|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
25.4.2009 7:34:04   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
25.4.2009 7:36:58   
miklarom
user posted image vsem skupajuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
25.4.2009 7:38:15   
miklarom
Reby - si nam že postregla s kavico, jo bom k'r spila bo pasalauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
25.4.2009 8:12:32   
Pija76
Dobro jutro,

Reby hvala za kavico! Kako si mi? Nič me nisi na kavico povabila prejšnji teden user posted image , a ura ni bla prava?
Miklamon čestitke za celice user posted image . Zdele je cel party na GK a ne?

Sonček33 jaz sem fajn, zdele še posebej ker sem na dopustu user posted image . Katere rožice ti bo pa dragi nasadil? Jaz moram danes paradajz posijati user posted image , se spravljam že cel mesec user posted image . Pa kako si lepo obarvala poste user posted image

Veliki škrat lepo da si OK. Kdaj kaj štartaš v nov boj?

Arneja pa o štajercih premišljuje....

Zvezdica lepo, da se lahko tako fajn zadeve spominjaš, jaz sem lansko leto takle čas tud bila v postopku, vem da nisva šla nikamor ker sem imela ET. Mogoče tud punkcijo na današnji dan user posted image . A pol praviš da bomo imele pametne otročke? NAjlepši so pa itak.

Ledenka še malo pa greš v rim a ne?

Pikovit thx za pojasnila. Kam šibata za praznike? Vikend??

Mismis kako ste vi? Greste kam?

Miska73 sem prebrala da si dobro opravila. Super!! Kaj bosta pa še ne veš? Te kaj firbec matra?
Jaz imam danes enga laufanja pred sabo user posted image . Pa valda pospravljanje in cunje user posted image . Lep dan vam želim, če ne pridem več nič okoli pa še lep vikend in lepe praznike.
Vse akterke dobro opravite vse!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
25.4.2009 8:13:05   
Reby
Zdej pa da grem vse lepo po vrsti user posted image , madonca ste spet naklofale
Miklarom - čestitke za 12 celic, kako si bila pridna kokoška, naj se lepo oplodijo user posted image
Suzi - 25 foliklov? Sej ne morem verjet, ogromno. Dobr, da so te dal v kratek postopek... Veliko sreče pri špikanju user posted image
Bit - jaz sem te že pofočkala na temi za nosečke po IVF
mismis - še tukaj čestitke srce user posted image
lana - super rezultati, le tako naprej punca user posted image
Zvezdi - tut jaz hočem tvojo stimulacijo v živo user posted image
Bambi - veliko sreče septembra v LJ
Sonček33 - ja, čas gre res hitro, mislim, da bova šla tam nekje sredi maja v Ikeo po sobico, nekaj cotk že imam, sem mogla nekaj malega kupit, nekaj imam še od sestre, voziček, košaro in lupinico pa že imava user posted image  Kako ste vi? Nič slikic nisi dala gor, pogrešam tvojega malega sončka user posted image
LL - vidim, da ste še kar 3 v 1 user posted image

Vsem nenaštetim lepe pozdravčke, preveč vas je user posted image

Pa še navijam danes za Kimsy, čimmanj bolečo punkcijo in lepa jajčeca user posted image  user posted image  user posted image
Sobota, 25.04.
Kimsy - punkcija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
25.4.2009 8:13:59   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dobro jutro,

Reby hvala za kavico! Kako si mi? Nič me nisi na kavico povabila prejšnji teden user posted image , a ura ni bla prava?

Zdej grem v sredo tja, vsaj upam user posted image
Ti greš na dopust?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
25.4.2009 8:59:22   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
25.4.2009 9:06:51   
mismis

AKTUALNO  

Sobota, 25.04.
Kimsy - punkcija

Nedelja, 26.04.
BEBIII - UZ
Lana70 - UZ

Torek, 28.04.
citrončica - UZ
Skuštrana Suzi - UZ

Sreda, 29.04.
Lana08 - UZ
Miklarom - ET

Četrtek, 30.04.
Punsha - UZ

Ponedeljek, 04.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek, Šopka, Stella Rosa, Bozza, Diana79, Womanpolice  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Kiwi  greje user posted image     test 04.05.
Sapi  greje user posted image user posted image   test 04.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
april                      10                               2+1                       30 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image          
    user posted image  Metulj (N)
    user posted image  Bit (PO)
    user posted image  mismis (LJ)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2633
    25.4.2009 9:28:46   
    mismis
    Kimsy, dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image  Navijam, da bo veliko celic in da te ne bo bolelo, da se boš lahko udeležila bratove poroke.

