|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
25.4.2009 8:21:19   
Chi_Pita
Še tukaj da malo pokukam ...

Želim vam lep s sončkom obsijan podaljšan vikend ... punce, pa ne pozabit veselo , ker maj je že tu

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 351
25.4.2009 9:45:04   
majčyca
Dobro jutro punce!

Jaz pa vas trenutno pozdravljam iz sončnega Stuttgart-a (oziroma bližine Stuttgarta), ker moj dragi dela tukaj in sem že v četrtek šla v Nemčijo in bom tukaj do torka, vmes pa user posted image , ker se približuje čas O user posted image   Saj sem zdaj tudi tukaj s tem namenom, ker dragi ni mogel prit domov, pa sem jaz kar šla k njemu, da nama mogoče kaj uspe user posted image   Držim pesti za vse nas!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 352
26.4.2009 7:18:35   
S*
user posted image
Jutrčka!
sem že pokonci, ne morem spat user posted image , tako da se potepam po netu...

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.4.2009 9:03:30   
sarar
dobro jutro punce. včeraj me ni bilo gor in sem danes videla same vzpodbude. zelo lepo. človk kar boljše volje rata ko pride gor. upam da bodo res hmalu začeli deževati pluski. user posted image user posted image user posted image
ali katera ve zakaj ne morem poslati zasebnega sporočila? ga ravno napišem in hočem odposlati, potem pa napiše da zaradi napake sporočilo ni bilo poslanouser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
26.4.2009 10:07:34   
Anonimen
Punce, dobro jutro! Želim vam lepe, predvsem pa uspešne praznike ;)

Sarar: Sicer ne vem, zakaj ti ne bi poslalo sporočila, a ti predlagam, da besedilo kopiraš, preden ga pošlješ - ctrl+c in če uspe super, če pa ne pa poskusiš še enkrat tako, da besedilo samo prilepiš ctrl+v

user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
26.4.2009 14:48:38   
sarar
pikica, hvala za dober namig. zdaj sem ga poslala in je uspelo. mogoče sem jih imela preveč in je poslalo šele zdaj ko sem jih zbrisala... ne vem. hvala še enkrat in lep pozdrav vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
26.4.2009 15:16:54   
Rakica_80
Punce ciao, kako ste? Se pripravljate na Maj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pravkar ustala, sem spala kot top, jaz sem že tako izmučena, ampak bo.....user posted image Jaz imam jutri in v torek delno punkcijo, tako da bom mogoče malo gor na RR, ker bom verjetno bolj počivala, samo za to se ne bojim, ker imam
Tinncyko, ona mi bo pomagala s seznamčkom, ko me ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim vam lep preostanek nedeljeuser posted image
S*, ta tvoja kavica mi je prav zadišala, ko sem videla, kako se kadi iz njeuser posted image
Pa pauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.4.2009 15:37:53   
Tinkarčica
Ojla punce! Jaz se tudi javljam po dolgem času. Sicer vas skoz prebiram, a pišem bore malo. Sem na seznamu med prvimi (user posted image pričakujem 2.maja). Priznam, da sem zdej že malo živčna in vse povezujem z možnostmi oz. nemožnostmi ... v glavnem kr neki user posted image .

Mam pa eno vprašanje. Prvič ta mesec se mi pojavljajo vmesne krvavitve ... se pravi: ovulacijo sem imela tam okrog 16.ega, potem pa sem opazila malo krvi tam nekje 21.ega in od takrat naprej moj izcedek ni več normalen ... včasih je rahla kri, včasih pa samo rjav izcedek!? Nimam pojma kaj mi je! Malo sumim, da me je "zmešala" krvomočnica, ki pa sem jo začela piti tudi ta mesec prvič!!?? A ima katera odgovor zame oz. vsaj približno takšno izkušnjo??

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.4.2009 15:55:03   
Rakica_80
Tinkarčica, možno , da si imela vgnezditveno, počakaj še malo, pa naredi testek po 2. majuuser posted image

(odgovor članu Tinkarčica)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.4.2009 17:49:38   
Tinkarčica
bebiii, hvala za namig ... to bi bilo zelo lepo. Res pa je, da so tudi mene tile forumi čisto prevzeli in zdej ne vem več kaj in kako!? Najboljš je res počakat ... se grem mal na zrak zamotit in nečaka pocrtlat user posted image .

Tebi želim, da vse poteka tako kot more user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Sončni dnevi nam bodo pripomogli in pa seveda "zaljubljeni maj" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
26.4.2009 20:55:24   
Anonimen
Sarar, z veseljem. :) Samo, da je pomagalo.

BEBIII veliko sreče! Da bo vse tako, kot more bit.

