|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
28.4.2009 8:45:58   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

kaj spet manjka??

samo pri naslovu foruma...julijke 2008 11 del...majuska ni napisala 2008....nisi ti kej narobe nardila, pupa moja

pa dobr no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na koga se moram obrnit, da se to popravi?

se opravičujem!!!!!!  s tem nisem mislila da nisi dobr odprla novega dela

pač omenila sem ker je že v tem delu ena omenila, pa so se vse strinjale da se popravi....ok, men je vseen tud če se ne in to tud nisem zahtevala, samo opazila sem...pa mi je že žal da sem kej napisala user posted image

netki, sej pa to ni nič na tebe letelo, da si "kao zagnjavla".. jaz se sploh zavzela nisem, da si ti to omenla.user posted image Ne se sekirat dečva naša user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 8:52:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4802
28.4.2009 9:11:55   
Inigo

user posted image

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, isti Tilen... netki, da ga nisi ti kj s Matthewu biksala... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4803
28.4.2009 9:29:51   
metuljcek321
user posted image  user posted image , sem prišla prav čekirat tole z Levijem in našim julijčkom --- jaaaaa, točno to sem pomislila, ko sem ga videla - TILEN!! netki, kaj praviš? Vidiš tudi ti podobnost? Hm ... največji štos pa je, k sta si oba tvoja fantiča (Tilen IN Žiga) blazno podobna in potem je tu še Levi ... vau, vau, vau ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
28.4.2009 9:38:27   
metuljcek321
flower, to sem ti zadnjič pozabila omenit, pa sem hotla: fuuul se mi dopade tvoja frizurca - meni je tko kul, da si babe-žabe omislite take trendovske frizurce, pa še paše vam tko zelouser posted image ... jaz mam pa en tak suuuh podolgovat obraz & mi nič kaj takega odštekanega ne pride dobro - smrk, smrk. In res odlično izgledaš na tisti fotkiciuser posted image

Inigo, ljuba naša julijska duša - a šele 23 boš stara? Prekrasna leta, ej ... sicer pa: "Uf, uf, kje je že to?!?"

Sem čekirala zunaj, pa še nič kaj ne kaže, da bo nehalo deževatuser posted image  Bo pa baje vikend BEAUTIFULuser posted image  user posted image  user posted image  To mi deliuser posted image

Kje ste vse? Na morju uživate? Enjoy. Umpa, ste potem šli na more? Kako Luka?

nanka user posted image , grozljivka s temi krajami - izredno neprijeten občutek, da nekdo poseže v tvoje stvari in ti nekaj odnese/odpeljeuser posted image  user posted image  Upam, da nepridiprava dobijo asap!!!

PS: In še kar pogrešam mirjam ... hm, jo imam na sumu, da se nam bo javila v veselem pričakovanju, kaj pravite? Everything's possible ... kje si, bejbi, kako si? Pa tamaučica? Aja, prav lepo pa vse pozdravlja naša delovna mami džanika. Nas pogreša, ampak preprosto ni cajta za RR. Smo pa v srcih z njo, a ne?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4805
28.4.2009 9:40:30   
metuljcek321
Dolgujem vam še tole: darila DM, ko sem pridno zbrala nalepkice (in potem nekajkrat klicala, kaj za user posted image  dogaja z mojo nagrado) ... roza flis dekica, merilnik višine & nalepkica za avto - kjut, very cute:

user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4806
28.4.2009 9:49:16   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Inigo, ljuba naša julijska duša - a šele 23 boš stara? Prekrasna leta, ej ... sicer pa: "Uf, uf, kje je že to?!?"

no no, lady, nič jokat... tudi ti si letos leta obrnila na 23... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4807
28.4.2009 9:53:22   
netki

user posted image  user posted image , sem prišla prav čekirat tole z Levijem in našim julijčkom --- jaaaaa, točno to sem pomislila, ko sem ga videla - TILEN!! netki, kaj praviš? Vidiš tudi ti podobnost? Hm ... največji štos pa je, k sta si oba tvoja fantiča (Tilen IN Žiga) blazno podobna in potem je tu še Levi ... vau, vau, vau ...

