|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
23.4.2009 16:50:38   
suzana73
Dan!!!

Da se mal javim še iz našega deževnega koncauser posted image !vozir
Vidim,da ste se lepo načvekale in mi je prav žal,da me ni bilo.Ampak se mi res ni dalo v takem vremenu u Lj. vozituser posted image  !Sej pa bom pršla-oblubim,da se bom potrudla.

No naša Gaja je pa pogruntala,da se lahko tud sama dvigne v sedeč oz. stoječ položaj in to prav vztrajno vadi(boga jst).Sicer ji še ne uspe prov fajn se usest ampak sej veste vaja dela mojstra!!Ko pa želi ustat pa ji do kolen uspe čist O.K.,naprej pa gre pol zlo počas!Pa četrtga zobka smo dobli(dvojka zgoraj levo) in to ne da bi vedeli!

Zdej pa šibam v Postojno mal u šoping,ker mam tamale v varstvu pri mojih pa morm mal skoristit.

Se še tipkamo ................

L.P. Suzana

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 551
23.4.2009 17:46:34   
Zoja Miša
Nič še nisem prebrala, prišla domov, posesala in potem sva peš šibali na pošto, ker smo dobili pošto od vrtca in MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!user posted image user posted image user posted image  Tako da sem res ful, ful vesela!!!!! Jutri takoj neseva potrjeno pogodbo nazaj, podpisano!!!!

Ostalo komentiram kasneje.

A ja, na srečanju je bilo super, pa zopet sem preveč zapravila, ampak kaj, vse za otrokauser posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.4.2009 17:49:30   
Zoja Miša
Tejkaz, v Medvodah smo pa kao na 30 mestu. Kaj pa vi, ste dobili?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.4.2009 17:59:56   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!user posted image user posted image user posted image  

yeeeeeeeeeeee!!!

Neposredna povezava do sporočila: 554
23.4.2009 18:47:27   
sayuri

MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!user posted image user posted image user posted image   

Bravo user posted image user posted image user posted image  Super. Evo, ena skrb manj user posted image . Mi smo tud dobili pošto iz vrtca. točkovnik za na komisijo user posted image  MOram izpolnit in oddat do naslednjega tedna. Izvedeli bomo pa konec maja, kako in kaj.

Krysia super si tole napisala. user posted image  Mislim, da so kar vse napisane user posted image . Pa imaš čisto prav...saj nismo iz cukra. MAl je pa treba bit moker user posted image .
L&Z sta zaspala takoj, ko sem ju v avto poožila in vse do doma. Zdajle sta pa čist razštelana user posted image . Ju ima mož čez user posted image . Aja, pa še nekaj...ne vem, kaj mi je...EMŠO al kaj...skoz o neki gripi govorim user posted image user posted image user posted image , v resnici ima pa Filip ANGINO.user posted image  Mi je prejle šele padlo na pamet, ko sem brala post od Erin, zakaj ima Filip pri gripi antibiotike user posted image  Jah...staram se. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 555
23.4.2009 19:21:18   
tejkaz

DOBILI!!

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 556
23.4.2009 19:23:34   
Krysia

Jeeeeeeeeeee!!! Super. Upam, da tud ostale kmalu sporočite dobre novice glede vrtcev! Drugač bo pa upor - organizatorka buhtlčk. A ne?

Matejchi, nobene akcije ni blo, sam midve z ZM sva se zapodili med tiste police kot 2 frutek manijakinji user posted image . knjigo sem pa jst dobila eno ... čak grem pogledat ... aha, "kam je izginila ema lauš" ... hm, mene to na Twin Peaks spominja (Who killed Laura Palmer) ... eh, ne vem, jst sm že v letih user posted image , pa je bil v moji rani mladosti Twin Peaks popularen ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
23.4.2009 19:40:15   
nell

Nič še nisem prebrala, prišla domov, posesala in potem sva peš šibali na pošto, ker smo dobili pošto od vrtca in MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!user posted image user posted image user posted image  Tako da sem res ful, ful vesela!!!!! Jutri takoj neseva potrjeno pogodbo nazaj, podpisano!!!!

Čestitke!!!!

Joj te kr ena realnost zagrabi - pismo se mi zdi, da še ni dolg nazaj ko sem ga v trebuhu nosila in komi čakala, da ga spoznam, da vidim njeg obrazek, micene prstke, če bo mel laseke, komu bo podoben ipd. - zdej je pa že tak velik fant - ja po otrokih vidiš kako se tud tvoj emšo stara - hehuser posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 558
23.4.2009 19:54:37   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

DOBILI!!

yes yes

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 559
23.4.2009 19:57:56   
clara23
tejkaz in Zoja Miša, čestitke za vrtecuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Pa upam, da nisem spet česa zamočila ...

čestitke še od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 560
23.4.2009 19:58:01   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Jeeeeeeeeeee!!! Super. Upam, da tud ostale kmalu sporočite dobre novice glede vrtcev! Drugač bo pa upor - organizatorka buhtlčk. A ne?

seveda user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 561
23.4.2009 19:59:24   
Erin
MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!  

DOBILI!!

ČESTITAM OBEMA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 562
23.4.2009 20:42:42   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

MI SMO SPREJETI V VRTEC TRZIN!!!!!  

DOBILI!!

