|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
25.4.2009 21:48:36   
Anonimen
I

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
25.4.2009 21:49:23   
Anonimen
OUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
25.4.2009 22:01:30   
lunca14
Hej,naya,že mora bit tako,verjetno,te čaka,kaj boljšega,kar ti bo bolj všeč,boš videla,potegni iz tega kaj dobrega,si si nabrala delovnih iskušenj in delovno dobo.............no o tem,da bi te lahko obvestili prej,pa nimam besed...........pa saj veš kako gre to,oni so glavni,ti si pa sitna ribica.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
25.4.2009 22:09:12   
Anonimen
Nya,pra.ci souser posted image user posted image user posted image user posted image .Se javim kot prvi kupec,bi mela zelo rada kako tvojo likovno umetnostuser posted image user posted image user posted image .Daj mal za pogledat,da koj najlepso izberemuser posted image .

Veste kaj mi pocnemo....na balkonu grilamouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
25.4.2009 22:10:43   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image za grilanje,ja pa maš še tok placa,kaj ti ni meri ves balkon zasedla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
25.4.2009 22:16:00   
Anonimen
Placa nic,pa se sem danes jagode,robide in ribez dodalauser posted image .Mal v kot smo gril postavli.Bom en dan fotko gor dala,da vidte to guzvo...no,saj sem rekla vceraj.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
25.4.2009 22:18:18   
lunca14
...............glavno,da se grila.......................da,se kadi,pržiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
25.4.2009 22:21:00   
lunca14
user posted image user posted image a,danes bo pa zatišje tu gor,ste zmatrane od včeraj,a neda ,ko ste tok čvekale......................glavno,da kleo grila,na svoji terasi-ciuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
25.4.2009 22:23:55   
Anonimen
jst sm šla večerjat - jajc na učuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
25.4.2009 22:30:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

jst sm šla večerjat - jajc na učuser posted image

jst sm mela pa solato z jajciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
25.4.2009 22:32:24   
lunca14
..................pa spat grem,mam še enga moškega danes več v postelji,tako,da se bomo fajn stiskali,maj ne sme sam spat,zaradi možne krvavitve,tko,da bo spal en teden pri nama,kok se mu je nasmejalo,ko je to zvedel............aja,glasek,pa ma ,kot dunajski dečekuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
25.4.2009 22:34:56   
Anonimen
ja, pol pa lahko noč

sej jst tud grem počasi

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
25.4.2009 22:38:54   
lunca14

ja, pol pa lahko noč

sej jst tud grem počasi................ne hitet,še posebej zdej,ko si jezna,kouser posted image ......................lahko noč naya,pa kaj lepzga sanjaj,o svoji uspešni likovni trgoviniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
25.4.2009 22:42:52   
lunca14
kleo.............nekaj se žge,obrn,zrezekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
25.4.2009 22:48:56   
Anonimen
Bravo Kleo za grilanje.user posted image

Lunca, Maju se pol godi.user posted image Sej je prav tako, bošček mali. user posted image

Jaz sem pa vse zlikala, en stroj cunj še obesila na štrike, vse flaše prekuhala, zdej sem pa tu zasidrana. Če bo kakšna še za čvek.user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3540
25.4.2009 23:25:25   
Anonimen
Evo mene Didli.Smo pojedli,je bilo sicer malo bolj zazganouser posted image ,prvic a ne...ampak super,res.Pekla pa itak da nisem jaz,se to,itak se bojim,lahko se cel blok v luft vrzem.Pa saj to je mosko delo,pa se tko ponosno je pekel,sem mogla seveda hvalit 100/h,ceprav je bil krompir crn in surovuser posted image ...ampak moz je rekel,da on ma tacga raduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Gledam DSDS.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 25.4.2009 23:26:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
25.4.2009 23:28:14   
Anonimen
No, si se vsaj najedla. Jaz grem pa zdaj jest pa spat.

