|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
25.4.2009 20:40:41   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarči moja, te pogrešam user posted image gimnastičarka pa te že komaj čaka user posted image al pa midva user posted image karakter namreč že zgleda tak, da bo rabla akcijo user posted image no, sej jo že ima user posted image ni take sorte, da bi cele ure spala, bi preveč zamudila user posted image
pa jaz tud vaju. Mooooooočnooooooooooooooooo.
Sem se zmenla s Shuki, ko se porihtajo, pridem tja čez vikend, pa rukneva vse vas babnice na en skupni kofe/kosilo/večerjo.
Lubčka cartiki gimnastični......

je že polubčkana user posted image Ko boš s Shuko še kaj govorila, jo lepo pozdravi in ji povej, da držimo pesti za Majčka. Naj ne pozabi, da so naši otročki posebni borci. Pa še najlepši povrh user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.4.2009 21:10:05   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit, kdaj gresta vidva po zamrznjenčke?

Ja sam odustalauser posted image Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejouser posted image .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem.

Joj Pikovit ne obupat. Ne vem, če se me še spomniš. Tudi jaz sem včasih sodelovala na tej temi, zdaj pa sem mamica jutri osemmesečne punčke Lane. Saj bo, samo obupat ne. Kak pa to, da je za čakat 10 mesecev? Jaz sem bila pri dr. Rešu in tam je bila brzina vrlina. Tale razpon je pa res dolg.
Lepe praznike ti želim in z optimizmom naprej.

Ooooo Pf,veš,da se te spomnim,kako da ne user posted image .Veš,pri Rešu se nikakor nisva ujela in tudi njegove terapije mi niso odgovarjale.Tako da Reš odpade.V Lj., tudi nismo nič odkrili.V Mb,pa če že drugega ne,je vsaj narkoza,ko je punkcija,kar je pa krasno.Lepo,da nas prideš še kaj pogledatuser posted image .Kako ste?Se življenje kaj spremeni?Skratke čestitke jutri Lani za 8 mesecev.

Življenje se spremeni na lepše. Ti povem, da bi šla še stokrat za mojo babo, če bi bilo potrebno, zato ti svetujem, da glavo gor in vztrajaj. Tudi ti boš mamica in boš videla kako lepo je, ko te mali bavc pogleda in se ti nasmeji, pa ko se stisne k tebi, pa ko prvi zobek pride. Ne znam ti opisati občutkov. Držim pesti zate in za vse druge punce tudi.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
25.4.2009 21:24:03   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Naša Larči ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Jokam od sreče!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o larčika ČESTITKE!!!!!!!!!!

madonca, pa ravno prej razmišljam kdaj ma rok, pa smo bli zunaj, se mi je skoz po glavi podila in glej, zdaj pa ma svoja srčka pri sebi.

i belive i can fly....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
25.4.2009 21:24:09   
Zvezdica
Zvezdica, ali punce že kaj čakajo pod oknom, da se lepotec pokaže

Kaj pred oknom, pred vrati, pa še kak ati okol pride taščo pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdi - tut jaz hočem tvojo stimulacijo v živo

ITAK DOBIŠ...povej kdaj. pa itak moram miško videt, pa žižetko mojo, pa pikovitko, da jo mal spodbudimo user posted image

Sicer se pa mene najde na vseh pstjih, kjer odstranjujem maščobne celice...počas pa ziher...pol pa sej veš, emporimu, kjer se stimuliram in vse otroške štacune.user posted image user posted image user posted image

oh ne, takole pa ne bomo metali puške v koruzo. Če si naslednji teden doma, greva na kavo, torek ali sredo, ok? Naša Pikovit pa še ni rekla zadnje, prav res da ne.

tako se govori miška, pikovitka posluš jo. Pa gretka je tak lepo napisala...predvsem slikovitouser posted image

miška, na kavo pa kar na fužine uletitauser posted image user posted image user posted image

Abra pozdravček mali gimnastičarki.

Ajsi...kako kaj kaže?

Gloria, ste že začeli s škafi? user posted image So taki srčki ko se igrajo s škatlami, škafi ali salci( sesalci) mi jim pa tone igrač kupujemo brezveze. Oni pa tako uživajo v preprostih stvareh. je pa nIk tak cortiuser posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
25.4.2009 21:27:04   
Grethy

HVALA VAM PUNCE MOJE,KO BI MI LE BILA ENKRAT SREČA DANA IN VSEM OSTALIM TUDI

Pikovitka moja, tole mi je mučo všeč .... takole kot si napisala po tem vrstem redu se drži napisanega ... imej sebe vedno v prvem planu, pol smo na vrsti drugi ...

