Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 12:21:29
|
|
|
|
Kasija
|
leela sem morala iti takoj pogle dat sleepy wrap. Krasen je, res. Pa mora biti tudi prijeten za nošenje in ne preveč težek za sešit. No, zadnje bolj uganjujem Sicer mi je pa zjutraj šla mašina Najbrž se je čutila zapostavljeno. upam, da jo kmalu dobim nazaj iz popravila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 12:55:19
|
|
|
|
KatMat
|
se vedno nikjer nobene?? barbyD kako danes???je kej bolje??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 12:57:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce no jz sem bla pa s sinkom na enem kratkem sprehodu, pa pokosila sva zdej se pa miško igra jz pa počivam se je kovcat začelo mojemu in me prav boli tm spodi sam zdej se je nehalo ampak boli pa še vedno hvala bogu imam jutri pregled in bom končno videla in slišala svojga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 12:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat se vedno nikjer nobene?? barbyD kako danes???je kej bolje?? jz sem tuki kot ponavadi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:03:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ojla punce no jz sem bla pa s sinkom na enem kratkem sprehodu, pa pokosila sva zdej se pa miško igra jz pa počivam se je kovcat začelo mojemu in me prav boli tm spodi sam zdej se je nehalo ampak boli pa še vedno hvala bogu imam jutri pregled in bom končno videla in slišala svojga jest se bom sla pa kr dons k svoji pokazat...se nasa pikica bolj malo premika-ze ucer se je bolj malo dons se pa sploh malo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:07:03
|
|
|
|
pokica_
|
Men že danes cel dan net nagaja, mal sem tu, malo nisem . KatMat, zdaj se bojo dost manj premikali in brcali, ker so že tolk veliki da nimajo placa, pa tud so že skoraj vsi obrnjeni. Drugače pa moraš spremljat na dan min 10 gibov, pol je ok! Mene glih zdajle spet mali lumpo pipa pod rebrco.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:07:26
|
|
|
|
mani2
|
Našla sem hrano. kokice. Kak je blo to fajn. Zdaj me pa jezik peče. Zdaj bom pa šla počasi kosilo pripravljat. Sicer še mam čas ker moj pride domov komaj okoli 16.ure.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:08:03
|
|
|
|
KatMat
|
jah ne vem... ura je ena...pa se mi je sele dvakrat premaknila...pa se to bolj samo naslonila na busija...ni bil premik kot ga poznam
< Sporočilo je popravil KatMat -- 28.4.2009 13:09:53 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sem pa golaž naredila ker ne vem kdaj bo moj možek pršu domov, ker šranfa en avto
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:09:55
|
|
|
|
zoja10
|
KATMAT...mogoče se pa pripravlja, da ne boš ti naslednja? men je dougcajt, spet sm lačna....mam tak apetit kot pujska...pol pa ni čudno da se tehtnica iz dneva v dan bolj prtožuje... mam pa sladkega čist dost...smo bli na eni birmi sm še domou prnesla, pol je moj speku eno tortko za pokušino, da ni dost pa še tašča prvleče tortice domou, tko da mi že obrača... škoda k se ne porazdeli čez cel mesec... mene mal strah postaja,...poroda...hm ja...mogoče je sam danes tak dan..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:10:44
|
|
|
|
mani2
|
KatMat mogoče pa bo bol proti večeru dobila pospešek in začela razgrajat. To se je tudi meni zgodilo. Sem že tud paniko pelala. Zavedati se tudi moramo da imajo obdobje spanja.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:11:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 KATMAT...mogoče se pa pripravlja, da ne boš ti naslednja? men je dougcajt, spet sm lačna....mam tak apetit kot pujska...pol pa ni čudno da se tehtnica iz dneva v dan bolj prtožuje... mam pa sladkega čist dost...smo bli na eni birmi sm še domou prnesla, pol je moj speku eno tortko za pokušino, da ni dost pa še tašča prvleče tortice domou, tko da mi že obrača... škoda k se ne porazdeli čez cel mesec... mene mal strah postaja,...poroda...hm ja...mogoče je sam danes tak dan.. ma ni sans...se zibko barvam...kr nej se mal pocaka zakaj vas postaja strah??cesa??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:12:01
|
|
|
|
BarbyD
|
se vedno nikjer nobene?? barbyD kako danes???je kej bolje?? nič bolje...mela sem ctg...popadki bolj pogosti in bolj močni kot v nedeljo...samo da jih js skori nism čutla ....me je hotla not obdržat sam sm pol rekla da brezveze ker sem res blizu doma, pa itak še nič konkretnega ne čutim....tko da me je pol spustila domov...je pa rekla da nej ob kakršnikoli spremembi takoj pridem...tud če me samo mal začne v križu špikat...sam k to me že itak skoz, tko da sploh ne vem več kaj ustvarja naš tam spodi...je bil pa mali fuul umirjen ( no je še vedno) popadke itak čutm, sam ne tok pogosto kot mi jih je tam narisal...sploh pa ne tok močnih...tko da nič ne vem kdaj bo...če ne prej bom v četrtek zvedla ko imam amnio kolk sem po novem odprta pa kako kaže.. me je že kr mal strah da bom pr temu porodu ena izmed tistih ki sploh nimajo svojih popadkov in je treba porod sprožit...ker mje čudn da se že odpiram, pa da sem že čist zatečena spodi, pa na ctgju se kar riše neki...čutim pa ne nič mal sem že zmedena
