Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 0:01:32
|
|
|
|
ledenka
|
nočko, pupe Bebiii, dobro opravi jutri Abra, še kar letam naokoli, sploh nimam nič časa bova očitno kar z vozički imeli randi
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 7:51:12
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 8:20:27
|
|
|
|
andreja 07
|
Jutro Reby hvala kofi,danes je pa nujno potreben sem pokonci že od 4. bila pri Reškotu,kjer sem se pošteno načakala tako da evo sedaj se juhica kuha otročki poštimani že skačejo na sončku,zložila stroj cunj drugi se pere najslajše pa je danes skutni zavitek. Ga že dolgo nisem nardila in evo sem se spomila pa se bomo malo posladkali z njim. Bom pa še malo štrukljev naredila pa imam za jutri kosilo. za seznam UZ IMAM V NEDELJO Lep dan vsem Bebi držim pestke.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 8:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Bebiii, držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 9:01:05
|
|
|
|
bbpikica
|
Jutro čvekice. Vidim da so bile stopke uspešno zapičene, pa UZ dobro opravljen, tako da gremo lahko mirno v današnji dan . Pikovit ne bom ti nč kaj dost besedičla, sem pa v bistvu čist na istem, samo da si jaz dopovedujem, da dokler ne bom izčrpala vseh možnosti ki jih imam pač ne bom odnehala, da si ne bom kdaj očitala da nisem naredila vsega kar bi lahko . Je pa to ena velka muka in samo tiste ki so šle skozi toliko poskusov vejo kaj občutiš in kako ti je. Pride trenutek ko te vse mine, ko eneostavno nimaš več moči za naprej. Pa bo tudi to minilo in življenje se nam bo zazdelo lepše, jaz močno verjamem v to .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 9:45:09
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj... Reby, hvala za kavico Lana in BEBIII, za padlo stopko. BEBIII ti pa še dobro opravi danes, bom mislila nate. Diana, ko sem šla jaz na krvnega, je bila ena ženska, ki je bila na krvnem že v četrtek, ampak ker je čez vikend začela krvaveti, so ji rekli naj pride na krvnega še v ponedeljek. Tako, da se ne boj, nihče te ne bo nadrl Bambi, vse naj naj pa še boljše za tvoj rojstni dan, želim ti, da se ti bi uresničila največja želja. Barbi, se mi je kar zdelo, da jo bosta mahnila z motorjem, ker je bilo lepo vreme. Saj je prav tako. Babi in vnuki so pa tudi uživali
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 9:52:32
|
|
|
|
lana70
|
BAMBI VSE NAJBOLJŠE IN NAJ TI SONČEK SIJE NA TVOJI POTI
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:03:13
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Jutro!! Bambi, vse najboljše in najslajše! Pa naj posije sonček mavričnih barv, in pravljica naj se uresniči!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:21:06
|
|
|
|
Reby
|
Bambi - vse najboljše Tut moj pokojni dedi bi mel danes rojstni dan, je bil največje srce in cuker, kar jih poznam
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:22:37
|
|
|
|
Reby
|
mismis - kako si mami? Če te bo kaj ta teden pot zanesla mimo, pridi na kakšno kavico in čvek
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:28:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby mismis - kako si mami? Če te bo kaj ta teden pot zanesla mimo, pridi na kakšno kavico in čvek ojla, jaz v redu, še vedno nimam nobenih znakov in slabosti , po moje tudi zato, ker je naša pikica še čisto premajhna, je rekla moja G, ko me je gledala na UZ-ju, da smo na koncu 4. ali v 5. tednu. Ta teden ne vem, če bom kaj kruzala okoli, ker je naš doma na dopustu, pa še k buklam se moram spraviti, imam sredi maja en težak izpit na faksu, pa bi bilo dobro, da ga naredim, ker kasneje ne bo več časa. Pa ti, si v redu, pa mali razbojnik?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:30:30
|
|
|
|
veliki ŠKRAT
|
Zaaarjaaaa!! LL je v Lj porodnišnici! Sorči, nism vedla.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:52:12
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Jutro!! Bambi, vse najboljše in najslajše! Pa naj posije sonček mavričnih barv, in pravljica naj se uresniči!! Pod tole se pa kar podpišem.Bambi vse najboljše.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:52:42
|
|
|
|
pikovit
|
