|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
27.4.2009 0:01:32   
ledenka
nočko, pupe user posted image  

Bebiii, dobro opravi jutri user posted image  

Abra, še kar letam naokoli, sploh nimam nič časa user posted image  bova očitno kar z vozički imeli randi

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
27.4.2009 7:51:12   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
27.4.2009 8:20:27   
andreja 07
Jutro
Reby hvala kofi,danes je pa nujno potreben sem pokonci že od 4. bila pri Reškotu,kjer sem se pošteno načakala tako da evo sedaj se juhica kuha otročki poštimani že skačejo na sončku,zložila stroj cunj drugi se pere  najslajše pa je danes skutni zavitek. Ga že dolgo nisem nardila in evo sem se spomila pa se bomo malo posladkali z njim. Bom pa še malo štrukljev naredila pa imam za jutri kosilo.

za seznam 

UZ IMAM V NEDELJO

Lep dan vsem

Bebi držim pestke.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
27.4.2009 8:56:43   
Anonimen
Jutro

Bebiii, držim pesti!!! user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu andreja 07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
27.4.2009 9:01:05   
bbpikica
Jutro čvekice.

Vidim da so bile stopke uspešno zapičene, pa UZ dobro opravljen, tako da gremo lahko mirno v današnji dan user posted image .

Pikovit ne bom ti nč kaj dost besedičla, sem pa v bistvu čist na istem, samo da si jaz dopovedujem, da dokler ne bom izčrpala vseh možnosti ki jih imam pač ne bom odnehala, da si ne bom kdaj očitala da nisem naredila vsega kar bi lahkouser posted image . Je pa to ena velka muka in samo tiste ki so šle skozi toliko poskusov vejo kaj občutiš in kako ti je. Pride trenutek ko te vse mine, ko eneostavno nimaš več moči za naprej. Pa bo tudi to minilo in življenje se nam bo zazdelo lepše, jaz močno verjamem v to user posted image .

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
27.4.2009 9:24:20   
miklarom

Ponedeljek, 27.04.
BEBIII - delna punkcijaEBIII - delna punkcija

navijam zate in drži se mi danes in jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si pa res ti meni prava kokoška, vsaka ti častuser posted image
lana70 - tudi tebi čestitke in srečno na punkciji
se res opravičujem, k me včeri ni blo nič na RR ker me ni blo doma, sma si z mojim ma l privoščila preden boš obležala na desnim bokuuser posted image
Diana - čestitke nosečkauser posted image , res je  + je + in srečno nosečnost ter zdravouser posted image
Bambi75 - vse najboljše za tvoj rojstni dan in naj se ti izpolni tvoja največja skrita željauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
27.4.2009 9:45:09   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

Reby, hvala za kavico

Lana in BEBIII, user posted image user posted image user posted image  za padlo stopko. BEBIII ti pa še dobro opravi danes, bom mislila nate.

Diana, ko sem šla jaz na krvnega, je bila ena ženska, ki je bila na krvnem že v četrtek, ampak ker je čez vikend začela krvaveti, so ji rekli naj pride na krvnega še v ponedeljek. Tako, da se ne boj, nihče te ne bo nadrluser posted image

Bambi, vse naj naj pa še boljše za tvoj rojstni dan, želim ti, da se ti bi uresničila največja želja.user posted image user posted image user posted image

Barbi, se mi je kar zdelo, da jo bosta mahnila z motorjem, ker je bilo lepo vreme. Saj je prav tako. Babi in vnuki so pa tudi uživali user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
27.4.2009 9:52:32   
lana70
BAMBI VSE NAJBOLJŠE IN NAJ TI SONČEK SIJE NA TVOJI POTI user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
27.4.2009 10:03:13   
veliki ŠKRAT
Jutro!!

user posted image user posted image Bambi, vse najboljše in najslajše!
Pa naj posije sonček mavričnih barv, in pravljica naj se uresniči!!user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
27.4.2009 10:21:06   
Reby
Bambi - vse najboljše user posted image
Tut moj pokojni dedi bi mel danes rojstni dan, je bil največje srce in cuker, kar jih poznam user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2835
27.4.2009 10:22:37   
Reby
mismis - kako si mami? Če te bo kaj ta teden pot zanesla mimo, pridi na kakšno kavico in čvek user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
27.4.2009 10:28:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

mismis - kako si mami? Če te bo kaj ta teden pot zanesla mimo, pridi na kakšno kavico in čvek user posted image

ojla, jaz v redu, še vedno nimam nobenih znakov in slabosti user posted image , po moje tudi zato, ker je naša pikica še čisto premajhna, je rekla moja G, ko me je gledala na UZ-ju, da smo na koncu 4. ali v 5. tednu.
Ta teden ne vem, če bom kaj kruzala okoli, ker je naš doma na dopustu, pa še k buklam se moram spraviti, imam sredi maja en težak izpit na faksu, pa bi bilo dobro, da ga naredim, ker kasneje ne bo več časa.

Pa ti, si v redu, pa mali razbojnik?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
27.4.2009 10:30:30   
veliki ŠKRAT
Zaaarjaaaa!! LL je v Lj porodnišnici! Sorči, nism vedla.

