|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 12:41:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4851
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 12:42:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4852
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 12:46:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4853
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 12:47:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4854
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
28.4.2009 12:53:12   
neboglasnica
Ahoj!

Anja: user posted image user posted image za zobek

Nosečka Maja in Lara:
HB, da sta doma.

Matr, kako poscano vreme. Sarino sošolko peljemo domov, nato pa k P na kontrolo.

P.S.: A je katera pogruntala kaj Staš veselo žveči na eni sliki???

Odgovor: Mlado čebulo.

Neposredna povezava do sporočila: 4855
28.4.2009 13:03:58   
Netta
PS: In še kar pogrešam mirjam ... hm, jo imam na sumu, da se nam bo javila v veselem pričakovanju, kaj pravite? Everything's possible ... kje si, bejbi, kako si? Pa tamaučica? Aja, prav lepo pa vse pozdravlja naša delovna mami džanika. Nas pogreša, ampak preprosto ni cajta za RR. Smo pa v srcih z njo, a ne?

živjo dekleta!

hihi, metuljčica...tole me je pa motiviralo za RR...bi človek mislil da imaš še kakšne vedeževalske lastnosti.user posted image

no res je...pričakujemo novo deteceuser posted image user posted image ...je pa seveda kot vse moje prejšnje nosečnosti stvar rizična (krvavitve, izcedki, krči), tak da bomo še videli kak bo. sem v 8. tednu, slabo mi je grozno čez cel dan in zaspana tako da poleg dela z ano večino dneva preležim in prespim...od tod tudi moj mrk na RRju. vsake toliko časa vas pridem malo pogledat, energije za pisat pa zmanjka.

ana je super...čeblja, se postavlja na nogice, lepo spi čez noč (HBuser posted image ) in je že vse tako kot midva...tudi pasirat sem nehala. zdrava je, zobka sta še vedno le dva, sicer pa vse dojenčkasto pri njej počasi izginja in postaja vse bolj radovedna malčicauser posted image

se bom še kaj javla, če bo le energija in boljše počutje.

lepe počitnice!!!!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
28.4.2009 13:07:51   
Tinky
ola čveke,

bi prosila za eno pojasnilo. Zanima me, zakaj naj ima otrok na jedilniku meso samo 3 do 4 x teden? To velja ne glede al je belo al rdeče meso? Je full narobe, če mu dam bolj pogosto? Recimo 3 x na teden teletino, 2 x pa belo, piščančka al purana.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
28.4.2009 13:10:44   
Tinky
Mirjam, čestitke za user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 13:12:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4859
28.4.2009 13:14:57   
glugluglu
o mirjam, čestitke,user posted image , pa držim pesti, da bo vse okuser posted image in, da ti te težave hitro minejo ter, da srečno preguraš do četrtega mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image !

tinky
, mogoče je mišljeno sedaj najmanj 3-4 x na teden, če je pogosteje ni najbrž nič narobe

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
28.4.2009 13:18:40   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

PS: In še kar pogrešam mirjam ... hm, jo imam na sumu, da se nam bo javila v veselem pričakovanju, kaj pravite? Everything's possible ... kje si, bejbi, kako si? Pa tamaučica? Aja, prav lepo pa vse pozdravlja naša delovna mami džanika. Nas pogreša, ampak preprosto ni cajta za RR. Smo pa v srcih z njo, a ne?

živjo dekleta!

hihi, metuljčica...tole me je pa motiviralo za RR...bi človek mislil da imaš še kakšne vedeževalske lastnosti.user posted image

no res je...pričakujemo novo deteceuser posted image user posted image ...je pa seveda kot vse moje prejšnje nosečnosti stvar rizična (krvavitve, izcedki, krči), tak da bomo še videli kak bo. sem v 8. tednu, slabo mi je grozno čez cel dan in zaspana tako da poleg dela z ano večino dneva preležim in prespim...od tod tudi moj mrk na RRju. vsake toliko časa vas pridem malo pogledat, energije za pisat pa zmanjka.

ana je super...čeblja, se postavlja na nogice, lepo spi čez noč (HBuser posted image ) in je že vse tako kot midva...tudi pasirat sem nehala. zdrava je, zobka sta še vedno le dva, sicer pa vse dojenčkasto pri njej počasi izginja in postaja vse bolj radovedna malčicauser posted image

se bom še kaj javla, če bo le energija in boljše počutje.

lepe počitnice!!!!

Čestitke!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 13:22:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4862
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 13:26:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4863
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 13:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4864
28.4.2009 14:11:31   
Inigo
zimska - men so moravske ful bolj všeč. drgač mi je blo pa v Vivatu ful carsko!

mirjam80 - ČESTITKE! joj, kak lepo... želim ti čim mirnejšo nosečnost in da težavice čimprej izginejo! in Ana bo dobila sestrico ali bratca... bravoooooooo! user posted image user posted image user posted image

tinky
- eh, če mu paše... ti kr! mi mamo pa ravno obratno. ker z markom nisva preveč mesojeda, naš škrat dobi 1x ali 2 na teden meso... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4865
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 14:15:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4866
28.4.2009 14:20:21   
lex
mirjam čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako lepa novička v tako turobnem dnevu. pri nas sicer ne dežuje je pa čisto zabasano že cel dan

frutka z ciglom zidamo, sva misla s siporeksom, pa so nama že prej pripeljali porotherm za celo bajto in so bili tud za vmesne poleg, pa sva si premisla tako da kar s tem zidama. pardon ati in zidar zidata.user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
28.4.2009 14:25:23   
lex
zimska kaj pa tole? sem našla na FB http://www.hotel-savica.com/slo-hotel-savica-bled-posebna-ponudba-098.html

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
28.4.2009 14:25:39   
neboglasnica
Mirjam: čestitke za user posted image !!! Naj začetne težave odplakne tale dež. user posted image

Tims: kako kaže odločba iz Otona Župančiča?????

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
28.4.2009 14:31:31   
3jeMi
mirjam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... drži se in upam, da bo vse OK... sevede, de bo... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
28.4.2009 14:34:20   
3jeMi
jaz sem pa prejle dobila odločbo iz Vrtec Trnovo... dete ni sprejeto, smo pa 164. v čakalni vrsti user posted image ... tale vrtec je bil sicer 2. opcija... iz vrtca, ki naju zanima, pa še čakamo odgovor... drugače pa, joj, imam novega poštarja, zgleda je prejšnji že šel na porodniški dopust, in je cela štala, v petek sploh ni bilo pošte, danes pa šele ob enih... no, saj ga bomo že zdresirali... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
28.4.2009 14:51:36   
Majuska
Evo,

ravno pravi čas sva prišla domov... sva šla z Aleksandrom na kratek sprehod, matr je bil tečkan k user posted image   zdaj je pa res pričelo deževati.

Mirjam, kako čudovita novica - čestitam!!! user posted image user posted image user posted image   naj bo nosečnost čim lepša user posted image   že veš, kdaj imaš rok?

< Sporočilo je popravil Majuska -- 28.4.2009 14:54:36 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
28.4.2009 14:52:55   
Inigo
ALI IMA KATERA TISTI BON ZA 20€ OB NAKUPU VOZIČKA NA SONCEK.SI?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
28.4.2009 15:09:28   
netki
mirjam......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super novicauser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
28.4.2009 15:09:35   
glugluglu
evo slikice:

Savudrija
user posted image

user posted image

bazen
Tian pravi, da je že malo utrujen
user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

TV
Evica22

Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?

manj kot pol ure (34%)

več kot pol ure (21%)

več kot eno uro (25%)

več kot dve uri (6%)

kolikor sam hoče (14%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!