Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 20:46:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
Babe žabe, grem pred TV čakat na 22.30, ko je na vrsti A. Pa še grlo grem cajtat.... Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 21:21:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Babe žabe, grem pred TV čakat na 22.30, ko je na vrsti A. Pa še grlo grem cajtat.... Nočka, a tebe tut grlo matra? Jaz sem ga maloprej cajtala s sladoledom ...
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 21:23:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuška;kaj češ taki popoldnevi pridejo pa minejo.Že ni bil luna v pravem položaju. saj vem, se sploh ne sekiram kaj dosti ... zdajle se itak že normalno pogovarjava. IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: včasih se vse v postelji pogliha, no, tako spravo imajo moški najraje. pajade ... jaz pa tega glih ne odobravam, se mi zdi, da bi bila jagode preveč pomešane z jezo ...
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 21:24:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ekola, nekaj utrinkov z današnjega izleta kolk dobra fotka
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 21:24:59
|
|
|
|
tims
|
Mi smo bli pa dons tri ure zunaj. Pa seveda tud brez očita. Tud pri nas laufa tiha maša. Jap, zgleda da je res luna nekje "bogu iza nogu". Sem se pa jest tud zdele prov pretegnila z branjem . Flower, luškana . Frizura in oblekca sta super . Btw, kje si pa kupila oblekco? Jaz bi tud mela tako. Majuska, maš mail s plesalko Inigo, luškane fotke. Men je pa una nartabolša, k je Brin z očitom slikan, zadaj pa žirafe. Zdej grem pa našo tečnobo v pojstlo spravt.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 21:25:52
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: včasih se vse v postelji pogliha, no, tako spravo imajo moški najraje. pajade ... jaz pa tega glih ne odobravam, se mi zdi, da bi bila jagode preveč pomešane z jezo ... Pri nas tud to ne pali. Ni šans.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 21:28:10
|
|
|
|
netki
|
inigo....ja porka flek...pa veš da sem te res vidla, samo že enkrat prej...pa hudiča si mi bla tolk znana prav gledala sem če bom kje kako julijko vidla...sem tud jst okol zjala sam kaj k jih ne poznam tolk, bo res treba na eno intenzivno srečanje WC v zoo.....mi smo naleteli na obup, vse posvinjano po tleh, smrad.... parking v zoo.....katastrofa, komi smo zrinli mojga malčka u boks, vse je blo zabasano tilen je bolj kot ne polovico potepanja prespal...najbolj mu je blo pa zanimivo ko so se opice kregale, te pri vhodu....joj kolk se je smeju...pa unim opicam gor tud žiga je pa vse živali iz risanke madagaskar prepoznal in mu je blo zanimivo k jih je vidu tam tko mal drugač...niso govorile in plesale
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 21:30:40
|
|
|
|
netki
|
neboglasnica....belinka, hm, nisem je vidla....tja sem šla na tomačevo (rondo) in za bežigrad, nazaj pa čez črnuče in na trzin.....prišli smo pa iz trojan, domžale, trzin..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2009 21:36:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2009 21:41:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2009 21:43:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2009 21:56:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 22:06:09
|
|
|
|
nanka
|
Evo mi smo obisk oddali, glava umita, zdaj pa počasi spat. Flower, vau kaj si dobra bejba... Inigo, lušno, lušno. Zimska, kako je bilo na 40- letnici?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 22:27:35
|
|
|
|
lili3
|
Čer, mi smo se spet cel dan potepali, danes smo bili v Arboretumu, je bilo super, evo 1 slika mal za pogledat, ostalo pa dam kdaj drugič gor, ker nam je zmanjkalo baterije in je sestra dalje slikala: Previjanje na poti: jaz sem ga danes kr v avtu previla, ker v Arboretumu nimajo nič za previt. Tak so nam vsaj rekli, nisem pa nič hodla po WC gledat, smo se pa pol ustavili na eni bencinski in sem ga tam še enkrat previla. Flower: lušna si, pa fajn oblekica. Si čist drugačna, kot pa na tisti sliki v avatarju. Inigo: fajn slike, tista z rogovjem je pa itak najboljša. Nanka: lušne otroke imaš in kako je bilo kaj včeraj na RD. Si zraven, al jih pustiš da se zabavajo po svoje? Rebeca, naš mali se tudi zadnjih 10 dni zbuja enih 2x do 4x na noč z jokom, pa je treba dat mal čaja ali pa dudo popravit, prej pa je spal celo noč. Upam, da se nam to čimprej poštima nazaj. Danes grem mal prej spat, sem včeraj bedela do pol enih, zbudili pa smo se že ob pol sedmih. Lahko noč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2009 22:28:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2009 23:25:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 23:30:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Hej majuška - kako vreme ste naročili v vaših koncih za jutri? Če bo lepo, pridemo v VP. se bojim, da bo bolj klavrno ... ampak na kofi pa vseen lahko prideš
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 23:38:21
|
|
|
|
Majuska
|
Flower, prej si sploh nisem upala komentirat - sem si rekla, pa kaj je to za ena manekenka na fotki ... res dobr zgledaš in čisto druga si kot na sliki avatarja Nanka, tvoji otroci so ful luštni - se mi zdi, da so ti precej podobni. Žurka je torej uspela? OK, pogledala sem Boston Legal in Grey's Anatomy, lahko bi počas kam odjadrala ... al bom spet zabluzila
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 23:39:28
|
|
|
|
123a
|
HRUŠKA DEBELUŠKA Kar sem napisala je bilo samo v dobrem smislu in upam ,da nisi užaljena. Glede navijanja v Celju ne vem veliko,ker grem Celjane gledati mogoče 2x letno. Vem pa ,da niso nobeni navijači v 1.ligi ravno blesteči...to pač je naloga navijačev veliko lepih trenutkov v materinstvu
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 26.4.2009 23:51:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Čer, mi smo se spet cel dan potepali, danes smo bili v Arboretumu, je bilo super, evo 1 slika mal za pogledat, ostalo pa dam kdaj drugič gor, ker nam je zmanjkalo baterije in je sestra dalje slikala: Previjanje na poti: jaz sem ga danes kr v avtu previla, ker v Arboretumu nimajo nič za previt. Tak so nam vsaj rekli, nisem pa nič hodla po WC gledat, smo se pa pol ustavili na eni bencinski in sem ga tam še enkrat previla. V Arboretumu wc-ji niso ravno čisti ... jaz se previjanja zunaj lotim kar na vozičku, na našem se da lepo to zrihtati - dam obroč dol, malega odpnem in zrihtam. Zaenkrat smo bili kar uspešni Lili, ful lepa slikca!
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 0:17:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 1:47:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Majuška - kje pa te najdem? Pošlji mi telšt na ZS, mogoče se pa res kaj sišiva, če bomov vaših koncih... imaš vse na mailu, telefonsko in napotke. Ni nas težko najdet zdej grem pa res spat ...
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 8:38:55
|
|
|
|
netki
|
jutro smo se zbudili v sončno jutro, pa se je že začelo kisati....no pa so prišli prazniki! kaj boste kaj danes počele?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 9:03:15
|
|
|
|
anikabd
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ekola, nekaj utrinkov z današnjega izleta Dobro jutro, tudi mi smo bili včeraj v ZOO. Inigo tudi tebe smo videli. Zdela si si mi full znana, pa sem se spomnila, da si ena od julijk. Tekom dneva bom še pripopala še utrinke iz Zoo. Drugače pa imeli smo se zelo lepo Filip je užival. Najbolj navdušen je bil nad slonom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 9:13:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!