... pravijo za bike da smo egoisti veš, pa ne vem no ... baje da tud čist premalokrat sebe postavljamo na prvo mesto ... tko da ... full dobra odločitev ... sicer sem pa tud jaz dons mal mim kar se tiče lune ... en cajt v plus en cajt v minus ...

ampak se ne damo aneeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
25.4.2009 21:29:00   
Grethy
tako se govori miška, pikovitka posluš jo. Pa gretka je tak lepo napisala...predvsem slikovitouser posted image

Zvezdica ... tkole kot praviš "slikovito" ... tkole paše takrat, kadar maš občutek da t bo razp..il srček, pol pa paše da je mal bolj v slikcah, pa kej smešnega zraven ...

Pozdrav in en velik cmok tebi in tvojim junakom doma ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
25.4.2009 21:40:37   
Zvezdica
Zvezdica ... tkole kot praviš "slikovito" ... tkole paše takrat, kadar maš občutek da t bo razp..il srček, pol pa paše da je mal bolj v slikcah, pa kej smešnega zraven ...

user posted image user posted image user posted image
ti si en tak sonček gretka. Se spomnim, ko sem jast imela krvavitve v štartu pa si me enkrat tko lepo potolažila, kot si zdaj pikico našo.
Srce si. jast pa upam, da vas ne bo treba tolžit ampak kmalu se z vami veseliti.user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
25.4.2009 21:50:15   
sonček33
Pija - ponavadi mu kar prepustim izbiro rožic, sem pa letos vendarle dala en predlog - kalifornijski mak...čeprav ne vem, če je glih za v korita za na balkon, je bol za v teglce

mismis - z Lovrom sva super, Reby - slikice dam takoj, ko dobim svoj rač nazaj
Lara - ni besed, ko dobiš v naročje svoj zaklad. Ti si dobila dva. Sreča ob tem je neizmerljiva. Ni dvojna, ni dvakratna...je le sreča, poseben občutek, skoraj norost. Od zdaj bo vse drugače. Ne bolje, ne slabše...ampak preprosto drugeče...polno čustev, polno nepojasnjenih občutkov. Bodite srečni! zarji in Izaku pa pot posuto z rožicami.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
25.4.2009 21:54:57   
Rakica_80
Pikovituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, jaz sem imela 3 ampule Menopurja in dve vode.
Lanica, sedaj pa brž spat, treba je zgodaj vstatuser posted image
Lahko noč punce mojeuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
25.4.2009 21:56:59   
sonček33
BEBII - kako si? kaj boljše? prav boga si, tole te je zdelalo, a glej naprej...pomisli na cilj

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
25.4.2009 22:12:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ti si en tak sonček gretka. Se spomnim, ko sem jast imela krvavitve v štartu pa si me enkrat tko lepo potolažila, kot si zdaj pikico našo.
Srce si. jast pa upam, da vas ne bo treba tolžit ampak kmalu se z vami veseliti.user posted image .

Jjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... je kukr flajštrc z diznijevimi junaki na ranico na srčku in dušci noooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
25.4.2009 22:17:53   
sonček33
Gretka moja draga Gorenjka - iz srca ti privoščim, da bi se ti izpolnila največja želja

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
25.4.2009 23:21:18   
gloria
Gloria, ste že začeli s škafi? user posted image So taki srčki ko se igrajo s škatlami, škafi ali salci( sesalci) mi jim pa tone igrač kupujemo brezveze. Oni pa tako uživajo v preprostih stvareh. je pa nIk tak cortiuser posted image user posted image

....res je user posted image user posted image user posted image ...verjami mi da je nor na škatle,še posebi od mleka...znori ko je vidi....ma jaz ne kupujem nekaj igrač...še nekatere ko smo doboli sem pospravila ker je tega res preveč....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
25.4.2009 23:24:04   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gretka moja draga Gorenjka - iz srca ti privoščim, da bi se ti izpolnila največja želja

...jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
25.4.2009 23:35:17   
gloria
...nočka punce....ju3 pa čim več pozitive tuki goruser posted image user posted image user posted image user posted image ....ma ne vem meni je včasih kr teško govorit kok je fajn biti mamica in lepit slikce,čeprav lahko one zelo pozitivno delujejouser posted image ......teško mi je zaradi vas,pa ne me narobe razumet....jaz sem imela po abraziji eno zelo dolgo teško obdobje...sploh sem bila alergična na nosečkeuser posted image ,mamice.....ma mogoče preveč bluzim ampak sem se zamislila danes pri pikovitki,grethy,zarji.....vas pa tko rada berem in sem vesela vsake dobre novice sam včasih si mislim kaj pa če mogoče ne bi rabila napisat da je danes Nik nardil to pa to in bi rajši samo prebrala in pokomentirala....res ne me narobe razumeti.....tuki gor ste čudovite punce in jaz vem da boste vse enega dneva mamice...grem rajši spat ker sem pa zdej res preveč zabluzila.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.4.2009 5:36:18   
mojsonček
Jutrčkaaaa!

