|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
27.4.2009 18:24:28   
blanč
Taški lepo pozdravi našo laricouser posted image ti pa le zdrži, saj tvoj čas je že na vratih.
Shoping je uspel, ampak v manjši izvedbi, ker jaz enostavno ne zdržim več šetanja pa izbiranja....Matr sem zmatranauser posted image
Vsem en lep pozdravček, vas pridem jutri pogledatuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
27.4.2009 18:49:04   
taškica
Blanč - obvezno poročilo iz Ikeje, prosim.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.4.2009 8:26:51   
Shadow
Dobro jutro, zaspanke! Dež bo, dež... user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.4.2009 8:41:56   
Belen
jutro,
prazniki mimo, spet služba za 3 dni... kako ste?

Lara, kako so njeni user posted image  ? koliko kej weliki in težki? user posted image
tudi w kp dežuje, no zdaj se je sicer umirilo....

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.4.2009 8:51:44   
dekle11
Malo z zamudo, a iz srca: čestitke Lari! user posted image user posted image user posted image
Mene že navsezgodaj kompjuter zeza - očitno je na vreme :) in mi sporoča, da je danes dan za poležavanje!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.4.2009 9:20:37   
sayuri
LAra, čestitke ob prelepem dogodku.user posted image user posted image user posted image PA si ju končno stisnila k sebi. MAlega Izaka in malo Zarjo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.4.2009 9:36:04   
taškica
Ojla pupe,
tudi dež v LJ. Jaz komaj čakam pregleda jutri, morda pa mi pove, da sem se čudežno brez popadkov odprla in da grem končno rodit.

Nič, Lara se cajta po CR, za jutri bom pa še videla kako bo z obiskom - saj veste - naj se družinica malce skupaj harmonizira.... Glavno je, da so vsi ok. Jaz vem, da meni bodo vsi obiski odveč.

pri meni nič novega, razen tega, da zdaj pa res že težko spim, da fantka malo manj brcata, da sem precej zatečena. še roka mi je začela dreventeni - morda mi kam pritiskata na živce.

Se še beremo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.4.2009 11:58:42   
dobrovoljčica
Lara moja iskrene čestitke še z naše strani.
Šele danes sem prebrala, da ste postali srečna družinica.

Jeeeeeeeeeej kako lepo. Lepo se cartajte.

Pa pa družinica.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.4.2009 16:53:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

pri meni nič novega, razen tega, da zdaj pa res že težko spim, da fantka malo manj brcata, da sem precej zatečena. še roka mi je začela dreventeni - morda mi kam pritiskata na živce.

Se še beremo.

sedaj pa bo poččasi ,aprilke že veselo čakamo tvojo veselo dvojno fantovsko  novičko user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.4.2009 16:54:27   
sonček85
laralight :še tukaj čestitke in veselo,lepo cartanje s parčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.4.2009 18:05:56   
Snezinka4
Hojla nosečke!
Moje današnje razpoloženje je primerno vremenu. Ni pa neviht, ki bi se lahko enačile s premiki in bolečinami v mojem trebuhu, križu,vezeh...user posted image
Nisem si predstavljala, da sem tak "odvisnež" od vremena.

Taškica, naj se ti jutri na pregledu izpolni želja o čudežnem odpiranju, če slučajno ne, naj te pa ne potre!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.4.2009 18:23:35   
Kicsi
Hojla dvojne nosečke.
Dajte mi povedat kako spite ponoči?Jaz imam take probleme da je kar.Že dva dni imam popolnoma trd trebuh.Boli me zaenkrat še ne,premikata se še,ponoči pa boh ne daj,da se obrnem na levi bok ali pa na hrbet.Na desni strani še nekak zdržim,ampak ne za dolgo,ker mi ali zaspi noga ali mi zaspita roka ali me pa cela desna stran boli.
Ima katera še take probleme in če jih ima,kako jih rešuje?

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.4.2009 18:39:25   
taškica
Kicsi - welcome to the club.

Mene vse boli, tišči in dreveni. Pa tudi prej v kakšnem prejšnjem tednu je bilo včasih slabše, pol pa spet kakšen dan bolje.

Snežinkica - hvala za nasvet. Za vsak slučaj si grem lase prat in perilo zlikat za otroke in skuhat kosilo. Za svaki slučaj. Že dva dni imam eno tako belo brezbarvno želatini podobno sluz (podobnost z beljakom in ni beli tok) in tega je kar precej. Upam, da se kaj odpiram - kajti takega izcedka nisem imela v nobeni nosečnosti - Snežinka imaš ti kakšno idejo?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.4.2009 19:12:27   
Shadow
Taškica, držim pesti za tvoj čudež! user posted image user posted image user posted image

Blanči, a nam boš kaj poročala, kaj si nakupila, al te je shopping čisto dotolkel? user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.4.2009 19:12:45   
Snezinka4
Kicsi, Taškica - jaz sem tudi za v vajin klub. user posted image  Kicsi mogoče ti bo pomagalo, da razbremeniš svojo težo s tem, da daš zgornjo nogo in roko malo višje, da oviješ tisto blazino velikanko ali pa svojega dragega. Pri dragih je sicer problem, ker ne zdržijo na hrbtu dolgo časauser posted image .

