|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
26.4.2009 21:13:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pri meni pa vsi spijo, jaz pa delam nekaj okraskov za zabavo. Kako sem vesela, da imam malo miru. Sem že pozabila kako je to, ko je vse tiho. Zjutraj sem bila tako nervozna, da sem si natočila skodelico čaja in jo šla ven pit (pred 8h). Zdaj pa je že bolje. pa danes mi ni bilo treba za spremembo kuhat. user posted image

Zakaj pa si bila nervozna? To pač ni lep začetek dneva user posted image

Ker sem crknjena, nenaspana, ............

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 826
26.4.2009 21:13:25   
barbaw

Jaz pa sem se zdaj tuširala in sem v trenutku zagledala klopa, kako se masti na moji nogi user posted image , sem takoj user posted image poklicala, da mi ga je ven vzel user posted image . Mislim, on gre v šumo, klopa pa fašem jaz user posted image , moram še Nio pošteno pregledat, da ni še na njo kak zlezo. Kako so mi ogabni user posted image

verjetno ga je z oblačili prinesel, pa tudi v travi ga lahko fašeš, če ste blizu gozda

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 827
26.4.2009 21:13:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

nia men je tud čudno ko Nejc še po svetlem zaspi, ravnokar je zaspal.. ima že kake 14 dni nov ritem,spanje 1x na dan po eno ali dve uri in basta..zvčer pa do 21h zaspi...meni je kul..

Smo pa bili danes pri bartecu na kosilu in potem še celo pooldne tam, potem je pa njegova tamala hotela z Nejcem domov in smo šli še k nam..tolk se mata rada, včeri sta imela ful dvogovore,smo se tolk presmejal, ampak zmenta se pa vse user posted image user posted image

Midva greva pa v miru pogledat walija, sicer sva kupila sinhroniziranega amoak vseeno, baje ne govorijo velikouser posted image

tako da se tipkamo kasneje ali jutri.

user posted image user posted image user posted image  za Nejca in sestrično

v Wall E - ju pa res skoraj nič ne govorijo. user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 828
26.4.2009 21:35:25   
Estrella*

nia men je tud čudno ko Nejc še po svetlem zaspi, ravnokar je zaspal.. ima že kake 14 dni nov ritem,spanje 1x na dan po eno ali dve uri in basta..zvčer pa do 21h zaspi...meni je kul..

Smo pa bili danes pri bartecu na kosilu in potem še celo pooldne tam, potem je pa njegova tamala hotela z Nejcem domov in smo šli še k nam..tolk se mata rada, včeri sta imela ful dvogovore,smo se tolk presmejal, ampak zmenta se pa vse user posted image user posted image

Midva greva pa v miru pogledat walija, sicer sva kupila sinhroniziranega amoak vseeno, baje ne govorijo velikouser posted image

tako da se tipkamo kasneje ali jutri.

user posted image user posted image user posted image  za Nejca in sestrično

v Wall E - ju pa res skoraj nič ne govorijo. user posted image user posted image

Mislim, da čaka Nejc sestricouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.4.2009 21:50:12   
špelin@
Dober večer user posted image

Najprej moram poročati glede spanja v pretekli noči: tako fajn, da si kar ne upam povedat user posted image Sicer je zelo hitro pristal pri nama, ampak potem je s 6 kratkimi vmesnimi zbujanji za sok in dudko spal kar do 4h user posted image No, nato je sicer do 6h rogovilil, je pa potem spet zaspal za 1,5 ure, kar je za nas odličen napredek user posted image

Zaradi hoje sem spraševala, ker Gregi trenutno še nima nobenih interesov, da bi samostojno shodil. Gre po štirih user posted image
Aha, nia5, glede hoje s pomočjo naših rok: mi Gregija doma nič ne vodimo naokrog za roke, ga je pa babi razvadila in mali kar pomoli roke gor in začne prositi, ko jo vidi user posted image Z njo potem hodi sem in tja. Mene preveč matra križ, da bi ga vodila naokrog, pustim ga, naj se sam znajde. In je že pogruntal, kako se dvigniti ob opori user posted image

jana81, user posted image za uspelo praznovanje!!! In lepo, da se Nejc fino razume s sestrično user posted image

barbaw, za zdravje celotne tvoje družine in tebe: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*, a te je frizerka naredila preveč blond? user posted image

****, pri vas ste tudi spet bolni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, so bili dobri čevapi? user posted image user posted image

sesil, user posted image za novo gugalnico. Kakšno ste pa nabavili? A tricikel je tudi nov?

