|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
29.4.2009 0:14:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

slovenka...v pravu je treba znat bit diplomatski...vidim, da jim greuser posted image

To je diplomacija? Jok pa na drevo? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
29.4.2009 0:16:01   
slovenka
Joj, kako je pozno. Moram iti spat. JAz nisem ultra energetik kot ve user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
29.4.2009 0:17:21   
Tina 28
no...pol pa vela...pred hišo stoji tudi smreka...pa jo lahko vsi skup okrasimo, da bodo otroci uživali. In vsak prinese svoje unikat obeske. Računam na Nyouser posted image .

Meni se Anja zadnje čase...no predvsem danes...ves čas obrača in nemirno spi. Kar začne kopat, rit in pol vzdigovat...ravno prej sem jo šla nazaj poležt, ker se pol zbaše izpod odeje in se posede in gleda kaj se dogaja. In jo poležim nazaj in spi nazajuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.4.2009 0:19:19   
Anonimen
As,hvala,ker si mi edina svetovala za avtosedez.Sem se javila malo,pa sprasevala,kaj naj po lupinici...ej nic,me niso sljivile pet postouser posted image ...je bilo res kar tezko zacet sodelovat,se spomnim,me je veckrat imelo,da vse nekam posljem in racunalnik cez balkon vrzemuser posted image user posted image ........
........................aja,to jaz zdaj za nazaj zamero kuhamuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 29.4.2009 0:20:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
29.4.2009 0:21:22   
aleksandra silvija
Slovenka, imaš čisto prav. če je ocena dodeljena bi s spreminjanjem le omajala svojo verodostojnost.

Iz druge fakultete s tako obširno prošnjo?
In več nalovnikov, one pa mislijo, da se med predavatelji to ne bo razvedelo'

Kleo-hvala.
Slovenka--saj ko padeš v vodo pač plavaš.

Aja. Trenutno tu dežuram, ker zbijamo sladkor in čakamo kaj bo. Ne morem vmes spat. Je preveč stresno. Kako prav mi pridete večerne čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
29.4.2009 0:23:57   
Tina 28
jaz se spomnim...sem te bla prav vesela. sploh smo tko počas nazaj kapljale, da je joj. Jaz sem pri junijkah šele na koncu začela sodelovat...prej ni blo časa...zdaj pa bolj.

Drugače pa je vedno tko...jaz se tudi velikokrat počutim ignorirana...sam to ni to. Prebereš postre o vsakemu maš mnenje dobiš sliko...poveš svojo izkušnjo, če jo imaš...če pa nimaš kaj dodat pa pač ne komentiraš. Vsaj jaz to tko jemljem...user posted image

aja..kleo...si vidla slikce iz arboretuma, ki si jih včeraj čakala. sploh ne vem, če se jih da pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
29.4.2009 0:23:58   
aleksandra silvija
Slovenka--nočko.

Kleo--veš, saj ne odgovarjam vsem, običajno samo na nekaj zadnjih postov ali pa kakor preletim in si zapomnemuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
29.4.2009 0:25:33   
Anonimen
...uh sem jeznauser posted image .Najbolje da neham brat za nazaj,sicer bom sla jezna se spatuser posted image

AS,nate mislim....tamala joka,sibam,pridem nazaj...

Neposredna povezava do sporočila: 3783
29.4.2009 0:26:27   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Slovenka--nočko.

Kleo--veš, saj ne odgovarjam vsem, običajno samo na nekaj zadnjih postov ali pa kakor preletim in si zapomnemuser posted image

podobno tudi jaz.
Na srečanju bomo pa vse hotle klepetatuser posted image . Če nam uspe. Jaz zdaj pot poznam...sem si zapomnila. Ponavadi le uživam v vožnji in na koncu ne vem več, kje smo šli. Letos sem pa vse memorirala

Neposredna povezava do sporočila: 3784
29.4.2009 0:27:26   
aleksandra silvija

jaz se spomnim...sem te bla prav vesela. sploh smo tko počas nazaj kapljale, da je joj. Jaz sem pri junijkah šele na koncu začela sodelovat...prej ni blo časa...zdaj pa bolj.

