|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
26.4.2009 8:59:20   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: populis

netki; če imaš pa Tis naložen na računalniku.PA vneseš da ti pokaže pot od Belinke do Zooja pa ti tudi najde pot

hvala hvala.....sej neki mi je pa poznano tko da najbrž ne bo težkouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
26.4.2009 9:17:01   
nanka
Da vam pokažem kako izgleda praznovanje čez 12 let

user posted image

tamali dve

user posted image

srednja dva

user posted image

tortici z malo improvizacije

user posted image

mmmmmmm, kako je grisolino dober

user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
26.4.2009 9:19:07   
nanka
dan,

pri nas bo danes čisto miren dan, počasi bom začela pripravljati musako, popoldne pa bomo lepo doma in v miru.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
26.4.2009 10:00:56   
3jeMi
jutro, punce! user posted image  

zdaj vam bom nekaj napisala, kar me že dolgo časa mori...

vse vedno tako lepo komentirate, jaz pa samo napišem kaj se pri nas dogaja in mi je prav nerodno... jaz vas vse preberem, vem kaj se pri vas dogaja in tudi veliko mislim na vas, samo enostavno mi komentirati ne znese... mi je že kar malo zoprno... user posted image
sem pa ravno oni dan tuhtala, da me določene stvari spomnijo na vas... recimo, če doma najdem neošiljen svinčnik, se spomnim na populis, v denarnici brskam za drobižem in srečam pikapolonico od metuljčice (da ne govorim o metuljčkih vsepovsod), kupujem piškote, pa vidim moto piškote, le na koga se spomnim... neboglasnico... torbe ne odlagam več na tla, le kdo me je to navadil... majuska... kadar Lovru namažem buško z Justovo teatree kremo, se spomnim na Nanko... kadar v roki držim piskr z merico od paličnega mešalnika, se spomnim na mojcek... pa še in še bi lahko naštevala... če tako pomislim, karnaprej mislim na vas user posted image user posted image user posted image

uživajte lejdis... mi danes pičimo nekam na Krvavec... na hribovski zrak...

user posted image   

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 26.4.2009 10:01:56 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
26.4.2009 10:36:33   
Majuska
'dan, drage dame

ne smem več pozdravit z dobro jutro, ker to več ni ... čakam da se pri nas megla razkadi, potem bomo pa naredili plan, kam bi danes šli. Mali me je zbudil ob 8.30 in sem bila še povsem zalepljena, sem pozno v noč rogovilila naokoli user posted image

naj bo namesto zajtrka prigrizek
user posted image

grem prečekirat, kaj moja fanta počneta ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
26.4.2009 10:47:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
torbe ne odlagam več na tla, le kdo me je to navadil... majuska...

me veseli, da sem ter tja naredim kaj dobrega user posted image

Ej sej to se tudi meni dogaja ... okoli Aleksandra recimo pogosto letajo metulji in se spomnim na našo metuljčico ... potlej tuhtam, kako bi šla spet enkrat h Kavalu in se spomnim na Populis, ki je tam blizu ... si včasih zaželim, da bi bila tako skulirana kot Nanka ... kadar se mi ne ljubi kaj pospravit, se spomnim na Tims user posted image z neboglasnico bi lahko delila sladke radosti ... zadnje dneve ugotavljam, da me zimska malce spominja na eno sošolko ... uhhh tega je ogromno, še bi lahko naštevala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
26.4.2009 11:31:49   
nanka
zdaj sem vas pa uspela prebrati za nazaj.

Majuška, Aleksander je kot vilinski deček med vsemi temi tulipani, krasne fotke.

zdaj pa šibam kosilo skuhat do konca, uf a veste koliko krompirja moram olupit za osem oseb ( še tast in tašča sta na kosili)user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
   [Brisano sporočilo]
26.4.2009 12:06:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
26.4.2009 14:26:35   
neboglasnica
Ojla!

Sicer sem mislila abstinirati od RR-ja, ampak je svak nujno potreboval računalnik, pa da nisem prižigala samo za eno informacijo, moram še malo posrfati, kajneda? user posted image

user posted image 321: dolžna sem ti še en odgovor glede avtosedeža . MC, rjavo bež barve.