Soncnica Sandra ***, berem, da je Manca super spala user posted image user posted image

hijenca, upam, da bo jutri vreme za peko na žaru zdržalo user posted image user posted image

suzy85, upam, da je bila vročina pri Evi le zaradi novega zobka in je drugače ok user posted image user posted image user posted image Bogica mala user posted image

nia5, klopi... Kar zmrazi me user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.4.2009 21:51:46 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.4.2009 21:50:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ANJA TIA IN MATEVŽ

VSE NAJ NAJ

ZA  11  MESECEV!!!!

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.4.2009 22:20:02   
špelin@
Madonca, je danes tu gor pestro user posted image user posted image user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.4.2009 22:23:59   
suzy85

Pri meni pa vsi spijo, jaz pa delam nekaj okraskov za zabavo. Kako sem vesela, da imam malo miru. Sem že pozabila kako je to, ko je vse tiho. Zjutraj sem bila tako nervozna, da sem si natočila skodelico čaja in jo šla ven pit (pred 8h). Zdaj pa je že bolje. pa danes mi ni bilo treba za spremembo kuhat. user posted image

Zakaj pa si bila nervozna? To pač ni lep začetek dneva user posted image

Ker sem crknjena, nenaspana, ............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 833
26.4.2009 22:24:23   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Madonca, je danes tu gor pestro user posted image user posted image user posted image

nočko!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 834
26.4.2009 22:28:39   
Anonimen
Čeruser posted image

saj res danes moja rozika praznuje 11 svečkouser posted image

punce hvala vsem za čestite in pa seveda tudi Matevžu vse naj najuser posted image

Drugače pa imamo mi vedno neke obiske, ali smo mi na obiskih, tako da žal za RR je časa vse manj in manjuser posted image , se bom pa iz službe bolj pogosto javljala, samo da se upeljemuser posted image , kar zna kar trajat. JOJ me kar stisne pri srcu, ko pomislim da grem v torek že delatuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
26.4.2009 22:29:46   
Anonimen

Dober večer user posted image

Najprej moram poročati glede spanja v pretekli noči: tako fajn, da si kar ne upam povedat user posted image Sicer je zelo hitro pristal pri nama, ampak potem je s 6 kratkimi vmesnimi zbujanji za sok in dudko spal kar do 4h user posted image No, nato je sicer do 6h rogovilil, je pa potem spet zaspal za 1,5 ure, kar je za nas odličen napredek user posted image

Zaradi hoje sem spraševala, ker Gregi trenutno še nima nobenih interesov, da bi samostojno shodil. Gre po štirih user posted image
Aha, nia5, glede hoje s pomočjo naših rok: mi Gregija doma nič ne vodimo naokrog za roke, ga je pa babi razvadila in mali kar pomoli roke gor in začne prositi, ko jo vidi user posted image Z njo potem hodi sem in tja. Mene preveč matra križ, da bi ga vodila naokrog, pustim ga, naj se sam znajde. In je že pogruntal, kako se dvigniti ob opori user posted image

jana81, user posted image za uspelo praznovanje!!! In lepo, da se Nejc fino razume s sestrično user posted image

barbaw, za zdravje celotne tvoje družine in tebe: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*, a te je frizerka naredila preveč blond? user posted image

****, pri vas ste tudi spet bolni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, so bili dobri čevapi? user posted image user posted image

sesil, user posted image za novo gugalnico. Kakšno ste pa nabavili? A tricikel je tudi nov?

Soncnica Sandra ***, berem, da je Manca super spala user posted image user posted image

hijenca, upam, da bo jutri vreme za peko na žaru zdržalo user posted image user posted image

suzy85, upam, da je bila vročina pri Evi le zaradi novega zobka in je drugače ok user posted image user posted image user posted image Bogica mala user posted image

nia5, klopi... Kar zmrazi me user posted image user posted image user posted image

opa BRAVOOOOO Gregi pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 836
26.4.2009 22:31:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mi smo pa dobli 7. zobka! user posted image user posted image user posted image upam, da je bil to razlog za vročino!

bravo za novega zobkauser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
26.4.2009 22:35:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

čer čer

Tolk da se mal javim preden grem ajat..Nejc že aja dobro uro.
RD je super uspel,
user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspeli RD!!!

Nejcu je prav pasala družba, ker je bil ta teden brez vrtca..torta je bila okusna, vse pohvale moji mami, ker mi je vse pripravila, da sem se lahko jst ukvarjala z gosti in otroci.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami!!!

