tims
|
Daaaaan, dons pa ni tok velik sončka k včeraj. Mi smo še notr. Smo imeli zdej kosilo (filanga piščanca, zelenjavno prilogo in solata), pospravljeno že imam, zdej pa počas akcija in na sprehod. Rebeca, pri nas je bilo tud nekaj podobnega. Do šestega meseca (mogoče malo manj) je spala cele noči (od 22.30 pa do 6-7ih). Zdej pa ni šans, da spi v kosu štiri ure. Ravno dons ponoč je bilo spet isto. Drla se je, zvijala, prav histerijo je zganjala. Pa nisem popustila, držala sem jo v naročju, zibala gor dol in po petnasjtih minutah dretja je omagala in zaspala. Seveda z mano na posjtli. Pol je bilo pa ok. Se pravi, da ni bila lačna, da jo nič ni bolelo, kaj pa ji je dejansko bilo, se mi pa tud svita ne . Kar se pa ZOO-ja tiče: mislim, da pri vhodu dobiš karto, po kateri naj bi hodil in si tako lahko vse ogledaš. No, vsaj dve leti nazaj je še bilo tako. Pa tole z wc-ji ti pa čist verjamem. Jaz raj vidim, da ni rita previta par ur (razen če bi bila pokakana, seveda), kokr da bi jo na takem svinjaku previjala. Sej ko je dovolj toplo, lahko to itak prakticiraš kar v vozičku. Majuska, nimam pojma kdo je bila tista plesalka. Niti pomislila nisem, da bi se pozanimala. Čaki mal, mi pa ni jasno, kaj si mislila glede pospravljanja . Populis, jaz sem se s sestro zmenila, da če res ne bom dobila vrtca, mi jo bo ona čuvala, tko da sem vseeno vsaj malo pomirjena. 3jeMi, nkar se ne obremenjuj, če ne komentiraš . Jaz skoraj vedno vse preberem, ampak dostikrat se zgodi, da kar berem in berem, pozabim pa sproti komentirat (tko kokr so me poučile, naj delam ), na koncu pa 3/4 stvari pozabim. Pa mislim, da ni nobene zamere. Tko, zdej se kar bolš počutim, k sem se mal oglasila . Zdej ap lahko nadaljujem dan po planu. Lepo se imejte.
|