|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
25.4.2009 14:20:09   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

punce tako sem srečna in zmedena- pravkar naredila test bc- v trenutku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako me je strah , da se ne ponovi ss
user posted image user posted image user posted image  pozitivno misli, draga moja pikica, vse naše pestke so stisnjene zate user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
25.4.2009 14:21:08   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

ženskice, jaz sem happy pa pol. skoraj lebdim. dobila sem rezultate DHT-ja. razmerje 1:728 se je potrojilo!!!!! zdaj mam 1:2187!!!! user posted image user posted image
že sem počekirala za vozičke.
super user posted image user posted image user posted image  zdaj pa relaks in začni uživat user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
25.4.2009 14:44:13   
Anonimen
ok bom probala vse pokomentirat

kot prvo madonca a ste ve res moj buši pa mene gledale?user posted image k na men ni nič seksiuser posted image od postave jp ena velika rit tko da mam air bag lepo pripravljenuser posted image

aqua no se je že začel v pravo smer,držim pestkeuser posted image
Pikica ja čestitke,ti sam z optimizmom naprej in v zgled ti naj bodo tele punce tuki gor k so res borkeuser posted image še enkrat čestitamuser posted image
Špelca kako si?user posted image
Gigi draga moja kje se skrivaš?
Miška in Nončika super za odlične rezultate,zdej pa brez strahu naprej pa mal pobožite bušije k jim pašeuser posted image Pa miška kolk se ti že pozna buši glede na to da se v tebi skrivata kar dva zaklada?
Ajsi kam pa kam bi ti že šla?ne ne ti kr lepo čiči pa čaki vsaj še kak dober teden potem te bomo pa spustil na greš svojo pot v Rim do takrat moraš pa nam še družbo delatuser posted image
Se* kako se pa ti kej počutiš?
Živček pa Jazzi kam vidve ponikneta k se bolj mal oglašata?
Murki jp firbec je hudič,vem k tud mene pr men matrauser posted image
Erin tvoj tamavči je pa pravi frajeruser posted image

ok zdej mislim da sm vas vse obdelalauser posted image če pa ktere nisem pauser posted image pa me naj nadere pa jo bom drugičuser posted image user posted image
ok zdej pa morm it k ne morm več sedet k me preveč boli

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
25.4.2009 15:41:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

No tako, imam termin v Dravljah!!!  
02.06. sva z dragim naročena, pa bomo vidli, kaj bo Ata povedal...

La-la-laaaa - aquica bo kmalu naša nova nosečkicaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

ženskice, jaz sem happy pa pol. skoraj lebdim. dobila sem rezultate DHT-ja. razmerje 1:728 se je potrojilo!!!!! zdaj mam 1:2187!!!! user posted image user posted image
že sem počekirala za vozičke.

Juuupiii!!!!!
Saj sem ti ''rekla'' da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
25.4.2009 15:44:08   
Serendipity

punce tako sem srečna in zmedena- pravkar naredila test bc- v trenutku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako me je strah , da se ne ponovi ss

Juuupiii!
Pa danes se pa lepe novičke kar vrstijo! user posted image user posted image user posted image user posted image

ČEEEESTTTIIIITKEEEE!!!!

user posted image

Pa tokrat bo vse OK. Verjemi! user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
25.4.2009 16:10:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

kot prvo madonca a ste ve res moj buši pa mene gledale?user posted image k na men ni nič seksiuser posted image od postave jp ena velika rit tko da mam air bag lepo pripravljenuser posted image

Dej, dej... valjda da si lepa, noseča, seksi. Kaj pa druzga?
Sploh pa saj veš kake smo me... sam da vidmo trebuh pa smo čist zmešane...user posted image

Pa miška kolk se ti že pozna buši glede na to da se v tebi skrivata kar dva zaklada?

