nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Najprej moram poročati glede spanja v pretekli noči: tako fajn, da si kar ne upam povedat Sicer je zelo hitro pristal pri nama, ampak potem je s 6 kratkimi vmesnimi zbujanji za sok in dudko spal kar do 4h No, nato je sicer do 6h rogovilil, je pa potem spet zaspal za 1,5 ure, kar je za nas odličen napredek Zaradi hoje sem spraševala, ker Gregi trenutno še nima nobenih interesov, da bi samostojno shodil. Gre po štirih Aha, nia5, glede hoje s pomočjo naših rok: mi Gregija doma nič ne vodimo naokrog za roke, ga je pa babi razvadila in mali kar pomoli roke gor in začne prositi, ko jo vidi Z njo potem hodi sem in tja. Mene preveč matra križ, da bi ga vodila naokrog, pustim ga, naj se sam znajde. In je že pogruntal, kako se dvigniti ob opori jana81, za uspelo praznovanje!!! In lepo, da se Nejc fino razume s sestrično barbaw, za zdravje celotne tvoje družine in tebe: Estrella*, a te je frizerka naredila preveč blond? ****, pri vas ste tudi spet bolni? tilči, so bili dobri čevapi? sesil, za novo gugalnico. Kakšno ste pa nabavili? A tricikel je tudi nov? Soncnica Sandra ***, berem, da je Manca super spala hijenca, upam, da bo jutri vreme za peko na žaru zdržalo suzy85, upam, da je bila vročina pri Evi le zaradi novega zobka in je drugače ok Bogica mala nia5, klopi... Kar zmrazi me , zgodi se ko najmanj pričakuješ