|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
22.4.2009 12:07:48   
simonae
Pozdravček!

Danes mi ni bilo usojeno, da se spoznamo!

Ob 10.-ih sem bila tam, a ker še nobene nisem videla, sem skočila v H&M po eno majčko. Medtem pa me kličejo od doma - sem morala nazaj. Pa drugič.

Samo preverjam - saj ste mislile tisti cafe na isti strani kot je restavracija, ko je blizu H&M?

Upam, da ste izkorisitle sonček!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 676
22.4.2009 14:10:05   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: simonae

Pozdravček!

Danes mi ni bilo usojeno, da se spoznamo!

Ob 10.-ih sem bila tam, a ker še nobene nisem videla, sem skočila v H&M po eno majčko. Medtem pa me kličejo od doma - sem morala nazaj. Pa drugič.

Samo preverjam - saj ste mislile tisti cafe na isti strani kot je restavracija, ko je blizu H&M?

Upam, da ste izkorisitle sonček!

Sedele smo na terasi pri lekarni.
Res pa je, da nismo bile točne, smo pa zato toliko dlje bile tam.

Verjetno pa se bomo ponovno dobile naslednjo sredo ob 10 uri, če boš imela čas.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 677
22.4.2009 14:59:39   
BarbyD
Oj user posted image

mojgal živjo user posted image se že dolg nis javla ja...kako si?

katka v Kranju je 80 € dvd majo pa oni tam...dela ti pa približno kakšno uro...sam men je kr mal žal da sm šla...ker je bil tko postavljen da se ga reees zelo slabo vidi..

simonae škoda da si mogla it...je blo čist luškan user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 678
22.4.2009 21:38:49   
stuhica
No pozdravljene,

user posted image user posted image user posted image user posted image  sueper za seznamček sem prav vesela - je pa res da morm dat še svoje podatke anede...

*Stuhica 30.10.2009, 4 user posted image 2x IMN, 30let, Radovljica, user posted image

Jaz sem se dans tako slabo počutla da še v šolo nisem šla na predavanja popoldne, zjutraj sem pa itak ko ožeta cunja ker še vedno vesleo objemem svojo domačo školjkicouser posted image user posted image user posted image user posted image  in mi je blazno slabo slabo slabo za popi.user posted image .user posted image .

Me pa zvečer napadajo neki čudni user posted image glavoboli se morm skoz z tisto kitajsko ala tigrovo mastjo mazat, da mi je pol mal boljš, sam k sem bla z tamalmu alvinom noseča pa nisem mela nikol glavobolov...

Sem bla pa včeri pr diabetologinji in je rekla da sem kar pridana glede rezultatov cukra, mela sem še NS, pa so bili rezultati kar v redu, tako da sem kr zadovoljna.

Srečanje vidm da je uspelo, upam da se bo res še kaj ponovilo, da pridem še jaz ko bom kaj bolje seveda, z veseljem pridem malo poklepetat z vami.  Vidm da nas je tud neki ala radolca pa jesenice, bled bi blo super če se skup dobimo v kranju al pa tud kje drgje za kak čvekec, sem prav vesela za ta seznamček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk zaenkrat zdej me pa že ta glavobol prekaša in morm nehat ker enostavno ne zdržim več !!!! Kriza

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.4.2009 23:06:19   
Tira
Čer!

No danes smo pa kr dobr izkoristile tale sonček ane user posted image
Simonae škoda, da te ni bilo, je blo prov fletn user posted image

Jz sem tko mislila, kuko se bom potem učila, pa se nisem nič user posted image . Me prov zanima kuko mislim it na izpit v petek user posted image

Lahko noč punce, pa čim manj obiskov WCja user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
23.4.2009 14:37:18   
baby blue
guten tag

evo jst sem ena izmed tistih, ki je spet pogosto na WC-ju... je spet tako kot na začetku user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 681
23.4.2009 15:37:20   
Tira
Kje ste danes punce?
Pa še tko bedn vreme je user posted image  Sem mislila, kok se bom učila, pa sem zaspala zraven user posted image .

Po vrh vsega me pa spet tko roke bolijo user posted image . Se počutim kt, da imam revmo.

