Da se mal javim še iz našega deževnega konca !vozir Vidim,da ste se lepo načvekale in mi je prav žal,da me ni bilo.Ampak se mi res ni dalo v takem vremenu u Lj. vozit !Sej pa bom pršla-oblubim,da se bom potrudla. No naša Gaja je pa pogruntala,da se lahko tud sama dvigne v sedeč oz. stoječ položaj in to prav vztrajno vadi(boga jst).Sicer ji še ne uspe prov fajn se usest ampak sej veste vaja dela mojstra!!Ko pa želi ustat pa ji do kolen uspe čist O.K.,naprej pa gre pol zlo počas!Pa četrtga zobka smo dobli(dvojka zgoraj levo) in to ne da bi vedeli! Zdej pa šibam v Postojno mal u šoping,ker mam tamale v varstvu pri mojih pa morm mal skoristit. Se še tipkamo ................
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 17:46:34
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Nič še nisem prebrala, prišla domov, posesala in potem sva peš šibali na pošto, ker smo dobili pošto od vrtca in MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!! Tako da sem res ful, ful vesela!!!!! Jutri takoj neseva potrjeno pogodbo nazaj, podpisano!!!! Ostalo komentiram kasneje. A ja, na srečanju je bilo super, pa zopet sem preveč zapravila, ampak kaj, vse za otroka
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 17:49:30
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tejkaz, v Medvodah smo pa kao na 30 mestu. Kaj pa vi, ste dobili?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 17:59:56
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!! yeeeeeeeeeeee!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 18:47:27
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!! Bravo Super. Evo, ena skrb manj . Mi smo tud dobili pošto iz vrtca. točkovnik za na komisijo MOram izpolnit in oddat do naslednjega tedna. Izvedeli bomo pa konec maja, kako in kaj. Krysia super si tole napisala. Mislim, da so kar vse napisane . Pa imaš čisto prav...saj nismo iz cukra. MAl je pa treba bit moker . L&Z sta zaspala takoj, ko sem ju v avto poožila in vse do doma. Zdajle sta pa čist razštelana . Ju ima mož čez . Aja, pa še nekaj...ne vem, kaj mi je...EMŠO al kaj...skoz o neki gripi govorim , v resnici ima pa Filip ANGINO. Mi je prejle šele padlo na pamet, ko sem brala post od Erin, zakaj ima Filip pri gripi antibiotike Jah...staram se.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 19:21:18
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, v Medvodah smo pa kao na 30 mestu. Kaj pa vi, ste dobili? DOBILI!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 19:23:34
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!! Jeeeeeeeeeee!!! Super. Upam, da tud ostale kmalu sporočite dobre novice glede vrtcev! Drugač bo pa upor - organizatorka buhtlčk. A ne? Matejchi, nobene akcije ni blo, sam midve z ZM sva se zapodili med tiste police kot 2 frutek manijakinji . knjigo sem pa jst dobila eno ... čak grem pogledat ... aha, "kam je izginila ema lauš" ... hm, mene to na Twin Peaks spominja (Who killed Laura Palmer) ... eh, ne vem, jst sm že v letih , pa je bil v moji rani mladosti Twin Peaks popularen ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 19:40:15
|
|
|
|
nell
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Nič še nisem prebrala, prišla domov, posesala in potem sva peš šibali na pošto, ker smo dobili pošto od vrtca in MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!! Tako da sem res ful, ful vesela!!!!! Jutri takoj neseva potrjeno pogodbo nazaj, podpisano!!!! Čestitke!!!! Joj te kr ena realnost zagrabi - pismo se mi zdi, da še ni dolg nazaj ko sem ga v trebuhu nosila in komi čakala, da ga spoznam, da vidim njeg obrazek, micene prstke, če bo mel laseke, komu bo podoben ipd. - zdej je pa že tak velik fant - ja po otrokih vidiš kako se tud tvoj emšo stara - heh
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 19:54:37
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz DOBILI!! yes yes
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 19:57:56
|
|
|
|
clara23
|
tejkaz in Zoja Miša, čestitke za vrtec IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Pa upam, da nisem spet česa zamočila ... čestitke še od mene
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 19:58:01
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Jeeeeeeeeeee!!! Super. Upam, da tud ostale kmalu sporočite dobre novice glede vrtcev! Drugač bo pa upor - organizatorka buhtlčk. A ne? seveda
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 19:59:24
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, v Medvodah smo pa kao na 30 mestu. Kaj pa vi, ste dobili? DOBILI!! ČESTITAM OBEMA!!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 20:42:42
