|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
28.4.2009 13:31:43   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

stolkla sem ze celo škatlo cokoladno kokosovih kock!!!!

sej bom se sladkorno fasala!!

Aja, ja nisem vedla! user posted image  Jst si pa glih usta filam z mandeljnovo kremno čokolado...mmmmm!

Jst sem  zadnjič enkrat tud že mal strah postala, ko me do 3h pop. ni nobenkrat brcnil, pa sem šla na postlo in ga mal zbadala z prstki, pol po 5 min se je pa zbudo. Očitno je drnjohal! user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Ja tud oni rabjo spanec, tako kot me noseče tečke! user posted image  Saj ko bojo pa odzunajo bomo pa sploh vesele, če bojo radi pančkali, da bomo tud me lahko zadrnjohale kdaj pa kdaj. Zdaj ko bi lahko še spala do poroda...se vedno zjutraj zbudim pa ne morm spat naprej od 6.30...pol bo pa kriza user posted image !

majuška jst sem tudi včeraj vse tuto completo zlikala, še otr. cunjice od 3-6 mes, ko sem jih mela cel kup, pa zložila v omaro, da bojo za polej ko mal lumpo zraste.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
28.4.2009 13:34:19   
lake
Jst sm se pa zdej ričeta najedla, tko da upam da bom zdej do kosila, ob ene petih dobra. Sladkega pa itak nč nimam, tko da Zoja, mal raztalej tist kar maš doma, bomo zihr vse pojedle, in to v 10-ih minutah.user posted image user posted image

KatMat: Mal probej trebuh zrukat, pr moji to ponavad pomaga, oz. pojem eno pomarančo, takrat začne pa noret. Kokosove piškote bi jst tud jedla,mmmm.Bo treba v trgovino.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
28.4.2009 13:37:09   
elyy
jst sm pospravljala,sam morem pa še posesat.....pa se mi sploh neda,res je tok čuden dan,jst sm pa čist uboga k sm bolana....pa še moj bo dons mogu v službi potegnt do 17h,tko da bom umrla od dougčasa!!
a ima kera iskušnje stemi tabletami za železo?
zadnjič sm klicala v ZD za izvide in sm mogla drug dan po recept za tablete in jigh zdej redno jemljem??

katmat:kokr vem se beby res drgač premikajo,kokr pa na začetku,ker so večji..drgač se pa obrni na levi bok(to je dober zauser posted image )!!
nočem te strašit al pa kej,če neboš čutla še neki časa gibov je res bolje,da se odpraviš v P. zato k je men G. rekla,da morem čutiti vsaj 10 gibov do 17h zvečer,vsaka malenkost je lahko pa bo kej narobe s tvojo pikico......rajš pejt do G. vsaj jst vem,da bi nardila tko,če bi bla na tvojmu mestu!!  
mene je res opozorila,k sm bla nazadnje na pregledu(zard gibov)...ali pa vsaj pokliči svojo G. da boš mirna!!
želim ti ful sreče!!user posted image

barby:sej bo no....res bo bolje,če se sprostiš...itak pa če si blizu doma,se nimaš kej sekerat!mene bo bolj strah k sm odaljena do P. 2o km...pa če nebo nobenga doma bom mogla klicat rešilca,še hujšo paniko bom nardila...sploh pa če bo lažni alarem...  zanima me če piješ malinov čaj?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
28.4.2009 13:46:44   
psaša
Dan. Sem iz pregleda, vse OK. Odprta 3-4 cm, nobenih popadkov. Rodila bom najkasneje čez en teden, mi bodo dali kar umetne, ker sem že full odprta. Sem pa sama mislila, da je še vse zaprto tam doli. user posted image
Grem počivat, sem spet sama vozila v LJ, pa me kar malo izmuči. Pa seveda vso to čakanje v Leonišču, pa potem v porodnišnici.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
28.4.2009 13:48:47   
BarbyD
elyy sej drugač sem mirna...bi mi pa prov prišla kakšna masažauser posted image edin naveličana sem že...sem pa neki opazla...tko ko se uležem na hrbet mam od včeraj spet "luknjico" v popekuser posted image prej sem mela tko izbočenga ven, zdej je pa spet "normalen" heheuser posted image tko da se je verjetno včeraj še malo bolj nizko spustil...

malinov čaj ravno včeraj mi ga je zmanjkak...a misliš da je možno da zarad čaja ne čutim tolk popadkov????

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 28.4.2009 13:49:04 >

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
28.4.2009 13:59:58   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Mi še kr ne spimo...pa sem prišla malo poštulit semle.

