|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
28.4.2009 20:00:13   
KatMat

user posted image  

user posted image  mary 12 - Kristjan

user posted image  Dudica1

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
28.4.2009 20:01:42   
pokica_
Oooooooo kako cotkani pobček.......iiiii! Joj kk ste lahko srečni! user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
28.4.2009 20:04:30   
KatMat
kok je super da se tud mozicki angazirajo pa pridejo kej povedat!!!  glih zdele svojmu hvalim g. dudeka....pa prav no bom pa tud jest prsu sam da ne bom edini

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
28.4.2009 20:04:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no bom pa g.dudekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dragi g. Dudek!user posted image

Takoooooo lepega fantak imataaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako je corti!!! Sploh se ga ne morem nagledatuser posted image user posted image

Lepo lepo pozdravi Dudico pa enega poljubčka Maju od nasuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
28.4.2009 20:04:55   
zoja10
joj....kolk je lepčkan tale pobček od dudice user posted image user posted image

a kera kupi Angelsound? ga ugodno prodam....user posted image user posted image ga lohk rabiš celo nosečnost...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
28.4.2009 20:05:23   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kok je super da se tud mozicki angazirajo pa pridejo kej povedat!!!  glih zdele svojmu hvalim g. dudeka....pa prav no bom pa tud jest prsu sam da ne bom edini

ahahahaha! Ja, to bi bila pa res sramotauser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
28.4.2009 20:10:01   
lake
iiiii, kok je luškan. Pozdravi Dudico! 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
28.4.2009 20:12:18   
zoja10
ej katmat pa še pomočnike ga nauč zalimat user posted image user posted image user posted image

Pokica_ glede tistih kopriv, sej ne da se na kej spoznam sam se mi zdi da na soncu  rabijo ful vode...k jaz mam eno uno okrasno v hiši pa je baba skoz žejna...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
28.4.2009 20:12:37   
mayflower
Krasen pobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
28.4.2009 20:12:38   
pokica_
Jst ga tud skos gledam, malega Maja! user posted image  Joj, zdaj pa naj že naš tud vn pride! Da ga bom polupčkala! user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
28.4.2009 20:13:12   
petrazg
Še se mi malo javimo... Pri nas se nič ne dogaja, boljš da se še ne user posted image Sem ugotovila, da moram nekaj stvari še nujno naredit...

Mayflower
... jst sem ti pa fauš user posted image , ker že imaš datum in veš da boš lahko v četrtek cartala. Sem zelo vesela zate in držim pesti, da ti te urce čimprej minejo. Za kakšen carski si se odločila sedaj?

Elyy... moram tole napisat, ker mi ne gre iz glave tvoje negativizem. Punca, ne smeš tolk razmišljat, kako je vse slabo, kako so vse sestre in sploh vso osebje v lj. porodnišnici slabo in nepripravljeno pomagat. Že sedaj veš kako jim boš stvari nazaj povedala, kako se boš skregala z njimi, če ne bodo ustrezale vsem tvojim standardom. Glej, če boš šla s takšnim pristopom, sigurno ne boš zadovoljna z nobeno sestro, z nobeno izmeno. Tako kot so ti že punce povedale - kar daješ, to dobiš.  Ne trdim, da je vedno tako, ampak vsaj večina sester je sigurno ok. Punca začni pozitivno razmišljat, pred tabo je ena najlepših izkušenj, rezultat katere bo tvoj zakladek. Verjamem, da bo vse v najlepšem redu in da boš na koncu, ko boš prišla domov povedala svojo pozitivno izkušnjo z osebjem. Kar se pa tiče pisanja po internetu in mnenj - mogoče poznaš tisto, da slaba reklama se hitro širi, ko se pa ljudem zgodi nekaj dobrega, pozitivnega, se nam zdi pa vsem to samoumevno...

Tanja..
. boš malo še fata, potem ti bo tako lepo , ko bo vse pospravljeno... Jst sem imela 14 dni vse generalno pospravljeno, sedaj pa o tem ni ne duha in sluha... smo spet na začetku...

Tubby - kako je meni poznana ta zgodba z različnimi roki... user posted image Moj prvi rok je že mimo 17.4. (ga niti nisem jemala resno, ker je bil postavljen tako pozno), 30.4. bo kmalu, do 10.5. je pa še nekaj časa ... Tako, da... sem brez besed...
Mani user posted image user posted image user posted image za tvojega sineka. Da se kozice ne bodo več na novo pojavljale in da jih boste kmalu pregnali. Katerega g pa imaš v Celju?

Katica - tio ji samo cuker naslednjič daj, boš videla pikico kako bo začela migat. Pri Anžetu sem včasih par žličk evrokrema pojedla, pa je sigurno začel divjat...

Pokica... mi bomo kar doma za praznike. No na kakšen izlet bomo sigurno skočili, ampak nič daljšega...

