|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
27.4.2009 7:40:01   
piskot
jutro, pri nas se ne dezuje. user posted image user posted image

ajvi vstopnina je 5 eur. kar precej, ce gres samo na igrala.

boma zal nimam nasveta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 8:37:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
27.4.2009 8:55:14   
simonakr
jutro punce!

Mi smo prišli nazaj v ustaljen ritem, matr tale luna in grdo vremeuser posted image ; sm rekla da grem dons na sprehod pa če ušpičene prekle padajo - no ja samo ven pod streho ene 2 kroga nardit user posted image user posted image user posted image

Midva greva popoldne v savno, bo babi merkala malo, Mleko je pripravljeno, samo še spakiram stvari pa kosilo skuham - A MA KAKŠNA IDEJO KAJ NAJ SKUHAM??

Mlea - našo tud zvija če greva direkt po hranjenju v vodo, tko da sem rekla da gremo zvečer prej v banjo potem pa nafutrat.

Katjuša - mi se milimo samo 2x na teden, ostalo je samo topla voda.

Aja naša je začela kar nekaj polivat. user posted image user posted image user posted image

no zdej mamo pa alarm...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
27.4.2009 10:55:23   
Pupka
dober dan.

Jaz sem z user posted image sama doma. Mama, ata, sestra in user posted image so šli neko mlado drevje čistit od poti. Al nekaj user posted image tak da sem mela mal prilike da se oglasim. Bom pa zdaj mojemu majice polikala, ker si je prpelal poln prtljažnik umazanih cunj user posted image user posted image user posted image Je pozabo pustit pr noni, da mu opere (dolga zgodba) user posted image user posted image Sem mu jaz oprala, in zdaj še polikam, pa se mi zdi prav fajn user posted image user posted image

No, lep preostanek dneva vam želim. Mi smo že pr zajtrku jedli torto ker ma ati RD. user posted image

mlea
zdaj se klopa najbrž že rešili, ampak jaz se spomnim, ko sno ni neli klopa sem šla takoj k dežurnemu, pa me je sestra najprej vprašala, če smo že sami kaj vn spravljali... Pa sem rekla, da ne, da je klop še cel, pa mu je pol spulila. Drugače je pa rekla, da tist, kar ostane sam mal klopa v koži ne dajejo vn. Tist itak pol ni več živo ingre pol samo vn... Smo pa mel zdaj spet dva dni nazaj in se je Gal drl kot da bi ga iz kože dajali sam ko je mami bliz pršla s pinceto... komaj smo pol spulili tisto žival.. user posted image user posted image Je mislil da ga bo bolelo če smo rekli da bo treba pulit. Mi je bil že smešen. No je pa rekla mami, da k dežurnemu ga naj ne peljem, ker je sama videla enkrat kaj počnejo z otročički ki majo klope. Groza baje. Vsak Dr. pomoje ma nek svoj način... Ne vem. user posted image user posted image user posted image

AMPAK mislim, da bi naša kolumbo tukaj mela kakšen dober nasvet.user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 11:42:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4730
27.4.2009 13:05:13   
Ajvy
oi....kako smo....

Cita..upam,da se ti je uspelo spočit....

Balonchy...ima nov avatar user posted image user posted image user posted image
Hvala za kufe.....

Boma
....kaj ste urihtale s klopom.....

piškot....ja, res je....kolk je pa za otročke....vstopnina...al je to vse isto....
Sej veš , kaj pravijo..otročke veselje- neprecenljivo..za vse ostalo je mastercarduser posted image user posted image user posted image

KOlumbo..vav..kak se to idilično sliši....vav.....nisme še vidla srnice v živo....

Simonakr...lepo se nasavnajta....

pupka....vse najboljše atiju user posted image user posted image user posted image
Pridna si bila, ni kaj....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 14:09:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
27.4.2009 14:15:32   
Ajvy
vav,,,kolk super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4733
27.4.2009 14:50:54   
tanci29
hej bejbe

no mi smo tud kar leteči...
kolumbo -super slikica...sliši se dobro mormo it kdaj pogledat

no sem vas u bistvu prišla malo pozdravit zdej pa pičimo naprej

lep preostanek dneva

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 15:24:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 15:25:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4736
   [Brisano sporočilo]
27.4.2009 15:26:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4737
27.4.2009 18:52:47   
Čebel@
dan oz.dober večer!
imam par minut frej,ker ati hrani Hano.....jo je tudi napol previl(rit sem mogla jaz obrisat)-počas napredujemouser posted image user posted image user posted image user posted image
izlet na birmo je uspel-Hana bila full pridna.....vsakič po obroku je takoj zaspala nazaj-ji je zgleda pasal zrakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je pa tudi pasalo malo spremembe-da grem malo ven iz domžaluser posted image user posted image
nič se mi ne da,ampak moram iti likat-me čaka en orenk kupuser posted image user posted image user posted image

lep večer še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 4738
27.4.2009 19:45:01   
MIHAILO
Pozdravljene...mi smo ok...imam pa malo casa za rr,ker je moj na dopustu in se skoz potepamo...
Boma-mi zaspimo ob 22h ali 23h n se zbudimo 3:0-3:30h in ob 6:00- 6:30h
Sem vas prebrala ampak,ker je bilo prevec se ne spomnim komentirati...user posted image

se malo slikic
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
27.4.2009 21:00:59   
Onasiss
Mihailo, kok so lepe slikice, lepa sta oba. In zelo lepo je oblečen.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
27.4.2009 21:28:05   
boma2

Dober večer mamice.... :)

Hvala zavse... KLOP.. Sem klicala dežurnega, če ga vzmae ven, pa je rekla da ga naj kr sama dam ven in če se men zatrga se lahko tudi njej.. Kličem danes zjutraj in povem, da se je zatrgal pa je rekla puste in če se bo zagnojlo bo tisto kar jenotr ostal ven prišlo.. Ampak baje sem vse ven vzela in je tista pikica od "ugriza" klopa. Vsaj upam, 30.4.2009 grem k pediatru za Žigata in bom še to od Pike pokazala...:) in upam, da bo ok...
JA zdaj pa full razmišljam, če bi jo cepila proti klopnem meningitisu.. Upam, da sem prov napisala.. Kaj pa ve boste cepile?