Barby a je kaj novega pri Anny?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 682
23.4.2009 16:00:57   
BarbyD
Oj punceuser posted image

A se kera javi za pospravt atanovanje??user posted image user posted image

Z Anny za enkrat nič novgauser posted image včer sva govorile pa je rekla da še sami ne vejo kaj bojo naredl....tko da zaenkrat čaka...bo pa dokler ne bo rodila v Lj v porodnišnici...tko da upam da čimprej zrihtajo tko da bo za oba vse okuser posted image

Js bom šla pa zdej mal počivat pol pa rees pospravt...user posted image

Jutr pa pregleduser posted image user posted image komi čakam da vidm kaj se kej dogaja k teli popadki bi se pa mogl nekje poznat....pomojeuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 683
24.4.2009 9:11:31   
Janci F
Dobro jutro,

najprej vam pošiljam sonček, ker zunaj dežuje.

Za vse, ki imate danes pregled držim pesti.

Naš Srečko je pa danes bolje len, izgleda sva oba kar vremenska. user posted image

Moj dragi ima naslednji teden dopust, tako da bomo sedaj 9 dni skupaj in se že prav veselim, saj je v zadnjih 14 dneh bil 2x za par dni v tujini, tako da že prav pogrešam najin skupni čas.

Vse, ki imate naslednji teden user posted image doma, vam želim maksimalno crkljanje in tistim, ki greste na morje pa veliko sončka, ker tukaj kot kaže ga še ne bo.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 684
24.4.2009 10:53:18   
BarbyD
dan punceuser posted image

No evo še en pregled je za manouser posted image popadki redno na 5 minut ( sam niso lih prov močni)user posted image odprta en prst čist do otrokove glavice, user posted image je v štartnem položaju....tko da zdej samo čakamo user posted image user posted image

če ne bo kej prehitu mam zdej na 2 dni CTG ( nedelo pa tork ) v četrtek pa že kr amnio če bo še ustrajov noteruser posted image user posted image tko da zgleda da mejčkn pa bo prehituuser posted image

Anny so pa danes povedali da ji bojo v 38 tednu nardili CR...tko da ma še 3 tedne do konca, je pa odvisno od nje a bo v bolnici počakala al doma...je reku da kokr si bo želela

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 685
24.4.2009 11:38:25   
Tira
Aaaa me je kr mal stisnil, k sem tole prebrala Barby user posted image  Se prav si že praktično v štartnem položaju za rodit user posted image  Ojoj. A te kej trema zdej k veš, da gre zares? No sicer pa ti že veš kuko to gre user posted image . Jz vem, da bom čist iz sebe.

A pri Anny pa še kr čakajo user posted image . Boga.

Jz mam pa dons G, sam ne vem kaj bo delov. K UZ sem imela 3 t nazaj. Bomo vidl. Vam sporočim kuko je blo.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 686
24.4.2009 11:47:30   
PAJO
barbyD full sm vesela zate,pa boš le dočakala.jupi user posted image user posted image

no naša žana je danes stara že 3 mesece res gre hitro čas,se spomnem
ko sm še pisala na vaši debati.to je blo še čist na začetko ko si ti odprla temouser posted image

se me spomneš??

upam da se kmalu rešiš,sej bo.

jz sm šla na amnio in so ugotovil da sm 3 cm odprta pa popadki no čez 2
dni sem pa rodila,res hitr.pa še hitr sm rodila eno uro in pol.
komej čakam da preberem da si že rodila.

a je tvoj doma??kaj pa tamala,kako je??
kaj boste že zdej imel?

lp,srečno

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 687
24.4.2009 11:51:15   
baby blue
BarbyD ti boš pa kmalu zibala kaj... moja sestrična ki je imela rok 9.5 je rodila kar en mesec prej... tvoj bebe se ima pa kar prijetno da se ne da in ostaja v toplem maminem zavetju user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 688
24.4.2009 12:01:03   
BarbyD
Tira ja sej me kr stistka veš user posted image user posted image zdej k so še taki popadki da ne boli lih kej dost je še ok...k ma na une taprave pomsilm me ma kr "mal" tremauser posted image bo pa hmal jauser posted image drugač kr upam da bo prej kot v četrtek k amnio mi pa res ne dišiuser posted image

pajo se te spomnim sevedauser posted image lepo da si se mal javla user posted image tamala je ureduuser posted image danes gre za en teden na počitnice k atiju, že komaj čaka k se neki časa zdej nista vidla...tko da če rodim jo bojo na obisk prpelaluser posted image