Zaenkrat še ni panike. Še nista tolk velika, da bi ne vem koliko prostora porabila. Je še kar v večini moj mehek špehec...user posted image
Se bo pa kasneje brez skrbi poznalo, da bom hitreje vzhajala kot enojne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
25.4.2009 16:18:18   
Serendipity
Eno pijtanje mam pupe - kaj vam tudi noče ZS na RR pošiljat? user posted image  user posted image

nonči - te bom potem tu poobjemčkala pa mesič na FB napisala, ok?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
25.4.2009 18:14:34   
Kliki

ČESTITKE.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
25.4.2009 19:52:15   
ledenka
punce, me je danes zadelo... najbrž zadnja sobota, da sem šla na trg tako kot ponavadi. me je straaaaah user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
25.4.2009 19:55:14   
murkica
Midva sva šla pa danes do Baby centra. Sicer nisva nič kupila, ker se nama zdi za vse skupaj še prezgodaj, ampak sva malo vrgla učke na vozičke... Meni je sicer fullllll všeč Quinny speedi, ampak mojemu nikakor ne potegne. Pravi, da mu izgleda preveč industrijski ker ima toliko "pleha". Sva pa videla ogrodje v črni barvi, ampak je pa nek special edition in je 1100 evrov. In sem se skor valat začela od smeha po tleh in se spraševala, če so ljudje malo neumni... user posted image No ampak kakor komu paše.

Potem pa nama je nekako v oči padel še Chicco s3

http://www.chicco.si/Administration/_Upload/LargeImages/doma-vozicek-trio-S3-6+_v.jpg

in pa Peg Perego GT3

http://images.baby-center.si/05/0006/0001/imgArticle_168383.jpg

Tako, da čaka imava še dovolj, samo želela sva malo videti kaj je na trgu, da se bova potem lažje odločila. Sva pa vsekakor rekla, da hočeva na 3 kolesa in da so ta velika, da gremo lahko komot tudi po makedamu, ker okoli vikenda imamo tako. Tako, da nekaj idej sva dobila, zdaj pa imava še 6 mesecev časa, da se odločiva :)))

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
25.4.2009 19:58:53   
ledenka
murkica, moj brat ma Chicco S3, pa niso ravno zelo zadovoljni. predvsem rabiš OGROMEN prtljažnik, ko so meli košaro, je bila sploh veselica, to stlačit v avto, pa športni del se menda ne da obračat v obe smeri.

premisli, kaj hočeš od vozička, in potem glej specifikacije user posted image  

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
26.4.2009 10:00:06   
benika
Mi smo imeli Speedi-ja. Načeloma je to super voziček, vendar se naklon ne da poležat do konca, niti se ne dvigne v sedeč položaj, kar je bil zame tolikšen minus, da sva ga zamenjala za Quinny freestyle. In ta vouziček je zame vse, kar potrebujem. Ga tudi zelo priporočam. Edino, kar je pri njem narobe, je njegova velikost v zloženi obliki. Mi imamo Picasso-ja, pa nam zasede ves prtljažnik.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
26.4.2009 10:08:14   
Nončika
evo, jaz sem se pa zagledala v tegale. ta prvi oranžen.

www.baby-babyartikel.de/content/haberkorn-variosport

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
26.4.2009 10:44:07   
aqua77
Piki še tukaj čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
26.4.2009 12:11:51   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

punce, me je danes zadelo... najbrž zadnja sobota, da sem šla na trg tako kot ponavadi. me je straaaaah user posted image

jah ajsi vse more bit enkrat zadnjič... čez dve, tri sobote bote hodl pa na trg v dabl al pa trabl.... bo ziher lepš kot pa sedaj v solo user posted image .

strah je od zuni okrogu, od znotri ga pa nič ni..... torej straha ni user posted image . Sej bo...user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
26.4.2009 13:26:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ajsi nič te ne sme bit strah no,ti bod kr lepo pogumna pa bo,user posted image user posted image

no jaz sm mela pa dans še slabšo noč sm se sred noči zbudila od bolečin jp krči prekleti pa čeprav sm vzela buscopan zvečeruser posted image no ja sej je res da se bližam 24 tednu sam sej detetu se ni resno treba držat tega datuma nouser posted image nč grem ležat k me buši in križ ful bolita