Kolumbo... Full dobr lahko bi mal razkrila lokacijo, da bi še mi božal ali gledal srnice..:) Če ni skrivnost...

Pupka... Tisto s dudo pa zanekrat kr gre, čeprav traja... Jaz sem jo tudi danes kr k sebi uzela pa sem ji daljala dudo tako da smo od 22.30 - 3.30 kar spal...user posted image user posted image Upam, da bo kmalu prespala vsaj noč do 6.00 ure.. :)

boma2 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4741
27.4.2009 21:29:35   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Pozdravljene...mi smo ok...imam pa malo casa za rr,ker je moj na dopustu in se skoz potepamo...
Boma-mi zaspimo ob 22h ali 23h n se zbudimo 3:0-3:30h in ob 6:00- 6:30h
Sem vas prebrala ampak,ker je bilo prevec se ne spomnim komentirati...user posted image

se malo slikic
user posted image
user posted image
user posted image

prov luštkana sta... :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
27.4.2009 21:39:06   
boma2

mamice želim vam dolgo noč .... :) seveda prespano... :)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
27.4.2009 21:57:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

mamice želim vam dolgo noč .... :) seveda prespano... :)user posted image user posted image user posted image user posted image

enako.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
27.4.2009 21:58:47   
Ajvy
Mihailo..krasne slikice....lepa sta user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy..super za uzivancijo.....user posted image user posted image

KOlumbo...no, pol pa pridem k tebi srnice gledat user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
27.4.2009 22:39:13   
Katjusa
čer....

mi smo bli dons na izletu ne nekem jezercu mal čez mejo v avstriji in je blo super smo se mal sprehajal pa mal po toboganu vozl.... Benjamin je razn k je jedu vse prespaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bošček vse bo zamudiluser posted image user posted image user posted image user posted image
takole je benjamin jedu:)
user posted image
Florjan na toboganu
user posted image
user posted image
pa še malo na sprehodu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
in še malica:)
user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
28.4.2009 8:05:37   
Čebel@
dobro jutro!
spet sem taprvauser posted image .......še user posted image vam postrežemuser posted image .........Hana me je zbudila ob 7.00 in sem šibala mleko naštimat da ne bo čisto ven padla,no pa je zaspala nazaj-še vedno spiuser posted image user posted image ....nič se mi ne dauser posted image user posted image ..........včeraj mi je ratalo zlikati vse cunje-kar ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image
Hana je začela opazovat igrače na loku,tko da ji bova verjetno danes šla kupit igralni centeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej si grem pa kavico skuhat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
28.4.2009 8:33:29   
Ajvy
jutro...spet ta dežek...je fino spat...sam ven nič ne moreš.....

Boma....upam,da ste fajn urihtali tega klopa.user posted image user posted image user posted image ...za cepljenje pa jst ne vem....žal...

Katjuša..vav...ste se imeli lepo...superca....user posted image user posted image user posted image
Ta slikca k Florjan na pomolčku sedi, je pa za v okvir....

MAjchy
....hvala za kufe.....
Superca, kolk si bla pridna....user posted image user posted image user posted image .
Lepo kupujta....pa obvezno slikico nakupa user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
28.4.2009 9:24:50   
Pupka
Jutro. Moj user posted image je jedel včeraj ob 18.30, pol je zaspal ob 20.00 in spal danes zjutraj do 6.00 user posted image user posted image Sem ga hotla zvečer ob 9. še zbudit za jest, sam sem ga pol pustila pa je kar spal. In končno mi je uselo ujet en majhen nasmešek. Vsakič ko se pripravim da bi ga slikala kako se smeje, sam gleda v fotoaparat in nasmeška ni in ni- ko ga umaknem se pa takoj smeji. user posted image

Evo mojega buhteljčka

user posted image

je bil pa včeraj od bratranca tamali pr nas. Je star 8 mesecev in ma sam 1 kg več od mojega pikeca ki bo v petek 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Sma se pa z mojim user posted image včeraj mal pičila... Nič hudega, je blo za brezveze skoraj... Ampak sva se lepo pogovorila. Je šel ponoči domov, ker dela zdaj te tri dni, pol pride pa nazaj. user posted image user posted image Včasih celo pozabim kako lepo je zaspat ob nekom. user posted image

MIHAILO
full sta luštna, in tamali bo res pravi "hartbrejker"   user posted image user posted image

Katjusa
full lepe slice- res sam za v okvir. tudi ona ko je na vrhu tobogana. Super user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
28.4.2009 9:27:37   
simonakr
Jutro!
Majchy hvala za kavico
No dons k je dež bomo pa spet malo bolj klepetale ane user posted image user posted image user posted image

Naša je dons ponoč podrla vse rekorde - spala je od 20.00 pa do 4 zjutrej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image pol je pa še podalšala do 8.00! user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo mala! Samo slabost tega je da sem mogla sred noči brizgat, ker mi je skor joške razneslo user posted image . No ja pa mamo enkrat za rezervo!

Punce savna je zakon - sm jo že prov pogrešala 1 leto nism bla, svetsko! user posted image user posted image

No k se vse tolk hvalite za likat - jest grem pa zdej! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?