|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
28.4.2009 14:32:18   
KatMat
jah lahko recem da je se ziva nasa mala palčica...to je važn...bolj lena (upam da je samo to)  ce bo slo tako naprej v tem tempu se ne bom sla pokazat...bom pa bolj pozorno stela gibe ce se se kaj bolj umiri

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
28.4.2009 14:33:44   
Anonimen
Ojla...malo, da vas pozdravim. Vidim, da vam dogaja. Naša bubica tud pridno skače sem in tja, drugače pa nič posebnega..edino lušta se mi it rodit...user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
28.4.2009 14:34:18   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hehe KatMat, morš ga mal bolj aktivirat svojga! user posted image  Naj mu do ostanka user posted image  preide v vsakdanjo navado. user posted image

tubby mogoče je pa jutrišnji dan tvoj D dan! user posted image  Boš pa 2t prej cartala user posted image ! Iiiiii!!!

mani2, jaz sem si zdaj glih skuhala čaj malinovih listov. Sam lubiju ne smem povedat da sem začela pit, k pol spat ponoči nebo mogel, ko bo strah da bom še ta teden šla rodit. user posted image

brigita23 nas je kar nekaj, kaj? Moraš pa tudi vedet, da je nas majčic velik več kot je blo vas aprilčic, ane. user posted image
A pr tebi pa še vse zabetonirano al kaj?

ne sem odprta 2 prsta, bebi je že spuščen, pa vendar naš buši nič ne miruje....smo zelo živahni pa težki že 3700user posted image ...tako da bi res rada čimprej rodila. Najhuje je ko telefoni začnejo že ob 7h tulituser posted image , če je kaj novega...pokica kdaj maš ti PDP?user posted image

Ja je pa pestro pri vas, pa vidim da se lepo razumeteuser posted image user posted image user posted image ...me aprilčice smo tudi postale prave rr friendiceuser posted image user posted image ...pa s temi pomočniki smo si popestrile straniuser posted image user posted image , da smo se mal presmejale.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
28.4.2009 14:35:09   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jah lahko recem da je se ziva nasa mala palčica...to je važn...bolj lena (upam da je samo to)  ce bo slo tako naprej v tem tempu se ne bom sla pokazat...bom pa bolj pozorno stela gibe ce se se kaj bolj umiri

a je ne čutiš dovolj?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
28.4.2009 14:37:39   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image  brigita...ne vem kaj se dogaja...pomoje pridejo sam pomocnike pogledat pol pa hit med rjuheuser posted image user posted image user posted image

jah zdej bolj slabo skačejo med rjuheuser posted image ...ko majo nekatere šivane rožice, no nekatere pa seveda že veselouser posted image ....mi tudi vsak dan, da bi kaj pospešili, pa žal ni haskauser posted image user posted image ...bomo jutri še z recinosovim oljemuser posted image , mogoče pa primeuser posted image

to je ze ena zanc omenjala....sam ne vem ce je rekla olje...se mi zdi da naj bi to uporabila za odpravo zaprtosti a mam prav??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to je olje...v bistvu odvajalo, v Nemčiji ga babice uporabljajo pri user posted image  za pospešitev porodauser posted image ...bomo poskusili pa bom videla ali je pomagalo ali ne?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
28.4.2009 14:38:34   
Anonimen
madonca klepetuljeuser posted image user posted image user posted image

saj sam čvekateuser posted image   no jz sem pa mal zuni k delam kontrolo, nad sinkom in dedijemuser posted image user posted image user posted image sam sta čist pridnauser posted image

se je pa ful ohladilo tako da bom počas šla kr zakurt k je ful mrzlouser posted image

no tiste ki ste mele pregled  sam da je vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
28.4.2009 14:43:21   
tubby
ja kaj pa vem kdaj bo dan D! Nestrpna pa sem to pa.
aja pr teh rokih se pa lahko močno zmotjo. Eno aprilčico poznam k je rodila 13 dni čez rok-k se je pa otrok srodil so rekli da je donošen 37 tednov! da bi še lahko počakal. si morte mislt :-)
druga aprilčica k jo poznam je pa rodila 2 dni čez rok, je bil tud otrok prekrit s tisto belo snovjopa so rekl da bi še komot čakal tedn ali 2.

jaz k sm prvič rodila sm mela 4 roke-rodila sem naprvi rok, vsaj tedn pred uradnim rokom-hči je bila donošena 40 tednov.
tako da meni osebno 11.5 ne pomeni nič, ker moj prvi rok je 4.5-in ta se bliža user posted image

joj punce kolegaca pa mi je rekla tist dan k sta seksala je šla rodit user posted image , tako da moj ma zavezanga user posted image
za čaj pa take zadeve pa ne vem, hm. a mislte da pomaga al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1132
28.4.2009 14:46:52   
lake
Tubby:  Jst mam pb 12h pregled na Metelkovi, ni tok daleč.

