|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
25.4.2009 21:39:26   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Kolumbo zate imam eno vprašanje...a ti veš je možno tam pr vas po tel.naročit sveče za krst ker tle pr nas nimajo nč lepegauser posted image dol vozit pa hmm...

Če se ne da ti jih pa lohk jst al pa Kolumbo naročive. Ne vem, midva bova čez ene 10 dni šla tud svečo naročit pa lohk vprašam. Razen če rabš prej.

Ja seveda bi lepo prosila mi moremo imet svečo do 14.06 ko imamo krst...prosimmmm

Ne blema, bomo zrihtal. Sej nardijo pa baje v roku enga tedna, Kolumbo rekla da so pr njenmu Maju v enmu tednu naredle.
No, sej fajn bi blo Kolumbo ujet, ona more vedet če se da prek telefona naročit. Sej tud nune so dons zelo "civilzirane", majo tud internet običajno.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
25.4.2009 21:56:14   
Onasiss
tanci, bravo za umivanje zobk user posted image user posted image user posted image user posted image  in želim čimveč takšnih dnevov.

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
25.4.2009 22:16:41   
boma2

dober večer mamice...

končno sem prišla do računalnika... Vsem želim eno lepo in dolgo noč s spanjem.. Nam še vedno ni uspelo, da bi prespali noč... Ampak upam, da bomo kmalu...

FLORJAN  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN.. IN SEVEDA, ČESTITIKE TUDI MAMICI IN OČKU.. kER STA PRED TREMI LETI PRVIČ POSTALA STARŠA.. user posted image user posted image

Zanima me, če mamice, ki polno dojite brez dodajanja, če vam dojenčki že spijo celo noč? Hvala.. :)

VRTEC.. .Pri meni so že rekli, da ne glede na vlogo ne bo mogel iti z marcem v vrtec.. :(

CITA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko sreče ti želim in čimprejšnje okrevanje user posted image , da bi bila ušeška čimprej boljša...

< Sporočilo je popravil boma2 -- 25.4.2009 22:19:35 >

boma2 :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
25.4.2009 22:19:28   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

tanci, bravo za umivanje zobk user posted image user posted image user posted image user posted image  in želim čimveč takšnih dnevov.

se podpisem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
25.4.2009 22:23:25   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

se podpisem

jaz tudi.. :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
25.4.2009 22:24:02   
boma2

mamice nočka.. gre spat, ker drugače je prekratka noč ob 2 zjutraj bo spet bujenje.. pa ob 5... :(

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
25.4.2009 22:54:30   
BarbaraGS
krstne svece -  Mi vemo za eno gospo, ki unikatno izdeluje sveče. Nam jo je naredila in se jaz, ki sem full zahtevna, sem bila vec kot zadovoljna. Priporocam in ce zelite lahko zrihtam tel. ali naslov.

boma2 mi polno dojimo in se zbujamo okrog 2-3h in 5-6h.  Ni se blo prespane noci.

Florijan, mami in ati - vse naj naj in obilo blagoslova na vseh podrocjih.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 23:03:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
25.4.2009 23:35:41   
kayica24
Babnice..Sem mislila,da bom zdaj že spala,pa sem vas brala več kot pol ureuser posted image user posted image user posted image

naj povem,da bi morali imeti včeraj drugo posvetovalnico,pa smo čakali v čakalnici zihet tričetrt ure,nqakar nam sestra sporoči,da si je od pediatrinje hčerka nogo zlomila in sta na kirurgiji...Tako da so nas prenaročili in imamo sedaj merjenje-tehtanje-pregled 5.5.

Pupka...Jaz vodo najprej prefiltriram,potem pa jo dam zavret..Ugasnem pa takoj ko zavre...

Mihailo jaz dam moji miškici ad3 kapljice mogoče 1x al pa 2x na teden,pa še to samo 3 kapljice...Saj dobi te vitamine v AM, pa zunaj na sončku...Ne bom je matrala preveč,ker jo potem tak krčki mučijouser posted image

Naša bejba pa je full kihala prejšnje dneve,pa okice so se ji solzile,pa parkrat je zakašljala..Sem se že ustrašila kaj bo iz tega,sem ji vlivala fiziološko v nosek kot zmešana, danes pa je že blo okuser posted image user posted image user posted image Upam da tako tudi ostane...V torek gremo namreč na dopustuser posted image user posted image user posted image Pa še srček bi se mi strgal,če bi miškica zbolela...

Vaši malčki kaj pokašljujejo kdaj???
Naša včasih...Kakih 3x,4x na dan ali pa še to ne...Ampak vseeno...

