Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 7:51:49
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 7:54:15
|
|
|
|
arabela*
|
no...tud mi nismo kaj spali....malečka je pojedla eno flaško 220 ml in potem še enkrat 2 mali flaški po 220 ml....pa kr zbudi se in joka,pa jamra..hm... A je malo boljše,oteklina je malo izginila,bomo vidli kako bo v torek,če ne bo boljše,bo morala k zobarju...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 7:55:35
|
|
|
|
arabela*
|
danes smo pa spet same....upam da bo sonček,da peljem frkljice na sprehod.... grem kavico spit do konca..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 8:18:19
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še nekaj........madona sem zahtevna........ ..............no, ln je že nekaj časa v stolčku.....in kaj kmalu sem ugotovila, da ji je vroče......pa sem kupila prevleko za poleti, pa ni nič boljše......kar pomeni, da je na dolge vožnje vedno dretje......klime v avtu ne morem dati na 18.....samo v bodiju je pa tud ne morem okol vozit.........ima katera kakšno idejo, kaj naj?? tuhtala sem, če bi kupila blago-lan, da dam delati prevleko?? To smo si verjetno kar vse na istem. Po moje je kar vsem vroče. Meni je ravno zadnjič rekla kolegica, da je vprašala P glede klime v avtu in ji je odgovorila, da 21, 22 je optimalno, ampak uvajati postopoma. Ne zdaj iti v LJ pa šaltat doma in celo pot. Stalno malo bolj dolgo pustit. Jaz delam tak. Probam avto prezračiti. Je pa res, da se že kar fajn zagreje kljub temu, da še ni neke vročine prave. Jaz ji dam jaknico dol, če greva na daljšo pot in kapico tudi. Zrači avto in preden jo posadiš v stolček odprti vrata na avtu, da se malo zlufta. Neke posebne prevleke brezveze, da daš šivat, ker boš pol ugotovila, da ji je tudi tam vroče. jaz tudi. bi ja znorela tamala. ...zdaj pa jih ja nimate več v jaknicah Ja samo v avtu ji dol dam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 8:21:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ DOBRO JUTRO!!! upam da je za vami dokaj mirna noč! mi2 sva se spet zbudili ampak je po čaju takoj zaspala gloria si mogoče poskusila kje povprašati, če kdo izdeluje take čeveljčke? ker za punčke je toliiiiiiiiiko izbire, za fantke je pa bore malo izbire upam, da boš našla željene čeveljčke! punce imam pa eno vprašanje: ima katera odprt tekoči oz. varčevalni račun za ? ker midva premišljujeva, da bi miški odprla račun in vsak mesec nekaj denarčkov nakazovala na račun, pa me zanima, kako je s tem... imajo zastonj vodenje računa, kje oz. na kateri banki se bolj splača? leeeeep dan!!! Lana ima pri KBM-u. Midva sva ji odprla varčevalno knjižico in ji vsak mesec nekaj nesem. Je kar dobra varčevalka, ima že štirimestno cifro, babi (moja mama) pa ji je odprla še rentno varčevanje in ji mesečno nakazuje. Če odpreš pri KBM-u račun dobiš za rentno varčevanje 60 € od njih, za varčevalno knjižico pa 40 €. No vsaj bilo je tak septembra, ko sem ji jaz odprla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:10:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
ma katera odprt tekoči oz. varčevalni račun za user posted image ? ker midva premišljujeva, da bi miški odprla račun in vsak mesec nekaj denarčkov nakazovala na račun, pa me zanima, kako je s tem... imajo user posted image zastonj vodenje računa, kje oz. na kateri banki se bolj splača? V kateri banki se najbolj splača, ne vem, se mi ne da to raziskovat..... jaz sem dobila v porodnišnici bon za 40€ od koprske banke, s tem, da je bilo treba vezat za 5 let.... istočasno sem odprla še varčevalni račun in mi kr preko trajnika tržejo vsak mesec 25€.... pa drobižek sprejemajo brez zaračunavanja kakih stroškov pa vodenje tudi, ja... Čez pet let pa bom dvignila in zapravla vse skupaj.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:13:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
...zdaj pa jih ja nimate več v jaknicahuser posted image Kdo je to vprašal? Ne, v avtu je nimam v jakni.... sploh je nikoli nisem imela.... približno jo oblečem tako, kot sebe....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 26.4.2009 9:15:28 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:21:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hare Krišna.... Alelujaaaaaaaaaaaaaaaa Lara se je zbudila to noč že ob polnoči... sem bla sicer že v pojsli, ma nisem še zaspala.... in za spremembo je zaspala nazaj v par minutkah.... potem se do 7.30 ni zbudila.... no, morda se je, ma ni nič klicala... Sem vsa druga danes... Jo ful jezi, če jo prvo delo, ko pridem turam dudo v usta.... stiska ustnice in se obrača proč. Tko da jo samo malo pobožam in jo stisnem malo k sebi pa je v redu.... MTY, Gloria & company? Kak ste spale? Marisa ga pa tudi sračka, pri vrabcu!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:22:42