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
26.4.2009 13:37:40   
Serendipity
ajsi - mal straha je pa treba, mar ne? Superca bo takrat! Komaj čakam o poročanju obiska tržnice v dvoje oz troje! user posted image

vozički - jaz/midva iščeva tele specifike - naklon vodoraven, možnost obračanja ročaja (zarad vetra in to), košara in športni del v enem (to ni zdaj nujno nujno, je pa fajn da je), lahko zložljiv in ne preveč težek. Zaenkrat je tale ta, ki nama vse te potrebe ''zadovoljuje'' http://www.pegperego.si/si/uno-moka-i7307.shtml (ni zdaj WAU, ampak bom raje pogledala na praktičnost kot super ljepotu user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
26.4.2009 13:47:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ajsi - mal straha je pa treba, mar ne? Superca bo takrat! Komaj čakam o poročanju obiska tržnice v dvoje oz troje! user posted image

vozički - jaz/midva iščeva tele specifike - naklon vodoraven, možnost obračanja ročaja (zarad vetra in to), košara in športni del v enem (to ni zdaj nujno nujno, je pa fajn da je), lahko zložljiv in ne preveč težek. Zaenkrat je tale ta, ki nama vse te potrebe ''zadovoljuje'' http://www.pegperego.si/si/uno-moka-i7307.shtml (ni zdaj WAU, ampak bom raje pogledala na praktičnost kot super ljepotu user posted image )

Se*kica naša, kaj če bi ti kakšno fotko podelila nam, tako za stimulejšen??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 4368
26.4.2009 13:49:35   
LuNa73

men je pa ta vajina izbira všeč... zelo všeč... jaz edino ne vem, zakaj oblikovalci vozičkov, kako živo barvo ne vključjo v barno kombinacijo user posted image . Drgač pa jst tud pr vseh stvareh prvo praktičnost vključim, pol pa ljepoto... če je pa oboje je pa zadovoljstvo potešeno u nulo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4369
26.4.2009 13:54:20   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Se*kica naša, kaj če bi ti kakšno fotko podelila nam, tako za stimulejšen??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se kar ne morem spravit k fotosešnu user posted image
Obljubim pa da v kratkem bo. Zdaj smo na stopnji treh kebapov in dveh kosih jagodne pite user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
26.4.2009 13:55:49   
aqua77
Lunček, nekaj po doooolgem času sam zate.... user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 26.4.2009 13:58:12 >

P.P.Njegoš

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
26.4.2009 13:57:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

men je pa ta vajina izbira všeč... zelo všeč... jaz edino ne vem, zakaj oblikovalci vozičkov, kako živo barvo ne vključjo v barno kombinacijo user posted image . Drgač pa jst tud pr vseh stvareh prvo praktičnost vključim, pol pa ljepoto... če je pa oboje je pa zadovoljstvo potešeno u nulo user posted image

No, meni je v tej barvi lepši - http://www.pegperego.si/si/uno-corallo-i6824.shtml
Mi je pa žal, da ga ni v zeleni barvi - kot je tale barva na primer: http://www.bambibaby.com/images/bubbles%20green.jpg (saj model ni slab, ampak nima tega kar bi midva mela)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
26.4.2009 13:58:51   
Serendipity
Ooooo - aquuuiiiii - to nam delaj! Si v trenutku poživila celo Borbo! user posted image  user posted image

ps: A sam za Lunčko je? Smlk smlk ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4373
26.4.2009 14:01:49   
aqua77

Ooooo - aquuuiiiii - to nam delaj! Si v trenutku poživila celo Borbo! user posted image  user posted image

ps: A sam za Lunčko je? Smlk smlk ... user posted image

tebi ne rabi več stimulejšn take vrste... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to je bolj za nas, še v bojih, ker večina je tukaj svoje bitke na srečo že zmagala... user posted image user posted image user posted image user posted image

sam, če si želiš, lah ukradeš umazanca, pa ga spucaš, zdaj, ko nastopa sindrom gnezdenja in čiščenja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 4374
26.4.2009 14:59:12   
LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

No, meni je v tej barvi lepši - http://www.pegperego.si/si/uno-corallo-i6824.shtml
Mi je pa žal, da ga ni v zeleni barvi - kot je tale barva na primer: http://www.bambibaby.com/images/bubbles%20green.jpg (saj model ni slab, ampak nima tega kar bi midva mela)

o.k... ta rdeč je pa u iber luškan... bi tud jst mela takega...čeprav oranžna in rumena barva sta moj favorituser posted image   sej za barvne kombinacije sem nasplošno rekla, ker nekateri vozički so u iber taki "temačni" - resni, v njih se pa vozijo sončki user posted image

akvica, hvala za stimulejšn... sam jst bi mela nekej takega živega... da bi padla kaka akcija.... slikce mi nč ne pomagajo...ker pr gledanju njih lohk sam.... user posted image  (ne povem kaj)

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?