Krst...vidim da se že pripravljate na veliko...Mi bomo pa krstili konec poletja nekje...

Vrtec...Hvala Bogu sem drugo leto še absolvent in prejemam štipendijo,ter ostale prispevke,tako da znese,da sem doma...Ker če bi mela še te probleme z vrtcem...Ojoj...Ampak pr nas na vasi ni panike..Pa še širili ga bojo,tako da...user posted image user posted image user posted image

Florjan...VELIKO OTROŠKEGA SMEHA, NAVIHANOSTI, SNEGCA PO SOBICI IN ZDRAVJA ŠE NAPREEEEEJ!!!!!user posted image

Majchy...Tvoja pupa pa me vedno fuuull na mojo spomni..Imata zelo podoben izraz na obrazu...user posted image

Citauser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
25.4.2009 23:40:02   
kayica24
Aha..Še to..

Glede cepljenja...
Čeprav bo naša doma in ne v vrtcu bomo dali cepit za vse...Prehude so te zgodbe vseh tistih ki ste dali te bolezni skozi...

Nič,grem se stuširat in k miškici..

Aja,mimogrede..Ona že od samega začetka spi v postelji 70x140 in ne v zibki...

Lepo boditew in uživajte v dokaj sončni nedelji,ki nas čaka,kajti naslednji teden bo vreme zauser posted image ..Mi pa na dopustuuser posted image

Glavno da smo skupaj...

lepo pančkajte in čuvajte naše angelčkeuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
26.4.2009 5:35:00   
Čebel@
dobro jutro!
najprej zajterk:user posted image ..........jaz sem budna že od 4.00 ko je moj šel v službo.....sploh ne morem  več zaspatiuser posted image .......danes gremo na eno birmo in se še odločam če čem hano zbudit,da bova imeli en ritem čez danuser posted image jo bom ob 6.00 zbudila,ker gremo ob 9.30 od doma in imamo skoraj eno uro vožnje.....čeprov se mi tok ne da ituser posted image

želim vam lep dan-upam da bo kej sončka

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
26.4.2009 10:20:50   
Balonchy
Dan...

A tle štrajkate??? user posted image

Kolumbo - nisem še poklicala!!! user posted image  Bom v torek, drgač se bomo pa znajdli brez user posted image !!! Hvala...

Mam pa še en link za sveče - vidla u živo - full OK!!!

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://home.amis.net/gorinek/krstnaNormal.jpg&imgrefurl=http://home.amis.net/gorinek/Krstne%2520svece.html&usg=__ddeCMubjVvkL7zEpzfhti9vNEEs=&h=1024&w=768&sz=242&hl=sl&start=2&sig2=DwQpOcGPigxvB_bmTE4rrw&um=1&tbnid=z3M2qaC_ZTY9UM:&tbnh=150&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Dkrstna%2Bsve%25C4%258Da%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26um%3D1&ei=Mhn0SaHZGISv_Aai8-TNCQ

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
26.4.2009 10:44:11   
Onasiss
Dober dan.

Mi smo mel pa zvečer pravi dizaster. Grem, da jo pripravim za kopanje, vse ok, je namilim, še vedno vse ok, se smeji in pogovarja z menoj. Ko pa jo še enkrat namilim po nogica pa katastrofa, se je začela dret, kot da bi jo iz kože dajal. Mi ni preostalo drzgega, da jo na hitro splaknem in oblečem ampak se je tako drla zigr kake pol ure. jaz sem bla pa čisto presrana, sploh nism vedla kva narest. Najprej sem jo skušala potolažit ni in ni šlo na noben način. Ne na zizi, nč. Pol sem pa nardila flašo in kot da bi en odrezu ta film-konc. Je dvakrat fajn potegnila pol pa zaspala kot komirana. Ampak lačna ni bla, ker sem jo malo pred kopanjem nahranila. Res ne vem kaj jo je pičilo. user posted image user posted image user posted image user posted image  No spala je ok, tako kot ponavadi prvo rundo 7 ur in potem še 4 ure. Danes zjutri je pa res kot da včeri ni bilo nič. Upam samo, da se bo še hotla kopat, glede na to, da sem jo umila v dretju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
26.4.2009 10:48:38   
Onasiss
Mi smo pri Vitu imeli takole svečo in bel prtiček. Na vrhu sveče piše njegovo krstno ime, pri strani datum krsta, spodaj pa samo Sveti krst. Meni je bila sveča zelo všeč, vzela sem jo pri nas pri Salizijancih in sem za napis čakala dobrih deset minut.