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

no se bom zadovoljila s napolitankami in šalco mlekauser posted image

Njami, user posted image user posted image .

netki; če imaš pa Tis naložen na računalniku.PA vneseš da ti pokaže pot od Belinke do Zooja pa ti tudi najde pot

K greš pa glih mim mene, se pa ustavi na kavi.

Papir: user posted image user posted image

3jeMi: tudi jaz ne pokomentiram vsega, tako da... V glavnem, da misliš na nas, to šteje.

Zdaj me pa čaka sladoled, tak da....

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
26.4.2009 14:30:59   
tims
Daaaaan,

dons pa ni tok velik sončka k včeraj. Mi smo še notr. Smo imeli zdej kosilo (filanga piščanca, zelenjavno prilogo in solata), pospravljeno že imam, zdej pa počas akcija in na sprehod.

Rebeca, pri nas je bilo tud nekaj podobnega. Do šestega meseca (mogoče malo manj) je spala cele noči (od 22.30 pa do 6-7ih). Zdej pa ni šans, da spi v kosu štiri ure. Ravno dons ponoč je bilo spet isto. Drla se je, zvijala, prav histerijo je zganjala. Pa nisem popustila, držala sem jo v naročju, zibala gor dol in po petnasjtih minutah dretja je omagala in zaspala. Seveda z mano na posjtli. Pol je bilo pa ok. Se pravi, da ni bila lačna, da jo nič ni bolelo, kaj pa ji je dejansko bilo, se mi pa tud svita neuser posted image . Kar se pa ZOO-ja tiče: mislim, da pri vhodu dobiš karto, po kateri naj bi hodil in si tako lahko vse ogledaš. No, vsaj dve leti nazaj je še bilo tako. Pa tole z wc-ji ti pa čist verjamem. Jaz raj vidim, da ni rita previta par ur (razen če bi bila pokakana, seveda), kokr da bi jo na takem svinjaku previjala. Sej ko je dovolj toplo, lahko to itak prakticiraš kar v vozičku.

Majuska, nimam pojma kdo je bila tista plesalka. Niti pomislila nisem, da bi se pozanimala. Čaki mal, mi pa ni jasno, kaj si mislila glede pospravljanjauser posted image .

Populis, jaz sem se s sestro zmenila, da če res ne bom dobila vrtca, mi jo bo ona čuvala, tko da sem vseeno vsaj malo pomirjena.

3jeMi, nkar se ne obremenjuj, če ne komentirašuser posted image . Jaz skoraj vedno vse preberem, ampak dostikrat se zgodi, da kar berem in berem, pozabim pa sproti komentirat (tko kokr so me poučile, naj delamuser posted image ), na koncu pa 3/4 stvari pozabim. Pa mislim, da ni nobene zamere.

Tko, zdej se kar bolš počutim, k sem se mal oglasilauser posted image user posted image user posted image . Zdej ap lahko nadaljujem dan po planu.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 4685
26.4.2009 14:36:18   
tims
Aja, Majuska, ti pa lahko pošljem njeno fotko na mail, če želiš. Jo je kolegica slikala. Jaz sem tak šalabajzer, da sem pozabila s sabo vzet fotoaparatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
26.4.2009 17:42:27   
lex
vidim, da vam ni uspelo do 200 prilezit in da so praznikiuser posted image user posted image  (zakaj tale user posted image  - ker ne rabim veliko brat za user posted image  nazaj)

jaz ne bi raje o tem kaj vse me spomni na vas, me pa danes definitivno metuljčki (špangice) v laseh Aline in Vite na našo metuljčico, o čakoladi in neboglasnici ne bi, pa kava, pa ......... v glavnem lada vas mam

naša vročina je šla zaenkrat, zob pri Viti ni, je pa pri Alaini pokukala petica ven (še dve user posted image user posted image )midve sva danes še preventivno not jutri pa upam, da bo lepo in brez dežja, da greva tudi midve kaj ven.