Tanja_ glede malinovega čaja sem jaz čist isto kot ti,...pa še moj mi je rekel da naj še rajši počakam. Sam res...pol če pred dopolnjenim 37.t rodim še EA ne dobim. user posted image  Tako da bom res počakala do sobote vsaj, da dopolnim ta teden.
Zlikala boš pa že še...počasi vsak dan pol urce-uro, pa boš vse še zgotovila. Na koncu še vedle ne bomo kaj delat od dolgega cajta, ko bomo mogoče še po roku....in bo že vse v stanovanju tipi-topi. user posted image Tako je pri nas stanovanje je tak zglancan, da že nimam kaj več početi, no ampak potem pa delo samo poskrbi da ga ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image ...meni se je namreč ravnokar ko sem delala kosilo polil bučno olje, ker mi je nerodi padlo iz rokuser posted image user posted image ....in zdej imam del da očistim celo kuhinjo ker je kr fajn špricnilo naokoliuser posted image user posted image user posted image ..Neroda jstuser posted image

k.tja...kako sladkega sinčka imaš...so mi kr solzne učke rataleuser posted image ! Glede mlekeca pa vem, da je na začetku le mlezivo,...pa pol šele po parih dneh se začne tvorit pravo mleko, v bistvu šele po 14 dneh, ane. Ampak naše med.sestre v P so pač take ja...žal. Ampak se bom skušala ne še s tem vnaprej obremenjevat.
Upam da uživaš tole noč! user posted image

brigita23 ti sam pridi poštulit k nam...tud me kdaj zavijemo na vašo stran, jst itak skor vsak dan. user posted image Sem opazila...sej pravuser posted image

Nič zdaj grem pa v mižule, mi je že cajt.

Pa dobro jutro prvi čvekici v torek! user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
28.4.2009 14:06:07   
KatMat
 brigita23, majuška10, mani2, nikson, tubby, HM84, BarbyD, krempelček, pikonina, mayflower, 197Zala ......evo kok nas je....punce nc se bat -dejte kej povedat!!!!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
28.4.2009 14:07:34   
elyy
oooo jst bi tud masažouser posted image ,sam bo moj zmatran domov pršou tko,da mu res nočem težit....jst sm tud tega že naveličana...rada bi čimprej...pa če me zagrabi,da pol vsaj nebo lažni alarem!!
vsak,dan sosedo srečam in mi reče,da bom full prej rodila kokr mam rok k se mi je trebuh že pustiu dost dol,vsak dan se mi zdi drgačuser posted image !

mogoče je res,zard malinovega čaja ker ima te lastnosti(ima krčilne in protikrčilne lastnosti-blaži krče med nosečnostjo in lajša porod)in zard tega mogoče nečutiš popdakov!

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
28.4.2009 14:09:33   
majuška10
barbyd pri meni se je tudi popek nazaj noter obrnil, to imam že ene par dni. Med ležanjem na hrbtu se nazaj notr obrne, je isti kot prej. če pa stojim  pa še zmeraj ponosno ven štrli.user posted image

drgač pa jst nč ne prakticiram s tem malinovim čajem. sem pa vas brala ko ste se o tem pogovarjale. dejansko pomaga al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.4.2009 14:11:55   
mani2
Jes že zdaj 2t redno pijem malinov čaj pa nisem dobila še nobenih popadkov.

Kar pa se tiče gibov user posted image  pa sem včeraj ko sem bila tako naspidirana in sem kar naprej čistila mi user posted image  ni nič brcala. Ampak po uri počitka pa sem jih dobila za vse nazaj. Mi je trebuh skakal da me je že vse bolelo. Uro preden sem pa šla spat pa se je spravuna moj mehur. Mislim ga ga zamenjuje za tranpolin.user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.4.2009 14:13:27   
tubby
Punce tud jaz samo čakam.
Jutri mam pregled, moj uradni rok je 11.5, sem pa že od prejšnje srede k sm bla na pregledu 3 cm odprta. Tok sem nestrpnak ne vem kaj bo jutri user posted image
zdaj bl počivam, res, ker drugač bi najbrž že šla.
Se ful veselim, komaj čakam, moj si samo želi da bi res počakal na maj. ja seveda da bosta skup praznovala a ne?
zdi se mi da je vse dost umirjeno, ampak ponoči me boli okoli ledvic, pa en dan so me boleli kolki-najbrž se medenica že pripravlja.

