pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Hehe KatMat, morš ga mal bolj aktivirat svojga! Naj mu do ostanka preide v vsakdanjo navado. tubby mogoče je pa jutrišnji dan tvoj D dan! Boš pa 2t prej cartala ! Iiiiii!!! mani2, jaz sem si zdaj glih skuhala čaj malinovih listov. Sam lubiju ne smem povedat da sem začela pit, k pol spat ponoči nebo mogel, ko bo strah da bom še ta teden šla rodit. brigita23 nas je kar nekaj, kaj? Moraš pa tudi vedet, da je nas majčic velik več kot je blo vas aprilčic, ane. A pr tebi pa še vse zabetonirano al kaj? ne sem odprta 2 prsta, bebi je že spuščen, pa vendar naš buši nič ne miruje....smo zelo živahni pa težki že 3700 ...tako da bi res rada čimprej rodila. Najhuje je ko telefoni začnejo že ob 7h tulit , če je kaj novega...pokica kdaj maš ti PDP? Ja je pa pestro pri vas, pa vidim da se lepo razumete ...me aprilčice smo tudi postale prave rr friendice ...pa s temi pomočniki smo si popestrile strani , da smo se mal presmejale. Pa js mislim da še tekom tega tedna ti odpotuješ via Rim! Tvoj bejbi ima pa že kar konkretno težo. Jst mam pa rok šele 23. maja. Bo še preteklo nekaj strani na RRu. Razen če me kaj ne prehiti, ane. mayflower ..boš v četrtek postala ponosna mamica in cartala ! Kak lepo elyy, nimaš kaj...pr vas so nesramni glede dojenja, pr nas v MS pa tud...jst sem se že z mojim pogovarjala in če bo prišlo do tega, da bojo full nesramne in arogantne, bom skušala na lep način povedat, da sem 1. mamica in da se tega ne da naučit v MŠ, čeprav je nisem obiskovala,...in da so one tam, da POMAGAJO, sj zato pa imajo tam šiht, ane. Drgač pa, v skrajnem primeru zadnji dan ko bomo šli domov, bo moj šel do predstojnika P in osebno dal pritožbo...nič papirja in nekih knjig pritožb, tisto nič ne pomaga, če do zdaj že 50 let ni pomagalo. Prej pa nebom nekaj hrupa zganjala, da mi ne bojo še kje zagiftale. Pa tud časopis bo vesel kakega "zanimivega članka", če ne druga, ane .