petrazg
|
Še se mi malo javimo... Pri nas se nič ne dogaja, boljš da se še ne Sem ugotovila, da moram nekaj stvari še nujno naredit... Mayflower... jst sem ti pa fauš , ker že imaš datum in veš da boš lahko v četrtek cartala. Sem zelo vesela zate in držim pesti, da ti te urce čimprej minejo. Za kakšen carski si se odločila sedaj? Elyy... moram tole napisat, ker mi ne gre iz glave tvoje negativizem. Punca, ne smeš tolk razmišljat, kako je vse slabo, kako so vse sestre in sploh vso osebje v lj. porodnišnici slabo in nepripravljeno pomagat. Že sedaj veš kako jim boš stvari nazaj povedala, kako se boš skregala z njimi, če ne bodo ustrezale vsem tvojim standardom. Glej, če boš šla s takšnim pristopom, sigurno ne boš zadovoljna z nobeno sestro, z nobeno izmeno. Tako kot so ti že punce povedale - kar daješ, to dobiš. Ne trdim, da je vedno tako, ampak vsaj večina sester je sigurno ok. Punca začni pozitivno razmišljat, pred tabo je ena najlepših izkušenj, rezultat katere bo tvoj zakladek. Verjamem, da bo vse v najlepšem redu in da boš na koncu, ko boš prišla domov povedala svojo pozitivno izkušnjo z osebjem. Kar se pa tiče pisanja po internetu in mnenj - mogoče poznaš tisto, da slaba reklama se hitro širi, ko se pa ljudem zgodi nekaj dobrega, pozitivnega, se nam zdi pa vsem to samoumevno... Tanja... boš malo še fata, potem ti bo tako lepo , ko bo vse pospravljeno... Jst sem imela 14 dni vse generalno pospravljeno, sedaj pa o tem ni ne duha in sluha... smo spet na začetku... Tubby - kako je meni poznana ta zgodba z različnimi roki... Moj prvi rok je že mimo 17.4. (ga niti nisem jemala resno, ker je bil postavljen tako pozno), 30.4. bo kmalu, do 10.5. je pa še nekaj časa ... Tako, da... sem brez besed... Mani za tvojega sineka. Da se kozice ne bodo več na novo pojavljale in da jih boste kmalu pregnali. Katerega g pa imaš v Celju? Katica - tio ji samo cuker naslednjič daj, boš videla pikico kako bo začela migat. Pri Anžetu sem včasih par žličk evrokrema pojedla, pa je sigurno začel divjat... Pokica... mi bomo kar doma za praznike. No na kakšen izlet bomo sigurno skočili, ampak nič daljšega... Zmajama... boljš da ti namenjajo več pozornosti kot premalo. Itak, da je vse ok. Če bo šlo dons zares, držim pesti. Očka mora javit kako in kaj... Možek od Dudice... ja čestitke še enkrat očiju, ko zna tako lepega sineka naredit . Mali je pravi lepotec. Pozdravi mamico... Zoja... če boš imela preveč kupcev za AS, imamo še mi enega Resno. Za koliko ga prodajaš?
|