|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
27.4.2009 21:08:39   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Pa lahko noč vam želim. Me čaka še user posted image user posted image .

go girl, go girl user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 976
27.4.2009 21:12:12   
Blueeyes
zdej pa samo še pod tuš in v spanje... jutri me čaka dooooolg dan.. se beremo zvečer...

lepo noč vsem skupaj in unim k boste brale takoj zjutraj lepo jutro... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 977
27.4.2009 22:15:06   
FLASK_A
Ajde, punce, da bo šlo danes lažjeuser posted image user posted image user posted image
Noč ima svojo moč- jutri pridem spet pošpegat, če je že katera odpotovalauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 978
27.4.2009 22:35:15   
Kasija
Čestitke dudica1 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Ste punce kaj razmišljale o srečanih zmajčkov po porodih?

tubby V času prejšnje porodniške smo se kar redno dobivale, tako da upam, da bo tudi tokrat prilika. predvsem da amlo počvekaš o skupnih temah, otrok se navadi drugih otrok in je lažje za v vrtec... skratka jaz sem za user posted image . Kako in kdaj in kje pa prepustim drugim, ki ste že dlje časa na "zvezi".

bepanten in lanolin sem uporabljala oba, pa ščitnike za bradavice tudi. z lanolinom sem jih mazala vedno po podoju (nekje prvi mesec oz. dokler se niso utrdile bradavice), z bepantenom pa kadar so bile "ranjene".  Bepanten sem odstranjevala pred dojenjem, lanolina pa ne. Začela sem mazat, ko sem začela dojit. Za šivano rano nisem uporabljala ničesar, tokrat pa morda bom sprej. Se še nisem odločila. Tako milo kot deodorant imam že pripravljena oba  nevtralnega vonja.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 979
27.4.2009 22:36:01   
Kasija
Pa lahko noč user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 980
27.4.2009 22:48:15   
brigita23
alo lepotičke user posted image

evo, da se še tukaj malo javim...smo še vedno v paketu 2V1 in veselo brcamo v trebuščkuuser posted image ...vsake toliko mi ful utrdeva buši ampak to je pa tudi vse...popadki pridejo in potem ko mislim aha zdej pa bo, pa se tudi končajauser posted image ..

Kko ste kaj ve???? Upam da dobro, da uživate zadnej dneve svoje nosečnosti in svojih bušijov. Božajte jih, jih razvajajte...čeprav pa vem, da si tudi že vse želite v Rim, da spoznate svoje sončkeuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 981
27.4.2009 22:49:38   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ajde, punce, da bo šlo danes lažjeuser posted image user posted image user posted image
Noč ima svojo moč- jutri pridem spet pošpegat, če je že katera odpotovalauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

uffff punce...tole se pa mora še enkrat zarolatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...face ste

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 982
27.4.2009 22:51:12   
brigita23
Nič fajn pančkite, lepe sanje...čimmanj WC obiskov, tiste ki pa vas odnese v Rim pa čimlažji porod in prijetno cartanje svojih srčkovuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 983
28.4.2009 0:00:15   
pokica_
Mi še kr ne spimo...pa sem prišla malo poštulit semle.

Tanja_ glede malinovega čaja sem jaz čist isto kot ti,...pa še moj mi je rekel da naj še rajši počakam. Sam res...pol če pred dopolnjenim 37.t rodim še EA ne dobim. user posted image  Tako da bom res počakala do sobote vsaj, da dopolnim ta teden.
Zlikala boš pa že še...počasi vsak dan pol urce-uro, pa boš vse še zgotovila. Na koncu še vedle ne bomo kaj delat od dolgega cajta, ko bomo mogoče še po roku....in bo že vse v stanovanju tipi-topi. user posted image

k.tja...kako sladkega sinčka imaš...so mi kr solzne učke rataleuser posted image ! Glede mlekeca pa vem, da je na začetku le mlezivo,...pa pol šele po parih dneh se začne tvorit pravo mleko, v bistvu šele po 14 dneh, ane. Ampak naše med.sestre v P so pač take ja...žal. Ampak se bom skušala ne še s tem vnaprej obremenjevat.
Upam da uživaš tole noč! user posted image

brigita23 ti sam pridi poštulit k nam...tud me kdaj zavijemo na vašo stran, jst itak skor vsak dan. user posted image

Nič zdaj grem pa v mižule, mi je že cajt.