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, v Medvodah smo pa kao na 30 mestu. Kaj pa vi, ste dobili? DOBILI!! ČESTITAM OBEMA!!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 20:47:47
|
|
|
|
miškolinček
|
Krysia, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 20:48:51
|
|
|
|
URSKAP
|
Ojla! Najpreja hvala za čestitke. Kr 8 mesecev pol pa še berem VRTEC ?! res te kar prizemlji da bo kmalu konec tega 24 urnega uživanja in crklanja bo že. V glavnem danes je Žan padel iz avtočka, ki ga ma iz višine ene 20 cm in ko sem ga dvignila mu je iz nosnice tekla kri. Seveda sem zagnala paniko in v ZD pa potem še v bolnico pa so rekli da zgleda vse ok da se je nabrž s kakšno stvarjo štoknil v nosek ampak 2 dni ga moram opazovat v glavenm mene je skor kap. Upam da je vse ok . Pisem naprej kasnej
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 20:54:22
|
|
|
|
matejchi
|
tejka a se moraš skrivat pred kom.. mislim, če si ravno načela temo...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 21:13:30
|
|
|
|
kaja02
|
čer čveke! za uspelo čvekanje! nell- dobra prispodoba, mamo mi doma tudi take, zoja miša , tejkaz- za mesto v vrtcu, memi letos še ni treba trepetat za prostim mestom, ker jo bo pazila mami- HB da jo mam! gajka- lepa Rokica , mal heca, maš fletnega FANTIČA!pa hvala za nazoren prikaz montiranja freda, pa škoda, da ne morš podaljšat porodniške katja- lepi lepi Jan, sploh njegove mini mishelinke sem danes napisala prošnjo za odlog vračila štipendije, jutri jo oddam, potem pa upam, da mi bodo podaljšal, če ne ... a mogoče katera ve, če morem začet vračat, pa vmes nardim diplomo, a morem potem do konca vračat, ali lahk nesem potrdilo o diplomi tja, pa mi potem ni treba več naprej plačevat? pa upam, da mi bolonska prenova ne bo prinesla veliko novega, sicer pa že tako dolgo delam, da vsaki 2 leti dobim kaj nanovo za nardit Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! čestitke še od nas!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 21:20:22
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi tejka a se moraš skrivat pred kom.. mislim, če si ravno načela temo... eeee, a si mal firbčna? sej mene tud zanima
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 21:30:34
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: matejchi tejka a se moraš skrivat pred kom.. mislim, če si ravno načela temo... eeee, a si mal firbčna? sej mene tud zanima ne sploh nisem firbčna, samo jaz ne načnem teme, če ne povem do konca
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 21:38:20
|
|
|
|
betty
|
Zoja misa - zdej, ko boste v vrtcu, jo bodo pa fantje cukali za laske :) cestitke! mi se cakamo negativen odgovor :), pa sej bo eno leto ze babica zmogla, pa itak imam jst turnus, tko da bo ze nakako. SRECANJE - prav fino, ceprav je Rok en del prespal :) ERIN - ZA SEZNAM - od danes dalje, 23.4. se Rok sam vsede in sicer pase kravice, potem pa nekako "pomuti" in se vsede.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 21:44:44
|
|
|
|
matejchi
|
betty kako pridemo pol do slikic?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 23.4.2009 22:04:07
|
|
|
|
bella02
|
tejkaz in Zoja Miša, čestitke za vrtec Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Pa upam, da nisem spet česa zamočila ... Čestitamo tudi mi Mi še čakamo na odgovor
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 24.4.2009 7:56:07
|
|
|
|
sayuri
|
Dobro jutro. KAvica Pri nas je spet taka depra od vremena HB imam zopet leteč dan. Obiski, pa FT, pa nekako moram priti do občine, ker potrebujem potrdilo o družinski skupnosti (za vrtec)... betty komaj čakamo slikce
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 24.4.2009 8:07:35
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro , hvala za kavico Sayuri Lepo, da ste uživale včeraj, mogoče se vam bomo pa končno lahko še me3 pridružile naslednjič ... Ko ste ve uživale na zmenku, sem pa jaz prave muke preživljala ...je morala zdaj še Taja preizkusiti, kako zgleda padec z malo večje višine ...jaz sem pripravljala sadno kašico za T&T, samo obrnila sem se od mize, pa je Taja padla iz stolčka za hranjenje na tla ...cel dan sem bila čisto aut, pa HB ni bilo potem nič posebnega z njo....ampak, ko si tako v dvomih, na trnih, kakšne bodo posledice padca, je pa občutek ...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 24.4.2009 8:09:51
|
|
|
|
buhtlčk
|
Jutro sandra mene je tako strah prvega padca...samo najbrž bo enkrat prišel, sploh pri našem športniku. Samo da je ok sayuri jst tud čakam na slikice, upam, da je betty talent za slikanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?