Joj kr živčna sm k ne vem kdaj me prime.user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
28.4.2009 14:14:26   
pokica_
Jst pa bograč kuham, še slabo urco pa bo gotovo. Pol okol 17h pa pride lubi z šihta, pa boma skup doma do ponedeljka....jupiiii sem vesela, da ga bom lahko tako dolgo stiskala k sebi! user posted image

Masaža...meni full paše zdaj masaža nogic,...imama že več kot mes dni navado, da me zvečer po tuširanju lubi fino zmasira, prvo z eno kremico za telo, pol pa še prav z kremico ko hladi otečene tačke. Pa tk fino paše, da včasih kar zadrnjoham zraven! user posted image

KatMat kako kaže z gibi,...je kaj ruknila? user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.4.2009 14:16:15 >

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
28.4.2009 14:20:20   
KatMat
foot masaza-noro...kr s tabelim gledam ko mi jo moj privosci!!

ja mal je ze...ene dvakrat

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
28.4.2009 14:21:15   
KatMat
tubby...noge skup drz....da nau prepiha tam umes...se bo se prehladil otrocek!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
28.4.2009 14:21:43   
brigita23

brigita23, majuška10, mani2, nikson, tubby, HM84, BarbyD, krempelček, pikonina, mayflower, 197Zala ......evo kok nas je....punce nc se bat -dejte kej povedat!!!!

sam pri vas je res veselouser posted image user posted image user posted image ...prideš gor pa vidiš full punc, no sej je bilo pri nas tudi...zdej pa je zatišjeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
28.4.2009 14:22:55   
KatMat
user posted image user posted image user posted image  brigita...ne vem kaj se dogaja...pomoje pridejo sam pomocnike pogledat pol pa hit med rjuheuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1116
28.4.2009 14:24:11   
tubby
Katmat - kaj pa več mogoče je zdaj že kak centi več user posted image
jutr mam ja ob 12h, pa še moje gin ne bo, je na dopustu.
A še kera hod v Zd Bežigrad?

Neposredna povezava do sporočila: 1117
28.4.2009 14:25:17   
KatMat
jaz hodim na vic....se mi zdi da ima blue v bezigradu

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
28.4.2009 14:25:36   
brigita23

tubby...noge skup drz....da nau prepiha tam umes...se bo se prehladil otrocek!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ve ste tudi take faceuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
28.4.2009 14:27:27   
KatMat
oooo brigitka...ti bos pa kmal!!!   al bos kr majcica??

Neposredna povezava do sporočila: 1120
28.4.2009 14:27:46   
brigita23

user posted image user posted image user posted image  brigita...ne vem kaj se dogaja...pomoje pridejo sam pomocnike pogledat pol pa hit med rjuheuser posted image user posted image user posted image

jah zdej bolj slabo skačejo med rjuheuser posted image ...ko majo nekatere šivane rožice, no nekatere pa seveda že veselouser posted image ....mi tudi vsak dan, da bi kaj pospešili, pa žal ni haskauser posted image user posted image ...bomo jutri še z recinosovim oljemuser posted image , mogoče pa primeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
28.4.2009 14:28:32   
elyy
jst bom pa za koilo nardila(juhico,ribje palčke,krompirček)sam to komi pol preden moj  pride iz službe.
mene user posted image  tud vsa večer po kopanju namaže s kremo proti strijam,pa po telesu k mam pol suho kožo in me srbi.
jst tud k se uležem mam popek čist noter,pol k sedim je pa normalno,zadnja dva dni me špika spodaj,ko iz ležečega položaja ustanem!!
K pospravljam je pr men tud tko,da se user posted image  skor nč nepremakne,pol k počijem pa spet znori...tko kokr dons...občutek mam,da me prv ščipauser posted image

katmat: a je kej novga stabo????

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
28.4.2009 14:29:16   
pokica_
Hehe KatMat, morš ga mal bolj aktivirat svojga! user posted image  Naj mu do ostanka user posted image  preide v vsakdanjo navado. user posted image

tubby mogoče je pa jutrišnji dan tvoj D dan! user posted image  Boš pa 2t prej cartala user posted image ! Iiiiii!!!

mani2, jaz sem si zdaj glih skuhala čaj malinovih listov. Sam lubiju ne smem povedat da sem začela pit, k pol spat ponoči nebo mogel, ko bo strah da bom še ta teden šla rodit. user posted image

brigita23 nas je kar nekaj, kaj? Moraš pa tudi vedet, da je nas majčic velik več kot je blo vas aprilčic, ane. user posted image
A pr tebi pa še vse zabetonirano al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1123
28.4.2009 14:30:11   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

jah zdej bolj slabo skačejo med rjuheuser posted image ...ko majo nekatere šivane rožice, no nekatere pa seveda že veselouser posted image ....mi tudi vsak dan, da bi kaj pospešili, pa žal ni haskauser posted image user posted image ...bomo jutri še z recinosovim oljemuser posted image , mogoče pa primeuser posted image

to je ze ena zanc omenjala....sam ne vem ce je rekla olje...se mi zdi da naj bi to uporabila za odpravo zaprtosti a mam prav??

Neposredna povezava do sporočila: 1124
28.4.2009 14:30:18   
brigita23

oooo brigitka...ti bos pa kmal!!!   al bos kr majcica??

jah ne vem kok se bo naš bebi odločuuser posted image ...danes imam rok, pa nič ne kaže da bi imela danes "chek in" via Rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?