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Neposredna povezava do sporočila: 2838
27.4.2009 10:52:12   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Jutro!!

Pa naj posije sonček mavričnih barv, in pravljica naj se uresniči!!user posted image user posted image

Pod tole se pa kar podpišem.Bambi vse najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
27.4.2009 10:52:42   
pikovit
bbpikica hvala ti user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
27.4.2009 10:58:09   
zarja1

Zaaarjaaaa!! LL je v Lj porodnišnici! Sorči, nism vedla.
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, me je sms-irala.user posted image user posted image user posted image  Hvala moj lepi Škratek.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2841
27.4.2009 11:01:03   
zarja1
Bambi
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
27.4.2009 11:25:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nočko, pupe user posted image  

Bebiii, dobro opravi jutri user posted image  

Abra, še kar letam naokoli, sploh nimam nič časa user posted image  bova očitno kar z vozički imeli randi

Ojla deklca še par dni a ???

Kako si, razen tega da si luškana ?

Bomo počas mogle začet trenirat dihanje, me navijačice user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
27.4.2009 11:34:02   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Bambi
user posted image

Naj mi Zarja oprosti ker se šlepam pod to slikco, ampak je takoooooooooooo lušna ...

B A M B I K A A A A A A A

Sej je v bistvu čist en navaden ponedeljek, ampak ti si ena srečnica, ker so ti za rojstni dan že partizani priskrbeli prost dan, praznik, tvoj je pa tko al tko poseben praznik ... naj ti ta dan odpre vrata v tisti hodnik, ki ima prenekatera vrata v različne sobane, naj se odpirajo z močno voljo in željo druga za drugo, tudi tista v sobo diplomirancev, pa predvsem tista v sobo starševstva, da bodo tvoje učke dobile še en nov lesk in pa prešeren nasmeh brez bojazni da bi lahko šlo spet kaj narobe ...
Draga prijateljica, želim ti vse naj naj ... pa pusti eno ali dve željici za seme, za drugo leto user posted image

V S E    N A J B O L J Š E J Š E  ! ! ! !

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
27.4.2009 11:45:23   
kimsy
pozdravljene! Da se vam spet malo javim. Se mi skoz nekaj spi.
BEBIII - upam, da ni preveč bolelo in da jutri tud ne bo. Drugače pa je v soboto res veljalo pravilo, kdor prej pride je prej na vrsti.
lana70, tud zate jutri držim pesti!
diana - močno močno upam, da si srečka nosečka.
lara - iskrene čestitke za dvojčka!
Suzi - čestitke za prvo špikico!
Vsem ostalim : pikovit, aqua77, mismis, gloria, sonček, Grety, veliki škrat, Reby, BarbiG, bbpikica, bambi75, andreja07, ledenka, miklarom, zarja... + tistim, ki sem jih pozabila želim lep dan, obilo user posted image  in čim več user posted image user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
27.4.2009 11:48:05   
kimsy
Da pa še povem za naš seznam: ET imam v četrtek. 30.04.2009. Upam, da me kaj lepega čaka, sem pa mal v dvomih, ker toliko celic ziher ni ok. Me je  pa kmal kap, ko mi je rekla sestra da jih je 24. Sm jo vprašala a 24 foliklov? Koliko pa celic? In je rekla da je 24 celic. Na zadnem uz-ju je blo pa 8 foliklov!user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
27.4.2009 11:53:20   
zarja1
Kimsy super za ET. Za celice pa nič bat, nas je več takih (kokoko kokošk) pa je blo s celicami vse ok. Držim pesti, da se jih čimveč lepo oplodi.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
27.4.2009 12:02:57   
KIWI
Dan vsem skupaj,

se spet malo javljam in berem.... pa berem...pa berem za nazaj, no in ko pridem do konca sem že vse pozabila. Ja, preveč se je spet nabralo!
Jaz še kar pridno počivam oz. lenarim, danes je enajsti dan po punkciji, osmi po ET, vse je še belo, znakov nobenih user posted image , ampak prav nobenih. Tu in tam malo nekaj začrviči, to pa je tudi vse. Res upam na najboljše, user posted image !!!!

Lara iskrene čestitke, lepo cartajte svoja dva sončka!user posted image user posted image user posted image user posted image

No, to spodaj pa sem si drznila sposoditi od Velikega Škrata!

Pa vidim, da se je kar nekaj starih bork od nekod prikradlo! Fajn!user posted image user posted image

Lana, Bebii, bravo za stopko!user posted image user posted image user posted image  Uspešno punkcijo želim!

Diana kako si? Upam in mislim, neee, veeem da si nosečka!

Mismis, kako si kaj? Upam, da pridem takoj za teboj!!!

Pa vsem, ki sem jih spustila.... pozabila....karkoli, en lep dan vam želim!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
27.4.2009 13:14:21   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jutro!!

Pod tole se pa kar podpišem.Bambi vse najboljše.

Jaz se bom tudi kar pod tole podpisala.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
27.4.2009 13:19:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Bambi
user posted image
se bom še jaz tule podpisala user posted image user posted image user posted image  Bambi, vse najboljše!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?