|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
28.4.2009 15:38:28   
elyy
jst pa res držim pest zate,da bo čimprej!!je pa tvoj malček res trmastuser posted image !!
sej ti pravim sploh se nesekiraj,ker je itak res če je sploh datum poroda pravi,tudi G se včasih zmotijo oz. nemorjo dati tapravega datuma!
a to olje recesinovo(odvajalo) si probala?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.4.2009 15:41:36   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hehe KatMat, morš ga mal bolj aktivirat svojga! user posted image  Naj mu do ostanka user posted image  preide v vsakdanjo navado. user posted image

tubby mogoče je pa jutrišnji dan tvoj D dan! user posted image  Boš pa 2t prej cartala user posted image ! Iiiiii!!!

mani2, jaz sem si zdaj glih skuhala čaj malinovih listov. Sam lubiju ne smem povedat da sem začela pit, k pol spat ponoči nebo mogel, ko bo strah da bom še ta teden šla rodit. user posted image

brigita23 nas je kar nekaj, kaj? Moraš pa tudi vedet, da je nas majčic velik več kot je blo vas aprilčic, ane. user posted image
A pr tebi pa še vse zabetonirano al kaj?

ne sem odprta 2 prsta, bebi je že spuščen, pa vendar naš buši nič ne miruje....smo zelo živahni pa težki že 3700user posted image ...tako da bi res rada čimprej rodila. Najhuje je ko telefoni začnejo že ob 7h tulituser posted image , če je kaj novega...pokica kdaj maš ti PDP?user posted image

Ja je pa pestro pri vas, pa vidim da se lepo razumeteuser posted image user posted image user posted image ...me aprilčice smo tudi postale prave rr friendiceuser posted image user posted image ...pa s temi pomočniki smo si popestrile straniuser posted image user posted image , da smo se mal presmejale.user posted image

Pa js mislim da še tekom tega tedna ti odpotuješ via Rim! user posted image  Tvoj bejbi ima pa že kar konkretno težo.
Jst mam pa rok šele 23. maja. Bo še preteklo nekaj strani na RRu. user posted image  Razen če me kaj ne prehiti, ane.

mayflower user posted image ..boš v četrtek postala ponosna mamica in cartala user posted image ! Kak lepouser posted image  

elyy, nimaš kaj...pr vas so nesramni glede dojenja, pr nas v MS pa tud...jst sem se že  z mojim pogovarjala in če bo prišlo do tega, da bojo full nesramne in arogantne, bom skušala na lep način povedat, da sem 1. mamica in da se tega ne da naučit v MŠ, čeprav je nisem obiskovala,...in da so one tam, da POMAGAJO, sj zato pa imajo tam šiht, ane. Drgač pa, v skrajnem primeru zadnji dan ko bomo šli domov, bo moj šel do predstojnika P in osebno dal pritožbo...nič papirja in nekih knjig pritožb, tisto nič ne pomaga, če do zdaj že 50 let ni pomagalo. Prej pa nebom nekaj hrupa zganjala, da mi ne bojo še kje user posted image  zagiftale. user posted image
Pa tud časopis bo vesel kakega "zanimivega članka", če ne druga, aneuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.4.2009 15:42:51   
Anonimen
nč jz grem uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.4.2009 15:44:24   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

nč jz grem uživajteuser posted image

Kontra! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.4.2009 15:45:40   
elyy
cveka; res bomo vidle k pridemo do P. mogoče se midve še celo srečava....k mava samo v parih dneh razliko v datumu poroda,sm lih neki gledala!!user posted image

možen v kero smeno padeš(tm je več mamic melo pritožbo na P. ne sam ena,sej to bi že razumela....jst vem,da sama od sebe nebom siguren po nepotrebnem težila,če bo pa kera res nesramna bom pa jst tud nazaj odgovorila....drgač nisem navajena se z nobenmu kregat ampak,da me bo navadna med. sestra spravljala ob živce,to pa siguren ne)
pustimo se presenetiti,ko bomo odhajale...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
28.4.2009 15:51:25   
mayflower
zakaj imam CR- ker sem ga imela prvič in je otroček ponovno velik. Če bi bil majhen, bi lahko poskusila naravno. Ker pa je glavica že zelo nizko, očitno G skrbi, da ne bi zdržala do ponedeljka. Zato mi je svetovala pred prazniki. Rekla je, da noče.,da bi se začeli popadki. Več pa ne vemuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.4.2009 15:52:45   
elyy
myfloweruser posted image  kr fouž ti bom,k boš v četrtek že mamiuser posted image !!!!mi mamo pa še kr neki časa predsabouser posted image sej bo...upam,da bo čimprej minil čas in dabo čimprej....

pokica:se strinjam stabo vse kar si napisala....mene je res kr mau strah okol tega dojenja( k bom prvič mamica in upam,da bo sprejeu moje mleko,pa upam da ga tud bo kej)....tko,da upam,da bojo res prijazni in da bo vse ok.