Lahko noč, pa lepo nedeljo vam želim vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
25.4.2009 23:29:50   
Anonimen
Lahko noc in lepo nedeljo tudi vamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3543
26.4.2009 8:04:01   
Anonimen
dobro jutro

glede na to, da nobena nič ne reče za srečanje, pa mtince ni, da bi udarila po mizi - sem šla pogledat vreme za tist teden - in v sredo 6.5. je zaenkart napovedano oblačno in sončno - brez dežja - tko da jaz bi predlagala ta datum - ne najdem zdej razpredelnice, katera ne more takrat - sam mogoč se pa še kaj spremeni - vaši načrti ali pa vreme user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
26.4.2009 11:43:32   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Nya, so pa res prasci, da si komaj zdej dobila pošto noooooouser posted image

ja, tko se dela, ko nočeš človeku v oči povedat - sej ne bi rekla, če ne bi bila pred enim tednom tam

nya, res svinjsko.

Meni se je pa šef po telefonu opravičil, ker mi ni tajnik pravi čas povedal, da bo en mesec v mojem kabinetu računovodkinja, ker njeno pisarno prenavljajo - jaz pa imam itak eno mizo fraj, pa me tako ali tako nič ni. In sem izvedela kar od nje, kar se šefu zdi ful narobe. Si ne predstavljam, da mi po pošti dajo odpoved. Res so licemerni user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
26.4.2009 11:43:45   
slovenka

Po moje bom začela prodajat svoja likovna dela - mam kr lepo zbirko - sam ne vem, kako bom ponudla folku - da mi ne bo treba računov dajatuser posted image

Kake vrste dela pa imaš, nya? Midva včasih kaj kupiva - čeprav zdaj manj, ker bo brez službe moj, a morda pa vendar... Imaš kaj kje za videt preko spleta - poslikano...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
26.4.2009 11:43:52   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

..................pa spat grem,mam še enga moškega danes več v postelji,tako,da se bomo fajn stiskali,maj ne sme sam spat,zaradi možne krvavitve,tko,da bo spal en teden pri nama,kok se mu je nasmejalo,ko je to zvedel............aja,glasek,pa ma ,kot dunajski dečekuser posted image

Kako fajn user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
26.4.2009 11:45:04   
slovenka
Mala spi, grem malo izpite ocenjevat. Jih imam en kup, zato me že sinoči nič ni bilo na RR. Dragi gre pa ta stari avto zrihtat, ker bo šel v prodajo. Potem gremo pa na RD od ene male pupe - prvi.

Lep dan!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
26.4.2009 14:37:07   
Anonimen
slovenka - bom ob priliki pofotkala pa dodala v album na FB, mam že nekaj malega gor

Danes sva bla z Lukcem pri pediatru. Ni nič hudega, mava pa oba gljivice. Ja, super ne user posted image . Pogruntala sem pa tko, da me zdej dva dni ful bolijo bradavice pri dojenju in ko sm dans zjutraj mal na netu pogledala, kaj bi to lahko blo, sem našla, da so to lahko gljivice - in potem sem še Lukcu pogledala v usta in seveda na notranji strani ličk opazila bele liske. Me je pa že zadnjič moj spraševal, kaj ima tamal to v ustih. No, v glavnem dobila sva daktarin, ga morm mazat s tem. Pa bomo videli, kako bo. Jaz se bom pa kr ene diete lotila - ni nič takega, sam sladkarije in sladkor na splošno morm čist črtat - kar bo težko, ker sem zadnje dni požrla boga in pol - in sem ugotovila, da to bo najbrž zarad tega. Mi je pa ful hudo, ker sem mu ukinla dans dojenje po kosilu - ker me tko bolijo bradavice, da je joj. Ne bi mu rada čist ukinla, sam če bova tale opoldnevni obrok - pa tud ne bo take panike.

no, vsem želim lepo nedeljo

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3549
26.4.2009 15:22:35   
Anonimen
bom mela mal samogovore

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.