Prehlajena sem 100 na uro, nos imam zabit kot ledenik, grlo zatečeno kot jabolko, ah kaj čem bo že bolje a ne?
Se ti pidružujem, ker sem na istem, amapk kot praviš, bo že bolje

Jana vse je bilo zelo okusno, vsi tvoji so tako prijazni in ustrežljivi, še posebej pa tvoja mami in tvoj user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
26.4.2009 22:37:42   
Anonimen
Evo moj obisk je šel domov, je bila moja prijateljica celo popoldne z namiuser posted image , tako da vam tudi jaz želim lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
26.4.2009 23:00:39   
Čmrlika
Dober večer!

Nisem vas še pozabila,ampak zgleda da ste mi fajn držale pesti za službo...user posted image  in zadeve so se začele premikati, s tem pa tudi, da mi čas zdaj jemlje pomoč kolegici , ki bi me rada zaposlila user posted image
Tako da ji že pomagam, in iščeva varjante  za zaposlitev...saj veste, da me z borze potegne pa dobi kako nadomestilo pa te fore...in upam, da nama rata... in bom sredi junija že s pogodbo.

Drugače pa uživam s Tajo...user posted image  jo lovim vsepovsod in  bilo kje user posted image user posted image user posted image ...

Toliko ,upam, da ste vsi ok...moram it pakirat, jutri gremo malo ..... pa aj ne bom rekla kam...itak veste....SPET JA!user posted image  In tudi tokrat bom preživela...user posted image

Lahko in mirno nočko vsem.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.4.2009 7:49:31   
Naty*
Dobro jutro!

A sem prva? Ne morš verjet user posted image user posted image user posted image ... No pol pa evo eno
user posted image
za vse (upam, da mi je ratala slikca, ker nimam prakse user posted image )

Vsem bubančkom in mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se kmalu pozdravite. In user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nove zobke in za Gregija, ki se je odloču mal bolš spat user posted image .

Ja nč, sej kej pametnega nimam povedat, sam mal sm se javila.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.4.2009 7:50:30   
Naty*
Evo ratala kavica v drugem poskusu, madonca sem ponosna nase user posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.4.2009 7:52:42   
Estrella*
MAJ VSE NAJ NAJ

ZA 11 MESECEV!!!

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.4.2009 7:53:53   
Estrella*
Naty: glih prva nisi, ti je pa post uspel prej objavituser posted image user posted image user posted image  Kako je Žanko?

Neposredna povezava do sporočila: 844
27.4.2009 7:55:16   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.4.2009 7:55:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Evo moj obisk je šel domov, je bila moja prijateljica celo popoldne z namiuser posted image , tako da vam tudi jaz želim lahko nočuser posted image

Pozni obiskiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.4.2009 8:30:53   
suzy85
user posted image

najina noč je bila user posted image . čakam, da gre eva spat, da grem z njo! user posted image sma ble že pri dežurnem in sma doble ospen, ker ma eva spet angino! tako sem ta teden doma, ker sem na bolniški!

špelin@ user posted image user posted image user posted image za gregijevo spanje!

vsem ostalim en lep pozdravček, me že eva kliče! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
27.4.2009 8:31:16   
suzy85

MAJ VSE NAJ NAJ

ZA 11 MESECEV!!!

user posted image

tudi od naju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
27.4.2009 8:58:39   
Naty*

Naty: glih prva nisi, ti je pa post uspel prej objavituser posted image user posted image user posted image  Kako je Žanko?

user posted image Ja sej to se tud redko zgodi user posted image . Žanko je kr vredu. Sicer se zadnjih neki noči spet precej zbuja, tko, da kr pri meni spi, ampak mu dam dudo al pa vodo pa spi naprej. Še vseen je spal od sedmih zvečer pa do pol sedmih zjutraj. Že začenjam študirat, če je to zbujanje mogoče čist neki normalnega in ne povezano s hrano user posted image . Drugače je še vedno cel razbojnik user posted image user posted image user posted image . Kako pa kej Alja?

Neposredna povezava do sporočila: 849
27.4.2009 9:15:04   
kasso
Dobro jutro!

Naty, menim, da je čisto normalno, da se otrok parkrat ponoči zbudiuser posted image . Varja se je danes enih 5x, 2x sem jo uspavala z mlekom, drugače pa je sama zaspala nazaj...seveda pri meniuser posted image

špelin@ user posted image user posted image za Gregija.

Otroka sem že zjutraj odpeljala v PO, zdaj pa sta že na poti v toplice. Jutri pa se jima bove pridružile še z Varjouser posted image , a verjetno le za eno noč. Sem že nameravlala Petjo pustit doma, ker je ušpičila eno ornk....cel avto od tasta je nasula s peskom, tako, da sem ga mogla zjutraj še pratuser posted image
Zdaj pa grem zbudit mojo principesso, da šibave v TS  in na Kras..user posted image

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?