|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
28.4.2009 12:21:29   
Kasija
leela sem morala iti takoj pogle dat sleepy wrap. Krasen je, res. Pa mora biti tudi prijeten za nošenje in ne preveč težek za sešit. No, zadnje bolj uganjujem user posted image  

Sicer mi je pa zjutraj šla mašina user posted image  Najbrž se je čutila zapostavljeno. upam, da jo kmalu dobim nazaj iz popravila.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
28.4.2009 12:55:19   
KatMat
se vedno nikjer nobene??

barbyD kako danes???je kej bolje??

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
28.4.2009 12:57:49   
Anonimen
ojla punce

no jz sem bla pa s sinkom na enem kratkem sprehodu, pa pokosila sva zdej se pa miško igra jz pa počivamuser posted image se je kovcat začelo mojemu user posted image in me prav boli tm spodiuser posted image sam zdej se je nehalo ampak boli pa še vednouser posted image

hvala bogu imam jutri pregled in bom končno videla in slišala svojga user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
28.4.2009 12:58:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

se vedno nikjer nobene??

jz sem tuki kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
28.4.2009 13:03:42   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ojla punce

no jz sem bla pa s sinkom na enem kratkem sprehodu, pa pokosila sva zdej se pa miško igra jz pa počivamuser posted image se je kovcat začelo mojemu user posted image in me prav boli tm spodiuser posted image sam zdej se je nehalo ampak boli pa še vednouser posted image

hvala bogu imam jutri pregled in bom končno videla in slišala svojga user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

jest se bom sla pa kr dons k svoji pokazat...se nasa pikica bolj malo premika-ze ucer se je bolj malo dons se pa sploh malo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
28.4.2009 13:07:03   
pokica_
Men že danes cel dan net nagaja, mal sem tu, malo nisemuser posted image user posted image .

KatMat, zdaj se bojo user posted image  dost manj premikali in brcali, ker so že tolk veliki da nimajo placa, pa tud so že skoraj vsi obrnjeni. Drugače pa moraš spremljat na dan min 10 gibov, pol je ok! user posted image  
Mene glih zdajle spet mali lumpo user posted image pipa pod rebrco. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
28.4.2009 13:07:26   
mani2
Našla sem hrano. kokice. Kak je blo to fajn. Zdaj me pa jezik peče. Zdaj bom pa šla počasi kosilo pripravljat. Sicer še mam čas ker moj user posted image  pride domov komaj okoli  16.ure.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
28.4.2009 13:08:03   
KatMat
jah ne vem...

ura je ena...pa se mi je sele dvakrat premaknila...pa se to bolj samo naslonila na busija...ni bil premik kot ga poznam

< Sporočilo je popravil KatMat -- 28.4.2009 13:09:53 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
28.4.2009 13:09:44   
Anonimen
jz sem pa golaž naredila ker ne vem kdaj bo moj možek pršu domov, ker šranfa en avtouser posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
28.4.2009 13:09:55   
zoja10
KATMAT...mogoče se pa pripravlja, da ne boš ti naslednja? user posted image

men je dougcajt, spet sm lačna....mam tak apetit kot pujska...pol pa ni čudno da se tehtnica iz dneva v dan bolj prtožuje...

mam pa sladkega čist dost...smo bli na eni birmi sm še domou prnesla, pol je moj speku eno tortko za pokušino, da ni dost pa še tašča prvleče tortice domou, tko da mi že obrača... škoda k se ne porazdeli čez cel mesec...

mene mal strah postaja,...poroda...hm ja...mogoče je sam danes tak dan..user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
28.4.2009 13:10:44   
mani2
KatMat mogoče pa bo user posted image  bol proti večeru dobila pospešek in začela razgrajat. To se je tudi meni zgodilo. Sem že tud paniko pelala. Zavedati se tudi moramo da imajo user posted image   obdobje spanja.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
28.4.2009 13:11:04   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

KATMAT...mogoče se pa pripravlja, da ne boš ti naslednja? user posted image

men je dougcajt, spet sm lačna....mam tak apetit kot pujska...pol pa ni čudno da se tehtnica iz dneva v dan bolj prtožuje...

mam pa sladkega čist dost...smo bli na eni birmi sm še domou prnesla, pol je moj speku eno tortko za pokušino, da ni dost pa še tašča prvleče tortice domou, tko da mi že obrača... škoda k se ne porazdeli čez cel mesec...

mene mal strah postaja,...poroda...hm ja...mogoče je sam danes tak dan..user posted image

ma ni sans...se zibko barvam...kr nej se mal pocaka

zakaj vas postaja strah??cesa??

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
28.4.2009 13:12:01   
BarbyD
se vedno nikjer nobene??

nič bolje...mela sem ctg...popadki bolj pogosti in bolj močni kot v nedeljo...samo da jih js skori nism čutlauser posted image user posted image ....me je hotla not obdržat sam sm pol rekla da brezveze ker sem res blizu doma, pa itak še nič konkretnega ne čutim....tko da me je pol spustila domov...je pa rekla da nej ob kakršnikoli spremembi takoj pridem...tud če me samo mal začne v križu špikat...sam k to me že itak skoz, tko da sploh ne vem več kaj ustvarja naš user posted image tam spodi...je bil pa mali fuul umirjen ( no je še vedno) popadke itak čutm, sam ne tok pogosto kot mi jih je tam narisal...sploh pa ne tok močnih...tko da nič ne vem kdaj bo...če ne prej bom v četrtek zvedla ko imam amnio kolk sem po novem odprta pa kako kaže..

me je že kr mal strah da bom pr temu porodu ena izmed tistih ki sploh nimajo svojih popadkov in je treba porod sprožit...ker mje čudn da se že odpiram, pa da sem že čist zatečena spodi, pa na ctgju se kar riše neki...čutim pa ne ničuser posted image

mal sem že zmedenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
28.4.2009 13:12:13   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

KatMat mogoče pa bo user posted image  bol proti večeru dobila pospešek in začela razgrajat. To se je tudi meni zgodilo. Sem že tud paniko pelala. Zavedati se tudi moramo da imajo user posted image   obdobje spanja.

sej sem se jo ze navadla...ob sednih osmih je pokonc...pol spi do ene enajstih pol spet spi do nekje kosila.....

