|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
28.4.2009 11:51:00   
Anonimen
Vi pa dolgo spite.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
28.4.2009 11:55:53   
Anonimen
Sem mogla se za par dni nazaj not prinest,ker noci so res...sploh vcerajsnja.
Pa ze raje vidim,da vso noc lepo spic in vstane recimo ob 7h.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
28.4.2009 11:57:42   
Anonimen
Poglej v usta, morda imate spet kakšen zobek.user posted image Ti biserčki zadaj so vsakič bolj boleči, predvsem pa manj vidni.user posted image
Kolk mate zdej biserov? 13?  Mi smo še kar na 8 sam sem nekej zatipala prejle, moram pol mal bolj ordinirat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
28.4.2009 12:05:16   
Anonimen
13 ja.Greva zdaj amatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
28.4.2009 12:14:44   
lonapo
Punce moje, sem fuuuuuuullllllllllllll vesela!!!!!!!
So mi podaljšal porodniško do 13.8.2009!!!!!1Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Morje prihajamo!!!!!!!!!!!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
28.4.2009 12:32:09   
*Mojca*
Dan dan!

Najprej se moram pohvalit. Naš mišo pišo je začel spat. Danes je vleku do 7.50 pa še dlje bi če ne bi hodila gledat če je še živ user posted image user posted image user posted image

6.5. nama ugaja. Pa tud 5.5. al pa 7.5. user posted image user posted image

Zob imamo še kr 5. Mislim pa da 6 leze ven.

lonapo superrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se bom šla počasi menit za dopust, upam da mi rata koristit starega in bit doma do 1.7. No, bomo videli.

Zdaj smo lepo pojedli, pa ne vem kam se dat, ker vreme je bljak user posted image

Nič, se javim še kaj user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
28.4.2009 13:03:33   
Anonimen
Bravo Lonapo user posted image

Mi imamo pa super vreme, sam se mi ne da ven odpravt user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
28.4.2009 13:07:51   
Anonimen
didli,si vidla kolk je danes cvekarija obiskana...pa kaksne debateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vse une so na rr prigonile,ker jim je spet nekaj slo v....

Lonapo,koncno ena lepa novicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
28.4.2009 13:32:46   
Anonimen
Ktera tema?user posted image A jim je spet kafe crknu?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
28.4.2009 13:47:20   
Anonimen
menda jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
28.4.2009 13:56:05   
anaj22
lonapo super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
boste lahko saj poleti užival, k ste bili celo zimo bolni

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
28.4.2009 16:03:17   
babysolza
Živjo bejbe!

Najprej - hip hip hura, bravo Lonapo! user posted image user posted image user posted image  Tako kot je anaj rekla, užijte poletje še za zimo!

Midve sva bili pa danes mal v šopingu - sva šli kupit darilo za mojo sestrično, ima v nedeljo sv. birmo. Pa Sabini sem en bolero kupla, da bo pasalo k oblekci pa da ne bo premraz. Pa seveda sem hitr najdla še par majčk, krilce, knjigico... Zame - maskaro pa lip glos. To ni treba pomert. user posted image user posted image

Vas grem mal prebrat, moja dva sončka oba pančkata. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
28.4.2009 16:09:46   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

aja...6.05..zame ustreza. Če boste pridne, mogoče prinesem gibanico...sam ne je pol zavit v robček in odnest domov v skrinjouser posted image user posted image user posted image user posted image

6.5 je meni tudi fajn, sploh če bo še gibanica v paketu. user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
28.4.2009 16:38:44   
babysolza
Evo, vse prebrala, komentirale ste pa že sproti, ne bom nč novega pogruntala. Večinoma se....... strinjam z vsem. user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.4.2009 17:02:39   
Kaja08
Dan bejbe! Evo mene po stotih letih...sem vas prišla samo pozdravt, ker za nazaj ni šans, da bi šla brat - bi mogla ene 3 dele it bratuser posted image  Skratka, prebrala sem zadnjo stran, vidim, da se menite za 6.5. - bi z VELIIIIKKKKIIIIMM veseljem prišla, pa je ravno danes Žiga dobil vabilo za zobarja 6.5. ob 11 - za tista cela 2 zobka, ki jih premore.... Ampak midva bi tkoooo raddda šla na srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja no, pa kdaj drugič...
Lepo se imejte, fino čvekejte, pa upam, da bom čimprej zrihtala tole zadevo z računalnikom in internetom, da bom lahko spet aktivno sodelovala v čebljanju - vas že zelo zelo zelo močno pogrešamuser posted image   

Žiga je car!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
28.4.2009 18:54:05   
Tina 28
ojla...končno se dan končuje...en zaspan...utrujen dan...Anja že spi...jaz pa bi tudi...sem tko lena, da se mi še dihat ne dauser posted image ...

aha...vidim mojega skozi okno, ki je zakluču...da vidim, še njegovo utrujenostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
28.4.2009 18:59:39   
mtinca1
oj,
da mal pojamram, spet dež user posted image .

pa prvi teden v maju tud skoz nek dež user posted image .
meni 6.5. še najbolj ustreza. sicer že delam, ampak sem lahko kak dan doma (mam še 12 dni starega dopusta user posted image ).

drugače pa je vikend zabav za nami: sobota poroka, nedelja rojstni dan z eno svečko na torti!
user posted image

lonapo - super  za dopust
kaja - ja, čimprej zrihtaj internet
zdajle otrok gleda baby tv, tako da bom za nazaj prebrala kasneje.....