Pa dobro jutro prvi čvekici v torek! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 984
28.4.2009 2:25:03   
AKP
Sem imela cel roman napisan pa se mi je vse zbrisalouser posted image . Najprej sem hotela čestitat dudici za sineka user posted image user posted image user posted image .
Končno se je začela sezona in mislim, da bo šlo zdaj kot po tekočem traku. Pri meni se je vse umirilo in se čisto nič več ne dogaja. Sem se včeraj super počutila. Polna energije, nič me ni bolelo. Sedela sem cel popoldan na terasi in klepetala z obiski. Dva dni pred tem pa sem še imela popadke in tudi počutje je bilo strašno slabo. Zdaj pa naenkrat takšna sprememba. Edino spanje pa je to noč za user posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 985
28.4.2009 5:39:20   
OliveOyl
Babuške dobro jutro!user posted image

Spali smo dokaj uredu,zdaj pa spet bolečine...Sem si šla kavico skuhat pa da vidimo kaj bo.Moj dragi me priganja v P.na pregled-se boji da ne bo kje on babca,po moje...user posted image  Meni se pa ne gre,bolečine so v križu pa trebuh mi otrdeva...
Evo me je že klical..user posted image user posted image  Dobro,da moški ne rojevajo,ker bi v enem letu izumrli.
Tole kavico spijem pa grem še mal počivat,se bo verjetno umirilo vse skupaj.
user posted image  Evo še enega pomočnika..

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 986
28.4.2009 5:40:36   
OliveOyl
Aja ,pokica dobro jutro.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 987
28.4.2009 7:48:30   
AKP
Dobro jutro!
Očitno še večji del majčic spi. OliveOil mogoče boš pa ti naslednja. Sem pa user posted image . Je bila kratka noč.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 988
28.4.2009 7:55:47   
mani2
Dobro jutro.

Danes pa je še zatišje tle gor. Zgleda da se spravljajo taveče čveke rodit. Upam da ste mele dokaj mirno noč. Pri nas smo spali kot polhki.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 989
28.4.2009 8:04:10   
AKP
Danes imam nemoten dostop do računalnika, ker imata moja moška zunaj delo in bom lahko čvekala user posted image . Samo upam, da ne bom sede zaspala. Mi manjkajo tri ure spanja. Pokonci pa sem tudi že od 6 ure. 

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 990
28.4.2009 8:05:15   
gala
Dobro jutro majčice! Kako ste?
Danes je tak turoben dan, zagotovo bom spet načvekale materiala, da bo težko priti na tekoče.
Jaz sem imela včeraj spet tak čuden večer, vse me je bolelo, pa eno uro že popadke na 12 minut, potem se je pa umirilo. Glede na to, da sem Manco rodila 2 dni po luni, sem malo upala, da je to že to, no, pa sem še vedno doma. Je pa moj najdražji skuhal večerjo, pa pospravil in dal Manco spat, potem pa še ponoči vstajal, ko je hodila na stranišče, tako da user posted image user posted image user posted image  zanj! Sem se po dolgem času malo naspala, ker sem samo trikrat vstala za wc.
K.tja, jaz imam tudi Elancyl, mi ja taka fina krema, že pri Manci sem jo uporabljala, pa nisem dobila niti ene strije, čeprav jih drugače imam nekaj po stegnih.
Lep dan vam želim, punce!

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 991
28.4.2009 8:05:53   
AKP
Mani kako pa se drugače ti počutiš. Te že kaj muči. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 992
28.4.2009 8:11:46   
pokica_
Jutro Olivica, AKP, mani2...smo zaenkrat edine budne majčice!

Moja noč je bila super super kratka....spat sma šla ob 1h ponoč, pa sem ob 6h bla že auf, ko je moj šel na šiht. user posted image  Nazaj zaspat pa tud nisem uspela, mi ni ratalo. Tk da bom danes kot zombi...si bom vsake tolko mogla vlečt.
Oliva, pa smo že mislile da boš ti naslednja za v P, a zdaj pa nič ne kaže? user posted image

AKP takih dni ni veliko, zdaj nas lahko izkoristiš za čvekanje! user posted image

mani2, ta prave čveke še pridejo,...ampak še sigurno drnjohajouser posted image .

