|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
25.4.2009 7:34:07   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Goga, tekočino moraš vseeno dobiti, torej juha mora bit user posted image user posted image user posted image  

Meni je Mirena zakon, vendar še ne vem, ali bomo delali še na enem user posted image  ali ne (tale finančna kriza mi gre že prav pošteno na jetra), tako da zaenkrat pridejo v poštev KT, pa še to morajo bit res neki "dobrega", ker sem imela vedno neke težave z glavoboli, v nosečnosti pa sploh.

Si poskusila banano vmešat v kakšno drugo sadje? Sicer sem tudi jaz sposkusila nekaj dni nazaj malce soliti in je veliko bolj z veseljem pojedel, čeprav se je meni še vedno zdelo totalno neslano in bljak...

Soliš banano???????????????????

Kot si glih omenila BLOND MOMENT. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla vse še enkrat brat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
25.4.2009 7:35:26   
gogabojan
Moj pikec že spančka. Zdaj pa grem še jaz malo odspati. Itak se moram kmalu zbuditi zaradi tablet.

Lahko nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1952
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 7:51:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
25.4.2009 8:17:26   
PikicaStonoga
JUUUUUUTTTRRRRO!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pa še vedno nisem ukrepala, že pol leta zbiram mnenja user posted image user posted image user posted image

hmmm, jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Da ne boste tako dolgo zbirale mnenja, da bo spet user posted image  prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je zadnjič omenila te operacije nog moje mami, pa ne bom zdej nazaj iskala katera ...ja obe nogi bo šla takoj ko dobi datume ...za desno nogo so že zaprosili datum, bi ga naj dobila jeseni, ko to operira, bood dali za levo nogo in se spet čaka, tako da ni nujno da bo še letos, lahko v začetku prihodnjega leta ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
25.4.2009 8:34:42   
laknerš
Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala.

Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo.  Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!!user posted image user posted image user posted image

Ja seveda in vse naboljše Tijani za pol leta!!!!!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
25.4.2009 8:50:23   
Dream
Goga, vse lepo in prav ampak meni se res ne da tolk daleč vozit zarad enga nepomembnega likanja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1956
25.4.2009 9:00:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Pikica a si našla kaj lepega za oblečt? Aja, pa uživaj na poroki in upam da se bosta z lubijem naplesala.

Mi je Pikica posodila barvo za delat odtise nogice in rokice. Smo se včeraj vsi skupaj zabavali. Se je Hana ful smejala ko sem jo mazala po podplatih ker jo je seveda žgečkalo.  Joj, kolk je blo smeha. Res super družinski večer. Ne skrbi Pikica, nismo vsega porabili. In hvala, ker si posodla!!!user posted image user posted image user posted image

sem si kupila eno majčko kratki rokav za danes ...ostalo bom imela pa kr staro ...kaj me briga ;) pa kupila sem si še FUL majčk za poleti ... :)

Super za barvo ...sej  itak ni taka, da bi se kdaj porabila, ker zgleda kot blazinica in se bo prje posušila user posted image user posted image user posted image  če še katera rabi ...z veseljem posodim!

Midve sva bli pa že zunaj na sprehodu! Se je danes zbudila 5.15user posted image user posted image user posted image  pa sem jo uspela ob pol šestih nazaj uspavat, potem se je pa zares zbudila ob 6.15 in ni več zaspala ...in sem šla ven z namenom, da zapsi v vozičku mal na svežem zraku in valda je zaspala po 45 min tik preden sva prišli nazaj pred blok user posted image user posted image  ampak ni blo panike, sme jo vzela ven, je mam pogledala in potme jo dala v posteljico kr oblečeno, nepokrito in okno sem odprla ...zdej grem pa pod tuš jaz ...

drugače bom pa še dopoldne z vami preživela, ker grmeo na poroko mal kasneje ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.4.2009 9:01:58   
PikicaStonoga
tosca (mislim, da si bila ti) - za privat varstvo sem našla na internetu ...in poklicala ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.4.2009 9:27:46   
gogabojan

