|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
27.4.2009 9:15:57   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

najina noč je bila user posted image . čakam, da gre eva spat, da grem z njo! user posted image sma ble že pri dežurnem in sma doble ospen, ker ma eva spet angino! tako sem ta teden doma, ker sem na bolniški!

špelin@ user posted image user posted image user posted image za gregijevo spanje!

vsem ostalim en lep pozdravček, me že eva kliče! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.4.2009 9:35:19   
Čmrlika
Ste me spregledale...Sem se spomnila na vas včeraj zvečer...user posted image
 Lepe praznike vam želim, evo mi pičimo na morje...user posted image

Papa

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.4.2009 9:55:35   
špelin@
Dobro jutro user posted image

No, ta noč ni bila tako super kot prejšnji dve, ampak vseeno boljša kot noči malo nazaj user posted image Itak mali vedno že pred polnočjo pristane pri nama, je pa super, da se vsaj ne zbuja vsake nekaj minut, ampak spravi skupaj po uro ali dve.

Čmrlika, user posted image za službo in uživajte na morju.

suzy85, a spet AB?? user posted image Boga Eva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kasso, naj tvoja dva škrata uživata v toplicah, vidve z Varjo se jima pa le malo pridružita user posted image

Naty*, tako zbujanje je po mojem čisto normalno, glavno, da zraven ne rjove user posted image Saj bodo tudi naši srčki kmalu spali kot klade user posted image

edinaos, torej je Nejc povabil svojo izvoljenko AT user posted image user posted image A jutri že štartaš s službo? Navijam zate, da ti bo super steklo user posted image

Estrella*, zadnje čase si zelo redkobesedna user posted image Kdaj greš ti delat?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.4.2009 9:55:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

MAJ VSE NAJ NAJ

ZA 11 MESECEV!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.4.2009 10:02:50   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Estrella*, zadnje čase si zelo redkobesedna user posted image Kdaj greš ti delat?

4 majauser posted image

Redkobesedna? Ko sem na netu nobene ni, ko me ni je pa gužvauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.4.2009 10:02:52   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Naty: glih prva nisi, ti je pa post uspel prej objavituser posted image user posted image user posted image  Kako je Žanko?

user posted image Ja sej to se tud redko zgodi user posted image . Žanko je kr vredu. Sicer se zadnjih neki noči spet precej zbuja, tko, da kr pri meni spi, ampak mu dam dudo al pa vodo pa spi naprej. Še vseen je spal od sedmih zvečer pa do pol sedmih zjutraj. Že začenjam študirat, če je to zbujanje mogoče čist neki normalnega in ne povezano s hrano user posted image . Drugače je še vedno cel razbojnik user posted image user posted image user posted image . Kako pa kej Alja?

Bo že minilo tako , kot vseuser posted image . Alja je kar pridna, tečna niti niuser posted image kar se mi zdi čudno, saj ji zgornji enki rineta ven. Drugače pa je kar po starem, mogoče čez dan spi malo manj kot prej ampak še vedno minimum 3h.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.4.2009 10:13:10   
sesil

4 majauser posted image

a se še vedno veseliš?
mene že stiska....

Neposredna povezava do sporočila: 857
27.4.2009 10:13:22   
sesil

mi smo pa dobli 7. zobka! user posted image user posted image user posted image upam, da je bil to razlog za vročino!

user posted image user posted image user posted image  Nam pa 3 in 4 rasteuser posted image

sem mislila da sta aneja in alja zadnje, ma vidim da imamo častno mesto me. imamo še vedno samo 2 zobkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 858
27.4.2009 10:16:13   
sesil
špelin, gugalnica je s špara - hello kitty za 19 e
tricikel pa tudi s špata za 50 e. sem gledala unga v tušu za 40 e, ma je veliko bolj šktr plastika. made in china je pa itak vseuser posted image
drugače je pa to darilo od none in nonota za 1 r.d..

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.4.2009 10:50:54   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

mi smo pa dobli 7. zobka! user posted image user posted image user posted image upam, da je bil to razlog za vročino!

user posted image user posted image user posted image  Nam pa 3 in 4 rasteuser posted image

sem mislila da sta aneja in alja zadnje, ma vidim da imamo častno mesto me. imamo še vedno samo 2 zobkauser posted image

Ne vem če to drži. Filip je pomeje ta zadnji user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.4.2009 10:52:27   
sesil

Ne vem če to drži. Filip je pomeje ta zadnji user posted image

a je še vedno škrbast?

Neposredna povezava do sporočila: 861
27.4.2009 10:54:23   
sesil
kasso, uživaj v toplicah

petja pa lahko vsake tolko kakšno ušpičiuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.4.2009 10:54:28   
špelin@

4 majauser posted image

a se še vedno veseliš?
mene že stiska....

Če greš z veseljem na delovno mesto, kjer se dobro počutiš, te delo veseli in je kolektiv ok, je čisto nekaj drugega, kot če greš nekam s težkim srcem user posted image user posted image user posted image Sem preizkusila oboje in vem, da je razlika.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 863
27.4.2009 10:54:39   
špelin@

špelin, gugalnica je s špara - hello kitty za 19 e
tricikel pa tudi s špata za 50 e. sem gledala unga v tušu za 40 e, ma je veliko bolj šktr plastika. made in china je pa itak vseuser posted image
drugače je pa to darilo od none in nonota za 1 r.d..

