Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ne, ne, Didli, saj kapiram, mi je Kleo zadnjič vse razložila, vem, da ve tudi mene ne vidite, ampak mi je vse skupaj hecno men tut ni vsec,ma da vse vidim...seveda ve pa mene ne Slovenka,ja,jaz bi ful rada prisla,mam rada Stajersko in Stajerce ..pa se narecje mi je tko vsec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No,. zdej pa res grem. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:14:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pr men, pridi pogledat Čakaj, grem poklicat metlo in priletim joj, se mi je zazdela pomlad 2011 takooo daleeeč. Ampak to bo zdaj, zdaj. Moja dobra prijateljica bo julija rodila 4. otročka. Najstarejši bo maja dopolnil 8 let. Če bi 4. rodila pred 8. rd najstarejšega, bi imela 3 mesece porodniške več. Tako pa....Slovenka dobro načrtuja glede porodniške, da ti ne bo samo kak mesec narobe hodil. Ne, kje pa. trebušček pa res ni pogoj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:14:45
|
|
|
|
slovenka
|
Aja? Na bebiju bomo predvidoma začeli delati poleti 2010, vseeno se mi ne bo videlo jeseni 2009, ali pač? Če pridete in me katera vpraša, a sem noseča, pa jo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:16:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja? Na bebiju bomo predvidoma začeli delati poleti 2010, vseeno se mi ne bo videlo jeseni 2009, ali pač? Če pridete in me katera vpraša, a sem noseča, pa jo Tisti aja - je bil glede Didli, ki je rekla, da se 2. prej vidi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:16:29
|
|
|
|
slovenka
|
AS - saj veš, da sem jaz šla delat pri 3 mesecih
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:16:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja? Na bebiju bomo predvidoma začeli delati poleti 2010, vseeno se mi ne bo videlo jeseni 2009, ali pač? Če pridete in me katera vpraša, a sem noseča, pa jo Tisti aja - je bil glede Didli, ki je rekla, da se 2. prej vidi 3. še prej Didl---lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:17:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja? Na bebiju bomo predvidoma začeli delati poleti 2010, vseeno se mi ne bo videlo jeseni 2009, ali pač? Če pridete in me katera vpraša, a sem noseča, pa jo Tisti aja - je bil glede Didli, ki je rekla, da se 2. prej vidi 3. še prej Didl---lahko noč Kako še prej? Misliš, če zanosiš 2010, se ti vidi že 2008?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:18:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka AS - saj veš, da sem jaz šla delat pri 3 mesecih Vem. Ampak 15 mesecev bi imela porodniške, vmes pa delala honorano . Ali pa je bil to nasvet za katero drugo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
madonca ste brzinske,sploh ne dohajam... AS,ja bistvo.Samo tole s hrano je res eno sr..je .Kakorkoli in karkoli jes nekaj ni prav Slovenka,kaj pol pravis,da si noseca Didlii,lahko noc,dobro spi,meni se moja ze nekaj oglasa.. ...grem na cik,me je tale akrilamid izzivciral
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:19:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka AS - saj veš, da sem jaz šla delat pri 3 mesecih Vem. Ampak 15 mesecev bi imela porodniške, vmes pa delala honorano . Ali pa je bil to nasvet za katero drugo? Aha, to pa to - ko bo fertik porodniške, bom namreč manj zaslužila kot sedaj. Kdaj torej moram zanosit zdaj po tvojem načrtu?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja? Na bebiju bomo predvidoma začeli delati poleti 2010, vseeno se mi ne bo videlo jeseni 2009, ali pač? Če pridete in me katera vpraša, a sem noseča, pa jo Tisti aja - je bil glede Didli, ki je rekla, da se 2. prej vidi 3. še prej Didl---lahko noč Kako še prej? Misliš, če zanosiš 2010, se ti vidi že 2008?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:20:14
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čisto nemogoče, da bomo na srečanju vse. Ampak če hočemo srečanje sploh imet, je kar treba določit datum. se strinjam. ampak problem je vreme. ta seznam bi naredila zato, da lahko potem prestavimo, če ne bo šlo prvi teden v maju. akrilamid - zanimiva povezava.... nisem imela pojma. sicer pa ne kupujem čipsa, ker če bi ga imela doma, bi ga ful pojedla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:20:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 madonca ste brzinske,sploh ne dohajam... Slovenka,kaj pol pravis,da si noseca Kleo, se vidi, da si se napokala mesa. Jaz pa danes nič mesa, pa sem zdaj lahka in hitra kot veter Nič noseča, kje pa - samo povabila sem vas za letos jeseni, pa je rekla Didli, da bom jaz s , pa sem potem rekla, kako da se mi bo že videl letos jeseni, ko pa načrtujem zanosit naslednje poletje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka AS - saj veš, da sem jaz šla delat pri 3 mesecih Vem. Ampak 15 mesecev bi imela porodniške, vmes pa delala honorano . Ali pa je bil to nasvet za katero drugo? Aha, to pa to - ko bo fertik porodniške, bom namreč manj zaslužila kot sedaj. Kdaj torej moram zanosit zdaj po tvojem načrtu? Ti jaz povem,ce sem prav razumela....preden Sofi dopolni 8let,moras roditi ze cetrtega,pa se ti podaljsa porodniska za 3m