Ej mi smo zadnjič to delali iz modelirne mase. Nam je prav tako uspelo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.4.2009 9:34:38   
PikicaStonoga
Jaz se pa tok fajn počutim! :) Sem izpod tuša, pa še Tijana je pridna, da sem si zdaj dala še gor masko za obraz  - zdej pa počakam 20 min in sperem ... :) Tijana je spala 25 min standard ... :)
Bom počasi mogla vse speglat, kar bomo oblekli, da bo pripralvjeno ...kosilo imam pa že ...se najemo in po kosilu enkrat gremo :) Imamo namen bit ob 13.30 v Bistri - če bo zneslo časovno z našo princesko ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1960
25.4.2009 9:35:51   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

JUUUUUUTTTRRRRO!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pa še vedno nisem ukrepala, že pol leta zbiram mnenja user posted image user posted image user posted image

hmmm, jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Da ne boste tako dolgo zbirale mnenja, da bo spet user posted image  prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je zadnjič omenila te operacije nog moje mami, pa ne bom zdej nazaj iskala katera ...ja obe nogi bo šla takoj ko dobi datume ...za desno nogo so že zaprosili datum, bi ga naj dobila jeseni, ko to operira, bood dali za levo nogo in se spet čaka, tako da ni nujno da bo še letos, lahko v začetku prihodnjega leta ....

jaz sem ti pisala ker je bil moj ati operiran prejšnji mesec.........ja ja drugo nogo potem čez eno letouser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa dobro jutro

noč kot ponavadi spanje do 7.30 h user posted image user posted image user posted image user posted image

pojedle smo zajtrk , moj je šel že zjutraj enemu pomagat nekaj delat, tko da smo tri babnice na kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa gremo k tašči na kavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dream pa fiziološka ne pomaga ker jaz ji kr zlijem noter da ji pride v grlo pa se prec ščisti oz. steče potem ven k jo dvignem

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.4.2009 9:42:19   
laknerš
Janja kdaj boš pokazala slikice od stonoge. Me zanima kako zgleda!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.4.2009 9:45:41   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

dream pa fiziološka ne pomaga ker jaz ji kr zlijem noter da ji pride v grlo pa se prec ščisti oz. steče potem ven k jo dvignem

jaz vsako jutro dam not fiziološko in potem s palčko sčistim in pridejo lepo ven muce če so ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.4.2009 9:46:29   
PikicaStonoga

ziher je tvoj v službi, da maš čas bit z nami user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.4.2009 9:46:42   
gogabojan

Jaz se pa tok fajn počutim! :) Sem izpod tuša, pa še Tijana je pridna, da sem si zdaj dala še gor masko za obraz  - zdej pa počakam 20 min in sperem ... :) Tijana je spala 25 min standard ... :)
Bom počasi mogla vse speglat, kar bomo oblekli, da bo pripralvjeno ...kosilo imam pa že ...se najemo in po kosilu enkrat gremo :) Imamo namen bit ob 13.30 v Bistri - če bo zneslo časovno z našo princesko ;)

V bistri???????? Tu na vrhniki???????? Mislim mimo vrhnike?????

Te pa se oglasite na kavici če greste mimo. Mene itak vročina več ne mori. Edino goltat ne morem.

Če bi prišli, in moj nebi vedu da ste bili na poroki, bi reku, madona so se zrihtali sam za obisk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.4.2009 9:51:00   
laknerš

ziher je tvoj v službi, da maš čas bit z nami user posted image user posted image

Ja, v službi služi dinarčke mi pa preganjamo lenobo pa noče in noče odit.

Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.4.2009 9:52:43   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image                                             user posted image
user posted image      VSE NAJ NAJBOLJŠE      user posted image
user posted image        tIjani za polletko
         user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
25.4.2009 9:53:42   
laknerš
Pa sonček se kaže. Jeeeeee!!!
Pikica klobuček za Tijano boš lahko že danes uporabila da ji ne bo sonček lička opekel.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
25.4.2009 9:55:28   
PikicaStonoga

jp tm tm

Te pa se oglasite na kavici če greste mimo. Mene itak vročina več ne mori. Edino goltat ne morem.

ma ne dans pa res ne bomo hodili ...pa verjem, da sploh ne bomo zrihtani ...midva nč ne komplicirava ...moj bo dal gor ene hlače k jih ma drgač za službo pa eno sraco BREZ kravate, on je imel kravato gor enkrat v lajfu, ko se je z mano poroču ;) jaz pa tud ene hlače k jiih rada nosim, novo kratki rokav majčko in eno jopco k še kolkrtok zgleda ... :) Tijana bo skor cela nova, sam je te stvari dobila ...

Če bi prišli, in moj nebi vedu da ste bili na poroki, bi reku, madona so se zrihtali sam za obisk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha a nisi rekla da tvoj dela dans? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.4.2009 9:56:27   
PikicaStonoga

Ja, v službi služi dinarčke mi pa preganjamo lenobo pa noče in noče odit.

MOj je tud še skoču na parcelo neki ...jaz sem se pa sebi posvetila malo pa RRju seveda :) Tijana PRIDNAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
25.4.2009 9:57:16   
PikicaStonoga

Pa sonček se kaže. Jeeeeee!!!
Pikica klobuček za Tijano boš lahko že danes uporabila da ji ne bo sonček lička opekel.

jp jp bom ga imela s sabo ...morm pogledat če se je posušil, drugače bo fen LAUFAL user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
25.4.2009 9:58:36   
PikicaStonoga

user posted image

s poudarkom na I ;) user posted image user posted image user posted image

HVALA VSEM ZA ČESTITKE, je danes dobila takoj zjutri že lupčka od atija, pa potem še od mene, tortico bomo pa kr na poroki na ta račun pojedli hehe bomo prišparali ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1972
25.4.2009 10:03:31   
gogabojan

jp tm tm

ma ne dans pa res ne bomo hodili ...pa verjem, da sploh ne bomo zrihtani ...midva nč ne komplicirava ...moj bo dal gor ene hlače k jih ma drgač za službo pa eno sraco BREZ kravate, on je imel kravato gor enkrat v lajfu, ko se je z mano poroču ;) jaz pa tud ene hlače k jiih rada nosim, novo kratki rokav majčko in eno jopco k še kolkrtok zgleda ... :) Tijana bo skor cela nova, sam je te stvari dobila ...

haha a nisi rekla da tvoj dela dans? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmmm če po poroki pridete na kavico, bo pomoje že končal z delom v Logatcu.

Če bi bil doma zdaj nebi na RR in FB skakala ampak po NJEM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim no, a moraš meti nove cote, da boš zrihtana??????

Jaz se lahko zrihtam iz cot, ki so s prve svetovne vojne v moji omari. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa praviš da nevt zrihtani. Nisi zrihtan (pa še to ne velja), če si v razcapanih oblačilih (po možnosti stari strgani umazani trenirki (pa še takrat nisi razcapan)).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zrihtan nisi če ni frizure, nohti umazani itd. Ti pa maš že masko za obraz gor. IIIIIIIIIIII kak bo koža lepa, mehka, svilnata. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1973
25.4.2009 10:06:37   
gogabojan

user posted image

s poudarkom na I ;) user posted image user posted image user posted image

HVALA VSEM ZA ČESTITKE, je danes dobila takoj zjutri že lupčka od atija, pa potem še od mene, tortico bomo pa kr na poroki na ta račun pojedli hehe bomo prišparali ;)

To z I je z namenom. K sm zadnč brala da deda (se mi zdi da on) čist ven pade, ker ga popravljate skoz.

Te pa ne reci, da greste na poroko, ampak mate tak privat žur kr v bistri za polletko vašo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Daj še kak kos spakiraj pa ga odvrzi na vrhniki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj no, k šm tjok bjoga, pa bubana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lej a me vidiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1974
25.4.2009 10:08:15   
jolly123
Mi pa nadaljujemo s tečnobo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?