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 27.4.2009 10:55:04 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 864
27.4.2009 10:55:45   
špelin@

kasso, uživaj v toplicah

petja pa lahko vsake tolko kakšno ušpičiuser posted image

Očitno je Petja kot moja mala pika user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 865
27.4.2009 11:08:47   
sesil
špelin, kako je pa s tvojo službo?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 866
27.4.2009 11:14:56   
nia5
Dobro jutro user posted image
Naše spanje je bilo dobro, ampak sem ji pol mogla še enkrat nos spucat in sem ji vseeno dala še Operil in je spet mirno ajala. Danes pa je že vidno izboljšanje, ji še tu pa tam malo priteče iz noska user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 867
27.4.2009 11:23:39   
špelin@
špelin, kako je pa s tvojo službo?

Trenutno ne bo nič user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 868
27.4.2009 11:55:39   
nia5

Dober večer user posted image

Najprej moram poročati glede spanja v pretekli noči: tako fajn, da si kar ne upam povedat user posted image Sicer je zelo hitro pristal pri nama, ampak potem je s 6 kratkimi vmesnimi zbujanji za sok in dudko spal kar do 4h user posted image No, nato je sicer do 6h rogovilil, je pa potem spet zaspal za 1,5 ure, kar je za nas odličen napredek user posted image

Zaradi hoje sem spraševala, ker Gregi trenutno še nima nobenih interesov, da bi samostojno shodil. Gre po štirih user posted image
Aha, nia5, glede hoje s pomočjo naših rok: mi Gregija doma nič ne vodimo naokrog za roke, ga je pa babi razvadila in mali kar pomoli roke gor in začne prositi, ko jo vidi user posted image Z njo potem hodi sem in tja. Mene preveč matra križ, da bi ga vodila naokrog, pustim ga, naj se sam znajde. In je že pogruntal, kako se dvigniti ob opori user posted image

jana81, user posted image za uspelo praznovanje!!! In lepo, da se Nejc fino razume s sestrično user posted image

barbaw, za zdravje celotne tvoje družine in tebe: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*, a te je frizerka naredila preveč blond? user posted image

****, pri vas ste tudi spet bolni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, so bili dobri čevapi? user posted image user posted image

sesil, user posted image za novo gugalnico. Kakšno ste pa nabavili? A tricikel je tudi nov?

Soncnica Sandra ***, berem, da je Manca super spala user posted image user posted image

hijenca, upam, da bo jutri vreme za peko na žaru zdržalo user posted image user posted image

suzy85, upam, da je bila vročina pri Evi le zaradi novega zobka in je drugače ok user posted image user posted image user posted image Bogica mala user posted image

nia5, klopi... Kar zmrazi me user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , zgodi se ko najmanj pričakuješ user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 869
27.4.2009 11:58:05   
nia5

MAJ VSE NAJ NAJ

ZA 11 MESECEV!!!

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
27.4.2009 11:59:06   
nia5

user posted image

najina noč je bila user posted image . čakam, da gre eva spat, da grem z njo! user posted image sma ble že pri dežurnem in sma doble ospen, ker ma eva spet angino! tako sem ta teden doma, ker sem na bolniški!

špelin@ user posted image user posted image user posted image za gregijevo spanje!

vsem ostalim en lep pozdravček, me že eva kliče! user posted image

Ojoj, angina? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 871
27.4.2009 12:00:45   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Naty, menim, da je čisto normalno, da se otrok parkrat ponoči zbudiuser posted image . Varja se je danes enih 5x, 2x sem jo uspavala z mlekom, drugače pa je sama zaspala nazaj...seveda pri meniuser posted image

špelin@ user posted image user posted image za Gregija.

Otroka sem že zjutraj odpeljala v PO, zdaj pa sta že na poti v toplice. Jutri pa se jima bove pridružile še z Varjouser posted image , a verjetno le za eno noč. Sem že nameravlala Petjo pustit doma, ker je ušpičila eno ornk....cel avto od tasta je nasula s peskom, tako, da sem ga mogla zjutraj še pratuser posted image
Zdaj pa grem zbudit mojo principesso, da šibave v TS  in na Kras..user posted image

Lep dan vsemuser posted image

Tudi tebi user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 872
27.4.2009 12:01:42   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ste me spregledale...Sem se spomnila na vas včeraj zvečer...user posted image
 Lepe praznike vam želim, evo mi pičimo na morje...user posted image

Papa

Uživajte user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 873
27.4.2009 12:05:19   
nia5
Nobene nikjer user posted image , nič grem sesat.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 874
27.4.2009 12:59:37   
tally
dober dan

da se še jaz malo oglasim.

Najprej čestitka za obmesečnico AT in Matevžu za nazaj, in Maju za danes, vse naj naj.

Mi smo včeraj šli mal v naravo na Rakov Škocjan in smo imeli en ornk sprehod, popoldne je pa Emilija dobila neke pikice po trebušku in hrbtu, danes zjutraj pa se mi je zdela da jih je več pa smo šli dežurnemu se pokazat. Dobila je kapljice fenistil pa upam da bodo kaj pomagale. Upam da ni kaka alergija. Bila je neki prehlajena prejšnji teden, vročine ni imela nek e hude (37,5) smo ji največ namerili, tko da nimam pojma kaj bi lahko bilo.

Drugače bi se samo crkljala in bila na rokah, ponoči se je pa začela zbujat tudi do 5x. user posted image Katastrofa!

Vsem, ki rabite user posted image user posted image user posted image user posted image pošiljam en koš, da se pozdravite.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?