Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 19:55:12
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Glede zaščite pa jaz nisem šla po tabletke. Ne vem, imam odpor. Zaenkrat kondomi, čeprav jih ne prenašam dobro. Res se moram takoj fejst umit, da se mi ne naredijo glivice al kaj takega, verjetno sem alergična na kako sestavino… Po ta drugem je pa moj rekel, da gre na vazektomijo. Bravo! Mam pa en kueščn. Kje boste kupovale meso za lumpije? Če ima katera kak dober vir domačega bi si želela kak kontakt. Saj veste, ni je čez domačo kuro za juhco itd... Glede urejenosti. Meni je važno, da se sama počutim urejeno za ostale me pa boli. A da bi šel tvoj Hans na vazektomijo. Mislim kapo dol - sem mojemu že večkrat rekla, da po drugemu ali pa tretjemu da bi se tudi on operiral, pa sem tako reakcijo doživela, kot da bi mu rekla, da ima ne vem kakšno bolezen in da sem čist nora,... ampak, ko se bova odločila, da je z otroci konec, ga bom vseeno poskusila prepričat.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 19:57:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga sem rekla, da naša podaljšuje med obroki ...evo danes je imela čez dan 4, bomo vidli, kaj bo naprej hmmm ... 4 obroke :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 20:03:48
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Čer, mi smo ravno z enega rojstnega dne, Inyo je dal moj spat medtem ko sem jaz pospravila po kuhinji, ki je bila od kosila v razsulu... Spet ni hotla jest tam, v avtu na poti nazaj je spila celo flaško mleka. Sploh ne mara jest v nekem neznanem okolju Drugače se mi pa ful zdi, da je hripava Mi ni čisto jasno zakaj, ker sva bili že dva dni doma... Ne kaže, da bi jo kaj bolelo, vročine nima. A je možno, da se je preveč drla? Kaj menite? Jolly, a je kaj bolje pri vas z vašim tečkotom? Je tvoja princeska že kaj bolje? Nik se je že večkrat po eno uro histerično drl, pa ni bil nikoli nič hripav. Ima močne glasilke - čisto po meni.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 20:13:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Moja muca pa že spi ...jaz pa tud utrujena ... jutri gremo pa za cel dopoldne v Grosuplje: najprej do bratranca in njegove, potem so kolegice gledat njeno pikico, potem pa popoldne v LJ na obisk k sestri in njeni družini. Spet bomo lutali :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 20:20:03
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
1. Punce, kaj bo s tistim srečanjem, ki smo ga izglasovale za drugo polovico maja med tednom? Kdaj točno bo in kje? Kako se bomo zorganizirale? 2. Torek: Arena: Kakšen je plan? Katera pride? Same ali z vašimi ? Da si splaniram ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 20:23:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ktera se bo zdej z mano menila? Pride zdej bratranc, da z mojim neki računalnik zrihtata, pa ne bom imela kej za počet ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 20:27:24
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Mater vas je goraj en kup prijavljeni, menim se pa sama s sabo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 20:54:48
|
|
|
|
Lovely
|
Mah dej, dolg post napišem, vse pokomentiram pa mi error javi, jaz pa nisem skopirala. Zdej se mi pa ne da še enkrat. Bom pol.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:12:14
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:17:20
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ... Pikica saj bo!! Si pa danes prvič v več kot enem letu prvič rekla kaj čez svojega lubija. Bravo, zdaj si res ena od nas!!! Ne res no, boš vse pozabla ko te bo zdele pred televizijo stisnu k seb in mal pocrklal!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:25:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ... Pikica saj bo!! Si pa danes prvič v več kot enem letu prvič rekla kaj čez svojega lubija. Bravo, zdaj si res ena od nas!!! Ne res no, boš vse pozabla ko te bo zdele pred televizijo stisnu k seb in mal pocrklal! a res nisem nikol prej nč rekla? hehe Pol je že tolk pridn ;) Kako ena od vas? Zate se tud ne spomnim, da bi kej čez svojga govorila ...al me je pa spomin zapustu ... a va ši možeki vejo kje je kaj v stanovanju al je to bl vaša domena? Kaj pa organizacija, kaj kdaj kako s kom? ...moj je tle čist zgubljen, se mi čist prepusti ;) drugače pa jaja zdej sam še nekej prebrem do konca na enem forumu pa se grem k njemu stisnit ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:30:22
|
|
|
|
mbd0411
|