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:12:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 KatMat mogoče pa bo bol proti večeru dobila pospešek in začela razgrajat. To se je tudi meni zgodilo. Sem že tud paniko pelala. Zavedati se tudi moramo da imajo obdobje spanja. sej sem se jo ze navadla...ob sednih osmih je pokonc...pol spi do ene enajstih pol spet spi do nekje kosila.....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:14:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD se vedno nikjer nobene?? barbyD kako danes???je kej bolje?? nič bolje...mela sem ctg...popadki bolj pogosti in bolj močni kot v nedeljo...samo da jih js skori nism čutla ....me je hotla not obdržat sam sm pol rekla da brezveze ker sem res blizu doma, pa itak še nič konkretnega ne čutim....tko da me je pol spustila domov...je pa rekla da nej ob kakršnikoli spremembi takoj pridem...tud če me samo mal začne v križu špikat...sam k to me že itak skoz, tko da sploh ne vem več kaj ustvarja naš tam spodi...je bil pa mali fuul umirjen ( no je še vedno) popadke itak čutm, sam ne tok pogosto kot mi jih je tam narisal...sploh pa ne tok močnih...tko da nič ne vem kdaj bo...če ne prej bom v četrtek zvedla ko imam amnio kolk sem po novem odprta pa kako kaže.. me je že kr mal strah da bom pr temu porodu ena izmed tistih ki sploh nimajo svojih popadkov in je treba porod sprožit...ker mje čudn da se že odpiram, pa da sem že čist zatečena spodi, pa na ctgju se kar riše neki...čutim pa ne nič mal sem že zmedena sprosti se...pa bo...jest se pocutim kot otrok pred bozicem...komi cakam-vem da bo krasno-pa da dobim nekaj cudovitega... se tok blazeno pocutim ob misli na porod da ne morm vrjet...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:19:21
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jah ne vem... ura je ena...pa se mi je sele dvakrat premaknila...pa se to bolj samo naslonila na busija...ni bil premik kot ga poznam probaj čokolado pojest Kat
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:21:21
|
|
|
|
KatMat
|
stolkla sem ze celo škatlo cokoladno kokosovih kock!!!! sej bom se sladkorno fasala!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:23:28
|
|
|
|
majuška10
|
ZMAGA!!!!!! cunje so zlikane! neverjetno dober občutek , nikjer več gomile cunj! zdej letim še za štedilnik da skuham kej dobrega - ma bolj na hitro: pa mogoče danes končno prideva z mojim do novega avta!!!!! upam ful dogaja! še mišek je vsa naspidiran danes! heheeh
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:23:28
|
|
|
|
BarbyD
|
katmat js tud komi čakam ...pa skoz manj me je strah poroda ...sem pa že kar fajn naveličana teh lažnih alrmov pa nekih čudnih bolečin k jih nsem vajena iz prve nosečnosti...tko da se nekak tko počutm k da bi vsak večer mogu bit božič pol ga pa vsakič nekdo za en dan prestavi pol pa že mal sitn rataš moj je pomoje že čist bogi...k prot večeru sm že taka ko da bi me avtobus povozu in samo še jamram se mi res grozno vlečejo teli dnevi...sploh pa vsak drugi dan hodit v porodnišnco na uro gledat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:25:44
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat stolkla sem ze celo škatlo cokoladno kokosovih kock!!!! sej bom se sladkorno fasala!! Aja, ja nisem vedla! Jst si pa glih usta filam z mandeljnovo kremno čokolado...mmmmm! Jst sem zadnjič enkrat tud že mal strah postala, ko me do 3h pop. ni nobenkrat brcnil, pa sem šla na postlo in ga mal zbadala z prstki, pol po 5 min se je pa zbudo. Očitno je drnjohal!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:25:55
|
|
|
|
KatMat
|
majuška....sam tih bod ...jest sem komi vse oprala.,se morm se lotit likanja!!!! barby men se pa se ne vlece...edin v napoto mi je zdej fulll sicer morm it se zmert ker mislim da mi je spet zrasu buši
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:26:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: KatMat stolkla sem ze celo škatlo cokoladno kokosovih kock!!!! sej bom se sladkorno fasala!! Aja, ja nisem vedla! Jst si pa glih usta filam z mandeljnovo kremno čokolado...mmmmm! Jst sem zadnjič enkrat tud že mal strah postala, ko me do 3h pop. ni nobenkrat brcnil, pa sem šla na postlo in ga mal zbadala z prstki, pol po 5 min se je pa zbudo. Očitno je drnjohal!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:27:52
|
|
|
|
majuška10
|
katmat, sej bom čez 1 teden spet na istem , kot pravim začaran krog.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:29:01
|
|
|
|
KatMat
|
grem posodo pomit...mi stoji ze od sobote :)) sej vem sem grozna!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 28.4.2009 13:29:26
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 katmat, sej bom čez 1 teden spet na istem , kot pravim začaran krog.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?