jst bom šla počasi pripravljat pozno kosilo,ker bo moj pršou hmau domov!
pa se pišemo pol 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
28.4.2009 16:16:29   
zoja10
Ej pokica a mi pošlješ tvojo št na ZS ker vem da boš še en cajt tle gor aktivna...jaz mam sam od Blue pa tud ona ni več daleč...user posted image
mam filing da bo jutri ko mam pregled in ctg kaj novega...bomo vidli....
mene že en mesec ni nč dol pogledla...tko da...imam upanje da je kej...

in brigitka sporoč kako je z oljem, zdej ga bom tud jaz začela srkat če kej pomaga...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
28.4.2009 16:24:37   
pokica_
zoja10 imaš ZS

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
28.4.2009 16:44:02   
Tanja_
Mater vola, komi sm vas prebrala.
majuska blagor ti, k boš že crklala svojga sončka v četrtek.
Mi smo tudi že po kosilu- je bla fižolova juha in slivovi cmoki. Zdej pa akam, da bo ura pet, da napokam psa in greva v šolo.
pokica si si ga skuhala, malinov čaj, super. Si me opogumila, bom ga jaz tud jutri. Drgač sm pa čist znervirana, k teh del pi nama sploh ni konec- okenske police, beljenje, tapete- vse to je še za nardit. In ne morm nič pospravt, k je v vsaki sobi neki še za nardit in mamo k pr ciganih. Mah, nej bo že konec teh del, da spucam. Pol bom pa počistla, pa namest, da bi se spočila, bom šla pa rodit...Sigurn bo tko. Ah ja...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
28.4.2009 17:05:20   
KatMat
evo mene spet....se širša kot prej....zdej se pa pripravljam da grem spetčt se čivapćiče pa naredim eno paradiznikovo solatko!!!to bo nase kosilo danes....aja + tortica ki je ostala od necakovega rojstnega dne

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
28.4.2009 17:06:01   
KatMat
blue....kje je dons ta babnca??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
28.4.2009 17:18:52   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

blue....kje je dons ta babnca??

Danes ima pregled. Upam da je niso zadržal notri. Počakajmo do večera mogoče se potem javi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.4.2009 17:23:41   
mani2
KatMat ka je zdaj s tvojo user posted image ? Je začela kaj razgrajat?

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.4.2009 17:50:33   
Anonimen
mislim kakšen želodec ima naš fantič že tri kose kruha je snedu, pa pravi da je še lačenuser posted image

sam ima dost če imam jaz dovolj po enem kosuuser posted image sem začuda začela ful mal jest sploh ne vem kako to, sem prc sita ko bi le bilo tako potem ko rodimuser posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.4.2009 17:55:07   
ttmmbb
Heln, Maj_taj, Lara light, Dudica1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dudi, tvoj Maj je pravi fantek. Konkretna teža in dolžina.

Tubby- pri nama pa je zelo podobna situacija, le da jst imam rok 13. Mogoče pa bova istočasno potiskale.

Zdaj že komi čakam!!!
Kje pa ste vse???

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
28.4.2009 18:02:26   
Anonimen
jz sem tukiuser posted image

(odgovor članu ttmmbb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
28.4.2009 18:02:44   
mani2
Tudi jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
28.4.2009 18:06:15   
mani2

mislim kakšen želodec ima naš fantič že tri kose kruha je snedu, pa pravi da je še lačenuser posted image

sam ima dost če imam jaz dovolj po enem kosuuser posted image sem začuda začela ful mal jest sploh ne vem kako to, sem prc sita ko bi le bilo tako potem ko rodimuser posted image

Pri nas pa je ravno obrtna situacija. Sine noče nič jest jes pa kar naprej po stanovanju odim in iščem kaj bi jedla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
28.4.2009 18:13:22   
zoja10
jaz sm tudi tle...
kakšn dougcajtn dan...user posted image  

Kat...čevapčiči....njami...obožujem piknikeuser posted image  sploh se mi ne pozna user posted image user posted image

zeh...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.4.2009 18:13:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Pri nas pa je ravno obrtna situacija. Sine noče nič jest jes pa kar naprej po stanovanju odim in iščem kaj bi jedla.user posted image

to je blo tud pr meni, pa se je zdej vse neki obrnilouser posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.4.2009 18:15:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

jaz sm tudi tle...
kakšn dougcajtn dan...user posted image  

Kat...čevapčiči....njami...obožujem piknikeuser posted image  sploh se mi ne pozna user posted image user posted image

zeh...

jz mam tud rada čevapčiče sam zdej se jih izogibam zarad pritiskauser posted image

zoja10 kaj ti je dolgcajt, user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.4.2009 18:25:18   
Anonimen
grem uživajte,user posted image user posted image user posted image

se pišemo jutri ko pridem iz pregleda al pa v četrtekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.4.2009 18:27:15   
mani2
Cveka dobro opravi jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.4.2009 18:42:07   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

KatMat ka je zdaj s tvojo user posted image ? Je začela kaj razgrajat?

je tamala ze kofetarca tko kt jest....sem spila svojo prvo kavo danes pa je zacela malo migat...se grem kr ulect ker bom zdele pocla tok sem se najedla!!!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?