Jst sem si pa kos skutine pite postregla, ko sem jo včeraj spekla, pa kavico zravn!

Da ne pozabim:
Dudica sprašuje, če ji nobena ne misli pridt družbe delat, pravi da špara posteljo za vsaj eno! user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 993
28.4.2009 8:13:41   
pokica_
gala dobro jutro še tebi! Vidim da si vmes napisala. user posted image  In bravo za tvojga možeka! Pridnuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 994
28.4.2009 8:20:03   
gala
Ja, je bil res za pohvalit. Zdej pa še spi. Ga bom čez nekej časa s kavico zbudila (midva se zmerej crkljava s kavico v postelji), potem pa mora v službo. Tako da bova z Manco na takle krasen dan kar doma. Ampak bova izkoristile pa mogoče spekle kakšne piškoteuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 995
28.4.2009 8:21:19   
mani2
Men je zadnje dneve tako vroče da se morem najmanj dvakrat dnevno tuširat. In sem ravnp prišla izpod tuša. drugače pa pri meni ni nobenih znakov bližajočega se poroda. Sem itak user posted image  rekla da more počakat tako dolgo da se Marko znebi kozik.

Mi pa je zdajle ko sem se preoblačila postalo tako slabo da sem mislila da bom omedlela. Sem se hitro vsedla in mi je Marko dal kozarec vode. Še dobro da je tko velik da mi zna tudi kaj pomagat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 996
28.4.2009 8:29:05   
pokica_
gala pol pa naj kr še pančka, ko je bil pa tako pridn. user posted image  A pr vas je pa lepo vreme? Pr nas je full oblačno in zgleda da bo res vsak cajt deževat začelo. user posted image  
mani2, kako je  pa z sinetom in kozikami, se stanje že kj izboljšuje? Joj te otr. bolezni, kolk jih je, aneuser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 997
28.4.2009 8:33:37   
Anonimen
dobro jutro punce

no mi smo mel pa ponoč spet burno noč je mel mali tak napad kašlja da sem misenla da bo svoja plučka vn vrgu sam smo z ventolinom in flexotitom vse umirili, tako da mi zdaj še vedno spiuser posted image jz pa uživam user posted image možek pa je že šel šranfat en avto tako da bom bila dons kr sama s sinčkom, upam da ne bo dež cel dan da bova lahko šla mal venuser posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
28.4.2009 8:36:49   
dito
Dobro jutro

Za mano je mučna noč. Spala nisem skoraj nič. Ves čas me je nekaj zbadalo. 100 % sem bila, da je napočil čas. No pa ni bilo nič. Bomo videli kaj bo jutri CTG pokazal.

Drugače sem OK. Moja dva gresta v četrtek do nedelje na morje. Upam, da ne bom morala takrat v P. Pa saj ni panike, ker gre soseda zraven,ki je tam babica. Moj pa itak pride v 3 urah domov.

Kaj že pridno pijete malinov čaj? Jaz sem ga začela prejšnji teden vendar ne redno. Sedaj pa ga začnem 2X na dan.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 999
28.4.2009 8:36:52   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

gala pol pa naj kr še pančka, ko je bil pa tako pridn. user posted image  A pr vas je pa lepo vreme? Pr nas je full oblačno in zgleda da bo res vsak cajt deževat začelo. user posted image  
mani2, kako je  pa z sinetom in kozikami, se stanje že kj izboljšuje? Joj te otr. bolezni, kolk jih je, aneuser posted image

Markota sem zdaj prekrstila v Pikico. Je poln pikic. Se pa prve kozike že sušijo samo kaj ko nastajajo nove. Smo pa to noč vsaj spali. Ga ni tako bolelo in srbelo. Tako da danes ni nobene spraskane kozika kar je super in bo lahko za nagrado z mamico kuhal kosilo pa če se bom kaj bolje počutila bova celo kaj pekla.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?