Moj bi mogu bit pa še na bolniški k ma klučnco zlomljeno, sam je tale ten mal začel delat l majo lih en tak projekt k ga nebi rad zamudu...tko da ga dans pelem na pregled da mu zakluč bolniško pol bomo pa vidl kako bo...mal je zoprn k lih zdej nč ne more z levo roko delat...sam sej bouser posted image

baby blue ja zdej mu je zgleda počas mal odveč ratal bit not...čeprov me nč ne mot...bi šla takoj rodit, k sm že čist sita telih popadkov user posted image user posted image pa še spim ne nič...tko da čeprov živčki delajo bi blo fino da se kej hmal začneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
24.4.2009 12:05:35   
baby blue
najbrž res ni prijetno ko so skoz popadki ampak tistega odločilnega trenutka pa od nikoder... sej otroček ve da zdej ko bo lepo vremo pa toplo pa bi rad vn pršu user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 690
24.4.2009 12:14:07   
BarbyD
ja mal se naveličaš k že misliš da se je začel pa se pol vse neha...sploh ponoči je najbolj kriza pa najmočnejši popadki so čez noč...tko da kr mal pričakujem da k me bo zagrablo da bo nočuser posted image user posted image

aja pajo nej bi bil fantek če ni kaj odpadlo vmesuser posted image user posted image ime mu bo pa Eros user posted image mal nenavdno, sam naši so se že kr navdal nanjuser posted image sva rekla da hočeva ime k nekaj pomeni...in glede na to daje bil Eros grški bog ljubezni, pa še mali je bil narjen v Grčijiuser posted image sva se pol strinjala da bo kr uredu...k je pa še tamala dala žegn smo se pa dokončno odločluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 24.4.2009 12:15:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 691
24.4.2009 12:20:50   
baby blue
opa Eros bo... mali bogec ljubezni mali kupido... potem bo pa puščice streljal user posted image user posted image

ja ponoči ko je telo umirjeno so popadki najbrž še bolj izraziti in močnejši... pa zoprno je čakanje a bo ali ne bo...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 692
24.4.2009 19:27:37   
Tira
Ojla!

No jz sm iz pregleda in izpita. Od izpita sem se odjavila user posted image

Na pregledu je pa ugotovil, da imam zdej kri super (očitno je železo pomagalo), dobila sem vsa potrdila in napotnico za v P. Je pa reku, da imam kr dobr trebušček in da bova naslednič še enkrat izmerila težo user posted image . Imam pa 15.5. CTG. Aja user posted image  je še vedno lepo obrnjen na glavo user posted image .
Glede rok, k me tko bolijo, je pa reku, da je to sindrom kapilarnega nevem kaj user posted image  in da bo izginilo s porodom, ko oteklina ne bo več pritiskala na žile. Torej bom še par tednov trpelauser posted image . Baje pa pomaga topla kopel... ne vem moram še probat.

Neposredna povezava do sporočila: 693
25.4.2009 9:47:17   
Janci F
Dobro jutro,

najprej naj vam ponudim user posted image za lepši začetek dneva.

BarbyD ali si ti še med nami? Ali si se nas naveličala in šla kar rodit?
Pošlji mi sms, ko boš šla rodit, da sporočim ostalim gorenjkam (če si slučajno še tukaj).

Pri nas se je počasi začel kazat sonček, tako da nas čaka lepa sobota.
Mene pa danes čaka kar nekaj pospravlja in ogromno likanja, ker bova danes dokončno vse oprala in zlikala.
Sva šla včeraj po nakupih in se nisem mogla upret, da ne bi kupila par bodijev in hlač.

Maksimalno izkoristite sončno nedeljo in ne pozabite na razvajanje.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.4.2009 14:17:07   
stuhica
Ojla,

ohoho vidm da se ene že prpravlate na porod.user posted image user posted image user posted image
Super super, mene pa morm da kar mal skrbi glede tega, pa sej rodila sem že, samo ne vem pa kako izgleda user posted image user posted image ko dobiš svoje popadke, ker jaz sem imela induciran porod, user posted image še čisto zabetonirana- zaprta do konca,user posted image user posted image našopana z umetnimi popadki v nulo!No ja sej verjetn se ne more ne vem kolk razlikovat. No ja bo že mam še pol leta časa!user posted image  Na CTG sem bila samo enkarat samkrat, pa takrat nobenga popadka od nikoder. user posted image

Mi smo bili na NS in so bili rezultati kar v redu brez kakih posebnosti, rok ostaja 30.10.