Evo mene,sem čist hin. Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla... Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačka Slikce na FB.. Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknika Se jutri kaj javim.... nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:35:23
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ... Pikica saj bo!! Si pa danes prvič v več kot enem letu prvič rekla kaj čez svojega lubija. Bravo, zdaj si res ena od nas!!! Ne res no, boš vse pozabla ko te bo zdele pred televizijo stisnu k seb in mal pocrklal! a res nisem nikol prej nč rekla? hehe Pol je že tolk pridn ;) Kako ena od vas? Zate se tud ne spomnim, da bi kej čez svojga govorila ...al me je pa spomin zapustu ... a va ši možeki vejo kje je kaj v stanovanju al je to bl vaša domena? Kaj pa organizacija, kaj kdaj kako s kom? ...moj je tle čist zgubljen, se mi čist prepusti ;) drugače pa jaja zdej sam še nekej prebrem do konca na enem forumu pa se grem k njemu stisnit ... Sicer se konkretnega primera ne spomnim ampak sem ga ziher že kaj šimfala. Kje so pri nas stvari imam definitivno samo jest nekaj pojma. Moj bi še lastno glavo zgubu če nebi imel prišite. No pa sm ga mal pošimfala!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:37:55
|
|
|
|
Dream
|
koIZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ... Pikica saj bo!! Si pa danes prvič v več kot enem letu prvič rekla kaj čez svojega lubija. Bravo, zdaj si res ena od nas!!! Ne res no, boš vse pozabla ko te bo zdele pred televizijo stisnu k seb in mal pocrklal! a res nisem nikol prej nč rekla? hehe Pol je že tolk pridn ;) Kako ena od vas? Zate se tud ne spomnim, da bi kej čez svojga govorila ...al me je pa spomin zapustu ... a va ši možeki vejo kje je kaj v stanovanju al je to bl vaša domena? Kaj pa organizacija, kaj kdaj kako s kom? ...moj je tle čist zgubljen, se mi čist prepusti ;) drugače pa jaja zdej sam še nekej prebrem do konca na enem forumu pa se grem k njemu stisnit ... Laknerš tole si pa dobro napisala!!! Drgač pa moj kokr kdaj, včas nč ne najde, spet drugič preveč Orgnizacija pa trut bolj v downu...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:38:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Ma dej sem jezna na mojga!!!!!! GRRRRRRRRR Smo v LJ, bomo prespali, ker njegovih ni, pa mamo flet zase ...ampk nam je manjkalo par stvari, pa se je moj odpelu v Medvode a ne ...vzel s sabo moj telefon, ker je njegov bil prazen ...prišel nazaj: AMPAK pozabu prinest svoj polnilec, torej je njegov telefon fuč, pozabu tam moj telefon, ene zadeve ni našel eno pa prinesel napačno ...mater no ...k jaz točno vem, kje mam kaj ... Pikica saj bo!! Si pa danes prvič v več kot enem letu prvič rekla kaj čez svojega lubija. Bravo, zdaj si res ena od nas!!! Ne res no, boš vse pozabla ko te bo zdele pred televizijo stisnu k seb in mal pocrklal! a res nisem nikol prej nč rekla? hehe Pol je že tolk pridn ;) Kako ena od vas? Zate se tud ne spomnim, da bi kej čez svojga govorila ...al me je pa spomin zapustu ... a va ši možeki vejo kje je kaj v stanovanju al je to bl vaša domena? Kaj pa organizacija, kaj kdaj kako s kom? ...moj je tle čist zgubljen, se mi čist prepusti ;) drugače pa jaja zdej sam še nekej prebrem do konca na enem forumu pa se grem k njemu stisnit ... Sicer se konkretnega primera ne spomnim ampak sem ga ziher že kaj šimfala. Kje so pri nas stvari imam definitivno samo jest nekaj pojma. Moj bi še lastno glavo zgubu če nebi imel prišite. No pa sm ga mal pošimfala!! No vidiš ne spomniš se ...sej tud jaz sem svojga že ziher kdaj pa se tud tega ne spomnim ...ker je nemogoče, da nikol ne bi nč ćez njega rekla ...sej smo vsi krvavi pod kožo ....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:41:34
|
|
|
|
janja 27
|
moj je tud totalna nula za kaj po stanovanju iskat.kot tvoj pikica ne najde al pa pozabi......pojma nima sej so vsi enaki ne ..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:41:46
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Janja 27 lahk ti skeniram in dam na mail, se bo lepše videlo. lahko dream ja ti pošljem mail na ZS hvala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:42:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Tajko VSE NAJ NAJ da ne pozabim! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:44:35
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Evo mene,sem čist hin. Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla... Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačka Slikce na FB.. Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknika Se jutri kaj javim.... nočko za krst in mačka ej žlahta raztgana plahta jaz jim že ne bi dva pikinika delala krst je ta in ta dan povabljeni so če hočejo naj pridejo če ne pa tud ok pa naj se tam grdo gledajo pol