Zvezdica, ali punce že kaj čakajo pod oknom, da se lepotec pokaže user posted image user posted image user posted image

Barbi, a sta danes šibala na morje z motorjem, malo se nam kaže lepega vremena. Izkoristita ta lepi dan

Gloria, kdaj pade kakšna slikica tvojega lepotca. Kljub dvema črtica mi stimulacija še vedno prav pride user posted image

Kiwi, ti kar uživaj na sončku, če se bo danes malo bolj pokazal, grem tudi jaz nastaviti tele kosti user posted image

Lana70, enodmetrij je super, folikli pa tudi, počasi se približuješ punkciji. Mogoče boš pa imela srečo in boš naletela na dr. D med prazniki.

Larči, kako ste vi3, počasi se tudi vam približuje dan D.

Bambi, pa saj veš, da je bila moja diagnoza tudi nepojasnjena neplodnost. Najslabše pri tej stvari je, da veš, da bo enkrat uspelo, ne veš pa koliko časa boš moral poskušati. Držim pestke, da vama tokrat upse.

S.Suzi, nikar se ne boj eksperimentiranja, tole Reš ves čas počne s kombinacijami klomifena in ne vem česa še. Vsaka ženska je drugačna, zato ji tudi pašejo drugačne terapije.

miška73user posted image user posted image user posted image  čestitke za pikici, lepo da je vse v redu z njima. Spol boš pa itak na morfologiji zvedla.

Pikovit, kdaj gresta vidva po zamrznjenčke?

Pija, midva bova kar doma, mogoče bova kakšen dan naslednji teden skočila med jodlarje. To pa je tudi celoten plan

Sonček33, kako je mali Lovro. Sta oba v redu?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2634
    25.4.2009 10:21:25   
    pikovit
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ja sam odustalauser posted image Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejouser posted image .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2635
    25.4.2009 10:49:13   
    kimsy
    Samo na brzino, ker se mi mudi.
    Punkcija za mano, boli nč, tud punkcija ni. user posted image  Pridelala 24 celic. Ne vem od kje. Upam, da so kvalitetne.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2636
    25.4.2009 10:55:22   
    diana79
    drage punce!veselo poročam da na testu FIRST SIGN je pokazal rahla roza črtica!je včeraj popoldne sem bila sigurna,ampak danes zjutraj še malo bolj kazalo!sicer ne vem koliko močna ni črta,ampak je roza in se vidi!v torek bom šla v lj. na krvni test!mislim da je zgodilo čudež!upam da bo vse ok!hvala za podporo!kaj mislite glede utrogestana?lana mi je rekla da naj začnem ponovno da mi ne more škodit,ampak samo lakho mi koristi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2637
    25.4.2009 10:58:36   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ja sam odustalauser posted image Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejouser posted image .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem.

Pikica ne mi obupat.
    Vzemi si kako dolgo pavzo, če je treba. Ampak obupat pa ne.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2638
    25.4.2009 10:58:40   
    mismis
    Kimsy, čestitke za dober pridelek user posted image user posted image user posted image . Uživaj danes na poroki.

Diana, vse je možno, tudi čudeži se dogajajo. V torek le pojdi na krvnega v LJ, vmes pa nadaljuj z vstavljanjem utrogestana 3x na dan. Taka navodila imam tudi jaz za naprej, vsaj do prvega UZ-ja.

Pikovit, nikar ne obupaj. Saj vidiš, da je vse možno. Skupaj bomo že kaj potuhtale, da bo tudi tebi uspelo.

< Sporočilo je popravil mismis -- 25.4.2009 10:59:31 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2639
    25.4.2009 10:59:34   
    Bumo

Sobota, 25.04.
    Kimsy - punkcija
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dajmo punca, čimveč jajčec pa čimmanj bolečo punkcijo!!!!

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2640
    25.4.2009 10:59:37   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Samo na brzino, ker se mi mudi.
    Punkcija za mano, boli nč, tud punkcija ni. user posted image  Pridelala 24 celic. Ne vem od kje. Upam, da so kvalitetne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O ho ho... kokoška meseca. Čestitke. Ma, ima da se najde vsaj nekaj kvalitetnih med takim številom.

(odgovor članu kimsy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2641
    25.4.2009 11:01:48   
    miska73
    IZVIRNO SPOROČILO: diana79

drage punce!veselo poročam da na testu FIRST SIGN je pokazal rahla roza črtica!je včeraj popoldne sem bila sigurna,ampak danes zjutraj še malo bolj kazalo!sicer ne vem koliko močna ni črta,ampak je roza in se vidi!v torek bom šla v lj. na krvni test!mislim da je zgodilo čudež!upam da bo vse ok!hvala za podporo!kaj mislite glede utrogestana?lana mi je rekla da naj začnem ponovno da mi ne more škodit,ampak samo lakho mi koristi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diana, vse je možno. Ti kar nadaljuj z utrogestanom. Pa naredi še kak testek jutri ali pa v ponedeljek. Potem pa v torek na krvnega.
    Potem ga bomo pa spet pile na RR.
    Super.