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
28.4.2009 19:05:34   
slovenka
ojla pupe, ja, mene tudi utrujenost daje. Prej po kosilu se mi prav nič ni dalo. Smo šli vsi trije malo v posteljo, onadva sta norela, jaz sem pa ju gledala. In po pol ure mi je bilo že boljše. Sem bila v službi, pa me je zamorila ena podiplomska študentka, ki že en teden izsiljuje pozitivno oceno. Je starejša od mene in zelo vsiljiva, ko ji pa ne uspe, pa v jok. Zdaj pa še kar po mailu teži. user posted image So pa mi rekle sodelavke, katerim sem se potožila, da si niso mislile, da sem jaz tako trden karakter, da me solze ne prepričajo user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa dobila vabilo na slavno sejo državnega zbora ob 5. obletnici članstva v EU. Pa celo razmišljam, da bi šla user posted image

Pupa se pa non stop spušča opore, samo nekaj mora imeti v rokah, knjigico ali kaj takega, pa jo drži in stoji in stoji. Verjetno ima občutek, kot da se drži česa stabilnega user posted image

Izabela, bravo za stopnice user posted image user posted image user posted image user posted image Naša tudi gre gor, samo še ni šla celo nadstropje, sploh pa ne po zavitih. Mene zdaj bolj zanima, kako jo naučiti navzdol, ker gre iz dnevne na teraso, tam so pa 4 stopnice dol na travo, pa Sofija non stop tam sedi in gleda dol, jaz jo pa pazim... pravijo nekateri, da se mali naučijo rikverc iti dol po stopnicah... samo bomo morali še malo počakati do takrat. user posted image
Grem.
Lepo bodite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
28.4.2009 19:07:06   
slovenka
Mtinca, kako je Lana lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
28.4.2009 19:11:53   
Tina 28
vidim, da danes ne matra samo mene...pa na žalost postelja ni prišla na vrsto, ker sem mela sama Anjo.

Mene tudi zanima, če vaši že znajo spostelje. Se spomnim Nejca, kako je šel naprej do sredine zakonske in potem ritensko doli. Anja pa je zaenkrat 2x čmoknila dol...bi šla kar čez in nima še nič občutka..kje se usede in kam se zakotali. Je postelja samo pod strogim nadzorom. Ja...stopnic pa sploh ne pozna. Nazaj grejo pa rikverc, ker se lahko z rokami držijo. Samo meni osebno so stopnice še do treh let nevarna zadeva!

Mtinca...kako je fletna...vsa punčastauser posted image

Slovenka...ti kar pejd na uno oh in sploh zadevo...jaz bi šla, če bi mela varstvouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
28.4.2009 19:13:52   
Tina 28
drugače se pa spomnim, da sem Nejcu dala v vsako roko eno kocko, ko se je začel spuščati in hoditi...je bil ful bolj samozavesten...prvi koraki.
Anja se tudi spušča...in pol stoji in se vidi, kako se trudi držati ravnotežje...usta pa do ušes...sama se zaveda, da ji je uspelo. Prav vidiš zadovoljstvouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
28.4.2009 19:22:32   
Tina 28
user posted image

user posted image

sama se je pognala...zelo previdno...lovili smo pa miuser posted image

pa da vidim, če danes uspe...včeraj me je tako zafrkavalo. Pol slik, ki sem jih dala shranit pol kar nikjer nibilouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
28.4.2009 20:02:16   
aleksandra silvija
A lahko samo na hitro, nimam časa za komentarjeuser posted image .

&.5. jaz načeloma lahko, lunca ne moreuser posted image .

Kaja--lepo, da si se oglasila.

Veš, Lovro je tudi dobil vabilo za svoja 2 zobka, naj ju prineseva na 1. preventivo.user posted image
No, mamica je čisto pozabila na to. Pravzaprav sem se spomnila na datum in uro, ko bi morala biti tam. Sem poklicala in brez težav bomo dobili nov datum.

Saj ne da te hočem napeljati na stran pota.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
28.4.2009 20:19:53   
Tina 28
deževen dan..sredi tedna...nobenega praznika...user posted image ...aha...vsi že spite alpa se crklateuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
28.4.2009 21:17:17   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image naš župan je zmagal v piramidi...prav fajn je govoru...pozitivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.