Drugače pa je vedno tko...jaz se tudi velikokrat počutim ignorirana...sam to ni to. Prebereš postre o vsakemu maš mnenje dobiš sliko...poveš svojo izkušnjo, če jo imaš...če pa nimaš kaj dodat pa pač ne komentiraš. Vsaj jaz to tko jemljem...user posted image
aja..kleo...si vidla slikce iz arboretuma, ki si jih včeraj čakala. sploh ne vem, če se jih da pogledat Pod to se pa podpišem.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
29.4.2009 0:28:29   
Tina 28
čimbolje uredita...in čimprej. Jaz pa razmišljam, da bi dala Anjo v vrečo...ker se takoj odkrije. Res je dosedaj bolj mirno spala...samo mal si moral odejico okrog nje zatlačit, pa je blo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
29.4.2009 0:30:06   
aleksandra silvija
lovro je tudi buden

no, sedaj mi dremucka v naročju..kako mi e to lepouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3787
29.4.2009 0:32:16   
aleksandra silvija

čimbolje uredita...in čimprej. Jaz pa razmišljam, da bi dala Anjo v vrečo...ker se takoj odkrije. Res je dosedaj bolj mirno spala...samo mal si moral odejico okrog nje zatlačit, pa je blo

lovro tudi vstaja ponoči, razkrije se pa itak v trenutku,...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
29.4.2009 0:36:54   
Anonimen

aja..kleo...si vidla slikce iz arboretuma, ki si jih včeraj čakala. sploh ne vem, če se jih da pogledat

saj vem da itak se vseh ne more komentirat,samo je tudi tezko not pridt,ce te vse preskocijo.Jaz sem bila takrat ze ko...saj ves,nisem rabila slabe volje se zaradi rr-ja....saj ni vazno vec.

Jaz sem ze vceraj slike vidla,prve,ne vem zakaj si jih brisala.
Sem si tudi album pogledala...ves kaj,ti si tolk prescipljena,da se s tabo vec ne druzimuser posted image .Anja pa tako pogumna,kar sama po toboganih in tistem polzu pokritem,al kaj je bilo,ko jo je tvoj dol spustil...neverjetno.Jaz mojo ne pustim se ene par letuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
29.4.2009 0:37:23   
aleksandra silvija
nočko, se greva z lovrom cartatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3790
29.4.2009 0:39:40   
Anonimen

aja..kleo...si vidla slikce iz arboretuma, ki si jih včeraj čakala. sploh ne vem, če se jih da pogledat Pod to se pa podpišem.

ce tako jemljes,zakaj se potem cutis ignoriranouser posted image user posted image user posted image
..tamala je flasko dobila,zdaj spi nazaj,upam da vsaj do ene 5h,pa pol flaska in naprej.Vmes bo ziher se sok.

Neposredna povezava do sporočila: 3791
29.4.2009 0:41:05   
Anonimen

Kaj pa vem,moja ni bila se nikol.Pa imamo zdaj ze spet odprto okno ponoci,a je res,da jo jaz vso noc nekaj pokrivam.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
29.4.2009 0:41:43   
Anonimen

nočko, se greva z lovrom cartatuser posted image

Lahko noc,bom sla jaz tudi pocasiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3793
29.4.2009 7:43:23   
babysolza
Jutrčka pa hitro eno user posted image , da bomo lažje na zajtrk in Samso počakale. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
29.4.2009 7:48:00   
babysolza

Kaja--lepo, da si se oglasila.

Veš, Lovro je tudi dobil vabilo za svoja 2 zobka, naj ju prineseva na 1. preventivo.user posted image
No, mamica je čisto pozabila na to. Pravzaprav sem se spomnila na datum in uro, ko bi morala biti tam. Sem poklicala in brez težav bomo dobili nov datum.

Saj ne da te hočem napeljati na stran pota.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ti ti porednica.

Lana - cukrček. user posted image user posted image

Postelja - moj majski zet user posted image user posted image  to že obvlada - ritensko. Sam je tudi drugače ful priden kar se miganja tiče - ob opori hodi že od 7,5 meseca, posedal se je tudi že ful zgodaj... Bodo bodo tudi naši to obvladali.