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:22:34
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 madonca ste brzinske,sploh ne dohajam... Slovenka,kaj pol pravis,da si noseca Kleo, se vidi, da si se napokala mesa. Jaz pa danes nič mesa, pa sem zdaj lahka in hitra kot veter Nič noseča, kje pa - samo povabila sem vas za letos jeseni, pa je rekla Didli, da bom jaz s , pa sem potem rekla, kako da se mi bo že videl letos jeseni, ko pa načrtujem zanosit naslednje poletje No, AS pa pravi, da se mi bo letos videla že 3. nosečnost. Mtinca, pozabi. Prestavite srečanje na jesen, pri meni doma
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:23:10
|
|
|
|
mtinca1
|
Srečanje junijskih princev in princesk - 2. POIZKUS Anja (Tina28) - 11.-15.5. NE Sara (Didlinaa) - kadarkoli Lovro (a_s) - 11.5. NE P T S Č P S N 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 glede sobot - jaz lahko ob sobotah. Kako ste ostale s sobotami? a_s: 16.5 DA
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 28.4.2009 23:27:23 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:23:51
|
|
|
|
slovenka
|
Ojej, štirje pa bodo preveč. Pogovarjamo se o drugem. Ko ta ne bo več imel plenic, pa o tretjem. O četrtem sploh ne bo debate Tako da v 6 letih 3 bebiji, to bi še šlo. Se pravi, tu pa ni nobenih bonitet, ali kako
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 madonca ste brzinske,sploh ne dohajam... Slovenka,kaj pol pravis,da si noseca Kleo, se vidi, da si se napokala mesa. Jaz pa danes nič mesa, pa sem zdaj lahka in hitra kot veter ni prav,ker mesa ne jem.paprikein tofu zrezek je bilo danes zame Nič noseča, kje pa - samo povabila sem vas za letos jeseni, pa je rekla Didli, da bom jaz s , pa sem potem rekla, kako da se mi bo že videl letos jeseni, ko pa načrtujem zanosit naslednje poletje ...............
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:24:56
|
|
|
|
slovenka
|
Oooooo. Vidiš, kako sem smotana - jaz vem samo za perutke in čevapčiče Paprika je tudi dobra, no...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:26:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ravno 16.5(sobota) lahko. Sem danes mojega vprašala, če bi šel na takšno zadevo kot je naše srečanje. Ni ravno navdušen. Običajno tudi ob sobotah dela do kakšnih 10-ih. 16. ga pa ne bo doma
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:28:19
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ojej, štirje pa bodo preveč. Pogovarjamo se o drugem. Ko ta ne bo več imel plenic, pa o tretjem. O četrtem sploh ne bo debate Tako da v 6 letih 3 bebiji, to bi še šlo. Se pravi, tu pa ni nobenih bonitet, ali kako Ja, imaš 13 mesecv porodniške. Ampak jaz ne morem koristiti lanskega dopusta in sem pravzaprav na istem, kot če bi imela 12 mesecev porodniške in svoj lanski dopust. 1.7. grem v službo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:29:46
|
|
|
|
mtinca1
|
a_s: 16.5 popravljeno slovenka: te držimo za besedo; v jeseni srečanje pri slovenki (rebelde fanici); ampak drugo po vrsti. prvo bo v maju!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:29:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ojej, štirje pa bodo preveč. Pogovarjamo se o drugem. Ko ta ne bo več imel plenic, pa o tretjem. O četrtem sploh ne bo debate Tako da v 6 letih 3 bebiji, to bi še šlo. Se pravi, tu pa ni nobenih bonitet, ali kako Ja, imaš 13 mesecv porodniške. Ampak jaz ne morem koristiti lanskega dopusta in sem pravzaprav na istem, kot če bi imela 12 mesecev porodniške in svoj lanski dopust. 1.7. grem v službo Se pravi, da tretji bebi ne sme biti julijček, ampak kak aprilček ali majček, a ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.4.2009 23:30:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ojej, štirje pa bodo preveč. Pogovarjamo se o drugem. Ko ta ne bo več imel plenic, pa o tretjem. O četrtem sploh ne bo debate Tako da v 6 letih 3 bebiji, to bi še šlo. Se pravi, tu pa ni nobenih bonitet, ali kako Mi2 o tretjem sploh nisva imela debate
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.