user posted image

Ker je bil že zelo velik pri krstu, je u bistvu šel kr sam h krstu, sem ga oblekla v bele hlače, srajčko in imel je kravato, na glavi pa en lep klobuček.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
26.4.2009 12:18:23   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Zanima me, če mamice, ki polno dojite brez dodajanja, če vam dojenčki že spijo celo noč? Hvala.. :)

Tisa spi...od 19.00- 19.30 do 04.00- 04.30, se naje, potem pa se zbudi okoli osmih, poje in je kake pol urce pokonci, pa zaspi....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
26.4.2009 12:22:49   
Ajvy
Balonchy...kje si ti punca...mamo nov avatar???

Mlea....jih prime, pa jih spusti...zgleda je bila ravno tisti trenutek preveč utrujena...potem jih je resnično težko potolažit...

Boma..držim pesti, da se ti bo uspelo čimprej potolažit.......

Kayica..
.za vsako mamo je srce parajoče ,ko je otrok bolan, ampak to je del odraščanja...in je del, ki se mu ne moreš izognit....pa četudi si Michael JAcksonuser posted image
Trdnejša opora si otroku ko je bolan, prej bo zdrav.....

Majchy
...hvala za zajtrk.....
Jst redko kdaj budim in takrat se mi srce para....ker je potem čist zgubljena...
Lepo se imejte na krstu.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
26.4.2009 13:49:09   
claud
Ola punce.

Kako?
mi2 sva ble prej mal zuni, zdj sva pa doma lepo najedene in zdj pikica počiva...user posted image
Včeraj sva šle pa mal v arboretum tulipane gledat....in ena komedija-sm ravno ujela del pogovora....: Mlada družinica, punčka okol 5 let, ....punčka hoče odtrgat tulipan...mamica reče: ne smeš, ker če bi vsak odtrgu bi jih zmanjkal pa pol ne bi mogl gledat....pa punčka nazaj: pa če je ena teta rekla da je za vsazga enuser posted image ....pa spet mami:ja pa pol bi jih res zmanjkal....tamala se ne da pa reče: joj mami no, sj bojo jutr nove posadiluser posted image user posted image user posted image

No pol sm se pa zamislila kaj vse nas še čakauser posted image user posted image user posted image

Drugač pa smo se mel učer fino, sonček...vse super....user posted image

Majchy-krst je verjetn že mimo, tko da upam da je blo lepo in da after uspevauser posted image !

Ostale mamice-lep dan vam želim!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
26.4.2009 19:26:13   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ajvy.......kako si ti in tvoji princeski?ste zdravi?midve bova pa ob 14.00 jedli in potem za kakšno urico ven-moram iti po pleničke v DM.....sem pa bila pridna in pospravila celo stanovanjeuser posted image samo še po tleh pomijem in sem zmagalauser posted image user posted image user posted image

vav....čist si bila preveč pridna....

princeski sta ok.....Tarja je v fazi...sama....torej potrebujem zanjo trojno dozo potrpljenja, Tisa je priden dojencel...veliko se smejčka in gruli....samo potem je preutrujena in ne zna zaspat.....

lepo se imejta na sprehodu...mi bomo tudi skočili v Bizovik na igrišče....

A ti tud? Jst bi jo včas (Neli) najraj kr našim mal pelala za par dni. Pol pa skoz štejem do 10 pa si govorim, umir se,... Sam Neli ma še neke nove finte k jih nikol ni mela, od igranja z hrano, to cmizenja nonstop,...

hej bejbe

no sem vesela da nisem edina...glih učer sem rekla če bi erika pelala za en dan k našim da dam možgane na off, ker se je cvilu cel dan mi je šlo že kar čez ušesa, komi sm čakala da zaspi..dons je bil pa tak cukr pa priden čist kontra in še nekaj pusti si umit zobe, ne morš verjet

hm, zgleda da jih je res mal luna metala. tudi jaz sem imela take zelje ene 2 dni nazaj in potem sem imela slabo vest, ker sem se ful fajn pocutila, ko ga je ati odpeljal k babici.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
26.4.2009 19:32:39   
piskot
pa je za nami se en dan. smo bili v zivalskem vrtu. kaj imajo fajn igrala, zivali tud povohal ni user posted image

boma
ne, nasa se zbudi najmanj 2× na noc.

kayica ja tudi nasa vcasih kaslja, pa vcasih ji moram nosek cistit. brez panike, verjemi mi da  bos vedela, ce bo zbolela. zdaj pametujem, pri tavelikem sem pa isto za vsako kihanje panicarila.