Brigita: Tvojmu je očitno ful všeč not, da noče ven. Je pa zanč pr nas ena pila ta olje proti zaprtosti ( ne vem več kera), pa ji ni pomagu niti pr popadkih, niti zaprtosti, tko da pomoje boš mogla neki druzga pogruntatuser posted image user posted image , pa ko boš povej da bomo me tud to probale.

KatMat: Take lušte si mi nardila z unim kokosom, da sm si že seznam sestavin nardila,da jih bom pekla dons.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
28.4.2009 14:47:34   
elyy
brigita:to more pa kr hudo bit,da maš dons rok....dogaja se pa nič(probi pa to olje)upam,da ti bo pomagalo!!pa da boš čimprej šla v rimuser posted image ...

cveka: vreme se je ful shladilo,jst sm tud učer zvečer kr mau pržgala radjatorje..jst sm dobila odločbo za porodniško,že prejšen teden....to pa bo še tok nebo,kokr si mi zanč napisala na  ZS !!
sej nimaš kej....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
28.4.2009 14:50:00   
KatMat
no...pol pa pride lake...pa spet omeni kokos...men je ze zmankal cokolade...moram v trgovino!se beremo kasneje

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
28.4.2009 15:00:41   
lake
To ti vračam za prej, k s men sline s tem pocedila user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
28.4.2009 15:04:44   
mayflower
S pregleda. odprta nič. Ampak ima tamali več kot 3900g, po velikosti ustreza čez 40. tednov- zato me v četrtek čaka carski. Bomo zadnji  aprilček in ne majček. G mi je odsvetovala čakanje, ker je tamali z glavco prou v nizkem štartu.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
28.4.2009 15:06:37   
lake
A to maš carski rez, ker je tok težek, al ker je glavica tok nizko. Moja ma tud glavico v nizkem štartu, pa ni nič omenjala. 

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
28.4.2009 15:09:00   
cebelica82
mi smo pa danes napolnili 37 tednov, tako da si lahko malo oddahnem..... včeraj me je cel dan bolel križ, ne vem, če to kaj pomeni,...danes je boljše, še kar veselo brcamo, jutri pa nas čaka prvi CTG

vidim, da vse že nestrpmo čakamo, kdaj gremo rodit, jaz že tudi počasi, si pa želim, da bi bilo maja, pa mislim, da nam bo uspelo.

držite se....

Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.4.2009 15:11:46   
mani2
Punce sej bo čez tri dni že maj. Pol pa bodo z-majčki kot po tekočem traku prihajal.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.4.2009 15:13:32   
mani2
V P. nas sploh ne bodo folgal sprejemat se bomo mogle kar same zmenit za vrestni red.user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.4.2009 15:19:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

brigita:to more pa kr hudo bit,da maš dons rok....dogaja se pa nič(probi pa to olje)upam,da ti bo pomagalo!!pa da boš čimprej šla v rimuser posted image ...

cveka: vreme se je ful shladilo,jst sm tud učer zvečer kr mau pržgala radjatorje..jst sm dobila odločbo za porodniško,že prejšen teden....to pa bo še tok nebo,kokr si mi zanč napisala na  ZS !!
sej nimaš kej....

no sej pol pa preživ če lahkouser posted image jz sem glih dons gledala  stanje na bankomatu sem šla spet čez limit, tako da sploh ne vem kako bom pokrila k nimam od nikjer potegentuser posted image

mah bo žeuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.4.2009 15:21:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

S pregleda. odprta nič. Ampak ima tamali več kot 3900g, po velikosti ustreza čez 40. tednov- zato me v četrtek čaka carski. Bomo zadnji  aprilček in ne majček. G mi je odsvetovala čakanje, ker je tamali z glavco prou v nizkem štartu.

no zdej veš datum tak da kr doma vse prprav, in vso srečo v četrtek na CR.user posted image user posted image user posted image user posted image ker mene juter tle gor ne bo ker mam pregleduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.4.2009 15:22:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

mi smo pa danes napolnili 37 tednov, tako da si lahko malo oddahnem..... včeraj me je cel dan bolel križ, ne vem, če to kaj pomeni,...danes je boljše, še kar veselo brcamo, jutri pa nas čaka prvi CTG

vidim, da vse že nestrpmo čakamo, kdaj gremo rodit, jaz že tudi počasi, si pa želim, da bi bilo maja, pa mislim, da nam bo uspelo.

držite se....

to si vse želimo da bi naši majčki ostali majčkiuser posted image

(odgovor članu cebelica82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.4.2009 15:27:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tubby:  Jst mam pb 12h pregled na Metelkovi, ni tok daleč.

