|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
26.4.2009 17:32:44   
sonček85
Samo na hitro se vam javim ,da vas vse lepo pozdravim in vam sporočam da smo doma.Se veselo cartamo,mali je priden,pridno je ,ati in jaz sva več kot presrečna.nI POTREBNO ŠIROKO POVIJANJE,MAMI NI ŠIVANA ,VSE JE ŠLO KOT SEM SI ŽELELA.

HVALA VSEM ZA ČESTITKE,PESTKE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
26.4.2009 17:35:04   
sonček33
Sonček naš, kako lepo, da ste doma, da je vse ok, da je porod potekal kot si želela. Uživajte, crkljajte se... Ljubčka Aleksu, pa Lovro ga lepo pozdravljauser posted image  

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
26.4.2009 18:13:46   
sonček33
Nončika super rezultat. In kam si vrgla "uč" za voziček?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
26.4.2009 18:14:49   
sonček33
Pikica36 - kako lepo, kakšna novica...želim ti vse dobro še naprej. Čuvaj svojo pikico.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
26.4.2009 18:18:15   
sonček33
Se* - matr si šla pa v nulo z zahtevami glede vozičkauser posted image ma sej maš prov

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
26.4.2009 18:26:09   
Anonimen
Se* voziček, kot ga ti opisuješ imava tudi midva... TEGALE  Obrača se tako športni del kot tudi ročaj, košara pa je kombinirana z zimsko vrečo. Pa lahek je.

Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAAAAAAM!!!!!!!!!!

Ajsi... skrajni čas, da si se spomnila na to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem mislila, da te bo zadelo šele po porodu, kokr si bla u akciji do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči85 pogrešamo te, ampak ti se kar lepo cartaj user posted image user posted image user posted image   Vsekakor pa nam privošči kako slikico še, da si malo učke napasemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči33... SUPER se počutim in nič mi ne manjka, samo tudi jaz sem začela ugotavljati, da nisem več tako mobilna in gibčna kot sem bila user posted image user posted image   Me je bauhi začel ovirat in naš pupo mi je začel nakazovat, kdaj je dovolj user posted image user posted image user posted image Ampak ni se za pritoževati...

Sicer pa (nevem točno kera je spraševala kam poniknem...) sem bila v petek pri kolegici na Primorskem in je bilo super, včeraj pa sva bila na eni poroki tudi cel dan in nisem bila nič on-line user posted image . No danes pa imava poseben dan, pa sem si vzela čas še za vas, da vas malo pozdravim, predno se do konca dneva in večera posvetim mojemu možeku user posted image user posted image user posted image user posted image   Danes imava love in the air user posted image user posted image user posted image

No to je to, ko bom mela pa več časa, vam pa še slikice od včeraj pokažem, da bo Špelka vidla da mam enako tuniko kot ona... Res dobro bauhija skrije, Špelka... user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 26.4.2009 18:27:48 >

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
26.4.2009 18:48:09   
sonček33
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
26.4.2009 19:14:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale vaš lovlo pa je srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
26.4.2009 20:31:44   
Nončika
sonček, lovro je pravi srček. pa že zdaj pozira, ko veliki.

mater ste udarile debato o vozičkih.

Se, moj favorit je Peg perego. jaz sem bila prvotno za Uno, ampak glede na to, da bo moje detece zimsko, bomo nabavili kar košaro.
pri mali sva mela Peg perego Venezia, prav tako se obrača, samo je bil rabljen. in se je obrabil. pa še poletno detece je. zdaj se moram podati v lov za kakim pametnim vozičkom, po možnosti čim ugodnejši ceni.

v mislih mam haberkornov variosport-link sem prilepila, a ne deluje.

user posted image

upam, da bo slika prisotna. najbolj mi je v oči padel tale zadnji, ki je oranžne barve.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
26.4.2009 21:48:11   
Kliki
Ja tudi meni je fajni.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
26.4.2009 22:42:52   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Ja ful sem se oddahnila. Tukaj je ena slikica:

user posted image

Zdaj bi pa samo še rada vedela kaj bomo imeli. Ampak vsi so mi rekli, da bo fantek, tako da me že res zanima :))

user posted image Kako lepa slikca.. Torej boš vprašala kaj bo? Ampak to navsezadnje sploh ni važno... ljubila ga/jo boš bolj kot vse na svetu neglede na to ali bo imel štilček ali žemwouser posted image In pa.. jaz imam tudi občutek da bo fant. Kaj pa sanjala si ga /jo že? PRavijo da so prve sanje resnične..moje so bile...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
26.4.2009 22:45:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image

evo, tole je pa naše detece.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
26.4.2009 22:47:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Samo na hitro se vam javim ,da vas vse lepo pozdravim in vam sporočam da smo doma.Se veselo cartamo,mali je priden,pridno je ,ati in jaz sva več kot presrečna.nI POTREBNO ŠIROKO POVIJANJE,MAMI NI ŠIVANA ,VSE JE ŠLO KOT SEM SI ŽELELA.