cepljenje nismo pristasi, najrajs bi se ta nujne spustili, tako da bomo te vsekakor. upam da se bomo dobro drzali potem oktobra, ko gre martin v vrtec.

zibka nasa je v zibki cez dan. no, se pravi vsega skupaj ene 15 minut. sicer je rajsi na kavcu.

mlea mogoce jo je pa tiscalo v trebuscku, ce si jo kmalu po hranjenju kopala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
26.4.2009 21:31:39   
Ajvy
lep dan....smo bili v peskovniku...je bilo fino...ati je potičke delal, mi smo jih pa podirali user posted image user posted image

Claud...ja, res je...kaj na s vse še čaka....otroci so vedno z vsemi žavbami namazani.....
SUper za arboretum..še nisem bila tam....

piškot...meni se pa to zdi čist normalno ,da si vesel ,da lahko malo zadihaš.....itak je vedno tako ,da jih potem takoj pogrešamo....
Full dobr za živalski vrt.....user posted image user posted image
KOlk je pa vstopnina...če te smem vprašat??

kolk mi je zanimivo, ko nobene ni.....upam, da ste vse imele lep dan.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
26.4.2009 21:47:15   
boma2

mamie pomoč... KLOP...

Pozdravljene, lepo prosim pomoč, kajti hčer je imela klopa, in ga nisem v celoti spravila ven .. nevem točno kaj je ostalo notr a nogica ali čist ena majhna pikica glavice od klopa... Me pa zanima, ker sem probala pol z oljem, z acetonom baje pomaga, nisem mogla tiste črne pikice ven spravt.. :( Zdaj nevem kaj naj še naredim.. :)
Po moje bom šla kr k dežurnemu.. :(

lp  HVALA

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.4.2009 22:07:26   
Katjusa
Ojla punce....
vidim, da ste vse bolj redkobesedne.... mi smo bli danes na pikniku (praznovanje RD od florjanovega prjatla) in je bil benjamin skos ful priden večino piknika je prespaluser posted image user posted image user posted image user posted image še sama ne morem verjet, sej je vedno priden sam ponavad je mal sitkan če ni doma, mel smo lepo njegov voziček zraven in je skos spal v njemuser posted image user posted image user posted image user posted image pa tud v avtu med potjo je bil priden.... mogoče bo pa celo začel uživat v vožnji in se bo raje vozu v jajčkiuser posted image
Ju3 smo mel pa it namen na izlet v avstrijo ne neko jezero sam očitno vse dopade k zunaj že dežujeuser posted image user posted image bomo mel pa doma v dnevni mal čistilne akcije, ker zadnje čase smo tolk zuni, da se not sam prah nabirauser posted image user posted image

HVALA VSEM ZA ČESTITKE
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Florjan
...VELIKO OTROŠKEGA SMEHA, NAVIHANOSTI, SNEGCA PO SOBICI IN ZDRAVJA ŠE NAPREEEEEJ!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ve milite dojenčke? jst ga ne..... tud florjana nisem tako malega, patronažna je rekla da ga nej kr z vodo in zdej isto, dam pa v vodo par kapljic kopeli sam ne za vsako kopanje....

Boma povej kak si rešla zadevo s klopom.... nam se še kej takega na srečo ni zgodilo je pa do sedaj mel 1x klopa.... upam, da ste uspešno odstranil nadlogo in da se vam noben klop niti ne približa več

lahko noč in lep praznik ju3

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.4.2009 22:07:51   
Onasiss
boma2-meni se je to zgodilo lani pri Vitu in sem tisto polovičko ven spravila z inekcijsko iglo (lahko tudi šivanko) tako, da sem kao odpraskala ven tist del kjer je bil klop. Ne gre za veliko kože ampak čisto malo. VEM DA SE SLIŠI GROZNO ampak ven sem ga pa le dobila.

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.4.2009 23:02:08   
No da se še jaz na hitro pofočkam...sem utrujena da bom dol padla...bili zunaj cel dan skoraj potem pa likala in sedaj končala samo perilo še obesim in končuje za danes...

Boma-jaz če bi bila na tvojem mestu bi peljala k dežurnemu to je moje mišljenje...
Več pokomentiram jutri...
Lepo nočko

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
27.4.2009 6:41:18   
Balonchy
user posted image

Jutrooooooooo....

Mi smo naspani in siti...
Zdaj gremo počasi drugo rundo odsmrčat! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?