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2642
    25.4.2009 11:02:15   
    Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to diana...super. ČESTITKE! Uteropizderaj pa kar jemlješ še naprej!

i belive i can fly....

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2643
    25.4.2009 11:04:05   
    Reby
    Kimsy - ta mesec ste pa vse taprave kokoške. Super, naj se jih čimveč oplodi in naj bodo kvalitetne user posted image  user posted image  user posted image
    Diana - super, to je pa lepa novica, le hitro še na krvnega, pa še mogoče bi s CB-jem probala test naredit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 2644
    25.4.2009 11:21:39   
    Rakica_80
    Punce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni dela tako slabo, da nevem več kaj naredit, zdi se mi, da sem edina punca, ki ima težave in slabosti pri jemanju zdraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri imam UZ in nevem kako bom prišla do LJ, če bom taka, komaj sem se priplazila do računalnika, da vam sporočim.....user posted image user posted image user posted image
    A je to normalno al kajuser posted image

Diana, čestitke, si videla, da se čudeži dogajajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Miklarom, jutroooo, kako si mi kej, se pripravljaš postatiuser posted image user posted image
    Reby, hvala za kavico, te tvoje kave res super zgledajo, škoda jih je pituser posted image
    Kimsy, nemorem verjer 25, eeeej bravoooo puncaaaaa-kokoškauser posted image user posted image user posted image  to mi delaj, samo tako naprej, naj bodo vse kvalitetneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Mismis, uživaš?user posted image  Sej prav, jaz bi tudi takouser posted image
    Miška73, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse OKuser posted image
    Zvezdica, kaj nisem skoraj crknila, ko sem prebrala uteropizderajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si dobra resuser posted image user posted image user posted image user posted image
    Lana70, upam, da si mi vreduuser posted image se vidimo jutriuser posted image
    Suzi, si že pričela s špikami?
    Vse vas lepo pozdravljam, tudi tiste, ki vas nisem odzgoraj naštela....
    Lep vikend želim...RADA VAS IMAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 2645
    25.4.2009 11:26:33   
    miska73
    BEBIII revček, tle ti pa res ne vem pomagat.
    Jst sem imela samo povprečne stranske učinke, ki so bili posledica preveč hormonov v telesu.
    Upam, da se ti tole čimprej konča. Drži se. Pa niti slučajno se ne sama vozit v LJ.

A za utropizderaj pa še nisi slišala...user posted image
    To so ga punce tle gor že davno prekrstile.
    Prve dva dni, ko ga papcaš, se imenuje še utrogestan.
    Od tretjega dne, ko si ga pa vstavljaš vaginalno, se pa preimenuje v utropizderaj.

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 2646
    25.4.2009 11:39:22   
    miklarom
    BEBIII - daaaan,  ja se pripravljam na user posted image  ( upam da uspešno ). drugače sem vredo, sam mal me še spodaj boli pa ni sile. praviš, da ti je full slabo, sej je tud men skos blo ne vprašaj še nikoli nisem imela take probleme, me je tud vse bolelo, tak da sem misla da je napad žolča al pa ledvic, in tud dr. je tak sumil, sam me je pa pol dal na pregled u UZ -so m e celo preslikali, pa ni bilo nič , tak da je reku da je to od inekcij, in vidim da je to res, k zdej sem pa čist cool, ko jih več nimamuser posted image

Kimsy - bravo kokoškauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa ti si še hujša od meneuser posted image user posted image user posted image , naj se ti jih čimveč oplodi

Neposredna povezava do sporočila: 2647
    25.4.2009 12:45:01   
    Rakica_80
    IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

BEBIII - daaaan,  ja se pripravljam na user posted image  ( upam da uspešno ). drugače sem vredo, sam mal me še spodaj boli pa ni sile. praviš, da ti je full slabo, sej je tud men skos blo ne vprašaj še nikoli nisem imela take probleme, me je tud vse bolelo, tak da sem misla da je napad žolča al pa ledvic, in tud dr. je tak sumil, sam me je pa pol dal na pregled u UZ -so m e celo preslikali, pa ni bilo nič , tak da je reku da je to od inekcij, in vidim da je to res, k zdej sem pa čist cool, ko jih več nimamuser posted image

Hvala Miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super, da se počutiš vredu, tako je tudi pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
    Neposredna povezava do sporočila: 2648
    25.4.2009 12:46:47   
    zarja1
    Naša Larči ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Jokam od sreče!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2649
    25.4.2009 12:55:40   
    Rakica_80
    Lara, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?