Zmajama... boljš da ti namenjajo več pozornosti kot premalo. Itak, da je vse ok.  Če bo šlo dons zares, držim pesti. Očka mora javit kako in kaj... user posted image

Možek od Dudice... ja čestitke še enkrat očiju, ko zna tako lepega sineka naredit user posted image . Mali je pravi lepotec. Pozdravi mamico...

Zoja... če boš imela preveč kupcev za AS, imamo še mi enega user posted image Resno. Za koliko ga  prodajaš?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.4.2009 20:14:33   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

ej katmat pa še pomočnike ga nauč zalimat user posted image user posted image user posted image

Pokica_ glede tistih kopriv, sej ne da se na kej spoznam sam se mi zdi da na soncu  rabijo ful vode...k jaz mam eno uno okrasno v hiši pa je baba skoz žejna...user posted image

user posted image pomočnikov verjetno nebo limal....tolk všeč mu pa sigruno nismo! Hihiuser posted image  Ane KatMat? user posted image

Pol bom pa krompirjevke zraven begonij kombinirala, če jih dobim ju3! user posted image  

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.4.2009 20:17:08   
KatMat
joj sej res sem pozabila ime zravn dat....bom pa jutr da ne bom dvakrat limala na isto stran...

NAŠA BLUE sporoca.....da je se vedno 2v1 ampak da nas danes ne utegne obiskati in da bo jutri nadoknadila z čvekanjem!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.4.2009 20:17:26   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Mani user posted image user posted image user posted image za tvojega sineka. Da se kozice ne bodo več na novo pojavljale in da jih boste kmalu pregnali. Katerega g pa imaš v Celju?

Hvala za dobre želje. Hodim pa v ZD in imam DR. Cvitana za G.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
28.4.2009 20:18:17   
petrazg
KatMat... dej res kakšnega pomočnika gor nalimi. Samo ne takšnega s full mišicami, ti mi niso všeč... Kakšnega takšnega z normalno športno postavco... pa črnega, s plavimi očmi... user posted image Si zmišljujem, a ne? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.4.2009 20:18:59   
KatMat
pravi da bo videl kako bo s casom....ce rodim kmalu ne bo pozabil na vas in vam tud kaksnega pomocnika prilepiuser posted image user posted image user posted image user posted image   da mi boste kmalu sledile

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.4.2009 20:20:12   
KatMat
petrazg....ti se pa dobr se drzis glede na to da je blo pri vas ze zelo pestro!!!le tako naprej!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.4.2009 20:20:20   
petrazg
O, Mani potem imava istega. Kdaj imaš pa pregled pri njemu? Jst sem z njim full zadovoljna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
28.4.2009 20:21:39   
KatMat
pomocnika vam pa jutri kaksnega vec nalimam ker sedaj moram dol iz neta ker me moj ze malo izpod cela gleda da ga zanemarjam....no ja...sej jest sem pa tud cudna...mam nagca na postelji jest pa tukaj cepimuser posted image user posted image user posted image user posted image   papa nocko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
28.4.2009 20:22:34   
FLASK_A

pomocnika vam pa jutri kaksnega vec nalimam ker sedaj moram dol iz neta ker me moj ze malo izpod cela gleda da ga zanemarjam....no ja...sej jest sem pa tud cudna...mam nagca na postelji jest pa tukaj cepimuser posted image user posted image user posted image user posted image   papa nocko!

user posted image user posted image user posted image Hitro pojdi, da ti ne zasmrčiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
28.4.2009 20:23:11   
petrazg

petrazg....ti se pa dobr se drzis glede na to da je blo pri vas ze zelo pestro!!!le tako naprej!!!

Ja, očitno smo ga preveč prepričevali in prosili, da naj vsaj do 35 t zdrži, potem do 37. ... zdej me ima pa dovolj in si misli svoje... user posted image in me pusti čakati... kaj češ, že zdaj ima glavno besedo...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
28.4.2009 20:23:27   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

O, Mani potem imava istega. Kdaj imaš pa pregled pri njemu? Jst sem z njim full zadovoljna user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 4.5. ob 14.uri. Tudi jaz sem zadovoljna z njim. Smo kakšen UZ več bi mi lahko naredil user posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
28.4.2009 20:23:50   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image Hitro pojdi, da ti ne zasmrčiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  mas prav....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
28.4.2009 20:26:23   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
28.4.2009 20:26:28   
FLASK_A
Jaz sem pa čist ven iz debate padlauser posted image En dan me ni, pa ko da sem iz vesolja priletela, ker toliko naklofateuser posted image

Zdej za nazaj se mi ne da preveč brat, tako da grem z mojim na sprehod...

Vam pa želim, da imate danes mirno noč in lepe sanje... Če pa že katero kaj prime, pa naj ima lepo izkušnjo ter hiter in neboleč poroduser posted image
Grem, moj šalta TV ko nor, se mu bodo še prsti vneliuser posted image user posted image Čaw!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?