bbpikica hvala ti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 10:58:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Zaaarjaaaa!! LL je v Lj porodnišnici! Sorči, nism vedla. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, me je sms-irala. Hvala moj lepi Škratek.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 11:01:03
|
|
|
|
zarja1
|
Bambi
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 11:25:07
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka nočko, pupe Bebiii, dobro opravi jutri Abra, še kar letam naokoli, sploh nimam nič časa bova očitno kar z vozički imeli randi Ojla deklca še par dni a ??? Kako si, razen tega da si luškana ? Bomo počas mogle začet trenirat dihanje, me navijačice
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 11:34:02
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Bambi Naj mi Zarja oprosti ker se šlepam pod to slikco, ampak je takoooooooooooo lušna ... B A M B I K A A A A A A A Sej je v bistvu čist en navaden ponedeljek, ampak ti si ena srečnica, ker so ti za rojstni dan že partizani priskrbeli prost dan, praznik, tvoj je pa tko al tko poseben praznik ... naj ti ta dan odpre vrata v tisti hodnik, ki ima prenekatera vrata v različne sobane, naj se odpirajo z močno voljo in željo druga za drugo, tudi tista v sobo diplomirancev, pa predvsem tista v sobo starševstva, da bodo tvoje učke dobile še en nov lesk in pa prešeren nasmeh brez bojazni da bi lahko šlo spet kaj narobe ... Draga prijateljica, želim ti vse naj naj ... pa pusti eno ali dve željici za seme, za drugo leto V S E N A J B O L J Š E J Š E ! ! ! !
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 11:45:23
|
|
|
|
kimsy
|
pozdravljene! Da se vam spet malo javim. Se mi skoz nekaj spi. BEBIII - upam, da ni preveč bolelo in da jutri tud ne bo. Drugače pa je v soboto res veljalo pravilo, kdor prej pride je prej na vrsti. lana70, tud zate jutri držim pesti! diana - močno močno upam, da si srečka nosečka. lara - iskrene čestitke za dvojčka! Suzi - čestitke za prvo špikico! Vsem ostalim : pikovit, aqua77, mismis, gloria, sonček, Grety, veliki škrat, Reby, BarbiG, bbpikica, bambi75, andreja07, ledenka, miklarom, zarja... + tistim, ki sem jih pozabila želim lep dan, obilo in čim več .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 11:48:05
|
|
|
|
kimsy
|
Da pa še povem za naš seznam: ET imam v četrtek. 30.04.2009. Upam, da me kaj lepega čaka, sem pa mal v dvomih, ker toliko celic ziher ni ok. Me je pa kmal kap, ko mi je rekla sestra da jih je 24. Sm jo vprašala a 24 foliklov? Koliko pa celic? In je rekla da je 24 celic. Na zadnem uz-ju je blo pa 8 foliklov!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 11:53:20
|
|
|
|
zarja1
|
Kimsy super za ET. Za celice pa nič bat, nas je več takih (kokoko kokošk) pa je blo s celicami vse ok. Držim pesti, da se jih čimveč lepo oplodi.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 12:02:57
|
|
|
|
KIWI
|
Dan vsem skupaj, se spet malo javljam in berem.... pa berem...pa berem za nazaj, no in ko pridem do konca sem že vse pozabila. Ja, preveč se je spet nabralo! Jaz še kar pridno počivam oz. lenarim, danes je enajsti dan po punkciji, osmi po ET, vse je še belo, znakov nobenih , ampak prav nobenih. Tu in tam malo nekaj začrviči, to pa je tudi vse. Res upam na najboljše, !!!! Lara iskrene čestitke, lepo cartajte svoja dva sončka! No, to spodaj pa sem si drznila sposoditi od Velikega Škrata! Bambi, vse najboljše in najslajše! Pa naj posije sonček mavričnih barv, in pravljica naj se uresniči!! Pa vidim, da se je kar nekaj starih bork od nekod prikradlo! Fajn! Lana, Bebii, bravo za stopko! Uspešno punkcijo želim! Diana kako si? Upam in mislim, neee, veeem da si nosečka! Mismis, kako si kaj? Upam, da pridem takoj za teboj!!! Pa vsem, ki sem jih spustila.... pozabila....karkoli, en lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 13:14:21
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT Jutro!! Bambi, vse najboljše in najslajše! Pa naj posije sonček mavričnih barv, in pravljica naj se uresniči!! Pod tole se pa kar podpišem.Bambi vse najboljše. Jaz se bom tudi kar pod tole podpisala.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.4.2009 13:19:11
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Bambi se bom še jaz tule podpisala Bambi, vse najboljše!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?