Diabetologinja jetud rekla da je zaenkrat še v redu,  mal je huda ker sem kao preveč shujšala 5,5 kg, ampak Ginek pa nič ni reku, itak da ne k sem mela že tko preveč odveč kg tako da... kaj čem sej ne hujšam namerno ampak bruham skoz, pa še dietno prehrano zarad cukra mam.

Zdej šibam da ujamem še kolkr tolk lep vreme z tamalmu, ker mam občutek da se bo dons še fajn dež vscal verjetn.
se tipkamo!

čav bav

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.4.2009 21:01:16   
Tira
Čer!

Da vas mal pozdravim danes.
Zdele sem sama in bom verjetn še celo nočuser posted image , k je šu moj na fantovščino. Po TV pa tud ni nč pametnega.

Drugač sem bla pa dons ful pridna, sem cel stanovanje pospravila. No pa potepala sem se tud. Sva šle prej s prijateljico na jagode s sladoledom user posted image . Zadnje čase mi ful pašejo, pa še tko dobre imajo.

Zdej grem pa mal počivat. Uživejte še nedeljo, potem bo itak baje spet dež user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.4.2009 21:50:17   
BarbyD
Čer punce user posted image

He he zaenkrat še zmer domauser posted image janci veš da bom sporočilauser posted image

Tira midve sva pa dans skor na istem...tud js sm šla na jagode s sladoledom in smetano, pa tud js sm cel stanvane pospravlauser posted image user posted image edin da je moj vse to delu skupi z manouser posted image no pospravlala sm bl js k njega roka boliuser posted image se kr nism hotla ustavt da če se slučajn kej nardi da bo lepo pospravlenuser posted image
sam mam pa zdej mal bolj močne popadke k sm cel dan okol skakala pa še pospravljala pol...tko da bomo vidl kaj bo jutr ctg pokazuuser posted image če me ne bo dans ponoč kej prehitel k sm bla tok pridna cel danuser posted image user posted image

No zdej grem pa še pod tuš pa se obrit če mi bo rataluser posted image user posted image

fajn se mejte pa sporočim kako je blo jutri na ctg-juuser posted image

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 25.4.2009 21:52:50 >

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.4.2009 22:31:41   
stuhica
ej ve user posted image  srečke, mi delate lušta  z telimi jagodami....hmmmmmmmmm nič grem v napad, čeprav nedovoljen, bom šla samo eno žličko ( tavelko) sladoleda vržt na jagodeuser posted image user posted image user posted image   k več pa nesemem oziroma se morm prej sterstirat kolk mi pokaže cuker po sladoledu zdej je pa že hudičev pozn, dabi pol še do polnoči čakala da si ga zmerim,,,, ja to je pa zato k ste mi tolk lušta nardile z vašimi jagodami user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.4.2009 8:07:10   
Janci F
Dobro jutro,

Če katera potrebuje podarim popolnoma nov baldahin za posteljico 60x120 (mislim, da paše tudi na 70x140) zelene barve.
Midva sva kupila celoten komplet posteljine, ker se ni dalo dobiti v tej barvi brez baldahina in ker ne potrebujeva baldahina ga z veseljem podarim.

Je pa seveda še popolnoma nov, saj sva ga samo vzela ven iz embalaže, če katero zanima nam mi pošlje ZS.

Tukaj je pa slikca posteljnine, vendar se baldahin ne vidi ravno najbolje http://nakup.pikapolonica.com/tekstilni-izdelki/posteljnina/gluck-posteljnina-z-medvedkom-zelena-7-delna/1282795907600128279

Uživajte v sončni nedelji, če bo seveda kaj sončka.user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 699
26.4.2009 9:17:38   
BarbyD
Jutro user posted image

No pa sva iz ctg-jauser posted image še zmeri vse isto kot v petek...popadki so redni, čeprov ne čutm lih čist vseh..sam se pa še nič "resnega" ne dogaja tko da so me še domov poslaliuser posted image sam upam da bo prej kot v čertek k na amnio reees nebi šlauser posted image sicer je spoh še nikol nisem mela, samo vse pravjo da fajn boli, pa še en tak ginekolog dela k je znan po temu da je precej grobuser posted image bo treb počepe začet delat da se bo prej vn spravu mali user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?