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:50:00
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Evo mene,sem čist hin. Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla... Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačka Slikce na FB.. Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknika Se jutri kaj javim.... nočko za krst in mačka ej žlahta raztgana plahta jaz jim že ne bi dva pikinika delala krst je ta in ta dan povabljeni so če hočejo naj pridejo če ne pa tud ok pa naj se tam grdo gledajo pol jaz isto ne bi 2x delala NO GO...se mi je zadnjič nardilo, da sem na bajto povabila na drinko ene par ljudi in ko je eden vidu, da je nekdo, k se z njim ne meni tam, se je obrnu in šel ...prišel kasneje ...NJEGOV problem! Je pol reku, kaj nista povedala, da bo tm - ja sorry mater a si 5 let star ...vedno boste skupi povabljeni, kako se boste zmenili, pa ni moj problem ...jaz se z vsemi menim ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:51:50
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Evo mene,sem čist hin. Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla... Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačka Slikce na FB.. Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknika Se jutri kaj javim.... nočko za krst in mačka ej žlahta raztgana plahta jaz jim že ne bi dva pikinika delala krst je ta in ta dan povabljeni so če hočejo naj pridejo če ne pa tud ok pa naj se tam grdo gledajo pol Ja se strinjam!!! Če jim kaj ne paše naj bodo pa doma. Jest jim kar rečem da naj se kregajo kje drugje ne pa pri meni!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:52:41
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Evo mene,sem čist hin. Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla... Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačka Slikce na FB.. Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknika Se jutri kaj javim.... nočko za krst in mačka ej žlahta raztgana plahta jaz jim že ne bi dva pikinika delala krst je ta in ta dan povabljeni so če hočejo naj pridejo če ne pa tud ok pa naj se tam grdo gledajo pol jaz isto ne bi 2x delala NO GO...se mi je zadnjič nardilo, da sem na bajto povabila na drinko ene par ljudi in ko je eden vidu, da je nekdo, k se z njim ne meni tam, se je obrnu in šel ...prišel kasneje ...NJEGOV problem! Je pol reku, kaj nista povedala, da bo tm - ja sorry mater a si 5 let star ...vedno boste skupi povabljeni, kako se boste zmenili, pa ni moj problem ...jaz se z vsemi menim ;) jaz pa čakam talente v belem danes so ob pol enajstih.....vsi že spijo, moj ana kavču, obe sem skopala in spedenala sedaj sta v postelji atkota bom pa mogoče pol...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 21:57:01
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Evo mene,sem čist hin. Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla... Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačka Slikce na FB.. Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknika Se jutri kaj javim.... nočko za krst in mačka ej žlahta raztgana plahta jaz jim že ne bi dva pikinika delala krst je ta in ta dan povabljeni so če hočejo naj pridejo če ne pa tud ok pa naj se tam grdo gledajo pol Men je to čist mim, js bi naredila isto kot ti, Janja 27! Sam kaj čmo, ljudje so taki in drugačni, pa včasih iz ljubega miru popustimo...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 26.4.2009 22:00:44
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Evo mene,sem čist hin. Krst uspel,pa še danes piknik za po krstu za tiste,ki jih včeraj ni bilo,ker pač imamo dva tabora ljudi,ki se ne morejo ravno srečevati......bla... Bilo je krasno,vreme lepo,hrana,slaadkarije,pijača....blo mal maačka Slikce na FB.. Čist sem preč.Dobre in slabe lastnosti piknika Se jutri kaj javim.... nočko za krst in mačka ej žlahta raztgana plahta jaz jim že ne bi dva pikinika delala krst je ta in ta dan povabljeni so če hočejo naj pridejo če ne pa tud ok pa naj se tam grdo gledajo pol Men je to čist mim, js bi naredila isto kot ti, Janja 27! Sam kaj čmo, ljudje so taki in drugačni, pa včasih iz ljubega miru popustimo... sej zato k popustimo je pa potem tko....a poroko bi pol tud dvakrat delala eno soboto za pol žlahte, eno soboto za drugo polovico mega
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?