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
28.4.2009 13:14:21   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

se vedno nikjer nobene??

nič bolje...mela sem ctg...popadki bolj pogosti in bolj močni kot v nedeljo...samo da jih js skori nism čutlauser posted image user posted image ....me je hotla not obdržat sam sm pol rekla da brezveze ker sem res blizu doma, pa itak še nič konkretnega ne čutim....tko da me je pol spustila domov...je pa rekla da nej ob kakršnikoli spremembi takoj pridem...tud če me samo mal začne v križu špikat...sam k to me že itak skoz, tko da sploh ne vem več kaj ustvarja naš user posted image tam spodi...je bil pa mali fuul umirjen ( no je še vedno) popadke itak čutm, sam ne tok pogosto kot mi jih je tam narisal...sploh pa ne tok močnih...tko da nič ne vem kdaj bo...če ne prej bom v četrtek zvedla ko imam amnio kolk sem po novem odprta pa kako kaže..

me je že kr mal strah da bom pr temu porodu ena izmed tistih ki sploh nimajo svojih popadkov in je treba porod sprožit...ker mje čudn da se že odpiram, pa da sem že čist zatečena spodi, pa na ctgju se kar riše neki...čutim pa ne ničuser posted image

mal sem že zmedenauser posted image

sprosti se...pa bo...jest se pocutim kot otrok pred bozicem...komi cakam-vem da bo krasno-pa da dobim nekaj cudovitega...  se tok blazeno pocutim ob misli na porod da ne morm vrjet...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
28.4.2009 13:19:21   
pokica_

jah ne vem...

ura je ena...pa se mi je sele dvakrat premaknila...pa se to bolj samo naslonila na busija...ni bil premik kot ga poznam

probaj čokolado pojest Kat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.4.2009 13:21:21   
KatMat
stolkla sem ze celo škatlo cokoladno kokosovih kock!!!!

sej bom se sladkorno fasala!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
28.4.2009 13:23:28   
majuška10

ZMAGA!!!!!!
cunje so zlikane! neverjetno dober občutek user posted image user posted image , nikjer več gomile cunj!
zdej letim še za štedilnik da skuham kej dobrega - ma bolj na hitro:
pa mogoče danes končno prideva z mojim do novega avta!!!!! upam
ful dogaja! user posted image user posted image user posted image  še mišek je vsa naspidiran danes!
heheeh

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
28.4.2009 13:23:28   
BarbyD
katmat js tud komi čakamuser posted image user posted image ...pa skoz manj me je strah porodauser posted image ...sem pa že kar fajn naveličana teh lažnih alrmov pa nekih čudnih bolečin k jih nsem vajena iz prve nosečnosti...tko da se nekak tko počutm k da bi vsak večer mogu bit božič pol ga pa vsakič nekdo za en dan prestaviuser posted image user posted image pol pa že mal sitn ratašuser posted image moj je pomoje že čist bogi...k prot večeru sm že taka ko da bi me avtobus povozu in samo še jamramuser posted image user posted image se mi res grozno vlečejo teli dnevi...sploh pa vsak drugi dan hodit v porodnišnco na uro gledatuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
28.4.2009 13:25:44   
pokica_

Aja, ja nisem vedla! user posted image  Jst si pa glih usta filam z mandeljnovo kremno čokolado...mmmmm!

Jst sem  zadnjič enkrat tud že mal strah postala, ko me do 3h pop. ni nobenkrat brcnil, pa sem šla na postlo in ga mal zbadala z prstki, pol po 5 min se je pa zbudo. Očitno je drnjohal! user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
28.4.2009 13:25:55   
KatMat
majuška....sam tih boduser posted image user posted image user posted image ...jest sem komi vse oprala.,se morm se lotit likanja!!!!

barby men se pa se ne vlece...edin v napoto mi je zdej fulll sicer morm it se zmert ker mislim da mi je spet zrasu buši

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
28.4.2009 13:26:39   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Aja, ja nisem vedla! user posted image  Jst si pa glih usta filam z mandeljnovo kremno čokolado...mmmmm!

Jst sem  zadnjič enkrat tud že mal strah postala, ko me do 3h pop. ni nobenkrat brcnil, pa sem šla na postlo in ga mal zbadala z prstki, pol po 5 min se je pa zbudo. Očitno je drnjohal! user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
28.4.2009 13:27:52   
majuška10
katmat,  sej bom čez 1 teden spet na istemuser posted image , kot pravim začaran krog.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
28.4.2009 13:29:01   
KatMat
grem posodo pomit...mi stoji ze od sobote :))

sej vem sem grozna!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
28.4.2009 13:29:26   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

katmat,  sej bom čez 1 teden spet na istemuser posted image , kot pravim začaran krog.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?