Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 20:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Še tukaj sonči moja ČESTITAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 20:33:02
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika ISKRENE ČESTITKE SONČICA!!!!!!!!!! Čestitke mladi družinici
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 20:40:47
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček naš dragi! pa ga imaš - največji zaklad..od zdaj naprej vas čaka eno samo veliko veselje...bodite srečni in zdravi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 21:00:36
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Sonček sporoča: Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja. bravo mami, bravo ati in seveda mali Aleksander!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 21:08:46
|
|
|
|
murkica
|
Jupi Sonček!!!!! No pa imamo novega nečakca!!! Zdej se pa na polno cartajte!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 23.4.2009 23:05:33
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jej, jej punce, kje je vaša ažurnost Sonček sporoča: Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja. SONČEK ISKRENE ČESTITKE
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 7:34:33
|
|
|
|
pikica36
|
sonček čestitke!!!!!!! veliko veselja z malom čmrljem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 7:53:34
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jej, jej punce, kje je vaša ažurnost Sonček sporoča: Sem Aleksander velik 52 cm, težek 3700 g in spoznal sem moja starša, ki sta me tako veselo pričakovala 9 mesecev. Sem mali navihanček, mami je super, ati pa skače od veselja. ČESTITKE MAMICI IN ATIJU, ZA MELEGA ALEKSANDRA!!!! ŽELIM VAM VELIKO ZDRAVJA, SREČE, LJUBEZNI IN MALO NEPRESPANIH NOČI!!!! JUPI!!!! SPET SMO TETE IN SPET KOMAJ ČAKAM DA SPOZNAM NAŠEGA NOVEGA NEČAKA!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 7:59:40
|
|
|
|
spps
|
sonček85,čestitaaaaam!!!!!!!čimveč cartanja vam želim :D
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 8:00:06
|
|
|
|
spps
|
katera je pa zdaj na vrsti?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 8:14:33
|
|
|
|
Anonimen
|
čestitke sonči spps mislim da je ajsi na vrsti potem bo pa jazzi pa živček pa tako naprej
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 8:29:34
|
|
|
|
spps
|
še slikca malega korenjaka Aleksa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 8:30:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu čestitke sonči spps mislim da je ajsi na vrsti potem bo pa jazzi pa živček pa tako naprej počas pa boste šle ena za drugo,vas je kar nekaj :D
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 8:47:34
|
|
|
|
aqua77
|
Sonči in ata sonček, iskrene čestitke ob rojstvu malega princa!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 8:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps še slikca malega korenjaka Aleksa štručka mejhna luštna bravo sonči spps jaz še ne bom tok kmal (upam)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 8:58:02
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: spps še slikca malega korenjaka Aleksa štručka mejhna luštna bravo sonči spps jaz še ne bom tok kmal (upam) se podpišem....kako je luštna mala štručka..... larilu...ti pa še kar mal počakaj... spps..kako je tvoj mali sonček?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 10:20:11
|
|
|
|
murkica
|
Ja kako je pa luškan tale naš Aleks!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 10:38:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: spps še slikca malega korenjaka Aleksa štručka mejhna luštna bravo sonči spps jaz še ne bom tok kmal (upam) se podpišem....kako je luštna mala štručka..... larilu...ti pa še kar mal počakaj... spps..kako je tvoj mali sonček? naš mali pa pridno raste in se redi sej drugač je vse ok,ko pa ga krčki začnejo matrat pa ni luštno. in nosečkice,se vse vredu počutite?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 10:43:19
|
|
|
|
pikica36
|
joooj kak sonček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 11:59:11
|
|
|
|
gigi1
|
Sonči čestitke tudi tukaj. Aleks je pa res za pohrustat Murki super. Si si kar oddahnila, a ne? Ajsika zdrži še do konca praznikov. Pupike lep dan in lepe praznike
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 12:06:26
|
|
|
|
murkica
|
Ja ful sem se oddahnila. Tukaj je ena slikica: Zdaj bi pa samo še rada vedela kaj bomo imeli. Ampak vsi so mi rekli, da bo fantek, tako da me že res zanima :))
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 12:53:41
|
|
|
|
spelka12
|
sonček in mr.sonček, iskrene čestitke ob rojstvu vajinega Aleksandra . Mali Aleksander, dobrodošel med nami . murki lepa slikca
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:03:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Ja ful sem se oddahnila. Tukaj je ena slikica: Zdaj bi pa samo še rada vedela kaj bomo imeli. Ampak vsi so mi rekli, da bo fantek, tako da me že res zanima :)) ful lepa slikica murki!!! se lepo vidi!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 24.4.2009 13:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
murki ful lepa slikca evo še tle prpopam mojga bušija da ne boste rekle da ga skrivam
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?