Evo pupike, ene ste mogoče že vstale in vam postržem s kavico za lepši pričetek dneva

user posted image

pupi... dobr zrihtajta...
Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ

GRETHY ti si res fenomen... človeka hkrati spraviš v jok in pol še v  smeh...

PIKOVITKA... tvoja  vztrajnost je občudovanja vredna in verjamem, da je vsak novi neuspeh pustil vedno večjo rano na tvojem srčku... sam, obupat pa ne...

ZARČI... pozdravi še v mojem imenu ŠUKI in sončka MAJA... upam, da bo čim prej doma...

pupe moje... čim lepši dan si naredite

pozdravčke iz zaspane Radovljice... no, jst pa ptički že dolgo bedimo... 

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 26.4.2009 5:38:16 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.4.2009 6:40:05   
miklarom
Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ

tudi jaz navijam user posted image user posted image user posted image user posted image

mojsonček - ekola hvala za dobro kavico, je full pasala.
tudi mi smo že ustali, ker ne moremo več spatiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.4.2009 6:44:04   
miklarom
Lara -  čestitam za tvoja dva mala sončka zalo in izakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.4.2009 9:06:56   
pikovit
Dobro jutro user posted image ,

Najprej Gloria,te bom čez rit,boš videlauser posted image .Absolutno moraš prit k nam,nas stimulirat in napisat kaj je Nik naredil novega.To,da sem imela včeraj BAD DAY,pa bog pomagaj.Včasih pride tako.Najhuje je samo to,da se seznam krajša,jaz sem pa še vedno na istem.Želje so še vedno iste,jaz pa.....
Ne bom razlagala več občutkov,ker si jih tudi sama doživljala.Je pa hudo a ne?Se strinjaš?
GLORIA moja vedno si dobrodošla in radi gledamo slikice in komentarje user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.4.2009 9:07:39   
pikovit
Mojsonček user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.4.2009 9:39:25   
sonček33
Pikovitek moj dragi...tudi zate sije sonček...morda je zdaj za oblaki, se malce skriva...a ni hudič da ne bi pokukal na plano in obsijal tebe in tvojegauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.4.2009 10:19:58   
lana70
Jutro punce, jaz sem pravkar z UZ-ja in imam na vsaki strani po 6 foliklov. Danes zvečer pade stopka in v torek, 28.4. punkcija.
BEBIII, hvala....sem po poti mislila nate, se mi prav smiliš   user posted image .....lepo nedeljo bejbe in gretka, upam, da je danes malo boljši dan...a je? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.4.2009 10:24:55   
Rakica_80
Jutro, evo danes pade Stopka, povedat vam moram, da bom imela delno punkcijo, jutri in pojutrišnjem, saj sem bila res prava kokoškauser posted image , je rekla, da zato mi je bilo tudi tako slabo...No vglavnem, jajčk je dosti, sta dve tudi 23, ostalo, 20,19,18....Endometrij vam žal nemorem povedat, ker mi ni napisala, niti povedala.
Za seznam, PUNKCIJA 27.4 IN 28.4
Lana, čestitke še enkrat za odličen rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajaaa, kaj si dobila Apaurin? Jaz kr dvauser posted image user posted image
Nič grem jaz počivat, sem zmatrana....si pišemo kej kasnejeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.4.2009 10:33:52   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jutro, evo danes pade Stopka, povedat vam moram, da bom imela delno punkcijo, jutri in pojutrišnjem, saj sem bila res prava kokoškauser posted image , je rekla, da zato mi je bilo tudi tako slabo...No vglavnem, jajčk je dosti, sta dve tudi 23, ostalo, 20,19,18....Endometrij vam žal nemorem povedat, ker mi ni napisala, niti povedala.
Za seznam, PUNKCIJA 27.4 IN 28.4
Lana, čestitke še enkrat za odličen rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajaaa, kaj si dobila Apaurin? Jaz kr dvauser posted image user posted image
Nič grem jaz počivat, sem zmatrana....si pišemo kej kasnejeuser posted image

..tebi pripadata dva,...meni pa samo eden user posted image ...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.4.2009 10:46:45   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikovitek moj dragi...tudi zate sije sonček...morda je zdaj za oblaki, se malce skriva...a ni hudič da ne bi pokukal na plano in obsijal tebe in tvojegauser posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?