Stopnice - mi jih tudi v stanovanju nimamo, razen tiste v bloku, ki jih je pa kar mal preveč. Bomo vadli na zunanjih, tam vsi naši blokovski mulčki 'shodijo'. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3795
29.4.2009 7:59:28   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Tina, odkar je moj dobil odpoved, varstvo ne bo več problem, na žalost user posted image

Ojoj, a je že čisto uradno? user posted image user posted image user posted image user posted image  za novo, še boljšo službo!

Hrana z žara - jaz bi pa nestrokovno rekla, da je kar v redu - sploh v primerjavi s cvrtjem in podobno. user posted image  Glede tistega članka, ki ga je AS prilepila pa - saj glede na današnje smernice itak ne bi smeli jesti več skoraj nič. Od nečesa te pa že mora pobrati. user posted image user posted image  Joke.

Pupe, čez par mesecev, ko mi malo porihtamo okolico, vas bom vse povabila na Štajersko, pa se boste pripeljale, z avtobusom magari... ok? Če bo dež, boste pa v kleti biljard igrale, male bom pa jaz gori v spalnici čuvala user posted image user posted image user posted image

Slovenka, sej lohk pridemo že zdej, ti bomo mal pomagale..............

.. biljard igrat. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
29.4.2009 8:03:55   
babysolza

Aja? Na bebiju bomo predvidoma začeli delati poleti 2010, vseeno se mi ne bo videlo jeseni 2009, ali pač? user posted image user posted image user posted image Če pridete in me katera vpraša, a sem noseča, pa jo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Tisti aja - je bil glede Didli, ki je rekla, da se 2. user posted image prej vidi user posted image

3. še prejuser posted image

Didl---lahko noč

Kako še prej? Misliš, če zanosiš 2010, se ti vidi že 2008? user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A jaz potem naslednji teden že rodim al kako? user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
29.4.2009 8:06:20   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kdaj torej moram zanosit zdaj po tvojem načrtu? user posted image

Ti jaz povem,ce sem prav razumela....preden Sofi dopolni 8let,moras roditi ze cetrtega,pa se ti podaljsa porodniska za 3muser posted image

A ne velja to že za 3. mulčka? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
29.4.2009 8:13:05   
babysolza

AS, povzet bistvo se pri moji službi hitro naučiš, ko vidiš odprta usta pri 100 študentih, ki gledajo, kaj hudirja ona to razlaga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image A jim ne rečeš: " Do naslednjič predelajte naslednjo literaturo:
- hijhuidf
- hiuzrz
-kitjut
-kiu98u
-hdshiguh
-jserjjiseru,...." user posted image

ne, ne, jaz ful fajn predavam, sem zmeraj na anketah prva na fakulteti, pa nas je preko 40 predavateljev. Samo včasih je snov res zagamana - in potem moram delati povzetek in povzetek povzetka user posted image

Kleo, solze pa res ne pomagajo. Ko enkrat povem oceno, si nikoli ne premislim in rečem, no, če se jočete, potem pa naj bo 6. To bi se hitro razvedelo in bi imela kup cmer v pisarni user posted image

Zdaj me eno uro ni bilo na RR, ker sem ravno reševala eno zadevo - študentke z druge fakultete so se obrnile na mene z nekimi vprašanji, ful obsežno, dela za par ur, če pač lahko pomagam pri njihovi seminarski nalogi. In sem rekla, da to je pa preveč, da naj se obrnejo na knjižnico in svoje profesorje. In smo ugotovili, da so poslale ista vprašanja tudi mojemu šefu, pa na ljubljansko pravno fakulteto. In ker moj šef tudi ni hotel odg., sta mu rekle, da sva jaz in on edina užaljena, v lj pa z veseljem pomagajo. Sem kontaktirala kolegico v lj, ki je rekla, da jim je odgovorila enako kot jaz. Barabe. Šef ju je pa vprašal, za katerega profesorja gre. Sigurno ne bodo odgovorile user posted image No, take imamo mi user posted image Proti koncu leta se zmeraj poveča pritisk za ocene itd.

Ja ja, vedno nove prijeme preizkušajo. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
29.4.2009 8:18:06   
babysolza
Evo, stran je zakupljena, vse prebrano pa mal pokomentirano. Kleo - tvojih zamer pa ne bom pokuhavala. user posted image user posted image  user posted image

Ajde, grem jaz še mal pospravit, dokler moje dete pančka!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.