hahaha...no mal mu je podoben, vam je mogoče bolj k ga poznate iz slikic...men pa učke neki ne štimajo user posted image pa kako ste vse uganle, zanimivo...ampak tilen je naš in mi ga ne damo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4808
28.4.2009 9:54:12   
netki

Dolgujem vam še tole: darila DM, ko sem pridno zbrala nalepkice (in potem nekajkrat klicala, kaj za user posted image  dogaja z mojo nagrado) ... roza flis dekica, merilnik višine & nalepkica za avto - kjut, very cute:

user posted image

lepo.....in pridna k si zbirala nalepkice user posted image user posted image user posted image bo pupa vesela

Neposredna povezava do sporočila: 4809
28.4.2009 9:59:44   
3jeMi
drugače pa... jutro, lejdis!

kake kjut fotke... pa sami fejst otroci... ljubezen na vsak pogled user posted image user posted image user posted image ... z vsako slikico kar sonček posije iz računalnika...

... naša zverinica je OK... ma kaki zverinica... zmaj tolovaj... očka ima veliko dela zvečer, ko mora pospravit igrače, ker so vsepovsod... jaz pa v kuhinji, ker mi iz predala ven zloži vse svoje frutke in male konzerve graha, koruze, potem pa se spravi še na predal, kjer imam plastikfantastik tupperware in poišče svoj krožnik za kosilo... user posted image

aja... pa prejle sem izvedela full veselo novico... od mojega najboljši prijatelj in njegova sta noseča... user posted image user posted image user posted image ... mi gredo kar kure, ko se spomnim, ker sta se kar enih 5 let trudila in evo, ko sta bila na tem, da gresta na umetno, je pa po besedah prijatelja: Zadnjič enkrat mi je kar ratal! user posted image ... novembra bo veselo, to si bom pa še jaz eno pošteno drinko privoščila...

user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
28.4.2009 10:10:40   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Dober večer!

Evo slikice nove frizure in jeasn obleke:
user posted image  

Ko bi sliko iz kataloga gledala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se sprašujem kam hujšaš? very niceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nanka nama so iz avta sunli avtoradio pa smo tud na vasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slike so  FUL DOBRE VSE!!!!!!!!!!!!!!

EVO DANES SPET NIMAM ČASA ČVEKat Z VAMI, KER DELAMO VMESNE STENE IN NAŠA HIŠA BO TUDI NOT DOBILA KONČNO PODOBO  (soriiiii črke, sam se mi ne da še m1x pisat)user posted image

če mi sučajno otroci ne ugasnejo računalnika pridem z vami čvekat zvečer.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
28.4.2009 10:21:58   
frutka_
Pozdravček mamice!
Ko je luštno vedno mine hitro kot strela. Imeli smo se super. Ta teden pa počasi pakiramo za morje.
Slikice so super. Vdim, da se vam je dogajalo! Bejbiji so bili pridni?
Majuska glasujem za tvojega Aleksandra pridno. user posted image Zdaj pa prosim, da boste še za moja dva pridno glasovali. Kje lahko vidim slikice za glasovanje?
Metuljček bolj kot dete mi je zanimiv ati...njami! Lahko kakšno pic od njeja. Sem včeraj gledala komedijo za poptv z njim in Kate hudson. Kako sva se režala z mojim.Ko mi je z robcem pred prijatelji prišla nos brisat...hahahaha!
Flower opa mami kako si lepa! Kaj je porekel Lan na to?!
Naslov  teme popravi moderator. Lahko pišeš Jerneji RR lahko pa zrihtam jaz.
3jemi full lepa novička za vajine prijatelje. Zdaj pa čakat in pečt 9mesecev!user posted image Mali je zmajček?! Hihihi...
Lex v redu rihtajte. Delate s knaufom?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
28.4.2009 10:27:03   
tims
Dan,

kako? Ful lepe fotke ste prpopaleuser posted image . Pa so naši julijčki res eni lepotciuser posted image .