Tinkarčica, tebi pa tudi veliko sreče. Morda pa le je ... in en boš čakala z nami. ;)

(odgovor članu Tinkarčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
27.4.2009 7:17:06   
sarar
dobro jutro punce! user posted image  za naju sem jo ravno skuhala, pa še vam pošljem eno za lepši začetek dnevauser posted image
tinkarčica, želim ti da ti hitro mine do 2.5. ter da boš videla user posted image user posted image .user posted image
BEBIII, tebi pa želim čim bolj uspešen torek. kaj pa ostale punce, ki pričakujete user posted image user posted image  v začetku maja, kako se počutite?
no, lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
27.4.2009 8:08:08   
S*
user posted image
Evo še eno, se bo prilegla, ko je zunaj tako turoben dan.
Kakšno je počutje, kot vedno pred M, rahlo špikanje v jajčnikih, joški se polnijo in postajajo občutljivi, tako da... bo treba počakat na maj user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.4.2009 9:28:59   
miklarom
S* - mater ti pa znaš vedno skuhat tako dobro kavico, pa še slaščico zraven, se mi kar sline cedijo ko jo pijeuser posted image user posted image , jaz bi jo šeeeeeeeeuser posted image
Ponedeljek, 27.04.
BEBIII - delna punkcija

še tukaj navijam zate naša kokoška, čim manj boleče punkcije in čimveč foliklčkovuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.4.2009 9:31:01   
aqua77
Bebiii, veliko sreče!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 365
27.4.2009 10:06:51   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Bebiii, veliko sreče!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.4.2009 13:39:15   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
27.4.2009 13:56:51   
majčyca
Zdravo punce!
Se še jaz malo javim... jaz se še kar potepam po Nemčiji user posted image jutri pa se že vračam, joj kako je hitro minilo user posted image

BEBIII - še iz moje strani veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje imam - ali ima katera kakšne izkušnje z O testi in testi za ugotavljanje user posted image iz ZDA? Lahko se jih naroči po internetu, pa veliko cenejši so kot pri nas. Jih je katera že probala?

Lep dan vsem skupaj! Čao user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
27.4.2009 17:36:41   
Jada82
Majčyca, jaz sem jih prejšnji mesec naročila ... prišli so v cca. 8 dneh, ker so bili vmes še prazniki, bilo je 20 ovulacijskih testov in 5 nosečnostnih. Stali 17 €. Pomoje se splača!!!! Plačala pa sem kar s kreditno. Lahko tudi po povzetju.

Sicer pa čakam 9.5. - znaki taki kot vsak mesec ... špika, zvija, utrujena, včasih slabo ... glava na cajte boli ... skratka, bolj se nagibam, da bom dobila user posted image , čeprav pa .... upanje ostaja ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam čim več user posted image !!!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 369
27.4.2009 18:11:58   
S*
jada, prek katere spletne strani pa si naročila O teste? A daš lahko lin prosim.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 370
27.4.2009 20:18:57   
Rakica_80
Hvala še tukaj punce, ker ste mislile name, evo kot vidite sem preživela, jutri pa jovo na novo.....Nočuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
27.4.2009 20:31:01   
S*
user posted image  user posted image  user posted image za danes, za jutri pa
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
27.4.2009 22:39:03   
Kliki
No pa se vam še jast malo javim.
Moja M se počasi poslavlja in bova lahko kmalu spetuser posted image . S tem kdaj mi bo ratalo postati srečka user posted image  se probam čim manj obremenjevati. Upam da mi bo ta mesec tudi tako uspelo.
Sicer pa navijam za vse.

user posted image                                               user posted image                                                user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 27.4.2009 22:40:17 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
28.4.2009 6:57:42   
S*
user posted image
Jutrčka!

Jaz šibam pa mal na potep po dolenjski. Vreme je sicer na meji katastrofe, pa nič zato, samo da grem malo dopustniško uživat. Gre za nama tudi 4 letni nečak, tako da bo kar pestro.
Mejte se lepo, pridno user posted image , ker naš mesec bo kmalu tukaj.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.4.2009 9:43:33   
giotti
Drage moje
naj vam spročim, da nisem nehala navijat za vsako posebej user posted image user posted image user posted image in prosim, da me nalimate med navijačiceuser posted image

Ker pa imamo v službi že več kot en mesec dobesedno izredno stanje, se na žalost pozna to tudi na komunikaciji z mojimi virtualnimi prijateljicami. Upam, da se v maju to umiri in da bom lahko primerno navijala in skakala tule po ciberspace-u za vsako posebej...

Do takrat pa vam pošiljam poln koš sreče, da že v maju zagledate tiste čudežne črtice, ki ti popolnoma spremenijo življenje.

Rada vas imam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.