Taškica, pojma nimam. Upam, da je čep, čeprav ga nisem pri sebi še nikoli zasledilauser posted image .
Še vedno likaš!?! Vsaka čast! Kdaj pa imaš pregled jutri? Da ne bom že od zore na trnih user posted image . Srečno!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.4.2009 19:24:00   
Barbk
Blanči tukaj sem. Mal (no ornguser posted image ) me je lenoritis zagrabil, pa še net me zeza-dela s svetlobno hitrostjo. user posted image  Pol je šel pa še moj user posted image  vmes jadrat za 5 dni in res ni bilo časa, še manj energije. Bom zdajle sicer čist kratka, ker moram Manco skopat in spravit v posteljo.
Larči sem vidla, da si pohitela in že povila Zarjo in Izaka. Iskrene čestitke novopečeni družinici. user posted image
Taški tebi želim, da si jutri odprta ko cvetka in te sam popokajo v porodno in ekspresno rodiš dva fantolina.
Toliko je za zdaj spravla v memory moja glavica user posted image , vsem ostalim pa posvetim malce kasneje malce več čveka.
Aja še moji podatki iz morfologije pri Cerarju-škratka sta pridna, rasteta in sta si skoraj čist enaka, Cerar je bil zelo zadovoljen. In Manca bo avgusta dobila bratca in sestrico. Danes sem imela pri svoji G le klasičen pregled-vse bp, 14.5 pa imam pri njej UZ. Zdaj naj bi me bolj na pogosto in bolj intenzivno spremljala. No zdaj pa šibam čofkat z mojo Mančiko.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.4.2009 21:30:27   
blanč
Hojla punce.Taški ti še vstrajašuser posted image user posted image
Shadow, kaj pa vem s tole ikeo ni kaj pridauser posted image Saj imajo dosti stvari ampak je bil nenormalen naval in gužva in se mi ni dalo preveč brskatuser posted image Kupila sem stolčka za hranjenje so zelo ugodni in praktični, poletni spalni vreči, brisački, dekici in rjuhci, prevlekce in kovtrčki bodo od galeba, ker nisem našla nič cart in dojenčkovo prvo knjigico.
Pol pa v čisto prazni kiki še 2 novorojrnčkova paketa aventovih flašk in cucljev,škarjice in krtačko za lase ter previjalno desko za na posteljo in to je vse. Potem pa še obvezen obisk hain gericke, aunerja in luisa-kjer si je moj prvošu nove motoristične škornje, potem pa na Lent v ranco in domovuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.4.2009 22:46:21   
buši2
Taški - držim pesti, da se bo jutri izšlo po tvojih pričakovanjih.

Upam, da ste ostale punce ok in da vas tole depresivno vreme ne utruja prevečuser posted image . Meni se itak nič ne da in samo poležavam. Punce so še ful živahne in plešejo sem ter tja, tko da sploh ne vem več kje je kera in kje druga. Je pa res, da na vsakem pregledu z UZ imata drugačne pozicije.  A mi lahko kdo pove kakšen filing je ko se otrok obrne?
V glavnem imam vse pripravljeno, samo še posteljnino od Galeba čakam. Pa so me kar malo razočarali, da rabijo cca 14 dni za dostavouser posted image  Mogoče sem pa bila malo preveč zahtevna, ker sem hotla še dve preobleki za male odejce - kot za zibko. Možu je tudi končno uspelo prebeliti in urediti otroško sobico do konca user posted image . Je pa bil projekt !user posted image  Je še zdej tolk zmatranuser posted image . Smo nalepli še nalepkice ovčke in zajčka na steno tko da zgleda ful cortik.

Vidim, da imate večina tisto odštevanje do poroda. Mi lahko katera pomaga oz. pove kako se to naredi? Jaz bi tuuud  imela to.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.4.2009 22:51:55   
sayuri
Upam, da Kalina ne bo huda...saj potrebuje naše pestke. Kalina je v porodni. Držite pesti, da bosta mala dva imela čimveč gramčkov. user posted image

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.4.2009 23:01:26   
blanč
Kalina drži se in želim ti, da bo z malima dvema vse uredu.Evo držim pestke na rokah in nogah.

(Mark Twain)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.4.2009 23:04:48   
buši2
Tole pa je šok za pred spanjem.
Kalina - držim pesti! Prepričana sem, da bo z  mamico in sončki vse OK user posted image !

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.4.2009 23:15:53   
Barbk
Jaz tud stiskam pestke za našo Kalino.
Zdaj pa gasa v posteljo k user posted image . Manči pa že spančka.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
29.4.2009 0:06:31   
Snezinka4
Kalina, mislim nate in na malčka! Držim pesti!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
29.4.2009 7:24:17   
sayuri
KAlina je rodila zvečer user posted image user posted image user posted image  S CR dva prelepa fanta. Nikolaj je težak 1180, Maksim 1110g. Ni ju še videla, sta pa pikca zajokala. user posted image user posted image user posted image

KAlina, še tukaj čestitke za dva mala pikca, ki se jima je tako mudilo na svet. In čestitke ammici, ki je tako dolgo zdržala, kljub slabim napovedim že takoj na začetku. Maksimu in Nikolaju pa želim čimhitrejše pridobivanje gramčkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.4.2009 7:48:26   
ninčy
Čestitke Kalini, očiju in malima korenjakoma user posted image user posted image user posted image user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?