Se pa moram mal pohvalit: pri nas je bila noč po doooolgem času spet malo bolj mirna. Je spala od destih do petih, pa po dojenju do pol devetihuser posted image . Je pa ful začela kašljatuser posted image . Ne vem, če jo ne bom šla pop. pokazat P.

Nanka, grozno, no. nama so lansko leto ukradli možev kolo pred blokom. Ampak ne vpraš, kolo je bil star ko zemlja. In to se je zgodilo v treh minutah. Je samo gor šel pit s Timom, pa sta šla nazaj ven, kolesa pa ni bilo več.

Zimska, zelo dobro opravljaš tole s seznamiuser posted image user posted image user posted image . In nič se ne obremenjuj, tud če kdaj kakšna malenkost manjka.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
28.4.2009 10:40:10   
Majuska
'jutro damice moje,

za mano je burna noč ... Aleksander nam namreč ni pustil spat. Ne vem, kaj je bilo, ampak se je drl ko tavelik in se ni dal prepričati, da je treba spat. Na koncu sva ga vzela na najino posteljo, kjer je še lep čas rogovilil, zaspal na moji roki, tako da sem večino noči spala (kolikor sploh sem) vsa skrivenčena.

No ja ... upam da bo uspela nadoknaditi čez dan ... čisto nič se mi ne ljubi ...

Aja, izvolite
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
28.4.2009 10:40:55   
Majuska

Morning!

Ej, k tejle fotkici sem se pa morala vrnit. Majuška, se spomniš - tudi jaz sem nekaj dni nazaj objavila podobno. Evo, še 1x, pa povej(te), če nista faci mala 2.

a sem že povedal, da sem nor na trakce?? user posted image
user posted image  

Tudi Anji teknejo ... Aleksander ima rad modre, naša mala pa roza - tipičnouser posted image  Da o oranžni ne govorimouser posted image
user posted image

Hehe ... takoj sem se na vaju z Anjo spomnila, ko sem objavila slikco našega fanta user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4815
28.4.2009 10:42:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Majuska glasujem za tvojega Aleksandra pridno. user posted image Zdaj pa prosim, da boste še za moja dva pridno glasovali. Kje lahko vidim slikice za glasovanje?

Frutka kar link nam daj, da bo lažje ... user posted image

Boš tako dobra, pa boš ti uredila? Hvaaalaaaaaaa user posted image

08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
28.4.2009 10:47:18   
frutka_

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Frutka kar link nam daj, da bo lažje ... user posted image

Mislim, da še jih niso objavili. Me obvestijo?

Boš tako dobra, pa boš ti uredila? Hvaaalaaaaaaa user posted image

Ja, ni panike. Torej spremenit moram naslov?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 11:02:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4818
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 11:04:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4819
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 11:19:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4820
28.4.2009 11:21:59   
metuljcek321
Oujeeeee, pri 9,5 mes. imamo zobek nr. 1user posted image  user posted image  user posted image

Welcome, Mr. Tooth
user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4821
28.4.2009 11:22:57   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

no no, lady, nič jokat... tudi ti si letos leta obrnila na 23... user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
28.4.2009 11:32:53   
anikabd
HD - če rabiš nalepke ti jih pošljem

Neposredna povezava do sporočila: 4823
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 11:36:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4824
   [Brisano sporočilo]
28.4.2009 11:38:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

karmyka

Imamo Leo in Teo pričakujemo še enega novorojenčka ne vemo še spola, katero ime bi najbolj pasalo k tema dvema imenoma po vaši presoji??

(77%)

(23%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!