Brigita: Tvojmu je očitno ful všeč not, da noče ven. Je pa zanč pr nas ena pila ta olje proti zaprtosti ( ne vem več kera), pa ji ni pomagu niti pr popadkih, niti zaprtosti, tko da pomoje boš mogla neki druzga pogruntatuser posted image user posted image , pa ko boš povej da bomo me tud to probale.

KatMat: Take lušte si mi nardila z unim kokosom, da sm si že seznam sestavin nardila,da jih bom pekla dons.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VRJAMEM....vam sporočim kako bo?..pri nas ni zaenkrat nič pomagal pa smo poskusili vse...stopnice, tople kopeli, čiščenje po vseh štirih, slončkanje, hoja, ples miganje z bokiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je že zdej trmast tale naš bikec in mal zeza mamico in atijauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
28.4.2009 15:29:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

sej nimaš kej....

ja res ni fajn...predvsem psihauser posted image ...pa vse te punce ko smo takole čvekale so že rodile, sej jim privoščim ni pa fajn čakatuser posted image ...ampak upam, da tudi jst kmalu pičim via Rim, mam že vsega poln kuferuser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
28.4.2009 15:31:38   
elyy
zdej sm neki čakerala po rr in zasledim(dogodke-da so ful neprijazni v LJ. porodnišnici osebje ful skregano med sabo  seveda čist mem;in je ena mamica napisala:da ji sploh niso hotel pomagat pri dojenju in je seveda njen malček pristau na umetnem mleku pa še izgubljati je začeu na teži)

res no a ni mau mem;jst pa komi čakam,da dobim eno tako k me bo začela na tak način zaj........ ji doužna siguren nebom ostala,mislm no kr brez besed sem!!

cveka:ja no sej nisem mogla verjet za porodniško,sam jst kr upam da sm slabo zračunala in,da bo bolje!!in itak pol pa preživi,že tko je res dost vse drago(pa še če za malčka moraš kupovati umetno mleko)k pa tok stane.
sej bo,za limit pa neki probi sej ga nerabeš takoj vrnt(naredi avtomatsko podaljšanje)al kako to že gre!!

res ti pravim pa to bom še 1000 ponovila,da mam srečo,da ma moj boljšo plačo in,da zaenkrat kr laufa kar se tiče te recesije njihova firma,da zaenkrat normalno lahko živim,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
28.4.2009 15:33:00   
brigita23
no pa ne mislim vam sam jamratuser posted image ...sej ni tak hudo, bo že. Ve pa boste zdej res šle kot po tekočem traku, se spomnem ne dolgo nazaj ko se je pri nas začelouser posted image ...zdej pa že večina vse aprilčice cartajo svoje sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...joj kok gre čas hitro, sploh pol ko pridejo user posted image  na svetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
28.4.2009 15:33:15   
zmajama
pozdravljene,

sem ravno s pregleda. drugače je vse ok. me je dala na CTG, popadkov še ni, je pa malemu nenormalno pulz skakal, tak da grem danes ob petih še enkrat na CTG, pol bomo pa vidli kaj bo. morda pa gremo še danes rodituser posted image user posted image user posted image  Sam upam, da ni kej narobe. Naslednji pregled bi naj bil 4.5. , kg pa ni blo nič zraven.

se pišemo še zvečer, pa javim. če pa ostanem not pa bo moj javil kako  pa kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1149
28.4.2009 15:37:43   
Anonimen
a veš kaj zgleda da je glih padla not v tako smeno al je bla pa tojk tečna ker jz mislim da če si prjazen z osebjem bojo oni s tabo, drugače pa neuser posted image sam če pa bojo nikakvi do mene bom pa tud jz do njih, sej nismo me krive da so slabe voljeuser posted image no ja bomo videl k pridemo do LJ.P.

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?