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! Sem vam prišla voščit en čudovit dan Zdaj grem malo likat, popoldan pa na piknik. Jupi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:22:53
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Prevleka je koži prijazna, hitro snemljiva in pralna (vstavljanje in snemanje varnostnih pasov ni potrebno). Prezračevalni kanali na zadnji strani sedeža omogočajo dobro kroženje zraka. L. ima tudi eno prevleko čez lupinico, in seveda prav tako švica. Je pa itak nikol ne peljem v jakni in kapi, no razen ko je bla huda zima se nisem matrala dol cunj dajat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:23:32
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ma jutri greva najprej na sprehod po Sestiani in v Grado..... Prvo poznam, druge ne. Je luštno tam za sprehajat Lara?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:27:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Prvo poznam, druge ne. Je luštno tam za sprehajat Lara? Ma veš, da v Gradu nisem še sploh bila...... po moje bo lušno..... samo sončka nimamo nič....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:27:25
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft MTY, Gloria & company? Kak ste spale? Če spadam med to company tudi jaz, ki malo slabše spim, je bilo tako, da je Gal od 1h dalje spal pri meni v postelji in se celo noč stiskal k meni. Sem pa ugotovila, da on sploh ni tako lačen ponoči, ampak se hoče cartat na zizi. Saj lačen ne more bit, ker se zvečer podojima, potem je pa včeraj pojedel še 200 ml grisolina S takšno količino pa sem skoraj jaz sita do jutra. Ampak ko bi ve vedele, kako se dere, če mu ne dam zize. Prav tisto ipično.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:28:16
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma veš, da v Gradu nisem še sploh bila...... po moje bo lušno..... samo sončka nimamo nič.... Pridi k nam, pri nas ga je ful...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:29:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Marisa ga pa tudi sračka, pri vrabcu!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:32:35
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa se je navadila pit navadno vodo iz pipe,sem res vesela... pa kurjo bederco sem ji včeraj skuhala in sem ji po koščkih dajala....pa je jedla,če ji pa zmiksam,pa noče....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:32:59
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa gremo na šprancir malo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:52:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Marisa ga pa tudi sračka, pri vrabcu!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:53:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa gremo na šprancir malo.... uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 9:53:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Hare Krišna.... Alelujaaaaaaaaaaaaaaaa Lara se je zbudila to noč že ob polnoči... sem bla sicer že v pojsli, ma nisem še zaspala.... in za spremembo je zaspala nazaj v par minutkah.... potem se do 7.30 ni zbudila.... no, morda se je, ma ni nič klicala... Sem vsa druga danes... Jo ful jezi, če jo prvo delo, ko pridem turam dudo v usta.... stiska ustnice in se obrača proč. Tko da jo samo malo pobožam in jo stisnem malo k sebi pa je v redu.... MTY, Gloria & company? Kak ste spale? Marisa ga pa tudi sračka, pri vrabcu!!! danes super!!! sem se celo jaz naspala!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 10:13:43
|
|
|
|
ključek
|
najpomembnejše...............ln reče mama.....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 10:34:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
.ln reče mama Ja, ja.... tudi Lara,.,,, samo ne vemo točno, kaj zanjo to pomeni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 11:41:44
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najpomembnejše...............ln reče mama..................... bravo LN!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 11:44:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you najpomembnejše...............ln reče mama..................... super..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 26.4.2009 11:46:12
|
|
|
|
arabela*
|
smo že iz sprehoda...smo itak samo ob Dravi šetkale...ne maram nedelj,ko je vse tako prazno,prav grozljivo.....no in smo malo labode gledle,smo jih 70 na kupu naštele.... .....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?