ČESTITAM OBEMA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.4.2009 20:47:47   
miškolinček
Krysia, imaš ZS.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.4.2009 20:48:51   
URSKAP
Ojla!

Najpreja hvala za čestitke. Kr 8 mesecev pol pa še berem VRTEC ?! res te kar prizemlji da bo kmalu konec tega 24 urnega uživanja in crklanja bo že.

V glavnem danes je Žan padel iz avtočka, ki ga ma iz višine ene  20 cm in ko sem ga dvignila mu je iz nosnice tekla kri. Seveda sem zagnala paniko in v ZD pa potem še v bolnico pa so rekli da zgleda vse ok da se je nabrž s kakšno stvarjo štoknil v nosek ampak 2 dni ga moram opazovat v glavenm mene je skor kap. Upam da je vse ok .
Pisem naprej kasnej

Neposredna povezava do sporočila: 565
23.4.2009 20:54:22   
matejchi
tejka a se moraš skrivat pred kom.. mislim, če si ravno načela temo...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 566
23.4.2009 21:13:30   
kaja02
čer čveke!

user posted image user posted image user posted image  za uspelo čvekanje!

nell- dobra prispodoba, mamo mi doma tudi take,

zoja miša , tejkaz- user posted image za mesto v vrtcu, memi letos še ni treba trepetat za prostim mestom, ker jo bo pazila mami- HB da jo mam!

gajka- lepa Rokicauser posted image , mal heca, maš fletnega FANTIČA!pa hvala za nazoren prikaz montiranja freda, pa škoda, da ne morš podaljšat porodniške

katja- lepi lepi Jan, sploh njegove mini mishelinkeuser posted image

sem danes napisala prošnjo za odlog vračila štipendije, jutri jo oddam, potem pa upam, da mi bodo podaljšal,  če neuser posted image ... a mogoče katera ve, če morem začet vračat, pa vmes nardim diplomo, a morem potem do konca vračat, ali lahk nesem potrdilo o diplomi tja, pa mi potem ni treba več naprej plačevat?

pa upam, da mi bolonska prenova ne bo prinesla veliko novega, sicer pa že tako dolgo delam, da vsaki 2 leti dobim kaj nanovo za nardituser posted image user posted image user posted image

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko!

čestitke še od nas!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.4.2009 21:20:22   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

eeee,  a si mal firbčna?user posted image user posted image  sej mene tud zanimauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.4.2009 21:30:34   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

eeee,  a si mal firbčna?user posted image user posted image  sej mene tud zanimauser posted image

ne sploh nisem firbčna, samo jaz ne načnem teme, če ne povem do konca user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.4.2009 21:38:20   
betty
Zoja misa - zdej, ko boste v vrtcu, jo bodo pa fantje cukali za laske :) cestitke! mi se cakamo negativen odgovor :), pa sej bo eno leto ze babica zmogla, pa itak imam jst turnus, tko da bo ze nakako.

SRECANJE - prav fino, ceprav je Rok en del prespal :)

ERIN - ZA SEZNAM - od danes dalje, 23.4. se Rok sam vsede in sicer pase kravice, potem pa nekako "pomuti" in se vsede.

ROK je moj sonček!

Neposredna povezava do sporočila: 570
23.4.2009 21:44:44   
matejchi
betty kako pridemo pol do slikic? 

RD RR

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.4.2009 22:04:07   
bella02

tejkaz in Zoja Miša, čestitke za vrtecuser posted image user posted image

Včeraj so praznovali VID (Vilika) in LANA (Pingo80) - čestitke za 8ko in pa IVAN (cebrca) - čestitke za 9ko. Danes pa NEJC (tinka14) - čestitke za 8ko! Pa upam, da nisem spet česa zamočila ...

user posted image user posted image user posted image Čestitamo tudi miuser posted image user posted image user posted image
Mi še čakamo na odgovoruser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.4.2009 7:56:07   
sayuri
Dobro jutro. KAvica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas je spet taka depra od vremena user posted image  HB imam zopet leteč dan. Obiski, pa FT, pa nekako moram priti do občine, ker potrebujem potrdilo o družinski skupnosti (za vrtec)...
betty komaj čakamo slikce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.4.2009 8:07:35   
sandra123
Jutrouser posted image , hvala za kavico Sayuriuser posted image

Lepo, da ste uživale včeraj, mogoče se vam bomo pa končno lahko še me3 pridružile naslednjičuser posted image ...
Ko ste ve uživale na zmenku, sem pa jaz prave muke preživljalauser posted image ...je morala zdaj še Taja preizkusiti, kako zgleda padec z malo večje višineuser posted image ...jaz sem pripravljala sadno kašico za T&T, samo obrnila sem se od mize, pa je Taja padla iz stolčka za hranjenje na tlauser posted image user posted image user posted image ...cel dan sem bila čisto aut, pa HB ni bilo potem nič posebnega z njo....ampak, ko si tako v dvomih, na trnih, kakšne bodo posledice padca, je pa user posted image user posted image občutekuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.4.2009 8:09:51   
buhtlčk
Jutro

sandra mene je tako strah prvega padca...samo najbrž bo enkrat prišel, sploh pri našem športniku. Samo da je ok user posted image

sayuri jst tud čakam na slikice, upam, da je betty talent za slikanje user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?