laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mirena sem pravkar govorila z znanko, pa so mi dale njen informacije kar malo misliti. Uporablja jo več kot leto in pol, pa se je zredila 5 kg, večkrat ji je slabo in jo boli glava, poleg tega kar pogosto krvavi, tako da sploh ne ve, kdaj bo kaj priteklo. In naj omenim še to, da je imela pred uporabo zelo redne , v življenju še ni imela glavobola in slabosti. Vem, da ne smem metat vseh uporabnic v isti koš, vendar me je tole skoraj malo zamorilo Moje izkušnje z mireno. Vstavili so mi jo konec decembra in me ni nič bolelo. Od takrat nimam več glavobolov, pred tem pa so bili zelo pogosti in močni. Krvavela sem enkrat oz nisem krvavela ampak sem imela rjav izcedek. Če sem se zredila pa ne vem ker sem že tako precej obilna. Je pa res da obstajata dve vrsti mirene in ima mogoče uno drugo. Obstajata navadna in hormonska. Razlika je večina v tem da ena krvavitev poveča druga jo pa zmanjša. In prve pol leta po vstavitvi mirene so lahko krvavitve neredne. Zakaj si jo pa ne da ven, če jo tako moti? Dream ne zameri! Ni bilo mišljeno kot napad nate!!!! Samo svoje mnenje sem napisala, zato ker sem fuuul zadovoljna z mireno. Ne, ne, laknerš, nimam kaj zamerit, ker sem samo napisala, kaj sem izvedela. Rada bi slišala ali prebrala čim več izkušenj, da se nekoč vem odločit. Me pa zanima tole, kar si napisala, da obstajata dve vrsti: ne razumem čist dobro, katera ženska bi si želela povečane krvavitve? Je mogoče še kakšen drug catch v tej dveh različicah. In ja, prej sem pozabila napisat, da si bo znanka dala to ven. Ne vem pa, katero vrsto mirene ima sedaj. Katero vrsto mirene ti vstavijo določi ginekolog. Jest sem prej imela zelo močne krvavitve in ko sem jo imela je trajalo tudi do deset dni. Včasih je obstajala samo navadna, ta ki je pa sedaj je pa hormonska in nekako spušča ene hormone. Ne vem čist natančno.
|