babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka AS, povzet bistvo se pri moji službi hitro naučiš, ko vidiš odprta usta pri 100 študentih, ki gledajo, kaj hudirja ona to razlaga A jim ne rečeš: " Do naslednjič predelajte naslednjo literaturo: - hijhuidf - hiuzrz -kitjut -kiu98u -hdshiguh -jserjjiseru,...." ne, ne, jaz ful fajn predavam, sem zmeraj na anketah prva na fakulteti, pa nas je preko 40 predavateljev. Samo včasih je snov res zagamana - in potem moram delati povzetek in povzetek povzetka Kleo, solze pa res ne pomagajo. Ko enkrat povem oceno, si nikoli ne premislim in rečem, no, če se jočete, potem pa naj bo 6. To bi se hitro razvedelo in bi imela kup cmer v pisarni Zdaj me eno uro ni bilo na RR, ker sem ravno reševala eno zadevo - študentke z druge fakultete so se obrnile na mene z nekimi vprašanji, ful obsežno, dela za par ur, če pač lahko pomagam pri njihovi seminarski nalogi. In sem rekla, da to je pa preveč, da naj se obrnejo na knjižnico in svoje profesorje. In smo ugotovili, da so poslale ista vprašanja tudi mojemu šefu, pa na ljubljansko pravno fakulteto. In ker moj šef tudi ni hotel odg., sta mu rekle, da sva jaz in on edina užaljena, v lj pa z veseljem pomagajo. Sem kontaktirala kolegico v lj, ki je rekla, da jim je odgovorila enako kot jaz. Barabe. Šef ju je pa vprašal, za katerega profesorja gre. Sigurno ne bodo odgovorile No, take imamo mi Proti koncu leta se zmeraj poveča pritisk za ocene itd. Ja ja, vedno nove prijeme preizkušajo.