pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pikovit, kdaj gresta vidva po zamrznjenčke? Ja sam odustala Nikakor se ne morem spravit,sploh če pomislim,da je do naslednjega postopka 10 mesecev,me kar strese.Po zamrznjenčke pa,kaj jaz vem.Ne vem več kaj narest in ali se sploh še splača ubadati z temi zadevami.Vsakič me tele zadeve čist podrejo .Leta gredo pa naprej,jaz sem pa še vedno na 0 in še na slabšem,ker mi nhče več ne zna pomagati.Tako da počasi že obupujem. Joj Pikovit ne obupat. Ne vem, če se me še spomniš. Tudi jaz sem včasih sodelovala na tej temi, zdaj pa sem mamica jutri osemmesečne punčke Lane. Saj bo, samo obupat ne. Kak pa to, da je za čakat 10 mesecev? Jaz sem bila pri dr. Rešu in tam je bila brzina vrlina. Tale razpon je pa res dolg. Lepe praznike ti želim in z optimizmom naprej. Ooooo Pf,veš,da se te spomnim,kako da ne .Veš,pri Rešu se nikakor nisva ujela in tudi njegove terapije mi niso odgovarjale.Tako da Reš odpade.V Lj., tudi nismo nič odkrili.V Mb,pa če že drugega ne,je vsaj narkoza,ko je punkcija,kar je pa krasno.Lepo,da nas prideš še kaj pogledat .Kako ste?Se življenje kaj spremeni?Skratke čestitke jutri Lani za 8 mesecev. Življenje se spremeni na lepše. Ti povem, da bi šla še stokrat za mojo babo, če bi bilo potrebno, zato ti svetujem, da glavo gor in vztrajaj. Tudi ti boš mamica in boš videla kako lepo je, ko te mali bavc pogleda in se ti nasmeji, pa ko se stisne k tebi, pa ko prvi zobek pride. Ne znam ti opisati občutkov. Držim pesti zate in za vse druge punce tudi.
|