...super da je vse bilo ok...uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
26.4.2009 22:53:46   
Erin

in pa Peg Perego GT3

http://images.baby-center.si/05/0006/0001/imgArticle_168383.jpg

Mi ga imamo in je  1Auser posted image user posted image user posted image Ima samo eno slabost ki pa mine v cc 2 mesecih, ko sedi ga ne moreš imeti proti sebi obrnjenega, potem pa itak iz firbca samo še naprej gleda... Bi košaro tudi kupila? Mi je nismo ker se da lepo poležt pa streho nekak okrog obrnit, sva dala notri samo eno zelo toplo vrečo iz volne in je spla k angelček...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
26.4.2009 23:57:46   
ledenka
sonček85 user posted image user posted image user posted image  super, lepo se cartajte in čakamo tvojo porodno zgodbo user posted image  

joj, vozički user posted image  sej veste, jaz sem mela vsak teden svojega favorita... no, kako se bo obnesel tale, ki sva ga kupila, boste že kmalu izvedele - po dnevni se fajn vozi user posted image

lunči, larilu, se*, sej me ni STRAH kot STRAH... samo strah pred novim, kar prihaja. strah, pomešan s pričakovanjem... vem, da bo. sam počutim se pa kot pred izpitom user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
27.4.2009 9:24:25   
aqua77

Super sonči, zdaj pa na polno uživajte!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
27.4.2009 9:25:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Opa, kakšen maneken!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
27.4.2009 9:31:45   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Super sonči, zdaj pa na polno uživajte!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85 iskrene čestitke, lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
27.4.2009 9:50:34   
trinity22
pikica36 iskrene čestitke jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo sem vesela zate, zdaj pa lepo uživajuser posted image  črne misli pa kar stran, vse bo OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
27.4.2009 9:52:36   
Nončika
ledenka, naj te ne bo strah. boš vidla, ko ti detece dajo v roke, te vse mine. samo radost in veselje, to ostane.
glede vozičkov, jaz mam skoraj vsak teden nekaj nagledano. ampak, mam še ddoooossssstttiiiii časa in tam nekje konec poletja, začetek jeseni, pol bi pa že fajn blo če bi se odločila. moj bo sigurno sive lase dobil poleg mene.user posted image user posted image user posted image

sonček, uau, taki porod bi si jaz želela. zdaj se pa pridno cartajte in uživajte.

midve z malo uživave same. ni ne mojih staršev, pa še moj dela. skratka mir je taki, da ne morem verjeti, da je to pri nas doma.user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
27.4.2009 9:57:34   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ja ful sem se oddahnila. Tukaj je ena slikica:

user posted image

Zdaj bi pa samo še rada vedela kaj bomo imeli. Ampak vsi so mi rekli, da bo fantek, tako da me že res zanima :))

user posted image Kako lepa slikca.. Torej boš vprašala kaj bo? Ampak to navsezadnje sploh ni važno... ljubila ga/jo boš bolj kot vse na svetu neglede na to ali bo imel štilček ali žemwouser posted image In pa.. jaz imam tudi občutek da bo fant. Kaj pa sanjala si ga /jo že? PRavijo da so prve sanje resnične..moje so bile...user posted image user posted image user posted image

Sanjala sem punčko, moj pa fantka. user posted image Sej res mi je vseeno kaj bo, važno da bo otročiček zdrav.... Ampak rada bi pa vedela zato, da ga oziroma jo lahko začnemo naslavljati po imenu!!! Važno, da zaenkrat lepo raste in da bo tako ostalo tudi naprej!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
27.4.2009 9:59:06   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

in pa Peg Perego GT3

http://images.baby-center.si/05/0006/0001/imgArticle_168383.jpg

Mi ga imamo in je  1Auser posted image user posted image user posted image Ima samo eno slabost ki pa mine v cc 2 mesecih, ko sedi ga ne moreš imeti proti sebi obrnjenega, potem pa itak iz firbca samo še naprej gleda... Bi košaro tudi kupila? Mi je nismo ker se da lepo poležt pa streho nekak okrog obrnit, sva dala notri samo eno zelo toplo vrečo iz volne in je spla k angelček...

O tem še premišljujeva, ker se mi zdi, da bi bilo fino, glede na to, da bomo nekje prvič šli na sprehod konec novembra oziroma začetek decembra in bo ful hladno... Morava še dobro premisliti, drugače panama je res ful všeč!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
27.4.2009 10:31:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27
sonček85..no comment!!! Kva čakate??? user posted image user posted image
user posted image user posted image bila že na pregledu
IZVIRNO SPOROČILO: oktavijaSonček85.... me te imamo full rade sam tet bi rade spet bile...pojdi že rodit!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image tu sem že  bila na klistirju user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
27.4.2009 10:31:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sonček, dihamo s tabo in držimo pesti, da te mali Aleks ne bi preveč izmučil.

ravno danes sem dobila rezultate NS. niso ravno blesteči tveganje za DS je 1:728. saj ni tak slab rezultat. zaj še čakan rezultate DHT testa.

pdp pa man dva: po M man 30.10.2009, po NS pregledu pa 24.10.2009. skratka vidli bomo tam nekje konec oktobra kak in kako ali pa celo novembra.
drži se ,mali bebi bo pa rastel kot mora.Ni pa niti tko slab rezultat,je dober.Jaz na tvojem mestu nebi nč skrbela glede tega user posted image kako je lepppppppppppuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
27.4.2009 10:31:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: murkica  -17.58h

No pa da se še jaz javim z veselo novičko. Najprej sem imela rezultat po nuhalni 1:2317 (2,5mm)zdaj pa sem dobila še rezultate krvi in je razmerje nekaj več kot 1:4000. Tako, da smo dobri. Ful sem vesela in se mi je odvalil ogromen kamen od srca.

Sonček85 še malo, še malo... Še vedno diham s tabo!!!
super za rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image

no tukaj je bilo pa še res čisto malo saj je naš sonček prijokal ob 18.01

larilu :lep buši

vsem tetka mse Aleks lepo zahvalajuje še 1x za čestitkke in vas lepo pozdravlja.user posted image user posted image user posted image user posted image
ledenka.sedaj dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica36:jeeeeeeeeeee mamica boš ,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?