tak komentirat pa nimam časa, grem našo metuljčico Vito animirat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
26.4.2009 18:12:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Aja, Majuska, ti pa lahko pošljem njeno fotko na mail, če želiš. Jo je kolegica slikala. Jaz sem tak šalabajzer, da sem pozabila s sabo vzet fotoaparatuser posted image user posted image user posted image

daj, pliz ... ful jih imajo, me prav zanima, na katero ste naletele user posted image

ej babe žabe, tole je pa prava sramota ... pol dneva me ni tu, pa niti ene strani ne naklofate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
26.4.2009 18:15:48   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

a jst? k pa pojma nimam kje sem šla mimo tebe?

populis.....hvala, sem trofla v prvo in še sama sem vozila user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
26.4.2009 19:13:51   
Majuska
Netki, lepo da ste se imeli fajn, kljub nevšečnostim ...

Midva z malim sva bila popoldne na sprehodu. Z očijem (spet) ni bilo nič, pred kosilom sva se nekaj grdo gledala, na koncu pa se je mulil, kot da sem jaz kriva ... in smo imeli tiho popoldne, čeprav smo sprva planirali iti ven. Tudi prav. Tako da sem popoldne, ko se je Aleksander zbudil, fantiča oblekla in sva šla sama ven. Pa naj se moj sam mula doma ... ko sva prišla nazaj, se je pa pogovarjal z mano. Teli dedci včasih res ne vedo, kaj bi user posted image

Vreme imamo pa tako čudno, da bi najraje spala ... zgleda da dol tišči user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   [Brisano sporočilo]
26.4.2009 19:17:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.4.2009 19:39:58   
Inigo
haaaaaaaaaaaj!

flower - uf kera ****! lepa si lepa! user posted image user posted image user posted image

netki - ste bli danes v Zoo-ju? če ste bli, tista ženska pr opicah ki je buljila v vas... sem JAZ! mislim, da sm vas srečala... user posted image ž

blo je super! Brin je užival 100 na uro! rebeca, da ti povem, je blo danes v WCjih vse čisto, previjalna je bla spucana... nimam pripomb.

Neposredna povezava do sporočila: 4692
   [Brisano sporočilo]
26.4.2009 19:45:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.4.2009 20:03:06   
Inigo
ekola, nekaj utrinkov z današnjega izleta

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.4.2009 20:12:46   
ksenci

mi smo preživeli en lep dan na rogli. gor je sicer kakšno stopinjo majn, ampak svež zrak, čudovita narava, nepozaben razgled in božanska hrana in druženje v prekrasnem lesenem vikndu.user posted image slikce pa dam gor, ko mi jih pošlje kolegica

vidim, da ste tudi drugi užival dans. lepo in pred nami je še več takšnih lepih dniuser posted image user posted image user posted image
flower- samo vau, bom rekla! res dobr zgledaš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.4.2009 20:14:23   
ksenci
inigo- tale slikca z rogovi pa je noro dobrauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.4.2009 20:14:58   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

inigo- tale slikca z rogovi pa je noro dobrauser posted image

je fajna a ne?! user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.4.2009 20:16:18   
ksenci
kako je to sploh zmontirano skupuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
26.4.2009 20:38:29   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

a jst? k pa pojma nimam kje sem šla mimo tebe?

populis.....hvala, sem trofla v prvo in še sama sem vozila user posted image

Si šla mimo Belinke? Potem si se peljala skoraj mimo naše hiške. Za drugič velja!!!

Flower in Inigo: kjut ste...

Populis: hvala, so napolitanke pomagale zdržat. user posted image Zdaj imam še eno Saro na obisku, tako da imam tri hčerke in enega nagajivega sina.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.4.2009 20:45:21   
neboglasnica
Lex: tudi mi smo danes samo malce pokukali ven, za 10 minut. Je bil na poganjalcu in je vriskal od navdušenja. P.S.: tudi me te mamo lade.

Majuska:
včasih se vse v postelji pogliha, no, tako spravo imajo moški najraje.

Ksenci: po mojem se je Inigo postavila pred neko rogovje.

Populis: saj bi te poklicala, pa imam usta polna domačih moto piškotov, njami, TX baby.

we are sorry, user posted image , my as

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!